juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

21-05-23

20:27
Τι να σου πω; Δεν ξέρω. Βλέπω τρελές διαρροές του Σύριζα προς Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ...Μα λέει ότι θα φτάσει 40% δεν έχει έτσι αυτοδυναμία ;
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

21-05-23

20:28
Δε βγαζει πανω απο 150Τι να σου πω; Δεν ξέρω. Βλέπω τρελές διαρροές του Σύριζα προς Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ...
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.863 μηνύματα.

21-05-23

20:28
Η Χίος μου εξαφάνισε τον ΣΥΡΙΖΑ:

21-05-23

20:29
Η Ελλάδα είναι πολύ συντηρητική χώρα σε όλα τα επίπεδα. Και αυτόν τον συντηρητισμό τον εκφράζει καλά η νδ. Οπότε λογικό. Αν στις άλλες ευρωπαικές χώρες κάποια κυβέρνηση έκανε δύο σκάνδαλα από όσα έκαναν αυτοί εδώ, θα είχε πέσει σε λίγες ώρες. Δεν είναι γίδια όπως οι δικοί μας.Δεν τρολλάρω, δεν περίμενα ότι θα κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ότι θα έπαιρνε παραπάνω η ΝΔ από τις προηγούμενες δεν μπορούσα να το φανταστώ
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.074 μηνύματα.

21-05-23

20:30
Εδω βλέπετε live τα αποτελέσματα για κάθε εκλογική περιφέρεια:
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.227 μηνύματα.

21-05-23

20:32
α καλα για αυτοδυναμία παειΕδω βλέπετε live τα αποτελέσματα για κάθε εκλογική περιφέρεια:
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

21-05-23

20:32
Επιστολική ψήφο για αυτούς που δουλέυουν σεζόν πρότεινε η Ν.Δ λέει ο Καιρίδης τώρα στο ΣΤΑΡ. Ο Σύριζα την αρνήθηκε.
hl_amhxanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Νίκος Κούκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 820 μηνύματα.

21-05-23

20:33
ρε φίλε ο Τσίπρας κλήθηκε να κυβερνήσει σε δύσκολα χρόνια και έκανε αυτά που έκανα και θα κριθεί. Έκανε πολλά λάθη, δεν είδαμε τόσα σκάνδαλα τσεπώματος κρατικού χρήματος που είδαμε με τον τύπο που του ευχήθηκες χρόνια πολλά και σε λίγο του ευχηθείς και συγχαρητήρια για την εκλογική του νίκη, ούτε είδαμε να βιάζεται ένα 12χρόνο από 200 άτομα με υπόνεια κάποιοι από αυτούς να είναι μέλη του κόμματος που στηρίζεις και εντέλει να μη δίνονται τα ονόματα των παιδοβιαστών and the list goes on and on
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ο Τσίπρας θα σώσει την χώρα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.129 μηνύματα.

21-05-23

20:34
Ναι αλλα σκεψου κατι.Ναι , αργα και βασανιστικα οπως και αυτα τωρα
Το καλυτερο γαμησι ειναι το αργο και βασανιστικο...

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εδω η μητσπουτανα εφτασε στο σημειο να κατηγορησει τον ΣΥΡΙΖΑ οτι εφερε μνημονια..τι μου συζητας τωρα;ρε φίλε ο Τσίπρας κλήθηκε να κυβερνήσει σε δύσκολα χρόνια και έκανε αυτά που έκανα και θα κριθεί. Έκανε πολλά λάθη, δεν είδαμε τόσα σκάνδαλα τσεπώματος κρατικού χρήματος που είδαμε με τον τύπο που του ευχήθηκες χρόνια πολλά και σε λίγο του ευχηθείς και συγχαρητήρια για την εκλογική του νίκη, ούτε είδαμε να βιάζεται ένα 12χρόνο από 200 άτομα με υπόνεια κάποιοι από αυτούς να είναι μέλη του κόμματος που στηρίζεις και εντέλει να μη δίνονται τα ονόματα των παιδοβιαστών and the list goes on and on
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ο Τσίπρας θα σώσει την χώρα
Απλα εχουν ολα τα ΜΜΕ μαζι τους που γαμουν και δερνουν,φεηκ νιουζ και οποιον παρει ο χαρος..και ηλιθια που ψηφιζουν για τα συμφεροντα αλλων.
Ποια εξουσια ειποαμε οτι ειναι τα ΜΜΕ;
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.037 μηνύματα.

21-05-23

20:36
Στη Κατερίνη μου 41% πήρε η ΝΔ.... Έλεος αυτή η πόλη. Τόσα χρόνια τα ίδια. Μια από τις λίγες μικρές πόλεις με ισχυρή νεολαία που με τα χρόνια μειώνεται γιατί δεν υπάρχουν δουλειές και όσοι είμαστε γέννημα θρέμμα Κατερινιώτες ζούμε για τη μέρα της επιστροφής στη πόλη μας.... αλλά με αυτά δεν το βλέπω να έρχεται ποτέ.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.129 μηνύματα.

21-05-23

20:39
Κατσε να δεις στις επομενες που θα ειναι εν μεσω τουριστικης σεζον και δεν θα ψηφισουν οι περισσοτεροι νεοι.Στη Κατερίνη μου 41% πήρε η ΝΔ.... Έλεος αυτή η πόλη. Τόσα χρόνια τα ίδια. Μια από τις λίγες μικρές πόλεις με ισχυρή νεολαία που με τα χρόνια μειώνεται γιατί δεν υπάρχουν δουλειές και όσοι είμαστε γέννημα θρέμμα Κατερινιώτες ζούμε για τη μέρα της επιστροφής στη πόλη μας.... αλλά με αυτά δεν το βλέπω να έρχεται ποτέ.
ΓΕΡΟΛΕΑ ΜΕ ΝΔ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΛΕΜΕ.
Μια χωρα που την κυβερνουν οι γεροι.
ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ.
Και γεροι οχι μονο στην ηλικια,αλλα και στο μυαλο.
ΑΗΔΙΑ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.863 μηνύματα.

21-05-23

20:42
Παιδιά διάλυση στο ΣΥΡΙΖΑ πραγματικά.
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.264 μηνύματα.

21-05-23

20:42
Win win
Και η νίκη παίζει δυνατά για βουλή οπότε έγινε γνωστή και στις επόμενες θα ρουφήξει βελό.
Και οι κατσαπλιαδες του ΣΥΡΙΖΑ έφαγαν ιστορική φαπα.
Δλδ αν δεν είχαν φυλακισμένους-γυφτους-πομακους πόσο θα έπιαναν?
Και η νίκη παίζει δυνατά για βουλή οπότε έγινε γνωστή και στις επόμενες θα ρουφήξει βελό.
Και οι κατσαπλιαδες του ΣΥΡΙΖΑ έφαγαν ιστορική φαπα.
Δλδ αν δεν είχαν φυλακισμένους-γυφτους-πομακους πόσο θα έπιαναν?
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

21-05-23

20:43
Φαντασου να σαι δεξιος και να πανηγυριζεις που η ΝΔ θα φερει με το τσουβαλι ολη τη Μεση Ανατολη.
juste un instant
Επιφανές μέλος

21-05-23

20:43
Οταν σου δείνει ο λαός τέτοια ποσοστα με απλή αναλογική...
Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.264 μηνύματα.

21-05-23

20:47
Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις..εγω που ήμουν εκεί από την αρχή ξέρω ότι επί ΣΥΡΙΖΑ έμπαιναν τα μιλουνια από παντού ελεύθερα και λιαζονταν..Φαντασου να σαι δεξιος και να πανηγυριζεις που η ΝΔ θα φερει με το τσουβαλι ολη τη Μεση Ανατολη.
Τουλάχιστον ο Κούλης αντικειμενικά έκανε και έναν φράκτη
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

21-05-23

20:48
Αχ Θεέ μου κάνε να μπει η Ζωίτσα στη Βουλή. Θα έχουμε μια τετραετία γεμάτη μιμίδια.
Μπράβο στον Κούλη, ούτε ο Έρντο τέτοια επιτυχία.
Κατά τ'αλλα, να πω τον πόνο μου, ως ταλαίπωρος αναπληρωματικός δικ. αντιπρόσωπος που κλήθηκε πριν απο λίγο να βοηθήσει σε καταμέτρηση γιατί τα έφτυσε η τακτική. Μη δηλώνετε, ρε κορίτσια, να κάνετε εκλογές, αν είστε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης.
Μπράβο στον Κούλη, ούτε ο Έρντο τέτοια επιτυχία.
Κατά τ'αλλα, να πω τον πόνο μου, ως ταλαίπωρος αναπληρωματικός δικ. αντιπρόσωπος που κλήθηκε πριν απο λίγο να βοηθήσει σε καταμέτρηση γιατί τα έφτυσε η τακτική. Μη δηλώνετε, ρε κορίτσια, να κάνετε εκλογές, αν είστε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.037 μηνύματα.

21-05-23

20:49
Τώρα δεν είναι οι ξένοι το πρόβλημα μας... Με τέτοια αποτελέσματα ντρέπομαι και τη παραμικρή ευθύνη να προσάψω στους ξένους.....
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.834 μηνύματα.

21-05-23

20:50
Έκανε ή δεν έκανε νοθεία; Γιατί στην γείτονα χώρα ψηφίσαν και τα δέντρα.Μπράβο στον Κούλη, ούτε ο Έρντο τέτοια επιτυχία.
American Economist
Επιφανές μέλος

21-05-23

20:51
Διάλυση παιδιααααα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 256 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- userguest
- American Economist
- Hased Babis
- giorgos5002
- Libertus
- Scandal
- J.Cameron
- Ilma
- Ryuzaki
- giannhs2001
- chester20080
- Joji
- User2350
- Abiogenesis
- thanar96
- kalhkardia
- iiTzArismaltor_
- jj!
- Nala
- Esperos1
- SlimShady
- Jack of Spades
- marww
- camil
- hirasawayui
- GeorgePap2003
- charmander
- bigthor
- P.Dam.
- Johnny15
- xristarac
- eukleidhs1821
- johnsala
- taketrance
- augustine
- fmarulezkd
- Maraki4you
- Memetchi
- Paragontas7000
- back2967
- ggl
- grtt
- Δροσουλίτης
- Unboxholics
- DimitraA.
- allall1
- Βασιλης1234
- thenutritionist
- ΘανάσοςG4
- Εχέμυθη
- Natsuko
- arko
- meli
- fourkaki
- touvlo
- Meow
- χημεια4λαιφ
- prinCess.
- Viedo
- maria89
- Κλημεντίνη
- Ωρορα
- petrosln
- Georgepap_21
- XFuryIVX
- dmav
- Μαυρίκιος
- parrot/παπαγάλος
- alexd99
- Εριφύλη
- anastasia papa
- Ness
- Αντικειμενικός
- rafaela11
- Arianara S3
- azula
- fockos
- AK-92
- Sosstoss
- noufarogorgona
- FreeNotes
- tsiobieman
- Nikoleta05
- Rozpanthiras
- ag97
- aggelosst9
- lepipini
- elenaki92
- Metalhead_4_life
- Sevasti
- qwertyuiop
- Στεφανος56
- Wilsongeo
- thesecretfemme
- Athens2002
- Roulaki
- oma06033
- Αλκίμαχος
- Stelios725
- Ροβερτα
- Angelo
- kajamix
- Johnman97
- Dimitris2001
- Giii
- AnnaVrt12
- spring day
- faiy alsis
- Miranda32
- oups
- Zelina
- tfghp
- nicks1999
- Citylights
- F1L1PAS
- Nikoleta93
- Annasty
- VFD59
- Αρίκος
- Χαραυγή
- sophiaa
- ilal
- harry akritas
- Idontknoww
- angeloskar
- makis999
- Dreamer_SW
- constansn
- Phys39
- Panos_02
- Appolon
- Helen93
- jims
- globglogabgalab
- korlef
- chris2799
- George9989
- physicscrazy
- Jimmy20
- skot
- mirzatera180
- Freddys
- kn9919
- johnietraf
- Mapas26
- xrisamikol
- IceQueen
- Mt73
- Ariana2018
- 2Pac
- comeback
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.