purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 21:03 Η purina έγραψε: #21 31-05-07 21:03 χιχιχι καλα ε αμα ηταν κανενα απ τα δικα μασ και κανανε αυτο στην οθονη χιχιχ θα ειχε σπασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 21:08 Η mimikaki έγραψε: #22 31-05-07 21:08 πώς να εκπαιδεύσετε την γάτα σας να πατάει τον διακόπτη και να ανοιγοκλείνει το φως!! άλλη μια απόδειξη ότι οι γάτες είναι πανέξυπνες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:06 Η ruko έγραψε: #23 02-06-07 12:06 Φοβερό βιντεάκι! Αναρωτιέμαι τι θα έκαναν τα δικά μου... Η Πετουλίτα μάλλον θα κοιτούσε απορώντας "Τι βλακεία είναι πάλι αυτή;" και θα έφευγε. Ο Φένστερ θα παρέκαμπτε το διακόπτη και θα πήγαινε κατευθείαν στην πηγή της τροφής! Νομίζω ότι τα δικά μου είναι πιο έξυπνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χιχιχι καλα ε αμα ηταν κανενα απ τα δικα μασ και κανανε αυτο στην οθονη χιχιχ θα ειχε σπασει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 31 Μαΐου 2007 στις 21:08 Η mimikaki έγραψε: #22 31-05-07 21:08 πώς να εκπαιδεύσετε την γάτα σας να πατάει τον διακόπτη και να ανοιγοκλείνει το φως!! άλλη μια απόδειξη ότι οι γάτες είναι πανέξυπνες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:06 Η ruko έγραψε: #23 02-06-07 12:06 Φοβερό βιντεάκι! Αναρωτιέμαι τι θα έκαναν τα δικά μου... Η Πετουλίτα μάλλον θα κοιτούσε απορώντας "Τι βλακεία είναι πάλι αυτή;" και θα έφευγε. Ο Φένστερ θα παρέκαμπτε το διακόπτη και θα πήγαινε κατευθείαν στην πηγή της τροφής! Νομίζω ότι τα δικά μου είναι πιο έξυπνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
πώς να εκπαιδεύσετε την γάτα σας να πατάει τον διακόπτη και να ανοιγοκλείνει το φως!! άλλη μια απόδειξη ότι οι γάτες είναι πανέξυπνες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2007 στις 12:06 Η ruko έγραψε: #23 02-06-07 12:06 Φοβερό βιντεάκι! Αναρωτιέμαι τι θα έκαναν τα δικά μου... Η Πετουλίτα μάλλον θα κοιτούσε απορώντας "Τι βλακεία είναι πάλι αυτή;" και θα έφευγε. Ο Φένστερ θα παρέκαμπτε το διακόπτη και θα πήγαινε κατευθείαν στην πηγή της τροφής! Νομίζω ότι τα δικά μου είναι πιο έξυπνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φοβερό βιντεάκι! Αναρωτιέμαι τι θα έκαναν τα δικά μου... Η Πετουλίτα μάλλον θα κοιτούσε απορώντας "Τι βλακεία είναι πάλι αυτή;" και θα έφευγε. Ο Φένστερ θα παρέκαμπτε το διακόπτη και θα πήγαινε κατευθείαν στην πηγή της τροφής! Νομίζω ότι τα δικά μου είναι πιο έξυπνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.