Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα ΙΙ

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
1000003051.jpg

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.543 μηνύματα.
Ναι, εκτός απο το γεγονός ότι πήγανε άνθρωποι και απο τη δυτική γερμανία στην Ανατολική... Για αυτό υπάρχουν ανθρωποι που ζούν στην ανατολική γερμανία :P

Πάντως αν και μισείς τα άκρα, όπως λες στην υπογραφή σου, μια χαρά είσαι κατά της δημοκρατίας, ψηφίζεις κομμουνιστικά κόμματα και χρησιμοποιείς μια αυτολεγόμενη φασίστρια ως μορφή αυθεντίας... Μπράβο σου!

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.147 μηνύματα.

Η Ευρώπη μας έδωσε πολλές ευκαιρίες και εμείς αντ'αυτού σπατάλησαμε τα ευρωπαϊκά κονδύλια σε ρουσφέτια, δάνεια, επιδόματα, μπουζούκια, μίζες, διορισμούς, συντάξεις και ακίνητα και το αποτέλεσμα η ελληνική οικονομία να καταρρεύσει και η Ελλάδα να είναι επισήμως μαζί με την Βουλγαρία, η φτωχότερη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και το ποίο τραγικό ειναι ότι δεν διδαχτήκαμε ποτέ από τα λάθη μας μετά την κρίση. Οι Έλληνες ακόμα πιστεύουν ότι το Ευρώ και η Μέρκελ φταίνε για την οικονομική κρίση

Τυχαίο που Ιρλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία και Κύπρος ανέκαμψαν και εμείς όχι? Τυχαίο χώρες που 20 χρόνια πριν ήταν φτωχότερες από την Ελλάδα σήμερα μας έχουν ξεπεράσει σε όλα τα επίπεδα?

Αν η Πολωνία είναι το success story της ΕΕ, τότε η Ελλάδα είναι το disaster story της.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.632 μηνύματα.
Μπράβο στην αριστερά, μας αποδεικνύει καθημερινά πόσο αποτυχημένη ιδεολογία είναι.

Δεν έχουμε χρόνο για τέτοια. Τώρα γλείφουμε τον Τράμπ μπας και μας πετάξει κανένα κόκαλο. :P

στα 10 λεπτά μέχρι να πιάσει η γραμμή, και να πουν ένα Helloooowwwwww... πότε πρόλαβαν να μιλήσουν; :spasiklas:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.
Η μέση τιμή πώλησης ενός σπιτιού στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αυξηθεί κατά 48% σε σχέση με το 2015. Την ίδια ώρα οι μισθοί έχουν αυξηθεί μόλις κατά 24% σε σχέση με τότε, σε συνδυασμό με τον αυξημένο πληθωρισμό σε τρόφιμα και ενέργεια πλέον είναι σχετικά αδύνατον να αγοράσεις δικό σου σπίτι. Μάλιστα για την Ελλάδα δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, γεγονός που μου δίνει την εντύπωση ότι τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα.

• Highest cumulative growth since 2015

•Hungary: +172.5%
•Lithuania: +114.2%
•Czech Republic: +111.7%
•Portugal: 105.8%
•Estonia: 97.7%

•Lowest cumulative growth since 2015

•Finland: +5.4%
•Italy: +8.3%
•Cyprus: +10.3%
•France: +31.3%
•Sweden: +31.9%

IMG_9794.png

American Economist

Επιφανές μέλος

Μιας και οι εκλογές στις ΗΠΑ έφτασαν στο τέλος τους, σιγά σιγά ο γειτονικός Καναδάς μπαίνει σε διαδικασία εκλογών. Ίσος η πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στην ιστορία της χώρας, καθώς οι πολίτες θέλουν να απαλλαχθούν από τον χειρότερο πρωθυπουργό που πέρασε ποτέ, τον Justin Trudeau. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν άνετο landslide για τους Conservatives του Pierre Poilievre, καθώς προηγούνται με 19 μονάδες έναντι του Trudeau. Όσο αφορά τις έδρες, οι Conservatives αναμένεται να πετύχουν την δεύτερη μεγαλύτερη πλειοψηφία στην ιστορία του Καναδά, καθώς συγκεντρώνουν 214 έδρες. Δηλαδή 42 έδρες περισσότερες από τις 172 που απαιτούνται για την πλειοψηφία, την ώρα που το κυβερνον κόμμα χάνει περισσότερες από 100 έδρες, φτάνοντας μόλις τις 59 στο σύνολο.

IMG_9821.png

IMG_9823.png

Τελευταία επεξεργασία:

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.632 μηνύματα.

Ο Κουλαντρέου έχει πολύ άγχος. Μάλλον το σκατό έφτασε στο σβέρκο. :hmm:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.776 μηνύματα.

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί εγώ μάλλον είμαι χαζή, πώς γίνεται να είναι κάποιος νοήμων άνθρωπος και παράλληλα να στηρίζει κάποιους που ήθελαν να φτιάξουν βόμβα και να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικό χτύπημα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.066 μηνύματα.

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί εγώ μάλλον είμαι χαζή, πώς γίνεται να είναι κάποιος νοήμων άνθρωπος και παράλληλα να στηρίζει κάποιους που ήθελαν να φτιάξουν βόμβα και να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικό χτύπημα.

Στους Αμπελόκηπους φυσάει -1 και ένα σαγόνι.

nPb

Επιφανές μέλος

Υπάρχει και δεύτερο ερώτημα. Τι δουλειά κάνουν αυτοί και βιοπορίζονται στην Γερμανία; Αν δουλεύουν εκεί δεν έχουν θέματα με τη δουλειά τους στη Γερμανία εφόσον συμμετείχαν σε τέτοιου είδους "διαμαρτυρία"; Οι Γερμανοί δεν είναι κουτοί και πόσο μάλλον αν ένας υπάλληλος έχει τέτοιου είδους προτιμήσεις ... :hmm: :P

Μάλλον είναι τίποτα βολεμένοι ή φτιάχνουν καριέρα. Καημένο μου παιντί. :P :P

American Economist

Επιφανές μέλος

Η αστυνομία γιατί δεν κάνει αυτο που πρέπει?? Δηλαδή να τους συλλάβει.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.776 μηνύματα.
Δεν ξέρω. Άλλωστε δεν είναι αυτό που με ενδιαφέρει προσωπικά, το περιστατικό συνέβη στη Γερμανία και η αστυνομία τους απομάκρυνε από τον χώρο της πρεσβείας. Το αν προχώρησε σε συλλήψεις δε το γνωρίζω.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.066 μηνύματα.
Να συλληφθεί το παρακράτος; Την παλεύετε; :/:

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.952 μηνύματα.
αν και την περίπτωση δεν την γνωρίζω, ξέρω πως και να έγινε σύλληψη, δεν εγινε θέμα σε ειδήσεις. Ούτε και η κατάληψη του προξενείου.
Θυμήστε ρε παιδιά, γιατί είχε γίνει εκείνη η έκρηξη στους Αμπελόκηπους;

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Θυμήστε ρε παιδιά, γιατί είχε γίνει εκείνη η έκρηξη στους Αμπελόκηπους;
Προετοίμαζαν τη βόμβα και εξερράγη στα χέρια τους με λίγα λόγια, αν δεν απατώμαι.
Αλλά επειδή το θέμα δεν το είχα παρακολουθήσει αρκετά, θα σου παραθέσω και άρθρο για να είμαι σωστή.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.543 μηνύματα.
Προετοίμαζαν τη βόμβα και εξεράγη στα χέρια τους με λίγα λόγια, αν δεν απατώμαι.
17N²

Δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι πόσο επικίνδυνο και δύσκολο είναι να κατασκευάσεις και να χειριστείς αυτοσχέδια βόμβα...

(Η έτσι έχω ακουστά, ΕΥΠ)

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Screenshot_2024-11-13-14-55-10-624_com.android.chrome.jpg

Ελπίζω να σε κάλυψα επαρκώς @touvlo

Χρήστες Βρείτε παρόμοια