Κάθε χώρα έχει το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού. Αν θέλει να ονομάζεται «ΛΔ Κορέας», τότε, έτσι θα την ονομάζω, αν θέλει να λέγεται «Στρουμφοχώρα», πάλι έτσι για την ονομάζω.
Η λογική μου, μου λέει το εξής: ή δε θα έχει κανείς πυρηνικά όπλα (ούτε οι ΗΠΑ, ούτε η δήθεν Σοσιαλιστική Κίνα, ούτε η δήθεν Σοσιαλιστική ΛΔ Κορέας, ούτε η Σοσιαλιστική Κούβα (που δεν έχει, αλλά λέμε τώρα)) ή θα έχει το δικαίωμα να έχει οποιοσδήποτε θέλει.
Δεν αναγνωρίζω κανένα παραπάνω δικαίωμα σε ΗΠΑ-Ρωσία και λοιπές 5-6 χώρες να είναι οι μοναδικές που έχουν, επειδή είναι «μεγάλες δυνάμεις».
Δεν με ενδιαφέρει αν παρουσιάζονται ως κομμουνιστές ή όχι. Άλλωστε το Ιράν που είπα προηγούμενα, όχι μόνο σοσιαλιστικό καθεστώς δεν έχει, αλλά έχει και τα ΚΚ σε παρανομία.
Να ανακαλέσεις για το «ιδεολογικά σκουπίδια». Το ΚΚΕ είναι ένα Κόμμα που έχει δώσει σκληρούς αγώνες και εναντίον των ναζί και εναντίον των αφεντικών και δε δέχομαι από κανέναν τέτοιου είδους μηδενισμό, ακόμη και αν διαφωνεί εντελώς με τον Σοσιαλισμό-Κομμουνισμό.
ΥΓ: Για το Τσερνομπίλ τα ξέρω. Πίστεψέ με ξέρω πολύ καλύτερα από εσένα τις επιδράσεις της ραδιενέργειας. Αυτό που είπα ήταν απάντηση στον Parafernalia που είπε εν ολίγοις το τι με νοιάζει ποιος ευθύνεται για μία πυρηνική επίθεση, αφού μετά θα πεθάνουμε όλοι (!). Και μιλάμε πάντα για την δεδομένη απόσταση που μας χωρίζει από την περιοχή εκείνη.