Προσωπικά απαντάω σε όλα τα παιδιά εκτός και αν είναι επιθετική η απάντηση όπως κανείς εσύ στο 95% των post σου τόσο σε εμένα όσο και σε αλλά μέλη που δεν συμφωνούν μαζί σου. Βέβαια αν σε νευριάζουν τόσο πολύ τα post μου νομίζω ότι υπάρχει μια λειτουργία που λέγεται ignore, κρίμα είναι να νευριάζεις καθημερινά εφόσον δεν δέχεσαι καμία αντίθετη άποψη.
Πριν λίγους μήνες μας έλεγες ότι σέβεσαι κάθε άποψη, όμως η συμπεριφορά σου δείχνει ακριβώς το αντίθετο δυστυχώς. Καλός η κακώς είμαστε ένα Forum όπου ο καθένας έχει διαφορετικά πιστεύω και απόψεις και οφείλεις να τις σέβεσαι, όχι να τις ασπαστείς προφανώς. Για να έχεις τσακωθεί με τους περισσότερους χρήστες εδώ μέσα κάτι δείχνει. Λες σε όλους να ζητήσουμε βοήθεια, εγώ προτείνω να κοιτάξεις αρχικά την επιθετική συμπεριφορά που βγάζεις και να αφήσεις τα αλλά παιδιά στην ησυχία τους. Σε εμένα λες συνέχεια ότι ανήκω στην ΝΔ και γράφω από εκεί, προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει και είναι νομικά παράνομο να συκοφαντείς άτομα που δεν γνωρίζεις, όμως ακόμα και εκεί το προσπέρασα και δεν είπα τίποτα παρολο που μπορούσα αν ήθελα και ακόμα μπορώ αν θέλω. Δεν έχει να κάνει με πολιτικές πεποιθήσεις αλλά με την συμπεριφορά και τον τρόπο που γραφείς, με πολλά παιδιά έχω αντίθετη άποψη εδώ μέσα όμως μια χαρά μιλάμε καθώς δεν προσβάλουν ούτε κάνουν επίθεση. Όταν καταφέρεις να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο και εσύ τότε όλα τα παιδιά θα σου απαντήσουμε σοβαρά, όσο όμως έχεις αυτό το υφάκι μην περιμένεις κάτι παραπάνω από κανένα μέλος.
Σου μιλάω πολύ ευγενικά παρά το γεγονός ότι εσύ κάνεις ακριβώς το αντίθετο, για τον λόγο αυτό δεν το συνεχίζω καθώς σέβομαι τα υπόλοιπα μέλη που έρχονται εδώ ώστε να περνάνε καλά και να ανταλλάσουμε απόψεις.
Καλή συνέχεια σου εύχομαι και με περισσότερο σεβασμό.