Βουλευτικές εκλογές 21 Μαϊου 2023

Πρόθεση ψήφου (η ψήφος σας είναι ανώνυμη)
Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 89)
  • ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Ψήφοι: 13 14.6%
  • ΣΥΡΙΖΑ

    Ψήφοι: 20 22.5%
  • ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

    Ψήφοι: 4 4.5%
  • ΚΚΕ

    Ψήφοι: 4 4.5%
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ - ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

    Ψήφοι: 3 3.4%
  • ΜέΡΑ25

    Ψήφοι: 6 6.7%
  • ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

    Ψήφοι: 8 9.0%
  • ΕΑΝ/ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Ψήφοι: 2 2.2%
  • ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

    Ψήφοι: 2 2.2%
  • ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

    Ψήφοι: 6 6.7%
  • ΑΝΤΑΡΣΥΑ

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

    Ψήφοι: 4 4.5%
  • ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

    Ψήφοι: 5 5.6%
  • Λευκό

    Ψήφοι: 3 3.4%
  • Δεν θα ψηφίσω

    Ψήφοι: 9 10.1%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,903 μηνύματα.
Είτε ΝΔ αυτοδυναμία είτε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είτε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΜέΡΑ25 το σίγουρο είναι πως η επόμενη κυβέρνηση είτε σταθερή είτε όχι θα είναι αντιλαϊκή και αντεθνική. Αφού και οι τρεις δήλωσαν ξεκάθαρα πως χρειάζεται δημοσιονομική εξισορρόπηση/πειθαρχία σύμφωνα με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό, έτσι για όσους πιστεύουν πως διαφέρουν αυτά τα αστικά κόμματα και ψηφίζουν για να φύγει η δεξιά ή για να μη ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ :whistle:
 

ilias90

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1,981 μηνύματα.
Είτε ΝΔ αυτοδυναμία είτε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είτε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΜέΡΑ25 το σίγουρο είναι πως η επόμενη κυβέρνηση είτε σταθερή είτε όχι θα είναι αντιλαϊκή και αντεθνική. Αφού και οι τρεις δήλωσαν ξεκάθαρα πως χρειάζεται δημοσιονομική εξισορρόπηση/πειθαρχία σύμφωνα με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό, έτσι για όσους πιστεύουν πως διαφέρουν αυτά τα αστικά κόμματα και ψηφίζουν για να φύγει η δεξιά ή για να μη ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ :whistle:
Κατ' εμέ οι φετινές εκλογές πρέπει να είναι «τιμωρητικές», σχεδόν όσο ήταν αυτές του 2015. Ο όρος «τιμωρητικός», βέβαια, χρησιμοποιείται εντέχνως από τα συστημικά μέσα, για να πουν εμμέσως πως, όποιος δεν ψηφίζει ΝΔ (και σε δεύτερη μοίρα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ), λειτουργεί με το θυμικό του και όχι με τη λογική. Η κλασσική brainwashing συνθηματολογία που χρησιμοποιείται ανέκαθεν από τα ΜΜΕ για να προπαγανδίσουν υπέρ των συστημικών κομμάτων.

Για να μην γελιόμαστε, πλέον και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συστημικό κόμμα. Απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κουνήσει το πάντα σταθερό ΚΚΕ (που τώρα παίρνει προβολή με τα «αστειάκια» του Κουτσούμπα προς όφελος της ΝΔ, φυσικά) και έχει και τον Γιάνη να του ψαλιδίζει κι αυτός τα ποσοστά. Ένας που θεωρεί εαυτόν αριστερό ή δεξιό (με την old school σημασία, γιατί πλέον πάνε αυτά) δεν πρέπει να ψηφίσει ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε ΝΔ. Η καλύτερη επιλογή του (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι κόμμα που ταιριάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με τις απόψεις του και που έχει ελπίδες να μπει στη βουλή, μιας και ανέκαθεν θεωρούσα ότι η ψήφος σε κόμμα που δεν έχει ελπίδες να μπει στη βουλή είναι σχεδόν άχρηστη ψήφος.

Όμως, ο Έλληνας έχει φτάσει στο απόγειο της λοβοτομής του. Ανέκαθεν ήμασταν λαός που εύκολα χειραγωγείτο, τα τελευταία χρόνια, όμως, το κακό παράγινε. Αυτό ξεκίνησε από την προδοσία που νιώσαμε όσοι ψηφίσαμε Όχι στο δημοψήφισμα (σαν να σου λέει ό,τι και να κάνεις, δεν θα είσαι ποτέ ανεξάρτητος, παρ' το απόφαση) και καθιερώθηκε από τον κόβιντ και έπειτα, αφού παρατηρείται μια γενική παράνοια του κόσμου, σε όλους τους τομείς. Συν ότι ο κόβιντ ήταν η αφορμή για τον απόλυτο έλεγχο των ΜΜΕ.
 

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
Δεν είναι τιμιότητα αυτό; Γιατί σε ενοχλεί;
Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, δεν κάνει καριέρα.
.......................................................
Μπράβο στο Τζήμερο
Δεν είναι πολιτικός. Ψώνιο είναι. Δεν τον πιστεύει κανένας. Αυτό το παραμύθι της τελευταίας φοράς το έχει ξαναπεί και πριν τις προηγούμενες εκλογές. Όσο για τις τζημερίες του, αν εφαρμόζονταν αυτά που λέει, όχι λίγος κόσμος θα πέθαινε από πείνα και έλλειψη περίθαλψης. Τώρα βέβαια με συνεργάτη Φαήλο, μπράβο του. Όμως έχασε Μπογδάνο και Λαντινοπούλου. Εμπρός, όλοι τους στα τάρταρα!

1684328242107.png

 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,078 μηνύματα.
Το κόμμα των Τζήμερου - Φαήλου είναι (δημοσκοπικά) σε κώμα.
Να τι δήλωσε πρόσφατα ο υποψήφιος ...σωτήρας μας:
<< Από κανέναν δεν ζητάω την ψήφο. Τεράστια χάρη σας κάνω που ασχολούμαι με την πολιτική. Τελευταία φορά, στις επόμενες εκλογές. Μεγάλα παιδιά είστε, κανονίστε την πορεία σας. Κάθε χώρα έχει τους πολιτικούς που της αξίζουν >>.
— Θάνος Τζήμερος (@ThanosTzimeros) February 5, 2022
ΕΔΩ
Δηλαδή θα χάσουμε για πάντα τις τζημερίες του;

Με Βυζαντινή στωικότητα θα αποκριθώ:

Στα παπάρια μας Θάνο Τζήμερε.
 

Esperos1

Δραστήριο μέλος

Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα.
Δεν είναι πολιτικός.
Ισχύει
Ψώνιο είναι
Πρέπει να το αποδείξει κάποιος αυτό συγκεκριμένα
Δεν τον πιστεύει κανένας.
Σε αυτήν την καταστραμένη οικονομικά χώρα, χωρίς πολλές επιλογές για καλύτερο αύριο, φτάσαμε με πολιτικούς που τους πίστευαν και ψήφιζαν πολλοί, επομένων, το να μην πισεύουν "πολλοί" κάποιον, δεν με απασχολεί, με απασχολεί μονο να μου εξηγήσει κάποιος με λογική τις αντιρρήσεις του.
Αυτό το παραμύθι της τελευταίας φοράς το έχει ξαναπεί και πριν τις προηγούμενες εκλογές.
Δεν ισχύει, βρες δηλωση και το ξανασυζητάμε.
Όσο για τις τζημερίες του, αν εφαρμόζονταν αυτά που λέει, όχι λίγος κόσμος θα πέθαινε από πείνα και έλλειψη περίθαλψης.
Ζούμε σε ένα σοβιετικό οικονομικό μοντέλο με οθομανικό υπόβαθρο. Διογκόνουμε το χρέος διαρκως χωρίς να
δημιουργούμε προυποθέσεις ανάπτυξης. Αν ενοχλούν αυτά που λέει η ΕΔ και περνάνε στο απυρόβλητο οι σοσιαλμανιακές πολιτικές της νδ, συριζαψ κκ και λοιπές συνομοταξίες, ε, απλά ύποπτο.
Όμως έχασε Μπογδάνο και Λαντινοπούλου
Συμβαίνουν αυτά.
Εμπρός, όλοι τους στα τάρταρα!
Πάντως είστε πολύ ενοχλημένοι με ανθρώπους που ούτε κυβέρνησαν ούτε έφαγαν κρατικό χρήμα.
Ύποπτο που φοβάστε τόσο τον φιλελευθερισμό, να είσασταν κανένας νοσταλγός, θα έλεγα τόσο τους κόβει, τόσα λένε.
Αυτά που λέει
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,903 μηνύματα.
που τώρα παίρνει προβολή με τα «αστειάκια» του Κουτσούμπα προς όφελος της ΝΔ, φυσικά)
Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα. Διάφορα συριζοτρολλ και ειδικά στο twitter έχουν πάρει φόρα και πετάνε για το ΚΚΕ διάφορα του στυλ "δεκανίκι της Δεξιάς". Ρε πάμε καλά; Τι θα πει προς όφελος; Το ΚΚΕ (και λυπάμαι που δεν το σκέφτεται αυτό το τόσο απλό πράγμα ο κάθε άνθρωπος) το λέει ξεκάθαρα. Δεν πιστεύουμε ούτε στις αντιλαϊκές δήθεν προοδευτικές (μούφα όπως είπε στα μούτρα του Τσίπρα στο ντιμπέιτ) κυβερνήσεις του Τσίπρα ούτε στους φιλελέδες του Μητσοτάκη. Γιατί αυτό είναι προς όφελος της Νέας Δημοκρατίας; Πολλοί είμαστε αυτοί που αρνούμαστε να μπούμε στο δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και του να βγει ο ένας για να φύγει ή να μη βγει ο άλλος. Το 2019 πολλά ούφο του εθνικού χώρου με το Μακεδονικό πήγαν και εψήφισαν Νέα Δημοκρατία.... Είδαμε πόσο καλά πήγε αυτό.

Όσο για τον Γιάνη είναι απλά το γνωστό σύμπτωμα του προβλήματος. Όπως στον εθνικό έτσι και στον αριστερό χώρο οι περισσότεροι άνθρωποι γοητεύονται από δημαγωγούς και θέλουν να έρθει η αλλαγή χωρίς οι ίδιοι να ιδρώσουν. Θέλουν σωτήρες για να μην πολεμήσουν οι ίδιοι υπέρ του Έθνους και του Λαού. Μόνο το ΚΚΕ λέει πως δεν αρκεί η ψήφος απλά αλλά χρειάζεται καθημερινός αγώνας (δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έχουμε στον εθνικό κομματικό χώρο).
 

ilias90

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1,981 μηνύματα.
Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα. Διάφορα συριζοτρολλ και ειδικά στο twitter έχουν πάρει φόρα και πετάνε για το ΚΚΕ διάφορα του στυλ "δεκανίκι της Δεξιάς". Ρε πάμε καλά; Τι θα πει προς όφελος; Το ΚΚΕ (και λυπάμαι που δεν το σκέφτεται αυτό το τόσο απλό πράγμα ο κάθε άνθρωπος) το λέει ξεκάθαρα. Δεν πιστεύουμε ούτε στις αντιλαϊκές δήθεν προοδευτικές (μούφα όπως είπε στα μούτρα του Τσίπρα στο ντιμπέιτ) κυβερνήσεις του Τσίπρα ούτε στους φιλελέδες του Μητσοτάκη. Γιατί αυτό είναι προς όφελος της Νέας Δημοκρατίας;
Ρε Γιάννη, δεν σε είπαμε ότι το κάνει επί σκοπού ο Κουτσούμπας. Απλά η ενίσχυση του ΚΚΕ κόβει ποσοστά από το ΣΥΡΙΖΑ. Και προφανώς τη ΝΔ τη βολεύει αυτό. Απλό είναι.
 

Zukov

Διάσημο μέλος

Ο Zukov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,071 μηνύματα.
Το ΚΚΕ (και λυπάμαι που δεν το σκέφτεται αυτό το τόσο απλό πράγμα ο κάθε άνθρωπος) το λέει ξεκάθαρα. Δεν πιστεύουμε ούτε στις αντιλαϊκές δήθεν προοδευτικές (μούφα όπως είπε στα μούτρα του Τσίπρα στο ντιμπέιτ) κυβερνήσεις του Τσίπρα ούτε στους φιλελέδες του Μητσοτάκη
Το ΚΚΕ θελει να τσεπωνει το 5 χιλιαρο χωρις να αναλαμβανει καμια ευθυνη, παιζοντας ετσι το χαρτι της αντισυστημικοτητας
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,510 μηνύματα.
Επειδή υπάρχει προσπάθεια παραπλάνησης, δημιουργίας κλίματος υπερ του ενός ή του άλλου κόμματος,
κυρίως με αναδημοσίευση δημοσκοπήσεων, με τις δημοσκοπίσεις ΚΥΡΙΩΣ δημιουργείται "κλίμα",
για αυτό και πάντα πέφτουν πολύ έξω.

Προτείνω να παρακολουθήσουμε το ακόλουθο βιντεο που βοηθάει τους οικονομικά αναλφάβητους
(ένας από αυτούς και εγώ) λίγο να ανοίξουν το μυαλό τους πριν πάνε στην κάλπη.

Αυτά να τα βλέπει ο @volkswagen που μας λέει συνέχεια για την ανάπτυξη πόσο καλά τα πάμε και τις επενδύσεις στη χώρα μας και πόσο καλά πάνε τα πράγματα με ΝΔ

Το βράδυ που θα μπει να δεις που θα μας παραθέσει στοιχεία της κομισιον για ανάπτυξη σαν αντεπιχειρημα αλλά θα είναι εωλο
 

Esperos1

Δραστήριο μέλος

Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα.
Αυτά να τα βλέπει ο @volkswagen που μας λέει συνέχεια για την ανάπτυξη πόσο καλά τα πάμε και τις επενδύσεις στη χώρα μας και πόσο καλά πάνε τα πράγματα με ΝΔ

Το βράδυ που θα μπει να δεις που θα μας παραθέσει στοιχεία της κομισιον για ανάπτυξη σαν αντεπιχειρημα αλλά θα είναι εωλο
Οικονομολόγος δεν είμαι.
Για τον ο @volkswagen αφιερώνω το "ο αριστερός υπόκοσμος είναι το άλλοθι της δεξιάς ανεπάρκειας.
στην πραγματικότητα είναι το δεκανίκι τους. "
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το ΚΚΕ θελει να τσεπωνει το 5 χιλιαρο χωρις να αναλαμβανει καμια ευθυνη, παιζοντας ετσι το χαρτι της αντισυστημικοτητας
Το ΚΚΕ νομίζει πως ο λαός ψηφίζει κυρίως για να επιλέξει την αντιπολίτευση.
 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
Κλασικός κωλοτούμπας Τζήμερος που έρχεται τώρα που έχει κάτσει η σκόνη να μας το ξαναπαίξει φιλελεύθερος, υπέρ των ατομικών ελευθεριών κ.λπ. ποντάροντας στη μνήμη χρυσόψαρου των ψηφοφόρων...άντε να έρθει η Κυριακή να πάει επιτέλους σπίτι του κι αυτός και το κωλοσινάφι του τα wannabe δεκανίκια του Κούλη!
(1) "Θα Δώσουμε Ψήφο Ανοχής, Αλλά Όχι Συγκυβέρνηση" - Θάνος Τζήμερος @dimiourgiaxana ELEFTHEROS EP.69 - YouTube
 

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,510 μηνύματα.
FB_IMG_1684333529973.jpg


ποιον σας θυμιζει;
Ποιον ωκυθοο ιθυ και νικαφορο;
FB_IMG_1684333526349.jpg
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,903 μηνύματα.
Ρε Γιάννη, δεν σε είπαμε ότι το κάνει επί σκοπού ο Κουτσούμπας. Απλά η ενίσχυση του ΚΚΕ κόβει ποσοστά από το ΣΥΡΙΖΑ. Και προφανώς τη ΝΔ τη βολεύει αυτό. Απλό είναι.
Δεν σε κατηγόρησα για κάτι απλά το βλέπω γενικά αυτό ρε συ. Ότι κόβει από ΣΥΡΙΖΑ κόβει κακά τα ψέμματα (και καλά κάνει χδ). Απλά ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει πως το ΚΚΕ δεν είναι Κασιδιάρης για να κάνει μαγκιές. Η Νέα Δημοκρατία (μαζί με τη πράσινη προσωπική της ιερόδουλη) φρόντισε μια χαρά με χουντικό τρόπο να καταλύσει ολόκληρο Σύνταγμα και τον θεσμό των ελεύθερων εκλογών για να κόψει τη φόρα στον Κασιδιάρη που της έκοβε τα ποσοστά. Ο ΣΥΡΙΖΑ (και κανένας) δεν θα τολμούσαν ούτε για πλάκα να κάνουν κάτι τέτοιο στο ΚΚΕ. Εδώ στην Γερμανία το DKP τους γλεντάει με ποσοστό 0.1% κάθε φορά που πάνε να περάσουν κάτι αντικομμουνιστικό. φαντάσου το ΚΚΕ με 5% τι θα τους έκανε.
Το ΚΚΕ θελει να τσεπωνει το 5 χιλιαρο χωρις να αναλαμβανει καμια ευθυνη, παιζοντας ετσι το χαρτι της αντισυστημικοτητας
Ευθύνη εννοούμε σε τι; Να δεχθεί να μπει σε μια "προοδευτική" κυβέρνηση και να καεί; Γιατί να το κάνει αυτό; Είδαμε όσους συγκυβέρνησαν τι έπαθαν (ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ). Δεν είναι χαζό το ΚΚΕ. Ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι και ξέρει να προφυλάσσεται και τους βγάζω το καπέλλο.
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,078 μηνύματα.
View attachment 115763

ποιον σας θυμιζει;
Ποιον ωκυθοο ιθυ και νικαφορο;
Εντωμεταξύ ρε Μπάμπη, όχι ότι δεν μ αρέσουν κάποια ποστς σου, ίσα ίσα το αντίθετο, αλλά τόσο πόνο που έχεις ριξει για το Μέρα 25 εδω μέσα, πρέπει να σου στησουν άγαλμα στου Βαρουφάκη τα κεντρικά.
 

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,431 μηνύματα.
Δεν είναι πολιτικός. Ψώνιο είναι. Δεν τον πιστεύει κανένας.
Για να καταλάβουν κάποιοι το μέγεθος αυτού που έγραψες, ας σκεφτούν απλώς ότι:
1)Από τότε που τα κιμιάσανε με το χοντρό ένα σωρό πληρωμένες δημοσκοπήσεις τον δείχνουν σταθερά στο 1,5%-2%,
2)Έχει συμπράξει με κάθε πιθανό κι απίθανο σαλτιμπάγκο της (ακρο)δεξιάς και όχι μόνο,
3)Έχουν αποκλειστεί σχεδόν όλα τα ανταγωνιστικά κόμματα της (ακρο)δεξιάς που πήγαιναν για σοβαρό ποσοστό (Κασιδιάρης, Εμφιετζόγλου κ.λπ.) αφήνοντάς του ουσιαστικά το πεδίο ελεύθερο,
4)Παίζει στα Μ.Μ.Ε. (εσχάτως και στα κεντρικά) πιο πολύ κι από κοινοβουλευτικά κόμματα (Κ.Κ.Ε., Βελόπουλος),
Και παρ' όλα αυτά ζήτημα αν θα ξεπεράσει το 1%-1,5% την Κυριακή και μάλιστα σ' εκλογές απλής αναλογικής (που υποτίθεται ότι πας χωρίς το μπαμπούλα της χαμένης ψήφου, ξέροντας ότι κατά 99% θα γίνουν επαναληπτικές κ.λπ.)...ακόμη κι ο μπαρμπαΒασίλης ο Λεβέντης που τον κοροϊδεύουμε αν το 2015 κατέβαινε κάτω απ' αυτές τις συνθήκες 10% θα έπαιρνε!:rolleyes:
 
Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Περιβόητο μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 5,510 μηνύματα.
SmartSelect_20230517_173200_Instagram.jpg


Και μου λέτε ότι τώρα αυτόν θα τον ξαναψηφισει ο κόσμος ξανα;
 

Esperos1

Δραστήριο μέλος

Ο Esperos1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 465 μηνύματα.
ένα σωρό πληρωμένες δημοσκοπήσεις τον δείχνουν σταθερά στο 1,5%-2%,
Οι περισσότερες δημοσκοπήσεις δεν έδειχναν καν ΕΔ, σε κρατικά μμε αποφεύγουν όπως μπορούν, σε πρόσφατη συνέντευξη το ΘΤ στην ΕΤ, τον έδειξαν μαγνητοσκοπημένο μετά τα μεσάνυχτα στο world ert και δεν ανέβασαν την συνέντευξη στο web, προσπαθούν να τους περιορίσουν στην αφάνια όσο μπορούν. Το αν θα ξεπεράσουν το 1.5 ή το 3%, είδομεν, ο ΘΤ θα αποσυρθεί όπως έχει δηλώσει και το μπλε πασόκ θα μπορέσει να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του, επιδοματάκια στηριξης του πόπολουμ, διόγκωση του χρέους όσο μπορεί, μετά εσείς θα ψάχνετε να βρείτε τον κούλη και θα ιδιωτεύει σε ταβέρνες και μπαρες όπως και ο Κωστας ο Ακάματος, στο ενδιάμεσο θα μας κάτσει και ένα τρίτη φορά αριστερά να ισιώσουμε.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και παρ' όλα αυτά ζήτημα αν θα ξεπεράσει το 1%-1,5%
Πάντως, για 1,5% , ανησυχείς και ενοχλείσαι σαν να ήταν 10%...τι φοβάσαι ; Μη σε κάνουν αξιολόγηση; Μη τυχόν καταργηθεί η μονιμότητα;
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,903 μηνύματα.
Αυτό που ο Μπαρουφάκης και κάποιοι αριστεριστές αποκαλούν την κυβέρνηση Μητσοτάκη ως Ακροδεξιά είναι τρομερά αστείο.

Η πρώτη ακροδεξιά κυβέρνηση συνεπώς που κυνηγάει και φιμώνει ακροδεξιούς :laugh:
 

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 28,078 μηνύματα.
Αυτό που ο Μπαρουφάκης και κάποιοι αριστεριστές αποκαλούν την κυβέρνηση Μητσοτάκη ως Ακροδεξιά είναι τρομερά αστείο.

Η πρώτη ακροδεξιά κυβέρνηση συνεπώς που κυνηγάει και φιμώνει ακροδεξιούς :laugh:
Αν αυτοί είναι ακροδεξιοί που φιμώθηκαν, εγω είμαι η Όλιβ και περιμένω τον Ποπάυ που καπνίζει σπανάκι να τελειώσει τα σάντουιτς με τον Πόλντο στο νησί του Γκρισίνο όσο με γλυκοκοιτά ο Μπρούτο.
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top