mania
Επιφανές μέλος

lol mania έχω πεθάνει στο γέλιο
Μην γελάς εσύ απο ένα ιιιουυυυ τωρα μαζέυτηκαν πολλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Μετά την τροφική δηλητηριάση επάξια παίρνετε την 2η θέση για δίετα εξπρές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Το ξεφτυλίσατε έτσι.
Μετά την τροφική δηλητηριάση επάξια παίρνετε την 2η θέση για δίετα εξπρές.
Γιατί το ξευτηλήσαμε; βρές μου έναν που να πουλάει το λεγόμενο βρώμικο και να μην έχει κάτι απο τα παραπάνω, έστω ένα, δεν λέω ότι τα έχει ένας όλα αυτά γιατί θα τον είχαν βάλει μέσα για μαζικά εγγλήματα άλλα έστω ένα όλοι έχουν...
Demelene
Διάσημο μέλος

Το Goodies, το σουβλατζίδικο στην γειτονιά σου, η ταβέρνα και ακόμη ποιο συχνά ένα ακριβό εστιατόριο. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω?Γιατί το ξευτηλήσαμε; βρές μου έναν που να πουλάει το λεγόμενο βρώμικο και να μην έχει κάτι απο τα παραπάνω, έστω ένα, δεν λέω ότι τα έχει ένας όλα αυτά γιατί θα τον είχαν βάλει μέσα για μαζικά εγγλήματα άλλα έστω ένα όλοι έχουν...
Παρεπιπτώντος εγώ το ποιο βρώμικο πράγμα που βλέπω κάπου που παρασκευάζουν φαγητό είναι να καπνίζουν και απλά αντέ γεια.
Να σου απαντήσω κιόλας ότι στην χαμοστέρνας μια χαρά γάντι έχει και τσιμπίδες για τα πάντα.
mania
Επιφανές μέλος

Το Goodies, το σουβλατζίδικο στην γειτονιά σου, η ταβέρνα και ακόμη ποιο συχνά ένα ακριβό εστιατόριο. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω?
Παρεπιπτώντος εγώ το ποιο βρώμικο πράγμα που βλέπω κάπου που παρασκευάζουν φαγητό είναι να καπνίζουν και απλά αντέ γεια.
Να σου απαντήσω κιόλας ότι στην χαμοστέρνας μια χαρά γάντι έχει και τσιμπίδες για τα πάντα.
Και εμείς έχουμε άτομο με τσιμπίδια και βάζει την πετσέτα μέσα απο την φόρμα, η πεθερά μου γάντια βάζει και μαζέυει μαλλί και πιάνει τα πάντα με τσιμπίδα, άλλα το ελάτωμα είναι ότι άν δεί αδέσπωτο το ταίζει ή το βάζει μέσα στο μαγαζί, όλα έχουν την μπόχα και δεν την βλέπεις άκουσε με σε παρακαλώ, ξέρω τι λέω

Demelene
Διάσημο μέλος

Παρανόησες και δεν παρανόησες. Αυτό που λέω είναι ότι και τα καλύτερα μέρη και τα γνωστότεραπου πολλοί τρώνε χωρίς αναστολές να μην σχολιάσω τι γίνεται από πίσω εκεί που δεν βλέπεις.Και εμείς έχουμε άτομο με τσιμπίδια και βάζει την πετσέτα μέσα απο την φόρμα, η πεθερά μου γάντια βάζει και μαζέυει μαλλί και πιάνει τα πάντα με τσιμπίδα, άλλα το ελάτωμα είναι ότι άν δεί αδέσπωτο το ταίζει ή το βάζει μέσα στο μαγαζί, όλα έχουν την μπόχα και δεν την βλέπεις άκουσε με σε παρακαλώ, ξέρω τι λέω![]()
Αυτό που κατάλαβες είναι ότι πράγματι σε πρώτη φάση πιστεύω ότι ο τύπος είναι αρκετά καθαρός. Πιο καθαρός από τριγύρω σουβλατζίδικα και ίσως και πιο καθαρός από τον Θανάση που πολλοί εδώ λατρεύουμε. Και είμαι και εγώ αρκετά περιέργος στο φαγητό.
Απλά επειδή δεν το βλέπω δεν έχω και αυταπάτες γενικά.
Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό εδώ λες ε;Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου..(άσχετο, ξέρω
)

Συμφωνώ απόλυτα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Γιατί πέραν του ότι δεν είναι υγιεινό, είναι μαζικό, γρήγορο, προετοιμάζεται από όχι τίποτα κορυφαία καταστήματα και ό,τι πιο τελευταίο μπορείς να βρεις σε φαγητό στον πολιτισμένο κόσμο (το αντίθετο της γκουρμεδιάς)Γιατί τα λένε «βρώμικα»;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chem2000
Διάσημο μέλος

Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου.
Επίσης οι καντίνες που βρίσκονται στην Ιερά Οδό,κοντά στο σταθμό του Κεραμεικού είναι αρκετά βρώμικες

unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Με χορινο, με μελουκανικο, με κοτομπουκιες ή με "τι σου εχει μεινει; βαλε απο αυτο" για πολλους το βρωμικο αποτελει απαραιτητη σταση μετα απο ενα "καλο" ξενυχτι. Και φυσικα απο οσα βρωμικα και να φας το καλυτερο ειναι αυτο που πας ειτε ειναι καθημερινη ειτε ΣΚ ειτε ησουν προηγουμενως για ποτα ειτε απλα εκανες μια βραδινη βολτα και πεινασες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.