TheClash
Εκκολαπτόμενο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


https://www.902.gr/eidisi/diethni/11110/epikindyni-imperialistiki-klimakosi-stin-koreatiki-hersoniso
Σύμφωνα με ανακοινώσεις Αμερικανών αξιωματούχων, μεταξύ των οποίων και η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Σούζαν Ράις, το νέο αμερικανο-κινεζικό σχέδιο απόφασης φέρεται πως θα περιλαμβάνει «εξαιρετικές σε εύρος και βάθος» κυρώσεις έναντι της ΛΔ Κορέας. Για πρώτη φορά θα τεθούν στο στόχαστρο και Βορειοκορεάτες διπλωμάτες αφού, όπως διευκρίνισε η Σούζαν Ράις, το επικείμενο ψήφισμα «θα στοχεύει στις παράνομες δραστηριότητες του διπλωματικού προσωπικού της ΛΔ Κορέας, στις βορειοκορεατικές τραπεζικές σχέσεις και στην παράνομη μεταφορά μετρητών...». Σε πιο χαμηλούς τόνους κυμάνθηκαν οι δηλώσεις του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Τζον Κέρι, ο οποίος από το Κατάρ εξέφρασε την ελπίδα ότι η Πιονγιάνγκ «θα συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις για να κατευνάσει τις ανησυχίες της διεθνούς κοινότητας και θα σταματήσει να απειλεί ότι θα καταργήσει την 50ετή εκεχειρία με τη Νότια Κορέα».
Ο Λι Μπαοντόνγκ, πρέσβης της Κίνας στον ΟΗΕ, δήλωσε νωρίτερα στο πρακτορείο «Ρόιτερς» ότι το ψήφισμα απόφασης θα υποβληθεί σε ψηφοφορία στο Συμβούλιο Ασφαλείας, αύριο, Πέμπτη.
Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών, Γκενάντι Γκατίλοφ, δήλωσε από την πλευρά του ότι η Ρωσία θα δείξει «εποικοδομητική στάση», ψηφίζοντας δηλαδή υπέρ του σχεδίου απόφασης στον ΟΗΕ υπό την προϋπόθεση πως το κείμενο θα περιοριστεί «σε πυρηνικά ζητήματα».
Οι εξελίξεις αυτές έκαναν τον εκπρόσωπο του Γενικού Επιτελείου Άμυνας της ΛΔ Κορέας να ανακοινώσει ακύρωση της εκεχειρίας του 1953 και αποχώρηση της ομάδας αξιωματούχων από τις συναντήσεις στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη Πανμουτζόμ. Ο ίδιος προειδοποίησε τη γείτονα Νότια Κορέα ότι εάν συνεχίσει τα απανωτά στρατιωτικά γυμνάσια ανοιχτά των κορεατικών ακτών και άλλες μορφές «εχθρικής πολιτικής» σε συνεργασία με τις ΗΠΑ, τότε ο Λαϊκός Στρατός θα προβεί «σε περισσότερα και ισχυρότερα αντίμετρα...».
Από την 1η του μήνα έχουν ξεκινήσει οι (δίμηνης διάρκειας!) στρατιωτικές ασκήσεις «Foal Eagle» με τη συμμετοχή 10.000 Αμερικανών και 200.000 Νοτιοκορεατών στρατιωτών, ενώ σύντομα ξεκινούν τα γυμνάσια «Κey Resolve» (διάρκειας δύο βδομάδων) με τη συμμετοχή 10.000 Νοτιοκορεατών στρατιωτών και 3.500 Αμερικανών πεζοναυτών.
https://www.902.gr/eidisi/diethni/12...asi-etoimotitas-noymero-1-oi-enoples-dynameis
«Από τη στιγμή αυτή η ανωτάτη διοίκηση του λαϊκού κορεατικού στρατού θέτει όλες τις μονάδες του πυροβολικού, περιλαμβανομένων των μονάδων των στρατηγικών πυραύλων και των μονάδων πυροβολικού μακρού βεληνεκούς, σε κατάσταση ετοιμότητας Νο1 κατά του συνόλου των αμερικανικών βάσεων στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, περιλαμβανομένων των βάσεων στο ηπειρωτικό βορειοαμερικανικό έδαφος, τη Χαβάη και το Γκουάμ, καθώς και τη Νότια Κορέα», σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Η Πιονγκγιάνγκ απαντώντας στα προκλητικά κοινά στρατιωτικά γυμνάσια μεγάλης κλίμακας της Ν. Κορέας και των ΗΠΑ και τις πτήσεις αμερικανικών βομβαρδιστικών B-52 επάνω από τη Νότια Κορέα απείλησε την περασμένη εβδομάδα με πυρηνική επίθεση τις αμερικανικές βάσεις στην Ιαπωνία και το Γκουάμ, αλλά και τη Νότια Κορέα.
Την περασμένη Παρασκευή η Σεούλ και η Ουάσινγκτον ενίσχυσαν τους όρους της στρατιωτικής τους συνεργασίας που περιλαμβάνει πλέον αυξημένη στρατιωτική υποστήριξη των ΗΠΑ προς τη Νότια Κορέα ακόμη και σε περίπτωση περιορισμένης απειλής εκ μέρους της Βόρειας Κορέας.
Η ένταση στην κορεατική χερσόνησο βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της από το 2010. Η πυρηνική δοκιμή της 12ης Φλεβάρη, η τρίτη που πραγματοποιείται από την Πιονγκγιάνγκ προκάλεσε την έγκριση νέας δέσμης κυρώσεων από τον ΟΗΕ και σε απάντηση τη διατύπωση απειλών από τη Βόρεια Κορέα.
https://www.902.gr/eidisi/diethni/12980/nea-proklitiki-kinisi-ton-ipa-se-varos-tis-ld-koreas
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων στη Νότια Κορέα, οι πτήσεις των δύο στρατηγικών βομβαρδιστικών «Στελθ» «B-2 Spirit» (που μπορούν να μεταφέρουν και πυρηνικές κεφαλές και χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά το 1999 στις ΝΑΤΟικές επιδρομές κατά της τότε ΟΔ Γιουγκοσλαβίας) εντάχθηκαν στις ευρείας κλίμακας ετήσιες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις «Foal Eagle» που διεξάγουν Ουάσιγκτον και Σεούλ αυτή την περίοδο. Δεν είναι τυχαίο ότι η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται ελάχιστα 24ωρα μετά την ανακοίνωση ανώτατων στρατιωτικών αξιωματούχων της ΛΔ Κορέας πως βρίσκονται σε μαχητική ετοιμότητα για την πιθανότητα εξαπόλυσης επιθέσεων στην αμερικανική ενδοχώρα και κατά των νήσων Χαβάη και Γκουάμ.
Παράλληλα ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Τσακ Χέιγκελ διατύπωσε και πάλι τη δέσμευση των ΗΠΑ στην άμυνα της Νότιας Κορέας κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του επικοινωνίας με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του, για την «αταλάντευτη στρατιωτική υποστήριξη» της Ουάσιγκτον στη Σεούλ, στο πλαίσιο και της νέας στρατιωτικής συμφωνίας συνεργασίας που υπογράφηκε την περασμένη βδομάδα και προβλέπει κοινή στρατιωτική απάντηση των δύο συμμαχικών χωρών σε περίπτωση ακόμη και περιορισμένης πρόκλησης από το καθεστώς της Πιονγιάνγκ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar
Περιβόητο μέλος


''Επικίνδυνη ιμπεριαλιστική κλιμάκωση στην Κορεατική Χερσόνησο''
''Νέα προκλητική κίνηση των ΗΠΑ σε βάρος της ΛΔ Κορέας''
τωρα υποστηρίζεις και την βόρειο Κορέα.. και μετά δεν σας αρέσει που σας δουλεύουμε

θρήνησες και εσυ τον Kim Jong-il?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Υποστηρίζω ότι ο λαός κάθε χώρας πρέπει να αφήνεται να επιλέξει τι θέλει να κάνει στο εσωτερικό του χωρίς να εμπλέκονται οι ΗΠΑ.πω ρε μαν δεν παίζεσαι..
τωρα υποστηρίζεις και την βόρειο Κορέα.. και μετά δεν σας αρέσει που σας δουλεύουμε![]()
Στηρίζω επίσης, κάθε χώρα που θέλει να έχει πυρηνικά. Δεν καταλαβαίνω το γιατί οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση και πρέπει να είναι οι μόνες χώρες που έχουν.
Και μόνο με αυτά ως αρχή, ναι, στην προκειμένη περίπτωση στηρίζω την Λαϊκή Δημοκρατία Κορέας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πέτρος Dentatus
Νεοφερμένο μέλος


Υποστηρίζω ότι ο λαός κάθε χώρας πρέπει να αφήνεται να επιλέξει τι θέλει να κάνει στο εσωτερικό του χωρίς να εμπλέκονται οι ΗΠΑ.
Οι πολίτες της Βόρειας Κορέας τον επιθυμούν πραγματικά πιστεύεις αυτό τον δικτάτορα ή απλά προσποιούνται γιατί γνωρίζουν πως τιμωρείται η ανυπακοή;Δηλαδή αποφάσισε όλος ο λαός για αυτό η λίγοι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Εγώ θα σου πω το εξής. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται πλέον στην ΛΔ Κορέας και αν δεν ξέρω εγώ μία, εσύ δεν ξέρεις δέκα.Οι πολίτες της Βόρειας Κορέας τον επιθυμούν πραγματικά πιστεύεις αυτό τον δικτάτορα ή απλά προσποιούνται γιατί γνωρίζουν πως τιμωρείται η ανυπακοή;Δηλαδή αποφάσισε όλος ο λαός για αυτό η λίγοι;
Ας συμφωνήσουμε στο ελάχιστο: δεν έχει καμία χώρα το δικαίωμα να επεμβαίνει στα εσωτερικά άλλης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πέτρος Dentatus
Νεοφερμένο μέλος


Ας συμφωνήσουμε στο ελάχιστο: δεν έχει καμία χώρα το δικαίωμα να επεμβαίνει στα εσωτερικά άλλης.
Σε αυτό ναι συμφωνώ απόλυτα.

Αλλά να σε ρωτήσω κάτι:αν δικτάτορας ήταν όχι ένας κομμουνιστής,αλλά ένας ακραίος (π.χ) εθνικιστής ή κάτι άλλο θα το αντιμετώπιζες με τον ίδιο τρόπο πάλι το θέμα;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Και για το Αφγανιστάν και για το Ιράκ και για τη Λιβύη και για το Ιράν και για οποιανδήποτε χώρα.Σε αυτό ναι συμφωνώ απόλυτα.
Αλλά να σε ρωτήσω κάτι:αν δικτάτορας ήταν όχι ένας κομμουνιστής,αλλά ένας ακραίος (π.χ) εθνικιστής ή κάτι άλλο θα το αντιμετώπιζες με τον ίδιο τρόπο πάλι το θέμα;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος


Γενικά ναι αλλά όταν πρόκειται για πυρηνικό πόλεμο δεν μας αφορά όλους;Ας συμφωνήσουμε στο ελάχιστο: δεν έχει καμία χώρα το δικαίωμα να επεμβαίνει στα εσωτερικά άλλης.
Δεν ξέρω αν θα πετάξω "τούβλο" τώρα αλλά δε θα έπρεπε να επέμβει το ΝΑΤΟ; Ξέρω ότι η Κορέα δεν είναι μέλος της αλλά παλιότερα το ΝΑΤΟ δεν έστελνε αποστολές ντεμέκ για ειρηνευτικούς σκοπούς σε Ιράκ , Συρία, Αφγανιστάν κτλ; Ούτε αυτές ήταν κράτη-μέλη.
Ρε λέτε από Κορέα να ξεκινήσει τελικά κανένας Γ' ΠΠ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Όντως λίγο τούβλο πέταξες.Γενικά ναι αλλά όταν πρόκειται για πυρηνικό πόλεμο δεν μας αφορά όλους;
Δεν ξέρω αν θα πετάξω "τούβλο" τώρα αλλά δε θα έπρεπε να επέμβει το ΝΑΤΟ; Ξέρω ότι η Κορέα δεν είναι μέλος της αλλά παλιότερα το ΝΑΤΟ δεν έστελνε αποστολές ντεμέκ για ειρηνευτικούς σκοπούς σε Ιράκ , Συρία, Αφγανιστάν κτλ; Ούτε αυτές ήταν κράτη-μέλη.
Ρε λέτε από Κορέα να ξεκινήσει τελικά κανένας Γ' ΠΠ;

Η ΛΔ Κορέας δεν θέλει να ξεκινήσει πυρηνικό πόλεμο. Ούτε το Ιράν θέλει να ξεκινήσει και ας έχει πυρηνικά.
Το θέμα είναι το εξής: γιατί πρέπει οι μόνες χώρες στον κόσμο που έχουν πυρηνικά να είναι οι ΗΠΑ και η Ρωσία; Αν μία χώρα μπορεί να έχει πυρηνικά όπλα για την προστασία της, τότε δεν πρέπει να υπάρχει καμία διεθνής κύρωση σε καμία άλλη χώρα που θέλει να κάνει το ίδιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος


Τεσπα δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς με αυτά. Κανονικά καμιά χώρα δεν θα έπρεπε να διαθέτει πυρηνικά όπλα.Όντως λίγο τούβλο πέταξες.
Η ΛΔ Κορέας δεν θέλει να ξεκινήσει πυρηνικό πόλεμο.Ούτε το Ιράν θέλει να ξεκινήσει και ας έχει πυρηνικά.
Το θέμα είναι το εξής: γιατί πρέπει οι μόνες χώρες στον κόσμο που έχουν πυρηνικά να είναι οι ΗΠΑ και η Ρωσία; Αν μία χώρα μπορεί να έχει πυρηνικά όπλα για την προστασία της, τότε δεν πρέπει να υπάρχει καμία διεθνής κύρωση σε καμία άλλη χώρα που θέλει να κάνει το ίδιο.
Εντάξει κατεβαίνω.....
....από το ροζ συννεφάκι μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ajusshi
Διάσημο μέλος


Όντως λίγο τούβλο πέταξες.
γιατί πρέπει οι μόνες χώρες στον κόσμο που έχουν πυρηνικά να είναι οι ΗΠΑ και η Ρωσία;.
Ποιές χώρες κατέχουν πυρηνικά όπλα και πόσα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος


Υποστηρίζω ότι ο λαός κάθε χώρας πρέπει να αφήνεται να επιλέξει τι θέλει να κάνει στο εσωτερικό του χωρίς να εμπλέκονται οι ΗΠΑ.
Στηρίζω επίσης, κάθε χώρα που θέλει να έχει πυρηνικά. Δεν καταλαβαίνω το γιατί οι ΗΠΑ και η Ρωσία έχουν κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση και πρέπει να είναι οι μόνες χώρες που έχουν.
Και μόνο με αυτά ως αρχή, ναι, στην προκειμένη περίπτωση στηρίζω την Λαϊκή Δημοκρατία Κορέας.
Ο λαός της Β. Κορέας δεν έχει βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και είναι θύματα προπαγάνδας. Δεν είναι σε θέση να αποφασίσει τι θέλει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parafernalia
Περιβόητο μέλος


Η ΛΔ Κορέας δεν θέλει να ξεκινήσει πυρηνικό πόλεμο. Ούτε το Ιράν θέλει να ξεκινήσει και ας έχει πυρηνικά.
Το θέμα είναι το εξής: γιατί πρέπει οι μόνες χώρες στον κόσμο που έχουν πυρηνικά να είναι οι ΗΠΑ και η Ρωσία; Αν μία χώρα μπορεί να έχει πυρηνικά όπλα για την προστασία της, τότε δεν πρέπει να υπάρχει καμία διεθνής κύρωση σε καμία άλλη χώρα που θέλει να κάνει το ίδιο.
Η ΛΔ της Κορέας είναι μια αδίσταχτη μορφή νεοφιλελευθερισμού, σαν κι αυτή που θα επιβάλλουν σιγά σιγά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Νομίζω ότι συμφωνείς πως πρέπει να σταματήσει επιτέλους η προπαγάνδα κατασυκοφάντησης του κομμουνισμού μέσω αυτής της άθλιας και δύσμοιρης για τους πολίτες της χώρας.
https://eplatanos.wordpress.com//2013/03/24/η-βόρεια-κορέα-ένα-σύγχρονο-φιλελεύθε/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Καμία χώρα δεν πρέπει να επεμβαίνει στα εσωτερικά άλλης χώρας!
Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τις ΗΠΑ και τις υπόλοιπες μεγάλες δυνάμεις που καθαρά σκοπό ιμπεριαλιστικό έχουν.
Διαφωνεί κανείς σε αυτό;
Αυτό είναι το μόνο που είπα. Τόνισα, δε, ότι ΔΕΝ ξέρω τι σκατά γίνεται στο εσωτερικό της ΛΔ Κορέας, όπως, όμως, δεν ξέρει και κανείς σας. Ό,τι έχουμε ακούσει όλοι μας προέρχεται καθαρά από πηγές των ΗΠΑ.
Αν θέλετε να μου πείτε για το κλάμα που είδαμε στις τηλεοράσεις, θα σας πω μόνο ότι δεν χρειάζεται να είσαι δικτάτορας και να σε φοβούνται για να κλαίνε για το θάνατό σου. Αρκεί μία πολύ γερή προπαγάνδα.
Το τι πραγματικά συμβαίνει εκεί, πιστέψτε με, θα ήθελα να το ξέρω πολύ περισσότερο από εσάς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parafernalia
Περιβόητο μέλος



Ο στρατός της Βόρειας Κορέας έχει την τελική και οριστική έγκριση για ένα πυρηνικό χτύπημα κατά των ΗΠΑ, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας. Στο μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες την Πέμπτη το πρωί και για δεύτερη συνεχή ημέρα η Βόρεια Κορέα εμπόδισε τους νοτιοκορεάτες εργαζόμενους να μεταβούν στο βιομηχανικό συγκρότημα Κάε σονγκ.
«Οι απειλές των ΗΠΑ θα παταχθούν από τελευταίας τεχνολογίας, μικρότερα, ελαφρύτερα και διαφοροποιημένα πυρηνικά μέσα. Η ανελέητη επιχείρηση των επαναστατικών ενόπλων δυνάμεων μας για αυτό έχει οριστικά εξετασθεί και επικυρωθεί», αναφέρεται από τη Βόρεια Κορέα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
<συνέχεια>
Οι τύποι είναι μουρλοί....

https://tvxs.gr/news/κόσμος/ο-στρατός-της-β-κορέας-έχει-την-τελική-έγκριση-για-πυρηνική-επίθεση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Οι ΗΠΑ καιρό τώρα παίζουν με τα νεύρα της ΛΔ Κορέας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parafernalia
Περιβόητο μέλος


Οι ΗΠΑ καιρό τώρα παίζουν με τα νεύρα της ΛΔ Κορέας.
Δεν λέει κανείς όχι. Το θέμα είναι αν πατηθεί το κουμπί, εσύ θα κάτσεις να σκέφτεσαι ποιος φταίει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Εννοείται.Δεν λέει κανείς όχι. Το θέμα είναι αν πατηθεί το κουμπί, εσύ θα κάτσεις να σκέφτεσαι ποιος φταίει;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parafernalia
Περιβόητο μέλος


Εννοείται.
Και θα πεθάνεις σκεπτόμενος....

Δεν βλέπεις πως το πανηγύρι των ζουρλών είναι καλά στημένο; Κάτι μεγάλο ετοιμάζουν προς το τέλος του μήνα...
Δείτε αυτό.
Όποιος πιστεύει ότι οι "εξωγήινοι" θα καθαρίσουν και πάλι ας θυμηθούν τη Συνωμοσία του Ωρίωνα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.