Ρε Himela μας δουλεύεις τώρα;; Ποιοι ήταν καλά επι ΣΥΡΙΖΑ και το λες για να σε πιστέψουμε;; Η Γιαγιά μου είδε την σύνταξη της επι ημερών ΣΥΡΙΖΑ να μειώνεται από τα 720€ σε 670€ ενώ του παππού μου από 1.000€ σε 920€. Η φορολογία που πλήρωσε ο πατέρας μου εκτινάχθηκε από το 40% στο 45% λόγω της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης, δεν ήταν μόνο ο πατέρας μου αλλά όλη η μέσα ο τάξη γονάτισε επι ημερών ΣΥΡΙΖΑ και αυτά είναι δεδομένα που υπάρχουν και δεν αμφισβητούνται. Τέλος μας λες ότι περνούσαν καλά επι ΣΥΡΙΖΑ όταν για 7 μήνες είχαμε περιορισμό στις αναλήψεις μας , το χρηματιστήριο βούλιαξε με αποτέλεσμα να χάσουν άνθρωποι χρήματα και οι καταθέτες να αναγκάζονται να βγάζουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό επειδή ήταν αβέβαιο το μέλλον της Ελλάδας.
Πες απλά ότι θέλεις το ΣΥΡΙΖΑ επειδή σου ταιριάζει ιδεολογικά , δικαίωμα σου και μπράβο σου δημοκρατία έχουμε και ο καθένας ψηφίζει ότι θέλει. Μην μας λες όμως ότι επι ΣΥΡΙΖΑ ήταν όλα μια χαρά καθώς είναι σαν να μας δουλεύεις μέσα στη μούρη μας. Τα στοιχεία δεν συμφωνούν με σένα, στοιχεία που δεν τα βγάζω εγώ αλλά επίσημοι οργανισμοί όπως Ελστατ και Eurostat. Όσο αφορά την ανθρωπιά που μας κανείς προσωπική επίθεση να φανταστώ ότι είχες ανθρωπιά όταν ήταν κλειστές οι τράπεζες και οι συνταξιούχοι έκαναν ουρές και έπεφταν κάτω σωστά;; Είδαμε και την ανθρωπιά του Αλέξη που έλεγε ότι δεν δίνει αποζημίωση στο Μάτι καθώς θα τα ξοδέψουν οι κάτοικοι Αρα δεν αξίζει.