YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σκέφτομαι να βάλω forthnet μιας που πάρα πολλά χρόνια έχω την forthnet για internet αλλά και για σταθερή τηλεφωνία και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη. Παρόλα αυτά θα ήθελα την γνώμη σας βάση της εμπειρίας σας....
Forthnet ή κάποια άλλη και γιατί?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Έχω υπολογίσει και το πάγιο του ΟΤΕ και το ΦΠΑ.
Υπάρχει και η λύση της Vivodi, για αυτήν θα σου πουν τα άλλα μέλη, μιας και εγώ θέλω τηλέφωνο ΟΤΕ (βάζω γραμμη το Σάββατο).
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:επειδή και εγώ θέλω να βάλω adsl στο καινούριο σπίτι, κάθισα και έφτιαξα excel για σύγκριση τιμών. Καταρχάς, ενδιαφερόμουν για 384/128. Για αυτή την ταχύτητα η πιο φτηνή συνδρομή ήταν στο ΤΕΕ (43 ευρώ) και με 3 ευρώ πιο ακριβή η 384 onDSL Home (Conn-X). Όλα τα υπόλοιπα ξέφευγαν κατα πολύ στο μηνιαίο κόστος.
Έχω υπολογίσει και το πάγιο του ΟΤΕ και το ΦΠΑ.
Υπάρχει και η λύση της Vivodi, για αυτήν θα σου πουν τα άλλα μέλη, μιας και εγώ θέλω τηλέφωνο ΟΤΕ (βάζω γραμμη το Σάββατο).
Όχι δεν θέλω vivodi, θέλω οπωσδήποτε σταθερό και γω και μάλιστα για 384/128 ψάχνομαι
Χτές είδα λίγο στα πεταχτά τα νέα τιμολόγια....
η forthnet δίνει 3 μήνες + 1 δώρο (και το κιτ μαζί) με 109 ευρώ + Φ.Π.Α.
Αυτό σημαίνει ότι έρχεται τελικώς ο μήνας (για τους 4 μήνες) 27,25+Φ.Π.Α. = 32,43!!!!
dooo
Διακεκριμένο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

(To TEE δεν σε ενδιαφέρει όμως-για τα μη μέλη το κόστος είναι μεγαλύτερο)
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Τουλάχιστον στο OTESHOP σου λέει και πόσο κοστίζει η ανανέωση συνδρομής (για το OnDSL Home), οπότε οι υπολογισμοί είναι πιο εύκολοι και η αναγωγή στο μήνα επίσης...
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αλλά αν το πάρεις πρέπει να ξέρεις οτι αν φύγεις απο forthnet πρέπει να ξαναβάλεις ADSL γραμμή με ο,τι αυτό συνεπάγεται (κόστος, χρόνο)...
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Απο τιμές ISPs τώρα πιό φτηνές είναι AltecNet και Teledome.
Μπορείς να έχεις τηλέφωνο ΟΤΕ με vivo (λέγεται shared LLU) είναι φτηνή και έχει καλό internet απο ότι ακούω, αλλά είναι τσίπηδες και έχουν αισχρό service και τη λογική να αρμέξουν τον πελάτη.Υπάρχει και η λύση της Vivodi, για αυτήν θα σου πουν τα άλλα μέλη, μιας και εγώ θέλω τηλέφωνο ΟΤΕ
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Λοιπον τι θα πληρωσω στον οτε για να μου βαλουν 512; Τι χρειαζεται να κανω; ενα απλο τηλεφωνημα φτανει;
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Εγω σκέφτομαι να την κάνω 1Mbit τώρα που λήγει η HOL μου μιας και τρέχει μια προσφορά της Forthnet εκατόν τόσα ευρώ 3+3 μήνες η 1 Mbit.
Τα 32 ? του ΟΤΕ όμως με γα...νε

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:δεν θα πληρωσω εγκατάσταση σωστά;
Οχι ρε συ. Ούτε τέλη εγκατάστασης ούτε ενεργοποίησης ούτε τίποτα. Για τι; Για το ήδη εγκατεστημένο μόντεμ σου ή την ήδη ενεργοποιημένη γραμμή σου; (υποθέτοντας οτι έχεις γραμμή από ΟΤΕ και οχι κανα Vivodi full llu ή Forthnet in a box, HOL Broadband pack κλπ.)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Ωστε δεν πληρωνω τπτ!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τι 15 τι 19Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Νομιζα οτι λογο του οτι η δικια σου λειγει ενω εγω εχω αοριστου υσχιουν αλλα, τεσπα
Ωστε δεν πληρωνω τπτ!Αλλα και παλι δεν ξερω αν αξιζει να δωσω $ παραπανω τον μηνα...

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Τι 15 τι 19![]()
Ε ναι! Α και πολύ σοφό που έχεις δική σου γραμμή οτε και οχι πακέτο.

Άσχετο: Κρονάκο αν θέλεις να βγάλεις το σύμβολο ? πατάς μαζί τα Ctrl Alt και Ε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.