purina
Νεοφερμένο μέλος
Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα.

31-05-07

21:03
χιχιχι καλα ε αμα ηταν κανενα απ τα δικα μασ και κανανε αυτο στην οθονη χιχιχ θα ειχε σπασει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Νεοφερμένο μέλος
Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 117 μηνύματα.

31-05-07

21:08
πώς να εκπαιδεύσετε την γάτα σας να πατάει τον διακόπτη και να ανοιγοκλείνει το φως!!
άλλη μια απόδειξη ότι οι γάτες είναι πανέξυπνες!!!
άλλη μια απόδειξη ότι οι γάτες είναι πανέξυπνες!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 320 μηνύματα.

02-06-07

12:06
Φοβερό βιντεάκι! Αναρωτιέμαι τι θα έκαναν τα δικά μου...
Η Πετουλίτα μάλλον θα κοιτούσε απορώντας "Τι βλακεία είναι πάλι αυτή;" και θα έφευγε.
Ο Φένστερ θα παρέκαμπτε το διακόπτη και θα πήγαινε κατευθείαν στην πηγή της τροφής!
Νομίζω ότι τα δικά μου είναι πιο έξυπνα!

Η Πετουλίτα μάλλον θα κοιτούσε απορώντας "Τι βλακεία είναι πάλι αυτή;" και θα έφευγε.
Ο Φένστερ θα παρέκαμπτε το διακόπτη και θα πήγαινε κατευθείαν στην πηγή της τροφής!
Νομίζω ότι τα δικά μου είναι πιο έξυπνα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...