α)Άσε τις ευρωεκλογές, σε βουλευτικές ο Κρανιδιώτης 0,2%-0,3% το πολύ θα έπαιρνε...και 0,6%-0,7% ο Τζήμερος, 1% με το ζόρι!
Άσε που, όπως έχει δείξει πολλάκις η ιστορία (ακόμη και μ' αυτούς τους μπαγλαμάδες βλέπε π.χ. Δημιουργία με Δράση και Φιλελεύθερη Συμμαχία το 2012) αυτά δεν πάνε με λογική «1+1=2»!
β)Εγώ δεν προτείνω τίποτα, γιατί μπορεί να είμαι libertarian αλλά καταλαβαίνω ότι αν εφαρμόζονταν πολλά απ' αυτά που έχω στο μυαλό μου ως «ιδανικά» στην Ελλάδα αυτή θα καταστρεφόταν μέσα σε 6 μήνες το πολύ, θα πέθαινε κόσμος και κοσμάκης απ' την πείνα, την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κ.λπ.
Το όλο σκεπτικό σου είναι σοσιαλμανιακό, μπλε πασόκ όπως σου έχω ξαναγράψει.
Δεν είναι τα ποσοστά δείκτης επάρκειας και ορθότητας θέσεων ενός κόμματος.
Μη ξεχνάς πως η χώρα χρεοκόπησε και συνεχίζει να περπατάει σε μια κρίση χρέους,
με κυβερνήσεις που λάμβαναν 45αρια και μεγάλες πλειοψηφίες στη βουλή.
Η ηδονή που ρουφάς όταν μου λες πόσο θα έπαιρνε ο ένας και πόσο ο άλλος είναι
επειδή ξέρεις πόσο ανεδαφικά και ανεφάρμοστα είναι αυτά που λες, ελπίζεις στην πλειοψηφία
να συγκαλύψεις τις φοβίες σου. Για τον ίδιο λόγο και ένας ταλιμπάν αποκεφαλίζει τον άπιστο,
διότι ναι μεν ταλιμπάν αλλά έχει και τις αμφιβολίες του, σου λέει, οι άλλοι γιατί δεν πιστεύουν ότι και γω?
Φάτους.
Ναι, ισχύει, το '12 ο Μάνος πήρε 2 και κάτι, ο Τζήμερος δυο και κάτι ακόμα απ τον Μάνο, μαζί ενώθηκαν και μετά πήραν πάλι 2. Δεν μπορείς να τα βάζεις όλα έτσι. Δεν με ενδιαφέρει πόσο παίρνει κάποιος για να τον ωηφίσω, αυτά τα διλήμματα είναι για ανώριμους.
Σκέψου όμως ο Μάνος, τι έχει προσφέρει και στην Ελλάδα και στην ΝΔ . Γιατί τον "εξεδίωξαν" ?
Στο ρωτάω αυτό διότι μου έλεγες πως ψηφίζεις τους καλούς ανθρώπους στο καλό κόμμα την ΝΔ και ελπίζεις.
Την ελλάδα ξεπουλάς με τα χαιβάνια τους κρυφοσοσιαλιστές , αυτοί αντιγράφουν το πασόκ. είναι το όραμά τους, απλά έχουν άλλο κόμμα για λόγους καριέρας. Τον μεγάλο Μάνο, δεν τον ήθελαν οι κλίκες, τον έστειλαν.
Όποιες και να είναι οι προτάσεις σου\
ο απλός δεξιός ψηφοφόρος της ΝΔ , θέλει, δουλειές, να του μένουν λεφτά στη τζέπη, λιγότερους φόρους καλύτερες υπηρεσίες, ε, αυτά με το κιάλι τα βλέπει διότι έχουν ανέβει στο τιμόνι ποντίκια, τρωκτικά με γραβάτες.
Η διαφορά με τους ζαίους είναι πως έχουν περισσότερη αυτογνωσία στο πότε ξεπερνάνε την γραμμή της γελοιότητας και προσέχουν ενώ ο Τσίπρας δεν έχει τέτοια επίγνωση, μπορεί να πάει στο λευκό οίκο να μιλάει αμερικάνικα και στην άγγυρα να μιλάει τουρκικα, δεν τον σταματάει τίποτα αλλά από ουσία, το ίδιο και το αυτό.