Metal-Militiaman
Νεοφερμένο μέλος

Τονίζω ότι θέλω μια γλώσσα που να μοιάζει με την "Γλώσσα" περισσότερο και ας είναι και δύο αυτές.Επιπλέον τον τελευταίο καιρό άρχισε να με ενδιαφέρει ο προγραμματισμός, μέχρι και τον προηγούμενο μήνα δεν ήξερα καν τι σήμαινε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiriakoskiriakos
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EpaRon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Metal-Militiaman
Νεοφερμένο μέλος

Επισης μπορείτε να μου πείτε γενικά αν η Pascal και ΓΛΩΣΣΑ θεωρούνται εύκολες γλώσσες σε σχέση με άλλες π.χ. όπως η java
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά τον τελευταίο καιρο αρχισε να με ενδιαφέρει ο προγραμματισμός.
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Cosdel
Νεοφερμένο μέλος

Κ σένα τώρα στην 3η Λυκειου σ ήρθε να μάθεις προγραμματισμό?Γιατί δεν αφοσιώνεσαι στα μαθήματά σ μόνο κ μετά να περάσεις σε μια σχολή πληροφορικής και να μάθεις εκεί όχι 1 αλλά 10 γλώσσες?
Και εγω θα συμφωνησω. Αν θελεις να κανεις εξασκηση και πραγματικα σου αρεσει ο προγραμματισμος, κανε τωρα καλυτερα με τη ΓΛΩΣΣΑ και μετα εχεις καιρο να κανεις και αλλες γλωσσες.
Ασε που αναλογα με τη σχολη σου μπορει να διδασκονται αλλες γλωσσες εκει.
Προς το παρον οσο πιο πολυ δουλευεις τη ΓΛΩΣΣΑ τοσο καλυτερα θα γραψεις στο τελος, ασχετα αν δεν προκειται να την ξαναδεις μπροστα σου.
greggr
Νεοφερμένο μέλος

και εγώ φέτος έδωσα Πανελλήνιες και είχα τον ίδιο πόθο με σένα. Η Γλώσσα μου φαινόταν πολύ βαρετή με πολλούς περιορισμούς και αντιφάσεις. Η pascal είναι η μετάφραση της Γλώσσας στα Αγγλικά με πολύ περισσότερες δυνατότητερς φυσικά. Ωστόσο αν θες μπορείς να βρεις πολύ καλά και πολύ ζόρικα για ένα αρκετά καλό μαθητή προγράμματα ακόμα και για τη Γλώσσα.
Γι' αυτό σε συμβουλεύω ότι και οι υπόλοιποι, δηλαδή να μάθεις τη Γλώσσα τέλεια να δώσεις εξετάσεις και μετά μάθε ό,τι θες...

aekara4ever
Νεοφερμένο μέλος

Προτίμησε ανεπτυγμένες γλώσσες π.χ. C#/C++ για βασικό προγραμματισμό, αν βέβαια τις βρίσκεις δύσκολες, που είναι το πιθανότερο να συμβεί, απλά προτίμησε την Visual Basic που είναι μια απλοϊκή γλώσσα με τη δυνατότητα να "σχεδιάζεις" οπτικά το περιβάλλον εργασίας του λογισμικού και να γράφεις εύκολα και γρήγορα Condition-Based(Βασισμένο σε Συνθήκες) κώδικα. Βέβαια, η καλύτερη λύση για σένα είναι σίγουρα μια σχολή πληροφορικής όπου θα εξοικιωθείς με πολλές γλώσσες προγραμματισμού.(κάτι τέτοιο θα ήθελα κ'εγω)
P.S.: Μάλλον φαίνεται να είμαι πολύ μικρός για να έχω γνώσεις για τις γλώσσες προγραμματισμού, αλλά ασχολούμαι με αυτόν ανελειπώς από το Πάσχα του 2006(6η Δημοτικού) και οπότε δε λέω (θέλω να πιστεύω) ασυνάρτητα πράγματα.
Anarki
Διάσημο μέλος

Tilemaxos
Νεοφερμένο μέλος

EpaRon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προτίμησε ανεπτυγμένες γλώσσες π.χ. C#/C++ για βασικό προγραμματισμό, αν βέβαια τις βρίσκεις δύσκολες, που είναι το πιθανότερο να συμβεί, απλά προτίμησε την Visual Basic που είναι μια απλοϊκή γλώσσα με τη δυνατότητα να "σχεδιάζεις" οπτικά το περιβάλλον εργασίας του λογισμικού και να γράφεις εύκολα και γρήγορα Condition-Based(Βασισμένο σε Συνθήκες) κώδικα.
Ειδικά την c# αξίζει πολύ να τη δεις μετά το Λύκειο. Είναι πάρα πολύ αξιόλογη γλώσσα, και μια απ τις καλύτερες που υπάρχουν σήμερα
Unkown-User
Πολύ δραστήριο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

zyp
Νεοφερμένο μέλος

zip_unzip
Εκκολαπτόμενο μέλος

:thanks:

baggos12
Νεοφερμένο μέλος

Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Μόνο αν δεν είστε 3η Λυκείου.
Απο ότι βλέπω σε βάζει πολύ ομαλά στο πνεύμα μιας γλώσσας προγραμματισμού.
Υ.Γ. Μακρυά απο proprietary γλώσσες όσο περισσότερο γίνεται. Αν κάποια στιγμή σταματήσει να αναπτύσσεται η GLBasic, θα μείνετε με το πληκτρολόγιο στο χέρι. Καλύτερα
αρχίστε απο την αρχή με όσο το δυνατόν πιο ανοιχτές και ελεύθερες γλώσσες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.