Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

19-12-24

06:35
Καλο ναι; ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕ και να του αφαιρεθει η αδεια οδηγησης χτες.
![]()
Ηράκλειο: Για ανθρωποκτονία κατηγορείται o Γάλλος που σκότωσε την 33χρονη - Τα πρώτα λόγια του, τα βίντεο-σοκ και οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του
Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό της θανατηφόρας παράσυρσης που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/12), στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένας άνδρας, μεwww.enikos.gr
Ηράκλειο: Για ανθρωποκτονία κατηγορείται o Γάλλος που σκότωσε την 33χρονη – Τα πρώτα λόγια του, τα βίντεο-σοκ και οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του
23:05, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2024
![]()
Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό της θανατηφόρας παράσυρσης που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/12), στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένας άνδρας, με καταγωγή από τη Γαλλία, γκάζωσε, παρέσυρε και σκότωσε μια 33χρονη γυναίκα.
Όπως αποκαλύφθηκε, ο δράστης θεωρούνταν επικίνδυνος, με πληθώρα καταγγελιών να εκκρεμούν σε βάρος του. Συγκεκριμένα, ζoύσε τα τελευταία 2 χρόνια στην Ελλάδα, έχοντας πολύ μεγάλο φάκελο στην αστυνομία, χωρίς ωστόσο να έχει συλληφθεί ως τώρα.
Παράλληλα, όταν συνελήφθη, διαπιστώθηκε ότι δεν γνώριζε το θύμα και πως λίγες ημέρες νωρίτερα είχε εξεταστεί από ψυχίατρο, έπειτα από σχετική εισαγγελική εντολή. Ωστόσο οι γιατροί έκριναν ότι δεν χρήζει νοσηλείας.
Ηράκλειο: «Δεν φαινόταν επικίνδυνος», λέει ο ψυχίατρος που εξέτασε τον 33χρονο Γάλλο
Ο ψυχίατρος του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, Αντώνης Χριστονάκης, είχε εξετάσει τον 33χρονο λίγες ημέρες πριν από το περιστατικό. Σε δηλώσεις του στο neakriti.gr, ανέφερε ότι «δεν φαινόταν επικίνδυνος».
«Ήταν απόλυτα ήρεμος. Το εμφανές παραλήρημά του δεν αφορούσε κανέναν άλλο παρά τον ίδιο και τον “ψεύτικο” πατέρα του, που αναζητούσε. Δεν ήταν καν αυτοκαταστροφικός», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον κ. Χριστονάκη, «του προσφέρθηκε θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή, αλλά την αρνήθηκε». Ωστόσο, υπογράμμισε πως η εξέτασή του, έξι ημέρες πριν από το περιστατικό, δεν έδειξε στοιχεία που να δικαιολογούν νοσηλεία ή πιθανή επικινδυνότητα.
Ο ψυχίατρος επεσήμανε πως «καμία ένδειξη δεν υπήρχε για το… σημερινό, αλλιώς θα τον είχαμε κρατήσει στο νοσοκομείο για νοσηλεία». Πρόσθεσε, μάλιστα, πως «δεν μπορώ να γνωρίζω τι συνέβη μέσα σε αυτό το διάστημα που τον οδήγησε εκεί. Δεν είναι τα πράγματα όπως τα λένε σε τηλεοπτικά μέσα».
Αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας
Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, αντιμετωπίζει τώρα ο 33χρονος αλλοδαπός. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο δράστης κινήθηκε στοχευμένα και παρέσυρε την ημεδαπή προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της. Άμεσα αναζητήθηκε και εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου και συνελήφθη.
Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.
«Σκότωσα τον πατέρα μου» – Τα πρώτα λόγια του δράστη
Ο δράστης αμέσως μετά την φονική παράσυρση φέρεται να μπήκε σε κατάστημα και να είπε πως είχε κάποιο ατύχημα και σκότωσε τον πατέρα του, όπως αναφέρει μάρτυρας. Ο τελευταίος, συμπλήρωσε ότι σύμφωνα με τις κινήσεις που έκανε, φαινόταν ότι είχε πρόβλημα.
Συγκεκριμένα, τα πρώτα λόγια του Γάλλου, λίγο πριν τη σύλληψή του ήταν: «Θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο, γιατί είχα ένα ατύχημα. Σκότωσα τον πατέρα μου, τον πάτησα με το αμάξι», σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, που μίλησε στο Star.
«Πήρε φόρα με το αυτοκίνητο και τη χτύπησε. Δεν ξέρω αν τον γνώριζε, αν ήταν εκεί γείτονας που έμενε. Είμαι συντετριμμένη, δεν μπορώ. Ήταν καλό παιδί, φιλότιμη, χουβαρντού. Να δώσει και την ψυχή της», δήλωσε η θεία του θύματος στο ίδιο μέσο.
Bίντεο-σοκ από την στιγμή της θανατηφόρας παράσυρσης. Προσοχή οι εικόνες είναι σκληρές
Όπως φαίνεται στο βιντεοληπτικό υλικό, ο Γάλλος οδηγός του αυτοκινήτου που συνελήφθη, περιμένει την 33χρονη να αποβιβαστεί από το δικό της όχημα και τότε αναπτύσσει ταχύτητα και την τραυματίζει θανάσιμα, εκσφενδονίζοντάς την στον αέρα. Το όχημα του δράστη αναποδογύρισε στη μέση του δρόμου, ενώ η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που κατέρρευσε τμήμα τοιχίου παρακείμενης αυλής.
Στο δεύτερο βίντεο, φαίνεται ο δράστης να απομακρύνεται από το σημείο που έγινε η φονική παράσυρση. Συγκεκριμένα, ο ίδιος καταγράφεται να βγαίνει από το αυτοκίνητο, το οποίο έχει «ντεραπάρει», διανύει λίγη απόσταση και συναντά έναν άλλον άνδρα με τον οποίο φαίνεται να μιλάει. Ο δράστης τότε, κάνοντας μια απότομη κίνηση ξεκινά να απομακρύνεται.
«Έβριζε την νεκρή γυναίκα»
Αυτόπτης μάρτυρας, που γνώριζε το θύμα, ανέφερε ότι η γυναίκα είχε μόλις γυρίσει από αιμοκάθαρση στο σπίτι της.
H ίδια, μιλώντας στο Mega είπε: «Άκουσα να μαρσάρει ένα αυτοκίνητο. Όπως άνοιξα την πόρτα, άκουσα ένα δυνατό ”μπαμ”. Βγαίνω έξω έντρομη, βλέπω την γυναίκα κάτω, τον άντρα αυτόν να χτυπιέται και να ωρύεται. Είχε ανέβει πάνω στο ντεραπαρισμένο όχημα και έβριζε την νεκρή γυναίκα στα γαλλικά. Τότε αρχίζει και τρέχει προς τα κάτω, ένας γείτονας τον σταμάτησε, του έδωσε μία με το χέρι του και έφυγε».
Η αυτόπτης μάρτυρας είπε επιπλέον ότι κανένας από την γειτονιά δεν γνώριζε τον δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύντροφος του δράστη είχε πάει την προηγούμενη εβδομάδα σε αστυνομικό τμήμα και είχε πει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος χρήζει ψυχιατρικής περίθαλψης. Οι αστυνομικοί με την σειρά τους τον οδήγησαν σε ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου της περιοχής. Ωστόσο, οι ιατροί που τον εξέτασαν, όπως λέει το ρεπορτάζ, έκριναν ότι ο δράστης δεν ήταν επικίνδυνος.
«Με παρακολουθούσαν κάποια αυτοκίνητα»
Η 33χρονη Ράνια, σύμφωνα με το cretalive, έτυχε απλά να μπει στο οπτικό πεδίο του παραληρηματικού δράστη από τη Γαλλία, ο οποίος και την στοχοποίησε, θέτοντας σε εφαρμογή το δολοφονικό του σχέδιο. Στην πραγματικότητα δεν στοχοποίησε την ίδια τη Ράνια, αλλά τον «άγνωστο οδηγό του οχήματος που τον καταδίωκε».
Όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, στους αστυνομικούς επέμενε ότι «χτύπησε έναν άνδρα». Δεν γνώριζε καν ότι οδηγούσε γυναίκα. Είδε έναν άνθρωπο με κοντό μαλλί να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο «των κακών που τον καταδίωκαν». Θεώρησε ότι είναι άνδρας. Ο Γάλλος ακολουθούσε χιλιόμετρα «το αυτοκίνητο που τον παρακολουθούσε» και τον ενδιέφερε μόνο να βγάλει από τη μέση τον «εχθρό».
«Από το Ρέθυμνο μέχρι το Ηράκλειο με παρακολουθούσαν κάποια αυτοκίνητα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, όπως μεταδίδει το cretalive. Επίσης υποστήριξε ότι κατάφερε να ξεφύγει, αλλά χρειάστηκε να οδηγήσει μέχρι την Χερσόνησο. Όπως είπε, στην επιστροφή εντόπισε δύο ύποπτα οχήματα να τον ακολουθούν. Τότε αποφάσισε να ακολουθήσει το ένα εκ των δύο. Άφησε να τον προσπεράσει και το ακολούθησε. Ήταν το αυτοκίνητο της άτυχης Ράνιας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έτυχε να ακολουθήσει το αυτοκίνητο της Ράνιας. Θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει το άλλο αυτοκίνητο που δήθεν τον ακολουθούσε από την Χερσόνησο προς Ηράκλειο. Θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει κάποιο από τα αυτοκίνητα που είχε στοχοποιήσει στη διαδρομή από το Ρέθυμνο.
Σύντροφος του Γάλλου είχε καταγγείλει πολλές φορές ότι αποπειράθηκε να την σκοτώσει
Όπως μεταδίδει το Mega, ο 33χρονος είχε συνάψει σχέση με μία γυναίκα από την Βουλγαρία, μητέρα ενός ανήλικου παιδιού και όπως έγινε γνωστό, είχε αρχίσει να την απειλεί και ουκ ολίγες φορές είχε αποπειραθεί και να την σκοτώσει. Έτσι, η σύντροφός του είχε κάνει πολλές καταγγελίες με πλήθος δικαστηρίων να είναι σε εκκρεμότητα σε βάρος του. Πριν από 2 εβδομάδες, η ίδια αναγκάστηκε εξαιτίας των απειλών να πάει στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου διαμένει και να ζητήσει να της χορηγηθεί το panic button στο κινητό της. Τότε ήταν, που ζητήθηκε να εξεταστεί ο δράστης και από τους ψυχιάτρους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τελευταίο αυτό διάστημα των απειλών, υπήρχε περιπολικό έξω από το σπίτι της γυναίκας, ώστε να την προστατεύει. Σημειώνεται, ότι απειλές δεν δεχόταν μόνο η σύντροφος, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος προσπαθούσε να την προστατεύσει. Η τελευταία καταγγελία της συντρόφου φαίνεται να έχει γίνει στις 21 Νοεμβρίου.
Ο δράστης ήταν στη λίστα SIRENE
Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά το παρελθόν ο δράστης είχε συλληφθεί, καθώς έφερε στο όχημά του τσεκούρι και μαχαίρι. Επιπλέον, στην τότε σύλληψή του, το όνομα του δράστη είχε βγει, ότι συμπεριλαμβανόταν στην λίστα SIRENE, που πρόκειται για το σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών ανάμεσα σε δυνάμεις της Αστυνομίας εντός των χωρών, της ζώνης Σένγκεν.
Ο Γάλλος ξήλωσε χριστουγεννιάτικο στολισμό λίγο πριν παρασύρει και σκοτώσει την 33χρονη
Τα ξεσπάσματα του άνδρα είχαν παρατηρήσει και κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι ειδικά τις τελευταίες ημέρες ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένοι από την συμπεριφορά του.
Σύμφωνα με το Creta24, o Γάλλος πριν από λίγες ημέρες είχε ξηλώσει τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στην είσοδο της Ελεύθερνας. Το πρωί, λίγες ώρες πριν βρεθεί στην Ανώπολη και σκοτώσει με το αυτοκίνητό του την 33χρονη Ράνια, τα είχε βάλει και πάλι με τον στολισμό του χωριού.
Σε βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το Creta24, o δράστης φαίνεται να βγαίνει από το αυτοκίνητό του, και να ξηλώνει ένα τμήμα της φάτνης στην είσοδο του χωριού. Στη συνέχεια μπαίνει ξανά στο αυτοκίνητό του και φεύγει από την Ελεύθερνα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.900 μηνύματα.

19-12-24

08:21
Αυτό το άτομο ήθελαν να επιβάλουν ως πλανητάρχη τα media και το Hollywood.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.900 μηνύματα.

19-12-24

12:45

Καναδάς: Αλλαγή στόχου για μηδενικές εκπομπές CO2 - Στο 2050 αντι του 2035 - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr
Ο Καναδάς στοχεύει σε ένα δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας με μηδενικές εκπομπές άνθρακα έως το 2050

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.953 μηνύματα.

19-12-24

17:00
Δε γίνονται αυτά με τους ψυχίατρους. Είναι από παντού καλυμμένοι: Από το ιατρικό απόρρητο, από τις διάφορες θεραπείες του κάθε ψυχοαναλυτή/φιρμα, από το ότι η ψυχή δεν είναι μετρήσιμη, από πολλά.Καλο ναι; ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΕ και να του αφαιρεθει η αδεια οδηγησης χτες.
Όταν ήμουν σε μια ψυχολόγο, τότε που έψαχνα τεσπα και με βρήκαν υγιή (χεχε, κι ας λέτε), της είπα για την υπόθεση με τον Αντρέα Λούπιτς, τον πιλότο που κάρφωσε το αεροπλάνο τη Germanwings στις Άλπεις στις 24.3.2015 (νομιζω ημερομηνια) και της είπα, πως σαν πιλότος περνούσε ψυχολογικά τεστ και κανένας ψυχολόγος δε διαπίστωσε τον κίνδυνο και είπε αυτή, πως ο κίνδυνος αυτός δεν προβλέπεται, σαν τον Λούπιτς κυκλοφορούν χιλιάδες έξω και πως ακόμα και υποψία να είχε γιατρός, δεν μπορούσε να μιλήσει δημόσια, παρά μόνο στον ίδιο. Θα του κατέστρεφε την καρριέρα.
Νομίζεις, όλοι εμείς που κυκλοφορούμε, είμαστε υγιείς;
Αν γίνει έλεγχος και στους εκπαιδευτικούς....μαύρο φίδι που μας έφαγε!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

19-12-24

18:46
Eιναι αντελως ασχετα αυτα που λες.Δε γίνονται αυτά με τους ψυχίατρους. Είναι από παντού καλυμμένοι: Από το ιατρικό απόρρητο, από τις διάφορες θεραπείες του κάθε ψυχοαναλυτή/φιρμα, από το ότι η ψυχή δεν είναι μετρήσιμη, από πολλά.
Όταν ήμουν σε μια ψυχολόγο, τότε που έψαχνα τεσπα και με βρήκαν υγιή (χεχε, κι ας λέτε), της είπα για την υπόθεση με τον Αντρέα Λούπιτς, τον πιλότο που κάρφωσε το αεροπλάνο τη Germanwings στις Άλπεις στις 24.3.2015 (νομιζω ημερομηνια) και της είπα, πως σαν πιλότος περνούσε ψυχολογικά τεστ και κανένας ψυχολόγος δε διαπίστωσε τον κίνδυνο και είπε αυτή, πως ο κίνδυνος αυτός δεν προβλέπεται, σαν τον Λούπιτς κυκλοφορούν χιλιάδες έξω και πως ακόμα και υποψία να είχε γιατρός, δεν μπορούσε να μιλήσει δημόσια, παρά μόνο στον ίδιο. Θα του κατέστρεφε την καρριέρα.
Νομίζεις, όλοι εμείς που κυκλοφορούμε, είμαστε υγιείς;
Αν γίνει έλεγχος και στους εκπαιδευτικούς....μαύρο φίδι που μας έφαγε!![]()
Στους εκπαιδευτικους/αστυνομικους κλπ παντα πρεπει να υπαρχει ψυχιατρικη εξεταση.
Οι εκπαιδευτικοι ομως δν αφηνουν εξω ελευθερο εναν επικινδυνο..ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ το κανουν.
Ειναι αδιαννοητο αυτο που γινοται συνεχως.ΞΑΝΑΛΕΩ...Ολοι εξω...ακομα και με ακουσιο εγκλεισμο και με ψυχιατρικη γνωματευση σχιζοφρενειας..καποιες μερες νοσηλειας,αντε μερικους μηνες στην χειροτερη και με τη συσταση να παιρνεις τα φαρμακα σου..οταν αυτο ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ...Αφου και οι συγγενεις να φροντιζουν να τα παρει ο ασθενεις.δεν μπορουν να τον εξαναγκαζουν ουτε να ξερουν αν τα φτυνει.
Ποσο μαλλον εδω που ειχε μια σειρα απο ψυχιατρικα επεισοδια ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ και του ειπε οκ μεγαλε...δεν υπαρχει λογος να εισια μεσα.
Εσυ μπορεις να θες να τον αθωοσεις,τον γιατρο..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΣΘΕΝΗς ΑΝ ΟΝΤΩς ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΗς..,ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ..δικαιωμα σου εγω λεω οτι αν ειναι ετσι τα παντα ολα στις ψυχιατρικες γνωμαρευσεις..να παμε να φουνταρουμε..που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
Απλα νοσοκομειο στην κρητη με εξεταση που καν δεν τηρισαν το πρωτοκολο..διοτι το πρωτοκολλο λεει εξεταση απο 2 ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ..και αν δεν υπαρχουν 2 ψυχιατροι στο ιδιο νοσοκομειο.ας ειναι παρεμφερεις ειδικοτητα τουτεστιν νετρολογος η ακομα και ιδιωτης..κατι που εδω δενε γινε.
Οποτε...εχε την γνωμη σου αλλα μην μας λες οτι ισχυουν αυτα που λες.
ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.
Δηλαδη αν ειναι δυνατον να λες οτι ενας ψυχολογος/ψυχιατρος διαγνωσκει επικινδυνο ατομο και δεν πρεπει να το πει για να μην του καταστρεψει την καριερα!!!!!! Αυτα ειναι ειναι απο το μυαλο σου ή αν οντως στα ειπε ψυχολογος ειναι της @τσας .
Αυτα που λες ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ
ΥΓ Δεν ξερω για σενα αν θεωρεις οτι παραληρεις και μπορεις να σκοτωσεις επι τουτου εναν ανθρωπο..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ.
Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

19-12-24

19:17
η εξέταση γινεται κατόπιν εισαγγελικής εντολής που την κάνει ειτε η αστυνομια ειτε 2 συγγενεις πρώτου βαθμού. Ο εισαγγελέας δινει εντολή ψυχιατρικής εκτιμησης στο εφημερεύων και εξετάζεται απο 2 ψυχιάτρους και διατάσσεται η νοσηλεια ή όχι.Αυτα που λες ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ
ΥΓ Δεν ξερω για σενα αν θεωρεις οτι παραληρεις και μπορεις να σκοτωσεις επι τουτου εναν ανθρωπο..ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ.
Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ
Οι ασθενεις με υποτροπές μενουν μέσα παιρνουν συνήθως καποια θεραπειά αλλα οταν βγουν μετά 1,2 μήνες νοσηλειάς υποτροπιάζουν πάλι τους επόμενους μήνες επειδή όταν βγουν δε παιρνουν σωστά τη θεραπεια. Για να λυθεί αυτό πρεπει να προτιμούνται απο τους ψυχιατρους ενέσιμες θεραπειες 1 φορά το μήνα και όχι απο το στομα και εκει να υπάρχει παρακολούθηση.
Στο δημόσιο τα ραντεβού ειναι 10-15 λεπτά ανά ασθενή χρονος μη επαρκής. Ψυχοθεραπειές σε δημοσια βάση ειναι αδύνατον να βρεις και ιδιωτικά ειναι 40-80 ευρώ η συνεδριά που εχουν πολυ λιγοι να δωσουν. Ενας διπολικος ειναι δεδομένο οτι θα υποτροπιάσει και πρεπει πριν υποτροπιάσει ένας υγιής κρατικός μηχανισμος να τον προλάβει.
Πριν λιγους μηνες αλλάξανε τη νομοθεσιά για την ψυχική υγειά και πρακτικά μειώσανε τις θέσεις στα νοσοκομεια και φυσικά ουτε που ακούστικε στο στεκι γιατι οι δημοσιογράφοι δε τα δημοσιεύουν.
το πρόβλημα ειναι οτι κρινεις επιφανειακά και δε ξέρεις πως λειτουργει ένα νοσοκομειο και ριχνεις ευθύνες σε ιατρούς και λοιπούς και οχι σε αυτον που πραγματικά φταιει. Οι κλινες που υπάρχουν διαθέσιμες σε ένα νοσοκομειο δεν ειναι άπειρες και υπάρχει επιλογή, επειδή στο επαγγελμα σου υπάρχουν μικρές ευθύνες (μαλλον μεγαλες ευθύνες που δεν τις ελέγχει κανένας) και δε μπορεις να σκεφτεις πως ειναι αλλα επαγγέλματα δε μπορεις να καταλάβεις αυτο που λέω.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Οι εκπαιδευτικοι ομως δν αφηνουν εξω ελευθερο εναν επικινδυνο..ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ το κανουν.
Αυτο ειναι το προβλημα με τους εκπαιδευτικούς. Έναν έφηβο με ψυχική διαταραχή, διαταραχή προσωπικότητας, δεπυ μπορει να τον ανιχνεύσει ένας εκπαιδευτικός και να τον προλάβει και να του γλυτώσει τη ζωή....... αλλα.... δυστυχως ουτε τα κριτήρια ξέρουν για να την ανιχνεύσουν (στοιχειά αυτης).
Δε θα υπάρχει καμια επιπτωση στον εκπαιδευτικό κανει δε κανει καλά τη δουλεια του αρκει να βάζουν καλούς βαθμούς για να μη του γκρινιάζουν οι γονεις
--------------------
επισης απο την εμπειριά μου στη ψυχιατρική ένα πολύ μεγάλο μέρος ψυχικά ασθενών που ερχονται στα εξωτερικά ιατρειά ειναι εκπαιδευτικοι πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ρυθμισμένοι και διδάσκουν κανονικά
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

19-12-24

19:43
Και δια του λογου το αληθες και κατεπειγουσα ΕΔΕ για τον μαλακα ψυχιατρο που ΣΚΟΤΩΣΕ την 36χρονη κοπελα,διοτι ΑΥΤΟΣ την σκοτωσε..και οχι αυτος που εχει το ακαταλογιστο,αν το εχιε βεβαια.
Κια βεβαια ο γιατρος λεει ψεμματα καθως ειναια δυνατον οι αστυνομικοι να τον πηγαν για εξεταση ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και ο ψυχιατρακος να λεει οτι ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗς ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΜΕ ΛΕΜΕ.![]()
Ηράκλειο: Κατεπείγουσα ΕΔΕ από την 7η ΥΠΕ για την ψυχιατρική γνωμάτευση του δολοφόνου της Ράνιας
Κατεπείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) έχει διατάξει ήδη από την Τετάρτη, η διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, για την ψυχιατρικήwww.enikos.gr
Κατεπείγουσα ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ) έχει διατάξει ήδη από την Τετάρτη, η διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, για την ψυχιατρική γνωμάτευση του 33χρονου Γάλλου, που σκότωσε την 36χρονη Ράνια στην Ανώπολη του Ηρακλείου Κρήτης.
Η 7η ΥΠΕ, σύμφωνα με το creta24.gr, ζητά να διερευνηθεί τι έχει συμβεί τόσο σε επίπεδο διαδικασιών, όσο και σε επίπεδο επιστημονικής επιμέλειας.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, Αντώνης Χριστονάκης, που εξέτασε τον 33χρονο, μίλησε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ Κρήτης 92,1 και υποστήριξε πως ουδεμία καταγγελία ή πληροφορία για βίαιη συμπεριφορά του Γάλλου είχε περιέλθει στην γνώση του.
Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώνης Χριστονάκης τόνισε ότι, πράγματι ο Γάλλος είχε πάει στην κλινική, συνοδευόμενος από αστυνομικούς, αλλά όχι εξαιτίας καταγγελιών για ενδοοικογενειακή βία, αλλά εξαιτίας ορισμένων παραληρηματικών και εμμονικών ιδεών που είχε. Κατά την κλινική εξέταση ο κ. Χριστονάκης δεν διαπίστωσε ότι ο 33χρονος ήταν επικίνδυνος για τον ίδιο ή για άλλους. Και ως εκ τούτου, δεν μπορούσε να τον κρατήσει παρά την θέλησή του.
Ωστόσο, όπως εξήγησε ο γιατρός, ρώτησε τους αστυνομικούς αν γνωρίζουν για περιστατικά βίας που να εμπλέκεται ο Γάλλος και του απάντησαν αρνητικά, πέρα από έναν πρόσφατο καυγά, τον οποίο ανέφερε και ο εξεταζόμενος.
Ο κ. Χριστονάκης εξέφρασε την λύπη του για τον θάνατο της Ράνιας , λέγοντας πάντως ότι το περιστατικό της Τετάρτης τον εξέπληξε και δεν προέκυπτε η πιθανότητα τέτοιας συμπεριφοράς από τον Γάλλο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε στην διάθεσή του και με βάση την κλινική του εξέταση: «Έπραξα όσα προβλέπει ο νόμος, με τα δεδομένα που γνώριζα. Αν ένας άνθρωπος δεν έχει την παραμικρή ένδειξη βίαιης συμπεριφοράς, είτε προς τον εαυτό του, είτε προς άλλους, δεν μπορεί να κρατηθεί παρά την θέλησή του. Το παραλήρημα δεν είναι επαρκής λόγος
νοσηλείας».
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.459 μηνύματα.

19-12-24

19:46
Ο συγκεντρωμένος μάλιστα είχε ιστορικό με τις αρχές γιατί είχε συλληφθεί στο παρελθόν επειδή είχε μέσα τσεκουρια και μαχαίρια.Και δια του λογου το αληθες και κατεπειγουσα ΕΔΕ για τον μαλακα ψυχιατρο που ΣΚΟΤΩΣΕ την 36χρονη κοπελα,διοτι ΑΥΤΟΣ την σκοτωσε..και οχι αυτος που εχει το ακαταλογιστο,αν το εχιε βεβαια.
Κια βεβαια ο γιατρος λεει ψεμματα καθως ειναια δυνατον οι αστυνομικοι να τον πηγαν για εξεταση ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ και ο ψυχιατρακος να λεει οτι ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΚΟΠΤΗς ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΜΕ ΛΕΜΕ.
Και εννοείται τον άφησαν τότε ελεύθερο χωρίς κανέναν έλεγχο

Τέτοιοι άνθρωποι είναι επικίνδυνο να κυκλοφορούν οχήματα και γενικά να μην βρίσκονται υπό επίβλεψη, αν δεν είναι εφικτό η νοσηλεία τους σε δομή.
Παναγία μου έφυγε η γυναίκα χωρίς λόγο.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.632 μηνύματα.

19-12-24

21:51

Η Ελλάδα παρέδωσε στην Τουρκία αρχαίο νομισματικό θησαυρό που κατασχέθηκε στον Έβρο - Δείτε φωτογραφίες
Τούρκος υπήκοος είχε επιχειρήσει να εισάγει παράνομα στη χώρα μας τα αρχαία νομίσματα
Τι δεν καταλαβαίνω;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

19-12-24

21:54
Δεν καταλαβαινεις οντως.Ξαναδιαβασε.![]()
Η Ελλάδα παρέδωσε στην Τουρκία αρχαίο νομισματικό θησαυρό που κατασχέθηκε στον Έβρο - Δείτε φωτογραφίες
Τούρκος υπήκοος είχε επιχειρήσει να εισάγει παράνομα στη χώρα μας τα αρχαία νομίσματαwww.protothema.gr
Τι δεν καταλαβαίνω;![]()
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.632 μηνύματα.

19-12-24

21:57
Aν για παράδειγμα βρεθεί κλεμένο μάρμαρο από το Βρετανικό Μουσείο στην Ελλάδα, που ανήκει στον Παρθενώνα αυτό μετά η Ελλάδα θα το επιστρέψει όπως έγινε και με την Τουρκία; Θεωρείται αρχαιοκαπηλία; 

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

19-12-24

22:12
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΗΚΑΝ.Ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην αρχαιοκαπηλία και την παράνομη διακίνηση πολιτιστικών αγαθών στέλνει η Ελλάδα παραδίδοντας στην Τουρκία 1.055 αρχαία νομίσματα, με χρονολογίες κοπής που κυμαίνονται από τις αρχές έως τα τέλη του 5ου αι. π.Χ., και τα οποία κατασχέθηκαν, τo 2019, σε ελληνικό έδαφος, από Τούρκο υπήκοο που επιχείρησε να τα εισάγει, παρανόμως, στη χώρα μας. Τα κατασχεθέντα νομίσματα παραδόθηκαν σήμερα από την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, στον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νουρί Ερσόι, κατά την διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Νομισματικό Μουσείο.![]()
Η Ελλάδα παρέδωσε στην Τουρκία αρχαίο νομισματικό θησαυρό που κατασχέθηκε στον Έβρο - Δείτε φωτογραφίες
Τούρκος υπήκοος είχε επιχειρήσει να εισάγει παράνομα στη χώρα μας τα αρχαία νομίσματαwww.protothema.gr
Αργυρός στατήρας, νομισματοκοπείο Μαλλού, Κικιλία
Σύμφωνα με το πόρισμα της Μόνιμης Τριμελούς Εκτιμητικής Επιτροπής για τον καθορισμό της χρηματικής αξίας αρχαίων νομισμάτων πρόκειται για μέρος νομισματικού «θησαυρού» που είχε αποκρυφθεί στα τέλη του 5ου ή στις αρχές του 4ου αι. π.Χ. στη Μικρά Ασία, αποτελούμενου από 61 αργυρούς στατήρες (δίδραχμα), κοπές πόλεων της Παμφυλίας, Κιλικίας, Ιωνίας, Κύπρου, αλλά και της Αίγινας και της Μήλου, και 994 αργυρά αθηναϊκά τετράδραχμα, μεταξύ των οποίων ένα υπόχαλκο.
Η παράδοση τους στην Τουρκία, είναι σύμφωνη με τα οριζόμενα στη Διεθνή Σύμβαση της UNESCO, του 1970, αλλά και με το «Πρωτόκολλο για την παρεμπόδιση και πρόληψη της παράνομης εισαγωγής, εξαγωγής, διακίνησης και μεταβίβασης κυριότητας πολιτιστικών αγαθών», που έχουν υπογράψει οι δύο χώρες, στις 4 Μαρτίου του 2013, στην Κωνσταντινούπολη.
Μέσα σε πλαστικά, καμουφλαρισμένα με αδιαφανή μονωτική ταινία μπουκάλια νερού, τοποθετημένα στον πάτο τσάντας που περιείχε φαγητό εντόπισαν τα νομίσματα οι ελληνικές αρχές κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενεργούσαν, τον Ιούλιο του 2019, στο τελωνείο των Κήπων, στον Έβρο και συγκεκριμένα σε λεωφορείο που ερχόταν από την Τουρκία. Ο κάτοχός τους παραδέχτηκε ότι τον προσέγγισαν άγνωστοι και τού ζήτησαν να μεταφέρει τα λυδικά νομίσματα στη Γερμανία έναντι αμοιβής ύψους 1400 ευρώ.
Αμέσως μετά την κατάσχεση, η υπόθεση παραπέμφθηκε στην ελληνική δικαιοσύνη και τα νομίσματα μεταφέρθηκαν για ενδελεχή έλεγχο στο Νομισματικό Μουσείο. Εν συνεχεία εστάλησαν, μέσω του υπουργείου Εξωτερικών, φωτογραφίες των νομισμάτων στις αρμόδιες τουρκικές υπηρεσίες οι οποίες συμφώνησαν απολύτως με το ελληνικό πόρισμα και μετά την ολοκλήρωση του δικαστικού σκέλους της υπόθεσης και την καταδικαστική απόφαση εναντίον του Τούρκου υπηκόου για απόπειρα παράνομης εισαγωγής των νομισμάτων στη χώρα μας, Ελλάδα και Τουρκία προέβησαν σε μια σειρά επαφών με στόχο την επιστροφή της συλλογής νομισμάτων.
Η Λίνα Μενδώνη με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Νουρί Ερσόι
«Για την Ελλάδα, ο επαναπατρισμός κάθε πολιτιστικού αγαθού, που παρανόμως έχει εξαχθεί από το έδαφός μας, αποτελεί αφορμή μεγάλης χαράς και ικανοποίησης. Η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στις χώρες-θύματα κλοπών, λεηλασίας και παράνομης διακίνησης των πολιτιστικών θησαυρών τους. Γι΄ αυτό, οι Έλληνες έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα των επαναπατρισμών. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλες οι παρανόμως εξαχθείσες αρχαιότητες, από οποιαδήποτε χώρα, πρέπει να επιστρέφουν στον τόπο προέλευσής τους και στους λαούς, στους οποίους ανήκουν, ως μέρος της συλλογικής τους ταυτότητας. Για το λόγο αυτό η Ελλάδα, βρίσκεται στην διεθνή πρωτοπορία της πάταξης της αρχαιοκαπηλίας, του οργανωμένου εγκλήματος εις βάρος της ιστορικής μνήμης κάθε λαού» υπογράμμισε η Λίνα Μενδώνη ενώ ευχαρίστησε τον Τούρκο ομόλογό της για την στήριξη της χώρα του στο εθνικό μας αίτημα, της επανένωσης των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Αθήνα.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.632 μηνύματα.

19-12-24

22:53
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΝΗΚΑΝ.
Δηλαδή η Τουρκία έχει αρχαία ελληνικά νομίσματα ως μέρος της ιστορίας της. Φυσιολογικό.
Ξαναλέω, αν για κάποιο λόγο κάποιο αρχαιοελληνικό μάρμαρο του Παρθενώνα από το Βρετανικό μουσείο βρισκόταν στην Ελλάδα, τότε αυτό ανήκει στην Αγγλία;
Θα ήθελα άποψη @giannhs2001

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.070 μηνύματα.

20-12-24

00:28
Η Τουρκία είναι μια χώρα χτισμένη πάνω σε ελληνικά, κουρδικά και αρμένικα εδάφη. Τι άποψη να υπάρχει; Δεν δικαιούται τίποτα από αυτά.Θα ήθελα άποψη @giannhs2001![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

20-12-24

06:38
Ξαναδιαβασε.Κανει καλο.Δηλαδή η Τουρκία έχει αρχαία ελληνικά νομίσματα ως μέρος της ιστορίας της. Φυσιολογικό.
Ξαναλέω, αν για κάποιο λόγο κάποιο αρχαιοελληνικό μάρμαρο του Παρθενώνα από το Βρετανικό μουσείο βρισκόταν στην Ελλάδα, τότε αυτό ανήκει στην Αγγλία;
Θα ήθελα άποψη @giannhs2001![]()
Τα γλυπτα του παρθενωνα ειναι αλλη περιπτωση.Ο Παρθενωνας δεν χτιστηκε στην αγγλια,ουτοσωστε να δικαιουτε να βρισκεται ΕΚΕΙ.Κλαπηκαν απο τον ελγιν και ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΓΓΛΙΑ.
Τα νομισματα αυτα ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ....ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ειτε σας αρεσει ειτε οχι.Καμια σημασηα αν ηταν απο ελληνες που ζουσαν εκει παλιοτερα κπ. κλπ.ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΕΚΕΙ.Τα αρχαια.γλυπτα,νομισματα και το οτιδηποτε αρχαιο ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.Τελεια και παυλα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.900 μηνύματα.

20-12-24

08:08
Είναι η πρώτη φορά που το ΠΑΣΟΚ χάνει σε ποσοστά, θεωρώ ότι θα σταθεροποιηθεί κάπου στο 15-17% δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι ο πρόεδρος δεν τραβάει.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.900 μηνύματα.

20-12-24

08:16
Η Τουρκία είναι μια χώρα χτισμένη πάνω σε ελληνικά, κουρδικά και αρμένικα εδάφη. Τι άποψη να υπάρχει; Δεν δικαιούται τίποτα από αυτά.
Η μόνη ιστορία της Τουρκίας είναι οι μαζικές δολοφονίες λαών που ζούσαν στα τωρινά εδάφη της.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.549 μηνύματα.

20-12-24

08:49
Ποιος σου εθιξε τον πολυποθητο κεμαλ και την αγαπημενη τουρκια ρε μανα μου?
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.070 μηνύματα.

20-12-24

09:11
Ισχύει αυτό. Ήρθαν από την κεντρική Ασία όπου ήταν σκλάβοι των Κινέζων Χαν. Στο μεσαίωνα ήταν διάσημοι Ιπποτοξότες και χρησιμοποιήθηκαν από το Αραβικό Χαλιφάτο ως μισθοφόροι μέχρι που κατεσφαζαν τον έναν χαλίφη μετά τον άλλον προκαλώντας χάος στην Αραβία (γνωστό ως η αναρχία της Σαμάρια). Άρχισαν να καταφθάνουν και στο Βυζάντιο διάφορα φύλα τους (Κουμάνοι, Πατζινάκες, Σελτζούκοι). Εν τέλει κατόρθωσαν να κάνουν μια τιποτένια και ιστορικά ανύπαρκτη θεοκρατική Αυτοκρατορία όπου οι ίδιοι χάθηκαν εντελώς φυλετικά μιας που έπαιρναν τα παιδιά των χριστιανών και τα τούρκευαν οπότε οι σημερινοί Τούρκοι έχουν Ελληνικές και Σλαβικές καταβολές. Ελάχιστη γενετική σύνδεση με τους μεσαιωνικούς Τούρκους (οι πιο εντός της Ανατολίας θα έχουν περισσότερο). Η γλώσσα τους ήταν ένα κράμα τουρανοπερσικών διαλέκτων σε αραβικό αλφάβητο και εν συνεχεία ο Κεμάλ την λατινοποίησε και της προσέδωσε γερμανικούς φθόγγους σε μερικά γράμματα.Η μόνη ιστορία της Τουρκίας είναι οι μαζικές δολοφονίες λαών που ζούσαν στα τωρινά εδάφη της.
Το μόνο μεγάλο κατόρθωμα στην ιστορία που έχουν να θυμούνται είναι ένας μπεκρής σφαγέας χριστιανικών πληθυσμών ο οποίος στο εκπολιτιστικό του έργο σκότωσε κάθε οθωμανική παράδοση προσπαθώντας να τους δυτικοποιήσει (όποιος φορούσε φέσι ή τουρμπάνι και όχι καπέλλο από το 1924 και έπειτα τιμωρούνταν με ένα έτος φυλάκιση).
Ποτέ καμμία φιλία Ελληνοτουρκική.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.632 μηνύματα.

20-12-24

10:18
Να σημειώσουμε ότι οι Τούρκοι έχουν κόμπλεξ κατωτερότητας όπου υιοθέτησαν μέχρι και το γερμανικό αλφάβητο για να δείξουν ότι η Κεμαλική Τουρκία δεν αποτελεί κομμάτι του παλαιού αραβικού χαλιφάτου. Έκτοτε οι νέες γενιές Τούρκων που ζουν στη Γερμανία ή Αυστρία (ως πρώτη προτίμηση χώρας) έχουν φτιάξει μια προφορική γλώσσα μιξ Τουρκογερμανικών.
Τι να σου κάνουν τα παιδάκια, όταν στο σπίτι τους βλέπουν τη Χανούμ Φερετζέ μάνα τους και έξω την Γερμανίδα τραβεστί να είναι καθηγήτρια στο μάθημα Hauswirtschaft (Οικιακή Οικονομία).

Τι να σου κάνουν τα παιδάκια, όταν στο σπίτι τους βλέπουν τη Χανούμ Φερετζέ μάνα τους και έξω την Γερμανίδα τραβεστί να είναι καθηγήτρια στο μάθημα Hauswirtschaft (Οικιακή Οικονομία).
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 220 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Libertus
- Kate1914
- taketrance
- back2967
- Paragontas7000
- giannhs2001
- charmander
- Scandal
- Wonderkid
- American Economist
- touvlo
- Memetchi
- johnsala
- ROM32
- camil
- A350
- fmarulezkd
- rafaela11
- Ilma
- J.Cameron
- bibliofagos
- AggelikiGr
- Hased Babis
- vasilis123321
- Reader
- Joji
- Vera
- Jack of Spades
- giorgos5002
- Luludaki
- Αντικειμενικός
- chester20080
- Dr. Gl. Luminous
- Entropy24
- akis_95
- danonito_kyr
- Εριφύλη
- userguest
- GeorgePap2003
- Skeptic95
- Debugging_Demon
- physicscrazy
- Ryuzaki
- gegeorgiou90
- iew
- Hecticism
- Anti_Elon_Musk
- Totreno
- Corfu kitty
- aggelosst9
- Μαυρίκιος
- fockos
- Giorgosvr
- fourkaki
- phleidhs
- teacher_40
- jellojina
- ayahuasca97
- exotic xo
- Fernando_A
- ISTORIKOS EREVNITIS
- Advocatus diaboli
- galaziamatia
- despoina13
- jj!
- thunder3
- linuxman
- Mike_100
- еще один пророк р...
- Μήτσος10
- epote
- Deimos
- rootbreaker
- Steliosgkougkou
- Abysmal Hunter
- feggarenios
- thenutritionist
- o venizelikos
- Robelano
- grtt
- katia1
- kost28
- tsiobieman
- Viktor
- NeosUser2023
- Alessandra Eliza
- bbb
- AK-92
- melmel
- V@Per
- Antonia Alexandra
- Maria23667
- Maraki_lar_1980
- suaimhneas
- Esperos1
- eukleidhs1821
- geodimios
- hirasawayui
- ggl
- gmoutzour
- marww
- Dmzk
- User2350
- melina_51
- Maraki4you
- math2arch
- Kitkat28!
- AN.PA
- dmav
- Phantomas
- Αλκίμαχος
- Δροσουλίτης
- afantos
- Himalaian
- JohnnyW
- Dark_kronos
- aggorf
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- Re_Alexis
- Giorgkalo
- Ecomaniac
- DimitraA.
- Ωρορα
- ilovekpop
- Shadowban
- Arianara S3
- Ranger
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.