Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα ΙΙ

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.961 μηνύματα.

Προσλήψεις σε θέσεις εργασίας βάση του φύλου, του χρώματος και των σεξουαλικών προτιμήσεων. Με αλλά λόγια σε προσλαμβάνουν σε θέσεις εργασίας βάση των κοινωνικών χαρακτηριστικών σου και όχι επειδή έχεις τα προσόντα και τις γνώσεις για την αντίστοιχη θέση. Ότι έγινε δηλαδή και στο LAFD, όπου όλη η διοίκηση είναι DEI hire. Τα αποτελέσματα δυστυχώς τα είδαμε αυτές τις ημέρες.​
δηλ. οι εταιρίες που ανέφερες, θα προσλαμβάνουν πλέον με αξιοκρατικά κριτηρια και όχι ανάλογα με χρώμα, φύλο κλπ, σωστά;
Αν είναι έτσι, τότε καλά θα κάνουν. Διαφάνεια, αξιοκρατία, όχι διακρίσεις

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.904 μηνύματα.
δηλ. οι εταιρίες που ανέφερες, θα προσλαμβάνουν πλέον με αξιοκρατικά κριτηρια και όχι ανάλογα με χρώμα, φύλο κλπ, σωστά;

Ακριβώς.🙂🙂
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

δηλ. οι εταιρίες που ανέφερες, θα προσλαμβάνουν πλέον με αξιοκρατικά κριτηρια και όχι ανάλογα με χρώμα, φύλο κλπ, σωστά;​
Για να είμαι σαφής, τα DEI programs προσέφεραν θέσεις εργασίας σε γυναίκες, μαύρους και άτομα της LGBT κοινότητας μόνο και μόνο επειδή ανήκαν σε αυτές τις ομάδες, όχι επειδή είχαν τα απαραίτητα προσόντα και τις γνώσεις για την αντίστοιχη θέση.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.638 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.076 μηνύματα.

:hmm:

25χρονος Σύρος έστησε ενέδρα στην 38χρονη Γερμανίδα σύζυγο του.

Έχω πολλές απορίες...

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.638 μηνύματα.
25χρονος Σύρος έστησε ενέδρα στην 38χρονη Γερμανίδα σύζυγο του.

Έχω πολλές απορίες...

Όταν ταξίδεψα μια φορά από Γερμανία για Ελλάδα έτυχε στο δίπλα κάθισμα να κάθεται ένας νεαρός Σομαλός ο οποίος μετά από λίγη ώρα άρχισε να τσιλπιτσουνάει με την Γερμανίδα σύντροφό του, που ήταν τουλάχιστον 20 χρόνια μεγαλύτερή του. Αυτή καθόταν μπροστά του και τα 3 παιδιά της ήταν μοιρασμένα. Το ένα παιδί καθόταν στην ίδια σειρά μαζί μας. Αυτός άρχισε να βάζει χέρια μέσω του κενού στα μπροστινά καθίσματα, να χαζογελάει με νοήματα στα δάχτυλά του, ενώ η άλλη έκανε σαν 15χρονη. Η μαμά μια τον τάϊζε, μια του έστελνε γλωσσοφιλουμπίνια, κτλ. Τα παιδιά ήταν απορροφημένα σε ηλεκτρονικά παιχνίδια και σοκολάτες. Από ότι μου είπε, κάθως πιάσαμε σύντομη κουβέντα λόγω του φαγητού, έρχονταν διακοπές στην Ελλάδα, επειδή η Γερμανίδα και τα παιδιά απλά θα έκαναν διάλειμμα από το διάβασμα ... στα μέσα σχολικής χρονιάς (ας μην έχουν επίσημες διακοπές). Η Γερμανίδα ήταν ήδη παντρεμένη, αλλά σε φάση χαλαρής σχέσης μέχρι να πάρει την απόφαση. Τον γνώρισε ως καθαριστή στις σκάλες της πολυκατοικίας που αυτή έμενε και τον είχε σαν παιδί της, αλλά with benefits.

Ελπίζω να σου λύθηκαν οι απορίες ...

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.076 μηνύματα.
μέχρι να πάρει την απόφαση
LOL. Αυτό το «σκέφτομαι» των γυναικών είναι γνωστό meme.

Κατά τα άλλα αηδία θέαμα. Έπρεπε να βλέπω σε εικόνα την κατάντια της Ευρώπης; Αλλαγή θέσης.

nPb

Επιφανές μέλος

Μα μου το είχε πει γερμανίδα, σε χαλαρή έμμεση απάντηση ότι οι Μουσουλμάνοι εκτός από φθηνό εργατικό δυναμικό παρέχουν αυτό που δεν νιώθουν ως γυναίκες από τους Ευρωπαίους συντρόφους τους. Πολλές νεαρές και μεσήλικες Ευρωπαίες νομίζουν ότι θα ζήσουν 1000 και μία νύχτες γνωρίζοντας κάποιον Αφρο-ανατολίτη μέχρι να αρχίσει να πέφτει το μπουνίδι. Δεν βλέπουν λόγω βλακείας, ότι υπάρχει άβυσος κουλτούρας και ότι οι Μουσουλμάνοι σαν ανύπαντροι άντρες δεν είναι πιστοί γενικά, ούτε δέχονται την απόρριψη και την άρνηση. Σε απόρριψη και άρνηση απαντούν με βία. Θεωρούν ότι η γυναίκα πρέπει να υπακούει τον άντρα διότι είναι σαν να υπακούν τον προφήτη, ειδάλλως πρέπει να τιμωρηθεί όπως της αξίζει. Δεν νομίζω ότι ένας ανατολίτης Μουσουλμάνος θα έκανε σοβαρή σχέση με γυναίκα από το δυτικό κόσμο με κίνητρο κάτι άλλο από το σεξ. Δεν υπάρχει κάτι άλλοι κοινό. Ούτε οι προοπτικές σοβαρής σχέσης, ούτε μια ισορροπημένη ζωή. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν άγνωστο παρελθόν στις χώρες τους ενώ συνευρίσκονται και με άντρες όταν δεν υπάρχει διαθέσιμη γυναίκα. Είναι λίγο βίος και πολιτεία τι κουβαλάει ο καθένας από αυτούς.

Για να μην πιάσουμε το θέμα ότι δεν έχουν νόμιμα χαρτιά παραμονής και ζουν με εγγυήσεις από τις ΜΚΟ που τους διακινούν στην Ευρώπη σε ειδικά σπίτια και με ειδικές άδειες εργασίας σε απίθανες δουλειές από μάζεμα πατάτας μέχρι υπάλληλος σε τοπικό γραφείο για αλλοδαπούς.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.904 μηνύματα.

nPb

Επιφανές μέλος

... και παππού ναζίδη :shifty: Δεν γνώριζε κάτι, όπως πολλοί Γερμανοί που απλά δεν έχουν ιδέα τι έκανε ο παππούς τους. Νομίζουν ότι είχαν πάντα Χριστιανοσοσιαλισμό.

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.507 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.085 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Χειρότερα ποσοστά και από τον Trudeau.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.961 μηνύματα.
νομίζω, μόνο λεκτικά τσακώθηκαν. Δεν πιάστηκαν στα χέρια. Μπορεί και να τρόμαξε. Δε νομίζω πως έφταιγε

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.
νομίζω, μόνο λεκτικά τσακώθηκαν. Δεν πιάστηκαν στα χέρια. Μπορεί και να τρόμαξε. Δε νομίζω πως έφταιγε
Ελα μου;
Εχις καταλαβει τιποτα; Τον εσπρωξε λεμε.
ΟΚ μαλακια του αλλου που εκλεβε..ελεος δηλαδη...αλλα η χειροδικια ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.Ειδικα για καποια λεμονια δηλαδη.

Hased Babis

Δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 684 μηνύματα.
Ρε παιδία, ενώ ξέρω Millennial βουλευτές (Χριστίδης, Κυρανάκης, Αχτσιόγλου), δεν θυμάμαι αν υπάρχει στην βουλή κάποιος Zoomer, μίας και στις εκλογές του 2023 μπορούσε να εκλεγεί η γενιά του 1997 και του 1998, και άν υπάρχουν είναι Based ή Woke?

@giannhs2001

touvlo

Διάσημο μέλος

American Economist

Επιφανές μέλος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.265 μηνύματα.
Ασόβαρη κυρπαντελίστικη "ακροδεξιά", still γλυκά νεάκια στ αυτιά μας!

American Economist

Επιφανές μέλος

Ας πω καμία μαλάκια μπας και μείνω στην επικαιρότητα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια