Σίμος53101 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σίμος53101 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 139 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 01:06 Ο Σίμος53101: #1 13-11-10 01:06 Μπορεί κάποιος να μου καταθέσει το τι έγινε εκείνη την χρονολογία(με Ελλάδα-Τουρκία εννοώ)??? Αγόρασα ένα βιβλίο για το αυτό αλλά δεν το ξεκίνησα ακόμη γιατί θέλω να ξέρω πρώτα κάτι γι' αυτό. Οι πληγές του Φθινωπόρου λέγεται. Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα ικανοποιητικές πληροφορίες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.076 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Ο Scandal έγραψε: #2 13-11-10 15:34 Διάβασες και τη σελίδα της wikipedia για τα Σεπτεμβριανά; Αναφέρεται σε αυτά με αρκετές πληροφορίες, τι άλλο θα ήθελες να μάθεις; -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μπορεί κάποιος να μου καταθέσει το τι έγινε εκείνη την χρονολογία(με Ελλάδα-Τουρκία εννοώ)??? Αγόρασα ένα βιβλίο για το αυτό αλλά δεν το ξεκίνησα ακόμη γιατί θέλω να ξέρω πρώτα κάτι γι' αυτό. Οι πληγές του Φθινωπόρου λέγεται. Έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα ικανοποιητικές πληροφορίες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.076 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 15:34 Ο Scandal έγραψε: #2 13-11-10 15:34 Διάβασες και τη σελίδα της wikipedia για τα Σεπτεμβριανά; Αναφέρεται σε αυτά με αρκετές πληροφορίες, τι άλλο θα ήθελες να μάθεις; -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διάβασες και τη σελίδα της wikipedia για τα Σεπτεμβριανά; Αναφέρεται σε αυτά με αρκετές πληροφορίες, τι άλλο θα ήθελες να μάθεις; -petros Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.