mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 13:27 Η mania έγραψε: #61 08-05-07 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: lol mania έχω πεθάνει στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Μην γελάς εσύ απο ένα ιιιουυυυ τωρα μαζέυτηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:57 Ο Demelene έγραψε: #62 08-05-07 16:57 Το ξεφτυλίσατε έτσι. Μετά την τροφική δηλητηριάση επάξια παίρνετε την 2η θέση για δίετα εξπρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 17:44 Η mania έγραψε: #63 08-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Το ξεφτυλίσατε έτσι. Μετά την τροφική δηλητηριάση επάξια παίρνετε την 2η θέση για δίετα εξπρές. Click για ανάπτυξη... Γιατί το ξευτηλήσαμε; βρές μου έναν που να πουλάει το λεγόμενο βρώμικο και να μην έχει κάτι απο τα παραπάνω, έστω ένα, δεν λέω ότι τα έχει ένας όλα αυτά γιατί θα τον είχαν βάλει μέσα για μαζικά εγγλήματα άλλα έστω ένα όλοι έχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 17:52 Ο Demelene έγραψε: #64 08-05-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί το ξευτηλήσαμε; βρές μου έναν που να πουλάει το λεγόμενο βρώμικο και να μην έχει κάτι απο τα παραπάνω, έστω ένα, δεν λέω ότι τα έχει ένας όλα αυτά γιατί θα τον είχαν βάλει μέσα για μαζικά εγγλήματα άλλα έστω ένα όλοι έχουν... Click για ανάπτυξη... Το Goodies, το σουβλατζίδικο στην γειτονιά σου, η ταβέρνα και ακόμη ποιο συχνά ένα ακριβό εστιατόριο. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω? Παρεπιπτώντος εγώ το ποιο βρώμικο πράγμα που βλέπω κάπου που παρασκευάζουν φαγητό είναι να καπνίζουν και απλά αντέ γεια. Να σου απαντήσω κιόλας ότι στην χαμοστέρνας μια χαρά γάντι έχει και τσιμπίδες για τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:00 Η mania έγραψε: #65 08-05-07 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Το Goodies, το σουβλατζίδικο στην γειτονιά σου, η ταβέρνα και ακόμη ποιο συχνά ένα ακριβό εστιατόριο. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω? Παρεπιπτώντος εγώ το ποιο βρώμικο πράγμα που βλέπω κάπου που παρασκευάζουν φαγητό είναι να καπνίζουν και απλά αντέ γεια. Να σου απαντήσω κιόλας ότι στην χαμοστέρνας μια χαρά γάντι έχει και τσιμπίδες για τα πάντα. Click για ανάπτυξη... Και εμείς έχουμε άτομο με τσιμπίδια και βάζει την πετσέτα μέσα απο την φόρμα, η πεθερά μου γάντια βάζει και μαζέυει μαλλί και πιάνει τα πάντα με τσιμπίδα, άλλα το ελάτωμα είναι ότι άν δεί αδέσπωτο το ταίζει ή το βάζει μέσα στο μαγαζί, όλα έχουν την μπόχα και δεν την βλέπεις άκουσε με σε παρακαλώ, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 20:51 Ο Demelene έγραψε: #66 08-05-07 20:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και εμείς έχουμε άτομο με τσιμπίδια και βάζει την πετσέτα μέσα απο την φόρμα, η πεθερά μου γάντια βάζει και μαζέυει μαλλί και πιάνει τα πάντα με τσιμπίδα, άλλα το ελάτωμα είναι ότι άν δεί αδέσπωτο το ταίζει ή το βάζει μέσα στο μαγαζί, όλα έχουν την μπόχα και δεν την βλέπεις άκουσε με σε παρακαλώ, ξέρω τι λέω Click για ανάπτυξη... Παρανόησες και δεν παρανόησες. Αυτό που λέω είναι ότι και τα καλύτερα μέρη και τα γνωστότεραπου πολλοί τρώνε χωρίς αναστολές να μην σχολιάσω τι γίνεται από πίσω εκεί που δεν βλέπεις. Αυτό που κατάλαβες είναι ότι πράγματι σε πρώτη φάση πιστεύω ότι ο τύπος είναι αρκετά καθαρός. Πιο καθαρός από τριγύρω σουβλατζίδικα και ίσως και πιο καθαρός από τον Θανάση που πολλοί εδώ λατρεύουμε. Και είμαι και εγώ αρκετά περιέργος στο φαγητό. Απλά επειδή δεν το βλέπω δεν έχω και αυταπάτες γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:20 Ο Guest 990498: #67 16-02-09 12:20 Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Η Oralee έγραψε: #68 16-02-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αυτό εδώ λες ε; Συμφωνώ απόλυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 02:30 Η Zilda έγραψε: #69 10-01-19 02:30 Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 17:24 Ο Scandal έγραψε: #70 10-01-19 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Click για ανάπτυξη... Γιατί πέραν του ότι δεν είναι υγιεινό, είναι μαζικό, γρήγορο, προετοιμάζεται από όχι τίποτα κορυφαία καταστήματα και ό,τι πιο τελευταίο μπορείς να βρεις σε φαγητό στον πολιτισμένο κόσμο (το αντίθετο της γκουρμεδιάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 19:46 Η Chem2000 έγραψε: #71 10-01-19 19:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Click για ανάπτυξη... Επίσης οι καντίνες που βρίσκονται στην Ιερά Οδό,κοντά στο σταθμό του Κεραμεικού είναι αρκετά βρώμικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 20:13 Ο unπαικτable: #72 10-01-19 20:13 Τι θεματαρα ειναι αυτη; Με χορινο, με μελουκανικο, με κοτομπουκιες ή με "τι σου εχει μεινει; βαλε απο αυτο" για πολλους το βρωμικο αποτελει απαραιτητη σταση μετα απο ενα "καλο" ξενυχτι. Και φυσικα απο οσα βρωμικα και να φας το καλυτερο ειναι αυτο που πας ειτε ειναι καθημερινη ειτε ΣΚ ειτε ησουν προηγουμενως για ποτα ειτε απλα εκανες μια βραδινη βολτα και πεινασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: lol mania έχω πεθάνει στο γέλιο Click για ανάπτυξη... Μην γελάς εσύ απο ένα ιιιουυυυ τωρα μαζέυτηκαν πολλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 16:57 Ο Demelene έγραψε: #62 08-05-07 16:57 Το ξεφτυλίσατε έτσι. Μετά την τροφική δηλητηριάση επάξια παίρνετε την 2η θέση για δίετα εξπρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 17:44 Η mania έγραψε: #63 08-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Το ξεφτυλίσατε έτσι. Μετά την τροφική δηλητηριάση επάξια παίρνετε την 2η θέση για δίετα εξπρές. Click για ανάπτυξη... Γιατί το ξευτηλήσαμε; βρές μου έναν που να πουλάει το λεγόμενο βρώμικο και να μην έχει κάτι απο τα παραπάνω, έστω ένα, δεν λέω ότι τα έχει ένας όλα αυτά γιατί θα τον είχαν βάλει μέσα για μαζικά εγγλήματα άλλα έστω ένα όλοι έχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 17:52 Ο Demelene έγραψε: #64 08-05-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί το ξευτηλήσαμε; βρές μου έναν που να πουλάει το λεγόμενο βρώμικο και να μην έχει κάτι απο τα παραπάνω, έστω ένα, δεν λέω ότι τα έχει ένας όλα αυτά γιατί θα τον είχαν βάλει μέσα για μαζικά εγγλήματα άλλα έστω ένα όλοι έχουν... Click για ανάπτυξη... Το Goodies, το σουβλατζίδικο στην γειτονιά σου, η ταβέρνα και ακόμη ποιο συχνά ένα ακριβό εστιατόριο. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω? Παρεπιπτώντος εγώ το ποιο βρώμικο πράγμα που βλέπω κάπου που παρασκευάζουν φαγητό είναι να καπνίζουν και απλά αντέ γεια. Να σου απαντήσω κιόλας ότι στην χαμοστέρνας μια χαρά γάντι έχει και τσιμπίδες για τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:00 Η mania έγραψε: #65 08-05-07 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Το Goodies, το σουβλατζίδικο στην γειτονιά σου, η ταβέρνα και ακόμη ποιο συχνά ένα ακριβό εστιατόριο. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω? Παρεπιπτώντος εγώ το ποιο βρώμικο πράγμα που βλέπω κάπου που παρασκευάζουν φαγητό είναι να καπνίζουν και απλά αντέ γεια. Να σου απαντήσω κιόλας ότι στην χαμοστέρνας μια χαρά γάντι έχει και τσιμπίδες για τα πάντα. Click για ανάπτυξη... Και εμείς έχουμε άτομο με τσιμπίδια και βάζει την πετσέτα μέσα απο την φόρμα, η πεθερά μου γάντια βάζει και μαζέυει μαλλί και πιάνει τα πάντα με τσιμπίδα, άλλα το ελάτωμα είναι ότι άν δεί αδέσπωτο το ταίζει ή το βάζει μέσα στο μαγαζί, όλα έχουν την μπόχα και δεν την βλέπεις άκουσε με σε παρακαλώ, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 20:51 Ο Demelene έγραψε: #66 08-05-07 20:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και εμείς έχουμε άτομο με τσιμπίδια και βάζει την πετσέτα μέσα απο την φόρμα, η πεθερά μου γάντια βάζει και μαζέυει μαλλί και πιάνει τα πάντα με τσιμπίδα, άλλα το ελάτωμα είναι ότι άν δεί αδέσπωτο το ταίζει ή το βάζει μέσα στο μαγαζί, όλα έχουν την μπόχα και δεν την βλέπεις άκουσε με σε παρακαλώ, ξέρω τι λέω Click για ανάπτυξη... Παρανόησες και δεν παρανόησες. Αυτό που λέω είναι ότι και τα καλύτερα μέρη και τα γνωστότεραπου πολλοί τρώνε χωρίς αναστολές να μην σχολιάσω τι γίνεται από πίσω εκεί που δεν βλέπεις. Αυτό που κατάλαβες είναι ότι πράγματι σε πρώτη φάση πιστεύω ότι ο τύπος είναι αρκετά καθαρός. Πιο καθαρός από τριγύρω σουβλατζίδικα και ίσως και πιο καθαρός από τον Θανάση που πολλοί εδώ λατρεύουμε. Και είμαι και εγώ αρκετά περιέργος στο φαγητό. Απλά επειδή δεν το βλέπω δεν έχω και αυταπάτες γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:20 Ο Guest 990498: #67 16-02-09 12:20 Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Η Oralee έγραψε: #68 16-02-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αυτό εδώ λες ε; Συμφωνώ απόλυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 02:30 Η Zilda έγραψε: #69 10-01-19 02:30 Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 17:24 Ο Scandal έγραψε: #70 10-01-19 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Click για ανάπτυξη... Γιατί πέραν του ότι δεν είναι υγιεινό, είναι μαζικό, γρήγορο, προετοιμάζεται από όχι τίποτα κορυφαία καταστήματα και ό,τι πιο τελευταίο μπορείς να βρεις σε φαγητό στον πολιτισμένο κόσμο (το αντίθετο της γκουρμεδιάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 19:46 Η Chem2000 έγραψε: #71 10-01-19 19:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Click για ανάπτυξη... Επίσης οι καντίνες που βρίσκονται στην Ιερά Οδό,κοντά στο σταθμό του Κεραμεικού είναι αρκετά βρώμικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 20:13 Ο unπαικτable: #72 10-01-19 20:13 Τι θεματαρα ειναι αυτη; Με χορινο, με μελουκανικο, με κοτομπουκιες ή με "τι σου εχει μεινει; βαλε απο αυτο" για πολλους το βρωμικο αποτελει απαραιτητη σταση μετα απο ενα "καλο" ξενυχτι. Και φυσικα απο οσα βρωμικα και να φας το καλυτερο ειναι αυτο που πας ειτε ειναι καθημερινη ειτε ΣΚ ειτε ησουν προηγουμενως για ποτα ειτε απλα εκανες μια βραδινη βολτα και πεινασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ξεφτυλίσατε έτσι. Μετά την τροφική δηλητηριάση επάξια παίρνετε την 2η θέση για δίετα εξπρές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 17:44 Η mania έγραψε: #63 08-05-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Το ξεφτυλίσατε έτσι. Μετά την τροφική δηλητηριάση επάξια παίρνετε την 2η θέση για δίετα εξπρές. Click για ανάπτυξη... Γιατί το ξευτηλήσαμε; βρές μου έναν που να πουλάει το λεγόμενο βρώμικο και να μην έχει κάτι απο τα παραπάνω, έστω ένα, δεν λέω ότι τα έχει ένας όλα αυτά γιατί θα τον είχαν βάλει μέσα για μαζικά εγγλήματα άλλα έστω ένα όλοι έχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 17:52 Ο Demelene έγραψε: #64 08-05-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί το ξευτηλήσαμε; βρές μου έναν που να πουλάει το λεγόμενο βρώμικο και να μην έχει κάτι απο τα παραπάνω, έστω ένα, δεν λέω ότι τα έχει ένας όλα αυτά γιατί θα τον είχαν βάλει μέσα για μαζικά εγγλήματα άλλα έστω ένα όλοι έχουν... Click για ανάπτυξη... Το Goodies, το σουβλατζίδικο στην γειτονιά σου, η ταβέρνα και ακόμη ποιο συχνά ένα ακριβό εστιατόριο. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω? Παρεπιπτώντος εγώ το ποιο βρώμικο πράγμα που βλέπω κάπου που παρασκευάζουν φαγητό είναι να καπνίζουν και απλά αντέ γεια. Να σου απαντήσω κιόλας ότι στην χαμοστέρνας μια χαρά γάντι έχει και τσιμπίδες για τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:00 Η mania έγραψε: #65 08-05-07 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Το Goodies, το σουβλατζίδικο στην γειτονιά σου, η ταβέρνα και ακόμη ποιο συχνά ένα ακριβό εστιατόριο. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω? Παρεπιπτώντος εγώ το ποιο βρώμικο πράγμα που βλέπω κάπου που παρασκευάζουν φαγητό είναι να καπνίζουν και απλά αντέ γεια. Να σου απαντήσω κιόλας ότι στην χαμοστέρνας μια χαρά γάντι έχει και τσιμπίδες για τα πάντα. Click για ανάπτυξη... Και εμείς έχουμε άτομο με τσιμπίδια και βάζει την πετσέτα μέσα απο την φόρμα, η πεθερά μου γάντια βάζει και μαζέυει μαλλί και πιάνει τα πάντα με τσιμπίδα, άλλα το ελάτωμα είναι ότι άν δεί αδέσπωτο το ταίζει ή το βάζει μέσα στο μαγαζί, όλα έχουν την μπόχα και δεν την βλέπεις άκουσε με σε παρακαλώ, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 20:51 Ο Demelene έγραψε: #66 08-05-07 20:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και εμείς έχουμε άτομο με τσιμπίδια και βάζει την πετσέτα μέσα απο την φόρμα, η πεθερά μου γάντια βάζει και μαζέυει μαλλί και πιάνει τα πάντα με τσιμπίδα, άλλα το ελάτωμα είναι ότι άν δεί αδέσπωτο το ταίζει ή το βάζει μέσα στο μαγαζί, όλα έχουν την μπόχα και δεν την βλέπεις άκουσε με σε παρακαλώ, ξέρω τι λέω Click για ανάπτυξη... Παρανόησες και δεν παρανόησες. Αυτό που λέω είναι ότι και τα καλύτερα μέρη και τα γνωστότεραπου πολλοί τρώνε χωρίς αναστολές να μην σχολιάσω τι γίνεται από πίσω εκεί που δεν βλέπεις. Αυτό που κατάλαβες είναι ότι πράγματι σε πρώτη φάση πιστεύω ότι ο τύπος είναι αρκετά καθαρός. Πιο καθαρός από τριγύρω σουβλατζίδικα και ίσως και πιο καθαρός από τον Θανάση που πολλοί εδώ λατρεύουμε. Και είμαι και εγώ αρκετά περιέργος στο φαγητό. Απλά επειδή δεν το βλέπω δεν έχω και αυταπάτες γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:20 Ο Guest 990498: #67 16-02-09 12:20 Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Η Oralee έγραψε: #68 16-02-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αυτό εδώ λες ε; Συμφωνώ απόλυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 02:30 Η Zilda έγραψε: #69 10-01-19 02:30 Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 17:24 Ο Scandal έγραψε: #70 10-01-19 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Click για ανάπτυξη... Γιατί πέραν του ότι δεν είναι υγιεινό, είναι μαζικό, γρήγορο, προετοιμάζεται από όχι τίποτα κορυφαία καταστήματα και ό,τι πιο τελευταίο μπορείς να βρεις σε φαγητό στον πολιτισμένο κόσμο (το αντίθετο της γκουρμεδιάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 19:46 Η Chem2000 έγραψε: #71 10-01-19 19:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Click για ανάπτυξη... Επίσης οι καντίνες που βρίσκονται στην Ιερά Οδό,κοντά στο σταθμό του Κεραμεικού είναι αρκετά βρώμικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 20:13 Ο unπαικτable: #72 10-01-19 20:13 Τι θεματαρα ειναι αυτη; Με χορινο, με μελουκανικο, με κοτομπουκιες ή με "τι σου εχει μεινει; βαλε απο αυτο" για πολλους το βρωμικο αποτελει απαραιτητη σταση μετα απο ενα "καλο" ξενυχτι. Και φυσικα απο οσα βρωμικα και να φας το καλυτερο ειναι αυτο που πας ειτε ειναι καθημερινη ειτε ΣΚ ειτε ησουν προηγουμενως για ποτα ειτε απλα εκανες μια βραδινη βολτα και πεινασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Το ξεφτυλίσατε έτσι. Μετά την τροφική δηλητηριάση επάξια παίρνετε την 2η θέση για δίετα εξπρές. Click για ανάπτυξη... Γιατί το ξευτηλήσαμε; βρές μου έναν που να πουλάει το λεγόμενο βρώμικο και να μην έχει κάτι απο τα παραπάνω, έστω ένα, δεν λέω ότι τα έχει ένας όλα αυτά γιατί θα τον είχαν βάλει μέσα για μαζικά εγγλήματα άλλα έστω ένα όλοι έχουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 17:52 Ο Demelene έγραψε: #64 08-05-07 17:52 Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί το ξευτηλήσαμε; βρές μου έναν που να πουλάει το λεγόμενο βρώμικο και να μην έχει κάτι απο τα παραπάνω, έστω ένα, δεν λέω ότι τα έχει ένας όλα αυτά γιατί θα τον είχαν βάλει μέσα για μαζικά εγγλήματα άλλα έστω ένα όλοι έχουν... Click για ανάπτυξη... Το Goodies, το σουβλατζίδικο στην γειτονιά σου, η ταβέρνα και ακόμη ποιο συχνά ένα ακριβό εστιατόριο. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω? Παρεπιπτώντος εγώ το ποιο βρώμικο πράγμα που βλέπω κάπου που παρασκευάζουν φαγητό είναι να καπνίζουν και απλά αντέ γεια. Να σου απαντήσω κιόλας ότι στην χαμοστέρνας μια χαρά γάντι έχει και τσιμπίδες για τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:00 Η mania έγραψε: #65 08-05-07 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Το Goodies, το σουβλατζίδικο στην γειτονιά σου, η ταβέρνα και ακόμη ποιο συχνά ένα ακριβό εστιατόριο. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω? Παρεπιπτώντος εγώ το ποιο βρώμικο πράγμα που βλέπω κάπου που παρασκευάζουν φαγητό είναι να καπνίζουν και απλά αντέ γεια. Να σου απαντήσω κιόλας ότι στην χαμοστέρνας μια χαρά γάντι έχει και τσιμπίδες για τα πάντα. Click για ανάπτυξη... Και εμείς έχουμε άτομο με τσιμπίδια και βάζει την πετσέτα μέσα απο την φόρμα, η πεθερά μου γάντια βάζει και μαζέυει μαλλί και πιάνει τα πάντα με τσιμπίδα, άλλα το ελάτωμα είναι ότι άν δεί αδέσπωτο το ταίζει ή το βάζει μέσα στο μαγαζί, όλα έχουν την μπόχα και δεν την βλέπεις άκουσε με σε παρακαλώ, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 20:51 Ο Demelene έγραψε: #66 08-05-07 20:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και εμείς έχουμε άτομο με τσιμπίδια και βάζει την πετσέτα μέσα απο την φόρμα, η πεθερά μου γάντια βάζει και μαζέυει μαλλί και πιάνει τα πάντα με τσιμπίδα, άλλα το ελάτωμα είναι ότι άν δεί αδέσπωτο το ταίζει ή το βάζει μέσα στο μαγαζί, όλα έχουν την μπόχα και δεν την βλέπεις άκουσε με σε παρακαλώ, ξέρω τι λέω Click για ανάπτυξη... Παρανόησες και δεν παρανόησες. Αυτό που λέω είναι ότι και τα καλύτερα μέρη και τα γνωστότεραπου πολλοί τρώνε χωρίς αναστολές να μην σχολιάσω τι γίνεται από πίσω εκεί που δεν βλέπεις. Αυτό που κατάλαβες είναι ότι πράγματι σε πρώτη φάση πιστεύω ότι ο τύπος είναι αρκετά καθαρός. Πιο καθαρός από τριγύρω σουβλατζίδικα και ίσως και πιο καθαρός από τον Θανάση που πολλοί εδώ λατρεύουμε. Και είμαι και εγώ αρκετά περιέργος στο φαγητό. Απλά επειδή δεν το βλέπω δεν έχω και αυταπάτες γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:20 Ο Guest 990498: #67 16-02-09 12:20 Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Η Oralee έγραψε: #68 16-02-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αυτό εδώ λες ε; Συμφωνώ απόλυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 02:30 Η Zilda έγραψε: #69 10-01-19 02:30 Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 17:24 Ο Scandal έγραψε: #70 10-01-19 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Click για ανάπτυξη... Γιατί πέραν του ότι δεν είναι υγιεινό, είναι μαζικό, γρήγορο, προετοιμάζεται από όχι τίποτα κορυφαία καταστήματα και ό,τι πιο τελευταίο μπορείς να βρεις σε φαγητό στον πολιτισμένο κόσμο (το αντίθετο της γκουρμεδιάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 19:46 Η Chem2000 έγραψε: #71 10-01-19 19:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Click για ανάπτυξη... Επίσης οι καντίνες που βρίσκονται στην Ιερά Οδό,κοντά στο σταθμό του Κεραμεικού είναι αρκετά βρώμικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 20:13 Ο unπαικτable: #72 10-01-19 20:13 Τι θεματαρα ειναι αυτη; Με χορινο, με μελουκανικο, με κοτομπουκιες ή με "τι σου εχει μεινει; βαλε απο αυτο" για πολλους το βρωμικο αποτελει απαραιτητη σταση μετα απο ενα "καλο" ξενυχτι. Και φυσικα απο οσα βρωμικα και να φας το καλυτερο ειναι αυτο που πας ειτε ειναι καθημερινη ειτε ΣΚ ειτε ησουν προηγουμενως για ποτα ειτε απλα εκανες μια βραδινη βολτα και πεινασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Γιατί το ξευτηλήσαμε; βρές μου έναν που να πουλάει το λεγόμενο βρώμικο και να μην έχει κάτι απο τα παραπάνω, έστω ένα, δεν λέω ότι τα έχει ένας όλα αυτά γιατί θα τον είχαν βάλει μέσα για μαζικά εγγλήματα άλλα έστω ένα όλοι έχουν... Click για ανάπτυξη... Το Goodies, το σουβλατζίδικο στην γειτονιά σου, η ταβέρνα και ακόμη ποιο συχνά ένα ακριβό εστιατόριο. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω? Παρεπιπτώντος εγώ το ποιο βρώμικο πράγμα που βλέπω κάπου που παρασκευάζουν φαγητό είναι να καπνίζουν και απλά αντέ γεια. Να σου απαντήσω κιόλας ότι στην χαμοστέρνας μια χαρά γάντι έχει και τσιμπίδες για τα πάντα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 18:00 Η mania έγραψε: #65 08-05-07 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Το Goodies, το σουβλατζίδικο στην γειτονιά σου, η ταβέρνα και ακόμη ποιο συχνά ένα ακριβό εστιατόριο. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω? Παρεπιπτώντος εγώ το ποιο βρώμικο πράγμα που βλέπω κάπου που παρασκευάζουν φαγητό είναι να καπνίζουν και απλά αντέ γεια. Να σου απαντήσω κιόλας ότι στην χαμοστέρνας μια χαρά γάντι έχει και τσιμπίδες για τα πάντα. Click για ανάπτυξη... Και εμείς έχουμε άτομο με τσιμπίδια και βάζει την πετσέτα μέσα απο την φόρμα, η πεθερά μου γάντια βάζει και μαζέυει μαλλί και πιάνει τα πάντα με τσιμπίδα, άλλα το ελάτωμα είναι ότι άν δεί αδέσπωτο το ταίζει ή το βάζει μέσα στο μαγαζί, όλα έχουν την μπόχα και δεν την βλέπεις άκουσε με σε παρακαλώ, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 20:51 Ο Demelene έγραψε: #66 08-05-07 20:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και εμείς έχουμε άτομο με τσιμπίδια και βάζει την πετσέτα μέσα απο την φόρμα, η πεθερά μου γάντια βάζει και μαζέυει μαλλί και πιάνει τα πάντα με τσιμπίδα, άλλα το ελάτωμα είναι ότι άν δεί αδέσπωτο το ταίζει ή το βάζει μέσα στο μαγαζί, όλα έχουν την μπόχα και δεν την βλέπεις άκουσε με σε παρακαλώ, ξέρω τι λέω Click για ανάπτυξη... Παρανόησες και δεν παρανόησες. Αυτό που λέω είναι ότι και τα καλύτερα μέρη και τα γνωστότεραπου πολλοί τρώνε χωρίς αναστολές να μην σχολιάσω τι γίνεται από πίσω εκεί που δεν βλέπεις. Αυτό που κατάλαβες είναι ότι πράγματι σε πρώτη φάση πιστεύω ότι ο τύπος είναι αρκετά καθαρός. Πιο καθαρός από τριγύρω σουβλατζίδικα και ίσως και πιο καθαρός από τον Θανάση που πολλοί εδώ λατρεύουμε. Και είμαι και εγώ αρκετά περιέργος στο φαγητό. Απλά επειδή δεν το βλέπω δεν έχω και αυταπάτες γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:20 Ο Guest 990498: #67 16-02-09 12:20 Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Η Oralee έγραψε: #68 16-02-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αυτό εδώ λες ε; Συμφωνώ απόλυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 02:30 Η Zilda έγραψε: #69 10-01-19 02:30 Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 17:24 Ο Scandal έγραψε: #70 10-01-19 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Click για ανάπτυξη... Γιατί πέραν του ότι δεν είναι υγιεινό, είναι μαζικό, γρήγορο, προετοιμάζεται από όχι τίποτα κορυφαία καταστήματα και ό,τι πιο τελευταίο μπορείς να βρεις σε φαγητό στον πολιτισμένο κόσμο (το αντίθετο της γκουρμεδιάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 19:46 Η Chem2000 έγραψε: #71 10-01-19 19:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Click για ανάπτυξη... Επίσης οι καντίνες που βρίσκονται στην Ιερά Οδό,κοντά στο σταθμό του Κεραμεικού είναι αρκετά βρώμικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 20:13 Ο unπαικτable: #72 10-01-19 20:13 Τι θεματαρα ειναι αυτη; Με χορινο, με μελουκανικο, με κοτομπουκιες ή με "τι σου εχει μεινει; βαλε απο αυτο" για πολλους το βρωμικο αποτελει απαραιτητη σταση μετα απο ενα "καλο" ξενυχτι. Και φυσικα απο οσα βρωμικα και να φας το καλυτερο ειναι αυτο που πας ειτε ειναι καθημερινη ειτε ΣΚ ειτε ησουν προηγουμενως για ποτα ειτε απλα εκανες μια βραδινη βολτα και πεινασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Demelene: Το Goodies, το σουβλατζίδικο στην γειτονιά σου, η ταβέρνα και ακόμη ποιο συχνά ένα ακριβό εστιατόριο. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω? Παρεπιπτώντος εγώ το ποιο βρώμικο πράγμα που βλέπω κάπου που παρασκευάζουν φαγητό είναι να καπνίζουν και απλά αντέ γεια. Να σου απαντήσω κιόλας ότι στην χαμοστέρνας μια χαρά γάντι έχει και τσιμπίδες για τα πάντα. Click για ανάπτυξη... Και εμείς έχουμε άτομο με τσιμπίδια και βάζει την πετσέτα μέσα απο την φόρμα, η πεθερά μου γάντια βάζει και μαζέυει μαλλί και πιάνει τα πάντα με τσιμπίδα, άλλα το ελάτωμα είναι ότι άν δεί αδέσπωτο το ταίζει ή το βάζει μέσα στο μαγαζί, όλα έχουν την μπόχα και δεν την βλέπεις άκουσε με σε παρακαλώ, ξέρω τι λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene Διάσημο μέλος Ο Demelene αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.430 μηνύματα. 8 Μαΐου 2007 στις 20:51 Ο Demelene έγραψε: #66 08-05-07 20:51 Αρχική Δημοσίευση από mania: Και εμείς έχουμε άτομο με τσιμπίδια και βάζει την πετσέτα μέσα απο την φόρμα, η πεθερά μου γάντια βάζει και μαζέυει μαλλί και πιάνει τα πάντα με τσιμπίδα, άλλα το ελάτωμα είναι ότι άν δεί αδέσπωτο το ταίζει ή το βάζει μέσα στο μαγαζί, όλα έχουν την μπόχα και δεν την βλέπεις άκουσε με σε παρακαλώ, ξέρω τι λέω Click για ανάπτυξη... Παρανόησες και δεν παρανόησες. Αυτό που λέω είναι ότι και τα καλύτερα μέρη και τα γνωστότεραπου πολλοί τρώνε χωρίς αναστολές να μην σχολιάσω τι γίνεται από πίσω εκεί που δεν βλέπεις. Αυτό που κατάλαβες είναι ότι πράγματι σε πρώτη φάση πιστεύω ότι ο τύπος είναι αρκετά καθαρός. Πιο καθαρός από τριγύρω σουβλατζίδικα και ίσως και πιο καθαρός από τον Θανάση που πολλοί εδώ λατρεύουμε. Και είμαι και εγώ αρκετά περιέργος στο φαγητό. Απλά επειδή δεν το βλέπω δεν έχω και αυταπάτες γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:20 Ο Guest 990498: #67 16-02-09 12:20 Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Η Oralee έγραψε: #68 16-02-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αυτό εδώ λες ε; Συμφωνώ απόλυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 02:30 Η Zilda έγραψε: #69 10-01-19 02:30 Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 17:24 Ο Scandal έγραψε: #70 10-01-19 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Click για ανάπτυξη... Γιατί πέραν του ότι δεν είναι υγιεινό, είναι μαζικό, γρήγορο, προετοιμάζεται από όχι τίποτα κορυφαία καταστήματα και ό,τι πιο τελευταίο μπορείς να βρεις σε φαγητό στον πολιτισμένο κόσμο (το αντίθετο της γκουρμεδιάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 19:46 Η Chem2000 έγραψε: #71 10-01-19 19:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Click για ανάπτυξη... Επίσης οι καντίνες που βρίσκονται στην Ιερά Οδό,κοντά στο σταθμό του Κεραμεικού είναι αρκετά βρώμικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 20:13 Ο unπαικτable: #72 10-01-19 20:13 Τι θεματαρα ειναι αυτη; Με χορινο, με μελουκανικο, με κοτομπουκιες ή με "τι σου εχει μεινει; βαλε απο αυτο" για πολλους το βρωμικο αποτελει απαραιτητη σταση μετα απο ενα "καλο" ξενυχτι. Και φυσικα απο οσα βρωμικα και να φας το καλυτερο ειναι αυτο που πας ειτε ειναι καθημερινη ειτε ΣΚ ειτε ησουν προηγουμενως για ποτα ειτε απλα εκανες μια βραδινη βολτα και πεινασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Και εμείς έχουμε άτομο με τσιμπίδια και βάζει την πετσέτα μέσα απο την φόρμα, η πεθερά μου γάντια βάζει και μαζέυει μαλλί και πιάνει τα πάντα με τσιμπίδα, άλλα το ελάτωμα είναι ότι άν δεί αδέσπωτο το ταίζει ή το βάζει μέσα στο μαγαζί, όλα έχουν την μπόχα και δεν την βλέπεις άκουσε με σε παρακαλώ, ξέρω τι λέω Click για ανάπτυξη... Παρανόησες και δεν παρανόησες. Αυτό που λέω είναι ότι και τα καλύτερα μέρη και τα γνωστότεραπου πολλοί τρώνε χωρίς αναστολές να μην σχολιάσω τι γίνεται από πίσω εκεί που δεν βλέπεις. Αυτό που κατάλαβες είναι ότι πράγματι σε πρώτη φάση πιστεύω ότι ο τύπος είναι αρκετά καθαρός. Πιο καθαρός από τριγύρω σουβλατζίδικα και ίσως και πιο καθαρός από τον Θανάση που πολλοί εδώ λατρεύουμε. Και είμαι και εγώ αρκετά περιέργος στο φαγητό. Απλά επειδή δεν το βλέπω δεν έχω και αυταπάτες γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:20 Ο Guest 990498: #67 16-02-09 12:20 Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Η Oralee έγραψε: #68 16-02-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αυτό εδώ λες ε; Συμφωνώ απόλυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 02:30 Η Zilda έγραψε: #69 10-01-19 02:30 Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 17:24 Ο Scandal έγραψε: #70 10-01-19 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Click για ανάπτυξη... Γιατί πέραν του ότι δεν είναι υγιεινό, είναι μαζικό, γρήγορο, προετοιμάζεται από όχι τίποτα κορυφαία καταστήματα και ό,τι πιο τελευταίο μπορείς να βρεις σε φαγητό στον πολιτισμένο κόσμο (το αντίθετο της γκουρμεδιάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 19:46 Η Chem2000 έγραψε: #71 10-01-19 19:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Click για ανάπτυξη... Επίσης οι καντίνες που βρίσκονται στην Ιερά Οδό,κοντά στο σταθμό του Κεραμεικού είναι αρκετά βρώμικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 20:13 Ο unπαικτable: #72 10-01-19 20:13 Τι θεματαρα ειναι αυτη; Με χορινο, με μελουκανικο, με κοτομπουκιες ή με "τι σου εχει μεινει; βαλε απο αυτο" για πολλους το βρωμικο αποτελει απαραιτητη σταση μετα απο ενα "καλο" ξενυχτι. Και φυσικα απο οσα βρωμικα και να φας το καλυτερο ειναι αυτο που πας ειτε ειναι καθημερινη ειτε ΣΚ ειτε ησουν προηγουμενως για ποτα ειτε απλα εκανες μια βραδινη βολτα και πεινασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:16 Η Oralee έγραψε: #68 16-02-09 15:16 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αυτό εδώ λες ε; Συμφωνώ απόλυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 02:30 Η Zilda έγραψε: #69 10-01-19 02:30 Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 17:24 Ο Scandal έγραψε: #70 10-01-19 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Click για ανάπτυξη... Γιατί πέραν του ότι δεν είναι υγιεινό, είναι μαζικό, γρήγορο, προετοιμάζεται από όχι τίποτα κορυφαία καταστήματα και ό,τι πιο τελευταίο μπορείς να βρεις σε φαγητό στον πολιτισμένο κόσμο (το αντίθετο της γκουρμεδιάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 19:46 Η Chem2000 έγραψε: #71 10-01-19 19:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Click για ανάπτυξη... Επίσης οι καντίνες που βρίσκονται στην Ιερά Οδό,κοντά στο σταθμό του Κεραμεικού είναι αρκετά βρώμικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 20:13 Ο unπαικτable: #72 10-01-19 20:13 Τι θεματαρα ειναι αυτη; Με χορινο, με μελουκανικο, με κοτομπουκιες ή με "τι σου εχει μεινει; βαλε απο αυτο" για πολλους το βρωμικο αποτελει απαραιτητη σταση μετα απο ενα "καλο" ξενυχτι. Και φυσικα απο οσα βρωμικα και να φας το καλυτερο ειναι αυτο που πας ειτε ειναι καθημερινη ειτε ΣΚ ειτε ησουν προηγουμενως για ποτα ειτε απλα εκανες μια βραδινη βολτα και πεινασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Εμένα πάντως με τρελαίνει ο δεν θυμάμαι πως τον λένε στην Καβάλας στο ύψος του Χαϊδαρίου.. (άσχετο, ξέρω ) Click για ανάπτυξη... Αυτό εδώ λες ε; Συμφωνώ απόλυτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 02:30 Η Zilda έγραψε: #69 10-01-19 02:30 Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 17:24 Ο Scandal έγραψε: #70 10-01-19 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Click για ανάπτυξη... Γιατί πέραν του ότι δεν είναι υγιεινό, είναι μαζικό, γρήγορο, προετοιμάζεται από όχι τίποτα κορυφαία καταστήματα και ό,τι πιο τελευταίο μπορείς να βρεις σε φαγητό στον πολιτισμένο κόσμο (το αντίθετο της γκουρμεδιάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 19:46 Η Chem2000 έγραψε: #71 10-01-19 19:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Click για ανάπτυξη... Επίσης οι καντίνες που βρίσκονται στην Ιερά Οδό,κοντά στο σταθμό του Κεραμεικού είναι αρκετά βρώμικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 20:13 Ο unπαικτable: #72 10-01-19 20:13 Τι θεματαρα ειναι αυτη; Με χορινο, με μελουκανικο, με κοτομπουκιες ή με "τι σου εχει μεινει; βαλε απο αυτο" για πολλους το βρωμικο αποτελει απαραιτητη σταση μετα απο ενα "καλο" ξενυχτι. Και φυσικα απο οσα βρωμικα και να φας το καλυτερο ειναι αυτο που πας ειτε ειναι καθημερινη ειτε ΣΚ ειτε ησουν προηγουμενως για ποτα ειτε απλα εκανες μια βραδινη βολτα και πεινασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 17:24 Ο Scandal έγραψε: #70 10-01-19 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Click για ανάπτυξη... Γιατί πέραν του ότι δεν είναι υγιεινό, είναι μαζικό, γρήγορο, προετοιμάζεται από όχι τίποτα κορυφαία καταστήματα και ό,τι πιο τελευταίο μπορείς να βρεις σε φαγητό στον πολιτισμένο κόσμο (το αντίθετο της γκουρμεδιάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 19:46 Η Chem2000 έγραψε: #71 10-01-19 19:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Click για ανάπτυξη... Επίσης οι καντίνες που βρίσκονται στην Ιερά Οδό,κοντά στο σταθμό του Κεραμεικού είναι αρκετά βρώμικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 20:13 Ο unπαικτable: #72 10-01-19 20:13 Τι θεματαρα ειναι αυτη; Με χορινο, με μελουκανικο, με κοτομπουκιες ή με "τι σου εχει μεινει; βαλε απο αυτο" για πολλους το βρωμικο αποτελει απαραιτητη σταση μετα απο ενα "καλο" ξενυχτι. Και φυσικα απο οσα βρωμικα και να φας το καλυτερο ειναι αυτο που πας ειτε ειναι καθημερινη ειτε ΣΚ ειτε ησουν προηγουμενως για ποτα ειτε απλα εκανες μια βραδινη βολτα και πεινασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Scandal еще один пророк р... Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Γιατί τα λένε «βρώμικα»; Click για ανάπτυξη... Γιατί πέραν του ότι δεν είναι υγιεινό, είναι μαζικό, γρήγορο, προετοιμάζεται από όχι τίποτα κορυφαία καταστήματα και ό,τι πιο τελευταίο μπορείς να βρεις σε φαγητό στον πολιτισμένο κόσμο (το αντίθετο της γκουρμεδιάς) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.292 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 19:46 Η Chem2000 έγραψε: #71 10-01-19 19:46 Αρχική Δημοσίευση από borat: Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Click για ανάπτυξη... Επίσης οι καντίνες που βρίσκονται στην Ιερά Οδό,κοντά στο σταθμό του Κεραμεικού είναι αρκετά βρώμικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 20:13 Ο unπαικτable: #72 10-01-19 20:13 Τι θεματαρα ειναι αυτη; Με χορινο, με μελουκανικο, με κοτομπουκιες ή με "τι σου εχει μεινει; βαλε απο αυτο" για πολλους το βρωμικο αποτελει απαραιτητη σταση μετα απο ενα "καλο" ξενυχτι. Και φυσικα απο οσα βρωμικα και να φας το καλυτερο ειναι αυτο που πας ειτε ειναι καθημερινη ειτε ΣΚ ειτε ησουν προηγουμενως για ποτα ειτε απλα εκανες μια βραδινη βολτα και πεινασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από borat: Eξαιρετικό βρώμικο είναι και αυτό στη Καβάλας, στο παλατάκι στο ύψος του Χαϊδαρίου. Click για ανάπτυξη... Επίσης οι καντίνες που βρίσκονται στην Ιερά Οδό,κοντά στο σταθμό του Κεραμεικού είναι αρκετά βρώμικες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
unπαικτable Πολύ δραστήριο μέλος Ο unπαικτable αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 963 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2019 στις 20:13 Ο unπαικτable: #72 10-01-19 20:13 Τι θεματαρα ειναι αυτη; Με χορινο, με μελουκανικο, με κοτομπουκιες ή με "τι σου εχει μεινει; βαλε απο αυτο" για πολλους το βρωμικο αποτελει απαραιτητη σταση μετα απο ενα "καλο" ξενυχτι. Και φυσικα απο οσα βρωμικα και να φας το καλυτερο ειναι αυτο που πας ειτε ειναι καθημερινη ειτε ΣΚ ειτε ησουν προηγουμενως για ποτα ειτε απλα εκανες μια βραδινη βολτα και πεινασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι θεματαρα ειναι αυτη; Με χορινο, με μελουκανικο, με κοτομπουκιες ή με "τι σου εχει μεινει; βαλε απο αυτο" για πολλους το βρωμικο αποτελει απαραιτητη σταση μετα απο ενα "καλο" ξενυχτι. Και φυσικα απο οσα βρωμικα και να φας το καλυτερο ειναι αυτο που πας ειτε ειναι καθημερινη ειτε ΣΚ ειτε ησουν προηγουμενως για ποτα ειτε απλα εκανες μια βραδινη βολτα και πεινασες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.