GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.126 μηνύματα.

18-05-23

23:38
το ξέρω είναι στην αφάνεια...εγώ έχω στη γενιά μ καμία 15αρια ΔΑΠΙΤΕΣ...Όμως στο τμήμα μας είναι άφαντη, θέλω να πω ότι ποτέ δεν μας έχει μιλήσει κανένας μέλος της ΔΑΠ 4 χρόνια που είμαι εγώ φοιτητής.
Μαζί σου...αλλά ρε φίλε...τις εκλογές τις διαμορφώνει ο συνταξιούχος και ο 60+ που παραδοσιακά τέτοιες ηλικίες ψηφίζουν ΝΔ...μην ξεχνάς ότι οι μεσήλικες προς ηλικιωμένοι είναι πολλοί περισσότεροι από τους νέους...Θέλετε να θυμηθούμε το γκρέμισμα που έφαγε η δαπ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τη ΠΚΣ;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.870 μηνύματα.

18-05-23

23:40
Αρχικά η ΠΚΣ είναι του ΚΚΕ αν δεν κάνω λάθος?? Τι σχέση έχει η ΠΚΣ με το Σύριζα?? Η παράταξη του Σύριζα ούτε 5% δεν πήρε σε πανελλαδικό επίπεδοτο ξέρω είναι στην αφάνεια...εγώ έχω στη γενιά μ καμία 15αρια ΔΑΠΙΤΕΣ...
Μαζί σου...αλλά ρε φίλε...τις εκλογές τις διαμορφώνει ο συνταξιούχος και ο 60+ που παραδοσιακά τέτοιες ηλικίες ψηφίζουν ΝΔ...μην ξεχνάς ότι οι μεσήλικες προς ηλικιωμένοι είναι πολλοί περισσότεροι από τους νέους...

Όσο αφορά την ΔΑΠ δεν ξέρω καθώς δεν τους έχω δει ποτέ. Δεν έχω δει καν αφίσα της στους τοίχους κτλ.
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 901 μηνύματα.

18-05-23

23:40
Το ξέρω αδερφέ,αλλά με τη διεύρυνση του εκλογικού ορίου έχουμε υποχρέωση οι νέοι να μιλήσουμε για το μέλλον μας. Να ρίξουμε ένα υπουργείο Παιδείας που μας έκανε δις-δυσφόρητη τη πορεία προς στις πανελλήνιες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το 75% που έριξαν ΠΚΣ δεν έχουν καμία σχέση με ΚΚΕ, οι περισσότεροι θα ρίξουν ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι Μέρα25(δεδομένου πως ΑΡΕΝ-ΕΑΑΚ είναι κάτ'αρχην πιο κοντά στο Μέρα). Ρίξαμε ΠΚΣ για να φανεί σε πανελλαδικό επίπεδο πως οι φοιτητές ΔΕΝ θέλουμε άλλο νεοδημοκράτες στα πανεπιστήμια,καθώς και για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα για τις κοινοβουλευτικές που όψονται στον ορίζοντα.Αρχικά η ΠΚΣ είναι του ΚΚΕ αν δεν κάνω λάθος?? Τι σχέση έχει η ΠΚΣ με το Σύριζα?? Η παράταξη του Σύριζα ούτε 5% δεν πήρε σε πανελλαδικό επίπεδο.
Όσο αφορά την ΔΑΠ δεν ξέρω καθώς δεν τους έχω δει ποτέ. Δεν έχω δει καν αφίσα της στους τοίχους κτλ.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

18-05-23

23:43
Η μέτρηση την οποία επικαλείται το Euractiv, δίνει τις εξής εκτιμήσεις:
Η πιο αληθινή δημοσκόπηση κατά την γνώμη μου.
Η πιο αληθινή δημοσκόπηση κατά την γνώμη μου.
- Νέα Δημοκρατία: 33%-34%
- ΣΥΡΙΖΑ: 32,5%-33,5%
- ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: 8,7%-9,3%
- ΚΚΕ: 5,7%-6,3%,
- Ελληνική Λύση: 4,5%-5,1%
- ΜέΡΑ25: 3,5%-4,1%.
- Λοιπά κόμματα: 9%-11%.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.870 μηνύματα.

18-05-23

23:43
Τους ρώτησες και σου το είπαν ότι θα ρίξουν Σύριζα??Το ξέρω αδερφέ,αλλά με τη διεύρυνση του εκλογικού ορίου έχουμε υποχρέωση οι νέοι να μιλήσουμε για το μέλλον μας. Να ρίξουμε ένα υπουργείο Παιδείας που μας έκανε δις-δυσφόρητη τη πορεία προς στις πανελλήνιες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το 75% που έριξαν ΠΚΣ δεν έχουν καμία σχέση με ΚΚΕ, οι περισσότεροι θα ρίξουν ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι Μέρα25(δεδομένου πως ΑΡΕΝ-ΕΑΑΚ είναι κάτ'αρχην πιο κοντά στο Μέρα)

SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 901 μηνύματα.

18-05-23

23:45
Αδερφέ,εγώ έχω και κοινωνική υπόσταση ως ον,δεν είμαι ένα αποξενωμένο μποτάκι ενός ιντερνετικού φόρουμ,θα τα πούμε στις κάλπες.
American Economist
Επιφανές μέλος

18-05-23

23:46
Ναι ναι bot είμαιΑδερφέ,εγώ έχω και κοινωνική υπόσταση ως ον,δεν είμαι ένα αποξενωμένο μποτάκι ενός ιντερνετικού φόρουμ,θα τα πούμε στις κάλπες.

Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-05-23

Με συντρηπτικη νικη της δαπ στο πρωτο ετος εμαθα.....Το '19 δε ψήφιζε η γενιά μου. Ετοιμαστείτε,μόνο αυτό έχω να πω. Οι νέοι μίλησαν στις φοιτητικές.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.126 μηνύματα.

18-05-23

ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ Ο ΒΕΛΟ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ?(ΣΥΡΙΖΑ + ΠΑΣΟΚ + ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ + ΜΕΡΑ 25) = Αντιο Κουλη
Μαζί σου...ούτε γω τη πάω τη κεραμέως γτ είναι ένα άτομο με ειδικές ανάγκες...δεν έχει ιδέα πως λειτουργεί το ελληνικό πανεπιστήμιο και τι αγώνες κάνει ο κάθε υποψήφιος στον αγώνα των πανελλάδικών...+αυτό με τα κολλέγια είναι απαράδεκτο...Να ρίξουμε ένα υπουργείο Παιδείας που μας έκανε δις-δυσφόρητη τη πορεία προς στις πανελλήνιες.
Απο κει και πέρα όμως...κάπου της δίνω και 'ενα + στην ΕΒΕ...εε δεν γίνεται να μπαίνει ο όποιος να είναι στα πανεπιστήμια αλλά το κακό με την ΕΒΕ είναι ότι δημιουργεί πρόβλημα και σε άτομα που έγραψαν καλά πχ σε μένα...(άλλη ιστορία αυτό)
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

18-05-23

23:47
Τελικά στην Ελλάδα λειτουργεί ο θεσμός του ντιμπέιτ!
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος

18-05-23

23:47
Αυτό σας λέω και γώ!Με συντρηπτικη νικη της δαπ στο πρωτο ετος εμαθα.....
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος

18-05-23

23:50
Ε στην Νομικη Αθηνων κανεις δεν ειχε την αξιωση να μη βγει πρωτη η ΔΑΠ...Με συντρηπτικη νικη της δαπ στο πρωτο ετος εμαθα.....
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

18-05-23

23:50
Αν πάνε για δεύτερο γύρο αρκετές από τις έδρες τους θα πάνε στη ΝΔ. Δεν θυσιάζεις τη θέση του βουλευτή τόσο εύκολα.ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ Ο ΒΕΛΟ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ?
Πάντως και χωρίς τον Βελόπουλο βγαίνουν τα κουκιά αν και από το ΠΑΣΟΚ θα αντιδράσει ο Λοβέρδος.
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-05-23

23:51
Αυτο ξανα πες το φιλτατε. Πληθωρα κεκαλυμενων δαπιτων αυτοχαρακτηριζομενων ως κεντρωων κυκλοφορει στη Σολωνος.Ε στην Νομικη Αθηνων κανεις δεν ειχε την αξιωση να μη βγει πρωτη η ΔΑΠ...
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος

18-05-23

23:52
Με 21κ μηνυματα στο φορουμ, ε καποιος θα λεγε πως ο ισχυρισμος δεν ειναι αυθαιρετος.Ναι ναι bot είμαι.
American Economist
Επιφανές μέλος

18-05-23

23:53
Άρα και η Himela που έχει 28.000 μηνύματα στο forum είναι bot;;Με 21κ μηνυματα στο φορουμ, ε καποιος θα λεγε πως ο ισχυρισμος δεν ειναι αυθαιρετος.

SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος

18-05-23

23:55
Καποιος δε διαβασε καλα συλλογισμους εκθεσης.Άρα και η Himela που έχει 28.000 μηνύματα στο forum είναι bot;;![]()
American Economist
Επιφανές μέλος

18-05-23

23:58
Ναι ναι οκΚαποιος δε διαβασε καλα συλλογισμους εκθεσης.

Νομίζω ότι αυτή ήταν από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Δεν ξέρω αν δούμε άλλες αύριο.
Δημοσκόπηση GPO για εκλογές 2023: Πάνω από 6% η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Η πρόβλεψη για την εκτίμηση ψήφου
Το 55,7% προτιμά νέες εκλογές αν δεν προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση λόγω της απλής αναλογικής

jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

19-05-23

00:00
Ναι, ενώ οι αριστεροί στις δικές μας τις σχολές ήταν ιδεολόγοιΑυτο ξανα πες το φιλτατε. Πληθωρα κεκαλυμενων δαπιτων αυτοχαρακτηριζομενων ως κεντρωων κυκλοφορει στη Σολωνος.

Το πρόβλημα στα πανεπιστήμια είναι η φοβερή προπαγάνδα υπέρ της αριστεράς, που ξεπερνά μέχρι και τον Κούλη σε ΣΚΑΙ, alpha και star μαζί! Οι ΔΑΠίτες στα πανεπιστήμια ψιλοχέστηκαν κιόλας, αρκεί να γίνουν πάρτι με γκόμενες και βότκες.
Άσε που επειδή κανείς δεν πατάει για εφορευτική της προκοπής και, εν απουσία καποιας "αρχής", η νοθεία πάει σύννεφο.
Το ακριβώς αντίστροφο συμβαίνει στις κανονικές εκλογές.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.075 μηνύματα.

19-05-23

00:03
Είναι derby όταν χάνονται αδέρφια μας στα Τέμπη
Κι οι άλλοι να τα σπάνε στα μπουζούκια και στον Βέρτη
Έπρεπε να γίνει κάποιοι λέτε και γελάτε
Έπρεπε να 'ναι ο γιος σου τότε Άρη Πορτοσάλτε
ο υπο σε τετοιο υφος/στιλ πολυ δυνατος τι τα θελουν τα τραπ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 256 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- userguest
- American Economist
- Hased Babis
- giorgos5002
- Libertus
- Scandal
- J.Cameron
- Ilma
- Ryuzaki
- giannhs2001
- chester20080
- Joji
- User2350
- Abiogenesis
- thanar96
- kalhkardia
- iiTzArismaltor_
- jj!
- Nala
- Esperos1
- SlimShady
- Jack of Spades
- marww
- camil
- hirasawayui
- GeorgePap2003
- charmander
- bigthor
- P.Dam.
- Johnny15
- xristarac
- eukleidhs1821
- johnsala
- taketrance
- augustine
- fmarulezkd
- Maraki4you
- Memetchi
- Paragontas7000
- back2967
- ggl
- grtt
- Δροσουλίτης
- Unboxholics
- DimitraA.
- allall1
- Βασιλης1234
- thenutritionist
- ΘανάσοςG4
- Εχέμυθη
- Natsuko
- arko
- meli
- fourkaki
- touvlo
- Meow
- χημεια4λαιφ
- prinCess.
- Viedo
- maria89
- Κλημεντίνη
- Ωρορα
- petrosln
- Georgepap_21
- XFuryIVX
- dmav
- Μαυρίκιος
- parrot/παπαγάλος
- alexd99
- Εριφύλη
- anastasia papa
- Ness
- Αντικειμενικός
- rafaela11
- Arianara S3
- azula
- fockos
- AK-92
- Sosstoss
- noufarogorgona
- FreeNotes
- tsiobieman
- Nikoleta05
- Rozpanthiras
- ag97
- aggelosst9
- lepipini
- elenaki92
- Metalhead_4_life
- Sevasti
- qwertyuiop
- Στεφανος56
- Wilsongeo
- thesecretfemme
- Athens2002
- Roulaki
- oma06033
- Αλκίμαχος
- Stelios725
- Ροβερτα
- Angelo
- kajamix
- Johnman97
- Dimitris2001
- Giii
- AnnaVrt12
- spring day
- faiy alsis
- Miranda32
- oups
- Zelina
- tfghp
- nicks1999
- Citylights
- F1L1PAS
- Nikoleta93
- Annasty
- VFD59
- Αρίκος
- Χαραυγή
- sophiaa
- ilal
- harry akritas
- Idontknoww
- angeloskar
- makis999
- Dreamer_SW
- constansn
- Phys39
- Panos_02
- Appolon
- Helen93
- jims
- globglogabgalab
- korlef
- chris2799
- George9989
- physicscrazy
- Jimmy20
- skot
- mirzatera180
- Freddys
- kn9919
- johnietraf
- Mapas26
- xrisamikol
- IceQueen
- Mt73
- Ariana2018
- 2Pac
- comeback
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.