Πάμε διάλυση ένας ένας.
Επίθεση κατά του Κυριάκου Βελόπουλου και της Ελληνικής Λύσης εξαπέλυσε ο μέχρι πρότινος στενός του συνεργάτης και βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης.
www.liberal.gr
Α. Μυλωνάκης: Θα αποκαλύψω όλη την εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου (vid)
25/04/2023 • 10:52
Το τίμιο είνι να καταγγείλεις μια εγκληματική οργάνωση μόλις το αντιληφθείς και όχι επί τη ευκαιρία.
Εδώ ο καταγγέλων μας λέει πως είναι συμμέτοχος στην εγκληματική οργάνωση αλλά δεν μοιρασαν σωστά τη λεία και θύμωσε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 25 Απριλίου 2023
Η χώρα έχει βαθύτατη ανάγκη από ένα σοβαρό κόμμα που θα είναι φορέας εθνικών ιδεών και θα τις...
Επειδή εστιάζεσαι σε ένα κόμμα "φορέα εθνικών ιδεών" σαν να είναι η πανάκεια σε κάθε πρόβλημα.
Ερώτηση, υπόθεση εργασίας:
Είσαι κυβέρνηση, αυτή η πολυπόθητη εθνικιστική κυβέρνηση σε στιλ λεπεν σε ελληνική έκδοση.
Αναλαμβάνεις 1 Ουνίου και λήγει σε ένα μήνα ένα δάνειο που πρέπει να εξοφληθεί, υψους 30 δις.
Τα ταμεία δεν έχουν τόσα χρήματα, διαθέτουν μόλις 10 δις. Επιπλέον πρέπει να πληρωθούν συντάξεις μισθοί ύψους 15 δις. Μπορείς να βγεις στις αγορές να δανειστείς 50 δις αλλά με επιτόκιο 16%. Επιπλέον, πρέπει να μαζευτούν τα ροδάκινα φράουλες και άλλες αγροτικές συγκομιδές αλλά δεν υπάρχουν χέρια, δεν πάνε παρότι άνεργοι διότι μικρό το μεροκάματο, ζέστη και περιμένουν τα επιδόματα.
Τέλος, μια γειτονική χώρα, έχει ανεβάσει στροφές και στέλνει μηνύματα πολέμου, θέλει να τις παραχωρήσεις κυριαρχικά δικαιώματα, να δώσεις 2-3 νησάκια, να μην ενοχλείς την άλλη γειτονική χώρα που θέλει να έχει το ονομα μακεδονία και όταν περνάει αεροπλάνο βαπόρι βάρκα από Αιγαίο, να τους δίνεις αναφορά, τι είναι και που πάει.
Πως θα το χειριστεί το κόμμα "φορέας εθνικών ιδεών" αυτήν την κατάσταση; Τι ακριβώς θα κάνει; Μπορείς ν αμας εξηγήσεις;