Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα ΙΙ

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,160 μηνύματα.
Αν έχω καταλάβει καλά ο Τραμπ αναφέρεται στον νόμο όπου ουσιαστικά επιτρέπεται να σκοτώσεις κάποιον εισβολέα εντός της περιουσίας σου (θεωρείται άμυνα) αλλά δεν επιτρέπεται να τον σκοτώσεις όταν αυτός καταφέρνει να βγει εκτός (τότε σημαίνει δολοφονία και παύει να είναι κατάσταση άμυνας). Ουσιαστικά σαν να λέει θα το καταργήσει και αυτό. Δεν βρίσκω κάτι το κακό. Δεν μπορούν οι νόμοι να προστατεύουν κάποιον που κλέβει το βιος ενός άλλου.
 

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 30,179 μηνύματα.
Θυμάστε την ανθρωποκτονία του Ζακ;
Ο Τραμπ δεν είναι απλά ηλίθιος. Είναι επικίνδυνος.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,710 μηνύματα.
Η οικονομική παρακμή του Καναδά.

Για πολλές δεκατίες ο Καναδάς θεωρούνταν η καλύτερη χώρα στον πλανήτη ώστε να ζει καθώς ήταν αναπτυγμένη οικονομία, πρόσφερε υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας ενώ παράλληλα παρείχε άρτια δημόσια εκπαίδευση και υγεία. Μάλιστα πολλοί οικονομολόγοι θεωρούσαν ότι το πραγματικό American Dream βρισκόταν στον Καναδά και όχι στις ΗΠΑ δεδομένου ότι η χώρα νικούσε τον μεγάλο της γείτονα σε όλους τους ποιοτικούς δείκτες. Όλα τα παραπάνω είχαν σαν αποτέλεσμα εκατομμύρια μετανάστες να πηγαίνουν στον Καναδά ώστε να βρουν ένα καλύτερο μέλλον, μεταξύ των οποίων και 400.000 Έλληνες.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν προς το χειρότερο τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα από όταν ανέβηκαν στην εξουσία οι Liberals του Trudeau. Αρχικά ο Καναδάς αντιμετωπίζει το σοβαρότερο πρόβλημα εύρεσης κατοικίας στον δυτικό κόσμο καθώς η ζήτηση είναι τεράστια ενω η προσφορά αρκετά μικρή. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η μέση τιμή του ενοικίου να έχει διπλασιαστεί από τα 1.200$ στα 2.300$ ενώ σε πόλεις όπως το Toronto τα ενοίκια ξεπερνούν τα 3.000$ για ένα απλό σπίτι. Σήμερα οι καναδοί πολίτες έχουν το υψηλότερο mortgage debt στην Δύση ενώ το πρόβλημα γίνεται όλο και χειρότερο. Άλλο ένα αρνητικό είναι ότι η παραγωγικότητα των Καναδών δεν αυξάνεται με αποτέλεσμα η χώρα να μπει σε ύφεση το Β τρίμηνο του έτους. Ενώ στις αρχές του 2000 ο μέσος Καναδός είχε την ίδια παραγωγικότητα με τον μέσο Αμερικανό εργάτη σήμερα ο μέσος Καναδός παράγει 52$ την ώρα ενώ ο Αμερικανός εργάτης 72$ (+39% περισσότερα). Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι δυο. Αρχικά ο μέσος επιχειρηματίας επενδύει 14.000$ το χρόνο ανα εργαζόμενο όταν στις ΗΠΑ το ποσό αυτά φτάνει τις 27.000$ ανα εργαζόμενο. Επίσης η χώρα δέχθηκε 3 εκατομμύρια μετανάστες από το 2018 και μετά οι οποίοι είναι χαμηλής κατάρτισης με αποτέλεσμα να παράγουν ελάχιστα σε σχέση με τους εργαζόμενους σε άλλες χώρες (ΗΠΑ, Βρετανία). Σημαντικό παράγοντα στην οικονομική παρακμή παίζει και ο κρατικός παρεμβατισμός από την κυβέρνηση του Trudeau με αποτέλεσμα οι επενδύσεις στην χώρα να μειώνονται. Τέλος η χώρα βιώνει την μεγαλύτερη κρίση ναρκωτικών και αστέγων με αποτέλεσμα να χάνουν την ζωή τους περισσότεροι από 8.000 άνθρωποι το χρόνο λόγω overdose. Πλέον πάνω από 70.000 Καναδοί μεταναστεύουν στις ΗΠΑ κάθε χρόνο καθώς η χώρα τους είναι μη βιώσιμη και αρκετά ακριβή. Χαρακτηριστικό είναι ότι ένα σπίτι στον Καναδά στοιχίζει δυο φορές περισσότερο σε σχέση με τις ΗΠΑ παρολο που ο μέσος καθαρός μισθός στις ΗΠΑ ειναι αρκετά υψηλότερος, ένας Αμερικανός αμείβεται κατά μέσο όρο με 4.600$ ενώ ο μέσος Καναδός με 3.100$ το μήνα.

Ο Καναδάς είναι λαμπρό παράδειγμα για το πως μια κακή κυβέρνηση μπορεί να μετατρέψει μια χώρα πρότυπο σε μια χώρα με σημαντικά δομικά προβλήματα.

 

chrisjhon02

Διάσημο μέλος

Ο chrisjhon02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,779 μηνύματα.
Μέσο σκεπτικό ιντερνετικου, συντηρητικού φιλελεύθερου (ιστεκιτι):
Φταίνε : 1)Οι liberal-κεντροαριστερες κυβερνήσεις
2) Οι αριστεροί και τα σωματεία γενικά
3) Πάντα οι μετανάστες
4) Η κρατική παρέμβαση

Πνεύμα από άλλη διάσταση που βλέπει τα πράγματα αποστασιοποιημένα :'' Μήπως φταίει η πλήρης ατομοκεντρική προσέγγιση που έχει εφαρμοστεί σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, δηλαδή, από την οικονομία μέχρι τις ανθρώπινες σχέσεις ?''

''Όχι, Trudeau, Πολάκης''
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,710 μηνύματα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,387 μηνύματα.
Εξαρτάται τι εννοείς με τη λέξη κρίση. Το πρόβλημα με τον καπιταλισμό είναι ότι δημιουργεί η ίδια η δομή του συστήματος κρίσεις (τραπεζικές φούσκες, μονοπώλια κ.α.) ενώ κανονικά θα έπρεπε να μας απασχολούν εξωτερικοί παράγοντες, όπως ένα καιρικό φαινόμενο το οποίο κατέστρεψε την παραγωγή έξι μηνών. Προσωπικά δε μου φαίνεται ιδιαίτερα αποδοτικό ένα σύστημα όπως το παραπάνω καθώς πέρα από την απρόβλεπτη φύση, έχουμε και την ίδια τη ''φύση'' του καπιταλισμού ο οποίος παράγει κρίσεις.
Οτι οικονομικό σύστημα και να έχεις , οι κρίσεις είναι εγγενές χαρακτηριστικό . Δεν τις γλιτώνεις .
Δεν εισάγει κάποια έξτρα απρόβλεπτη συνιστώσα ο καπιταλισμός , γιατί και ο ίδιος είναι μέρος της φύσης . Είναι ένα σύστημα το οποίο ακολουθεί συγκεκριμένους νόμους , όπως και κάθε άλλο οικονομικό σύστημα θα υπακούει σε αυτούς τους νόμους .

Το στοίχημα βρίσκεται λοιπόν στο να βρεις ένα σύστημα το οποίο θα είναι robust enough έτσι ώστε να μην κάμπτεται απο την δυσκολία που προκύπτει εξαιτίας του γεγονότος οτι μέρος του συστήματος είναι και ο ίδιος ο άνθρωπος . Ο οποίος άνθρωπος αλλάζει την συμπεριφορά του συνεχώς , και αυτό δυσχαιρένει πολύ τον έλεγχο γιατί πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα θέλουν να μεγιστοποιήσουν το προσωπικό τους όφελος και θα χαλάνε την τάξη και την "συμμετρία" των πραγμάτων . Εαν όλοι οι άνθρωποι έπαιζαν σωστά και δίκαια τότε ίσως να μπορούσε να δουλέψει ένα ιδανικό και πανανθρώπινο οικονομικό σύστημα . Αλλά δυστυχώς αυτό δεν παίζει με τίποτα .
Οικονομία είναι η διανομή και διαχείριση των πόρων. Έχουμε τα κράτη τα οποία ξοδεύουν τεράστια ποσά σε θεσμούς όπως η διατήρηση της στρατιωτικής βιομηχανίας συν τράπεζες και κάποιες επιχειρήσεις οι οποίες παράγουν προϊόντα τα οποία με μια ψύχραιμη ματιά ίσως να μην είναι τόσο απαραίτητα.
Η διατήρηση της στρατιωτικής βιομηχανίας πιστεύω είναι σημαντική και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το ποιος κάνει κουμάντο . Αλλά εξασφαλίζει κιόλας και την προστασία του κράτους και του λαού και επομένως την συνέχεια τους . Όσο και εαν είμαι υπέρ της ειρήνης δεν θα ήθελα να ζω σε ένα κράτος το οποίο είναι ευάλωτο και ελπίζει οτι και οι γείτονες θα έχουν ειρηνικές διαθέσεις . Τώρα σχετικά με τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα που λες , σύμφωνοι .
Νομίζω ότι πιο λογικό θα ήταν να συγκεντρώναμε όλες τις δυνάμεις και πόρους μας για τους κοινούς εχθρούς που έχουμε όλοι σαν είδος (θάνατος, καρδιαγγειακά νοσήματα, καρκίνοι, απρόβλεπτος αστεροειδής που μπορεί να καταστρέψει μια πόλη) παρά για την παραγωγή του πιο φονικού στρατιωτικού οχήματος ή ενος νέου μοντελου android που κάνει ακριβώς τα ίδια με ένα άλλο.
Το επόμενο android που θα βγει και θα κάνει όσο κάποιοι παίρνουν αμάξι δεν είναι περιττό . Είναι ο λόγος που εσύ μπορείς να πάρεις ένα κινητό 300€ σήμερα το οποίο μια 5ετια πριν θα έκανε 900€ . Ίσως σου φαίνεται πολυτέλεια αλλά δεν είναι . Η εταιρία καλά κάνει και το παράγει γιατί πρέπει να πιέζει την τεχνολογία . Εσύ δεν χρειάζεται να το πάρεις εαν δεν το χρειάζεσαι . Ο οποιοσδήποτε λεφτάς επίσης θα πρέπει να κάτσει να σκεφτεί εαν του περισσεύουν και μπορεί να το πάρει ή εαν θα μπορούσε να τα επενδύσει π.χ. στα παιδάκια στην Αφρική . Αλλά αυτό είναι θέμα του καθενός , η τεχνολογία πρέπει πάντα να κυνηγάει το καλύτερο έτσι ώστε να εξελίσσεται .

Για την ακρίβεια η ίδια έρευνα που πέφτει για να έχεις το επόμενο android θα συνεισφέρει και στην εξέλιξη της ιατρικής τεχνολογίας . Ακριβώς όπως όταν η gaming κοινότητα πίεζε όλα αυτά τα χρόνια για καλύτερες κάρτες γραφικών και έπεφταν εκατοντάδες δις για την ανάπτυξη τους, και ξαφνικά μετά απο δεκαετίες έρχεται στην ζωή μας αυτό το πράγμα που λέμε τεχνητή νοημοσύνη , το οποίο δουλεύει με πράξεις επί πινάκων , τους οποίους τυγχάνει αυτές οι κάρτες γραφικών μπορούν να χειριστούν με άνεση . Οπότε ναι , κοίτα μια περίεργη σύμπτωση που οι gamers έχουν συμβάλλει έμμεσα στην ουσία στην ανάπτυξη φαρμάκων και την καταπολέμηση ασθενειών :P .

Συν τοις άλλοις ένα τεράστιο μέρος της τεχνολογίας που βοήθησε στην εξάλειψη πολλών ασθενειών αναπτύχθηκε λόγω των παγκόσμιων πολέμων .

Πως θα ανακαλύπταμε το DNA ας πούμε εαν δεν ξέραμε τίποτα απο την φυσική για την περίθλαψη ακτίνων-Χ;
Πως θα είχαμε MRI εαν οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί δεν είχαν ανακαλύψει το ολοκληρωμένο κύκλωμα ;
Πως θα είχαμε internet , υπολογιστές , και ένα σωρό άλλα πράγματα εαν δεν είχε ανακαλυφθεί το ραντάρ ;

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα λοιπόν...δεν θα πας να επενδύσεις όλο σου το budget στην θεραπεία του καρκίνου και ξαφνικά θα βρεις την θεραπεία . Μπορεί να χρειαστείς εξελίξεις σε μεγάλο πλήθος επιστημών πριν γίνει το breakthrough σε μια άλλη επιστήμη , τις οποίες δεν θα έχεις εαν τις έχεις υποχρηματοδοτήσει . Υπάρχει ένα back and forth μεταξύ επιστημών . Είναι γνωστό το ρητό που λέμε άλλωστε πολλές φορές οτι οι υπολογιστές του σήμερα σχεδιάζουν τους υπολογιστές του αύριο .

Αλλά ακόμα και να επενδύσεις όλο σου το budget , κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα επιταχύνεις μόνο με το χρήμα .Υπάρχει ένα μίνιμουμ ποσό που χρειάζεται , αλλά δεν ισχύει πως όσα πιο πολλά λεφτά θα ρίξεις πως θα αυξήσουν την απόδοση το ίδιο . Πρέπει να εκτιμάς δηλαδή και ποιο είναι το όφελος/€ .

Δυστυχώς ή ευτυχώς ακόμα και το κομμάτι της υγείας είναι € στο τέλος της ημέρας . Μια φαρμακοβιομηχανεία δεν θα πάει να επενδύσει το budget της σε μια ultra σπάνια πάθηση για παράδειγμα . Θα το επενδύσει σε κάτι σοβαρό το οποίο επηρεάζει όμως μεγάλο μέρος του πληθυσμού , γιατί άλλο να υποφέρεις ένας στους 10.000.000 και άλλο 5.000.000 . Υπάρχει αναμφισβήτητα μια "οικονομία" στην διανομή πόρων/προσωπικού/χρήματος και χρόνου εφωλευμένη σε αυτό το σκεπτικό όσο και αν μας λυπεί . Φυσικά απο την σκοπιά μιας επιχείρησης στην μια περίπτωση έχεις έναν πελάτη , και στην άλλη 5.000.000 , οπότε είναι ξεκάθαρο τι σε συμφέρει να κάνεις .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επίσης άσχετο , αλλά ο Μπέος για ποιον στο διάολο λόγο δεν έχει συλληφθεί ακόμα μετά την χαστούκα που έδωσε σε πολίτη τον οποίο τον έβαλε να ζητήσει και συγγνώμη ; Last time i checked η χειροδικεία ήταν παράνομη .
 
Τελευταία επεξεργασία:

Dreamweaver

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Dreamweaver αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1,755 μηνύματα.
Based and rooftop korean pilled
 

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Επίσης άσχετο , αλλά ο Μπέος για ποιον στο διάολο λόγο δεν έχει συλληφθεί ακόμα μετά την χαστούκα που έδωσε σε πολίτη τον οποίο τον έβαλε να ζητήσει και συγγνώμη ; Last time i checked η χειροδικεία ήταν παράνομη .
Η απλή σωματική βλάβη όπως και η απειλή ή εξύβριση δεν είναι αυτεπάγγελτα.
Για να γίνει δίωξη πρέπει ο ίδιος ο παθών να υποβάλει έγκληση.
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,160 μηνύματα.
Επίσης άσχετο , αλλά ο Μπέος για ποιον στο διάολο λόγο δεν έχει συλληφθεί ακόμα μετά την χαστούκα που έδωσε σε πολίτη τον οποίο τον έβαλε να ζητήσει και συγγνώμη ; Last time i checked η χειροδικεία ήταν παράνομη .
Γιατί δεν είναι ο Κασιδιάρης :hi:
 

Wonderkid

Περιβόητο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,174 μηνύματα.
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,387 μηνύματα.
Η απλή σωματική βλάβη όπως και η απειλή ή εξύβριση δεν είναι αυτεπάγγελτα.
Για να γίνει δίωξη πρέπει ο ίδιος ο παθών να υποβάλει έγκληση.
Woah , να κάτι που δεν ήξερα . Φαίνεται εντελώς ηλίθιο πάντως όταν αυτό γίνεται δημόσια , μπροστά σε μάρτυρες και υπάρχει και βίντεο .
 

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Woah , να κάτι που δεν ήξερα . Φαίνεται εντελώς ηλίθιο πάντως όταν αυτό γίνεται δημόσια , μπροστά σε μάρτυρες και υπάρχει και βίντεο .
Αυτος που έφαγε την σφαλιάρα έχει 3 μήνες περιθώριο αν θέλει να τρέξει τον μπέο στα δικαστήρια.
Αν και αφού τα βρήκαν μεταξύ τους δημόσια δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο.
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,387 μηνύματα.
Αυτος που έφαγε την σφαλιάρα έχει 3 μήνες περιθώριο αν θέλει να τρέξει τον μπέο στα δικαστήρια.
Αν και αφού τα βρήκαν μεταξύ τους δημόσια δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο.
Καλά ναι , εαν είναι έτσι όπως τα λες , δεν βλέπω να γίνεται κάτι . Εδώ ζήτησε και συγγνώμη .
Φαντάσου αυτοί οι άνθρωποι εαν πιάνονται στα χέρια τόσο εύκολα για μαλακίες τι θα συμβεί εαν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα .
 

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,036 μηνύματα.
Η απλή σωματική βλάβη όπως και η απειλή ή εξύβριση δεν είναι αυτεπάγγελτα.
Για να γίνει δίωξη πρέπει ο ίδιος ο παθών να υποβάλει έγκληση.

Γιατί δεν είναι ο Κασιδιάρης :hi:
Μα όντως ο Κασιδιάρης τότε με την Κανέλλη δεν θα πήγαινε μέσα ;

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό με τη γρονθοκόπηση της κ. Κανέλλη, αλλά και τη ρίψη νερού στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1», η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου διέταξε την αυτόφωρη σύλληψή του για επικίνδυνη σωματική βλάβη.


Η άλλαξε ο νόμος ;
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,160 μηνύματα.
Μα όντως ο Κασιδιάρης τότε με την Κανέλλη δεν θα πήγαινε μέσα ;

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό με τη γρονθοκόπηση της κ. Κανέλλη, αλλά και τη ρίψη νερού στην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1», η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου διέταξε την αυτόφωρη σύλληψή του για επικίνδυνη σωματική βλάβη.


Η άλλαξε ο νόμος ;
Είχε κρυφθεί για να γλυτώσει το αυτόφωρο (άλλο ένα δείγμα έλλειψης ανδρισμού, για να μη λένε πως τον καλύπτω και δεν είμαι αντικειμενικός).

Ο Μπεος είναι απλά του συστήματος, γαλάζιο παιδί. Χαλλλαρά.
 

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,036 μηνύματα.
Είχε κρυφθεί για να γλυτώσει το αυτόφωρο (άλλο ένα δείγμα έλλειψης ανδρισμού, για να μη λένε πως τον καλύπτω και δεν είμαι αντικειμενικός).

Ο Μπεος είναι απλά του συστήματος, γαλάζιο παιδί. Χαλλλαρά.
Λέω μήπως άλλαξε ο νόμος, ή αν ο Κασιδιάρης πήγαινε για επικίνδυνη σωματική βλάβη ενώ ο Μπέος για απλή βλάβη που λέει ο gaspar. Αν και εμένα το ίδιο μου φαίνεται αλλά οκ .
 

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Μα όντως ο Κασιδιάρης τότε με την Κανέλλη δεν θα πήγαινε μέσα ;
Το δικαστήριο έκανε δεκτή την εισαγγελική πρόταση και έπαυσε την ποινική δίωξη κατά Κασιδιάρη, κρίνοντας ότι για την απλή σωματική βλάβη χρειαζόταν μήνυση από την παθούσα βουλευτή, ενώ η κατηγορία σε βάρος του, όπως έγινε αυτεπάγγελτα, δεν ανταποκρινόταν στα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης (η κατηγορία ήταν επικίνδυνη σωματική βλάβη)
 

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,036 μηνύματα.
Το δικαστήριο έκανε δεκτή την εισαγγελική πρόταση και έπαυσε την ποινική δίωξη κατά Κασιδιάρη, κρίνοντας ότι για την απλή σωματική βλάβη χρειαζόταν μήνυση από την παθούσα βουλευτή, ενώ η κατηγορία σε βάρος του, όπως έγινε αυτεπάγγελτα, δεν ανταποκρινόταν στα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης (η κατηγορία ήταν επικίνδυνη σωματική βλάβη)
Μωρέ ο Μπέος λέει ο πολίτης θα πήγαινε αυτόφωρο , τώρα στέκει αυτό ;

Αν ήταν έτσι ας πήγαινε η Κανέλλη που έπιασε την εφημερίδα και όχι ο κασιδιάρης.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και κερατάς και δαρμένος
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,387 μηνύματα.
Σε λίγο οι πολίτες του Βόλου στα ψηφοδέλτια θα γράφουν : "Χτύπαμε με Αφέντη Μπέο ναι , το αξίζω" .
Τι BDSM διαθέσεις έχουν ρε φίλε για να βγάζουν άνθρωπο με επίθετο που δεν του αξίζει το "Μ" να υπάρχει σε αυτό ;
 

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Μωρέ ο Μπέος λέει ο πολίτης θα πήγαινε αυτόφωρο , τώρα στέκει αυτό ;

Αν ήταν έτσι ας πήγαινε η Κανέλλη που έπιασε την εφημερίδα και όχι ο κασιδιάρης.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και κερατάς και δαρμένος
Δεν ξέρω τι παπατζες λέει ο καθένας.

Στην περίπτωση του Κασιδιάρη η εισαγγελέας αντέδρασε υπερβολικά και τον πήγε αυτόφωρο για βαριές σωματικές βλάβες, ενώ το χαστούκι είναι ελαφριά.
Για αυτό και δεν καταδικάστηκε.
Κανονικά η Κανέλλη έπρεπε να του κάνει έγκληση.

Στην περίπτωση του Μπεου ούτε η βρισιά ούτε η σφαλιάρα είναι αυτεπάγγελτα. Γιά να υπάρξει δίωξη και δικαστήριο θα έπρεπε να κάνει ο παθών έγκληση.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top