Εγκαταλείψτε το πλοίο, φαλίρισε, ρίξτε το σε καμμία Ζωή
Οχι καλε μου.Δεν εγκαταλειπουμε το πλοιο που μπαζει απο παντου αλλα ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα.Σιγα μην το ριξω στην βλαμενη.
ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ ΑΥΤΟ.
Αλλο να λες τη γνωμη σου για καποιο κομμα και αλλο ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙς Η ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙς ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.
ΣΥΝΕΛΘΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.
Προτροπες μονο στον καθρεφτη σας.
Ετσι γιατι αρκετα.Ελεος δηλαδη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Μαΐου 2023
Άρχισαν οι δηλώσεις περί νοθείας 🗑🗑.
Αναθεμα και αν καταλαβες τιποτα.
Σημερα το ελεγε βουλευτης της ΝΔ,νομιζω ο κακλαμανης χωρις να ειμαι σιγουρη.
ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.Εχουν πεθανει ατομα και ακομα γραμμενα τα εχουν.ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗς ΤΗΣ ΝΔ.Οτι δενε ιναι δυαντον να ειμαστε 10 εκατομ/ρια και να ειναι εγεγραμενοι 9 εκατομ να ψηφιζουν.
Την πιπιλα σου και νανυ.
Δεν έχω διασταυρώσει τα στοιχεία, αν κάποιος αμφισβητεί αυτούς τους αριθμούς ας μας γράψει τους σωστούς.
Η απαντηση σου σε αυτο ειναι αυτο που εγραψα παραπανω.Ισχυει παντως οτι ειναι παρα πολλοι περισσοτεροι οι εγεγραμμενοι για να ψηφιζουν απο οτι αυτοι που λογικα ψηφιζουν,αλλα δεν ανανεωνονται οι καταλογοι και υπαρχουν παρα πολλοι πεθαμενοι.Αυτο τουλαχιστον ειπαν σημερα.ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
Man κόψε τα fake news. Το 61% αναφέρεται στους συνολικούς εγγεγραμμένους (9,9 εκατομμύρια). Προφανώς οι κατάλογοι έχουν να ανανεωθούν εδώ και δεκαετίες και για αυτό έχουμε 9,9 εκατομμύρια άτομα.
Ποσος ειναι ο πληθυσμος φωτακο συμφωνα με την τελευταια απογραφη;
Ποσα τα μωρα;
Ποσοι κατω των 17;
Για κανε λογαριασμο και θα βγεις οτι δεν βγαινει.
Οιμονομολογος ειπαμε;
Παναγια μου!