adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

16-02-25

10:01
Μα και ένα κόμμα που πιστεύεις να βγει, θαρρείς ότι έχει τη δύναμη να αλλάξει κάτι σε σοβαρά (επαναλαμβάνω) ζητήματα όπως το λαθρομεταναστευτικό; Όχι, σε αυτά ακολουθείται κοινή γραμμή από Βρυξέλλες, οπότε για αυτό σου λέω ότι μόνο για επικοινωνιακούς λόγους ψηφίζω.
(η αστική δημοκρατία δεν θα σου δώσει καμία πραγματική λύση)

Αχ ποτε ;

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.572 μηνύματα.

16-02-25

10:08
Αχ ποτε ;![]()

Μακριά από το βδέλυγμα που λέγεται αστική δημοκρατία και τον πρόστυχο λαό.
Μακάρι να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα ο Βασιλιάς, με αυτό το όνειρο ζω.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.629 μηνύματα.

16-02-25

11:07
Θα είχε φάση αν υπήρχε κάποια Ελλεηνίδα πολιτικός καιροσκόπος με το όνομα Πουτινοπούλου να προέρχεται από το εκσυχρονιστικό Πασοκ και να δημιουργήσει κόμμα. Θα βλέπαμε μια συστημική κόντρα μεταξύ της Λατινοπούλου και της Πουτινοπούλου. 

adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

16-02-25

11:11
Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι περιλαμβανει ο ορος εκσυγχρονιστικ'ο Πασοκ ;Θα είχε φάση αν υπήρχε κάποια Ελλεηνίδα πολιτικός καιροσκόπος με το όνομα Πουτινοπούλου να προέρχεται από το εκσυχρονιστικό Πασοκ και να δημιουργήσει κόμμα. Θα βλέπαμε μια συστημική κόντρα μεταξύ της Λατινοπούλου και της Πουτινοπούλου.![]()
Εμενα γιατι απλα μου κανει ενα ακομα λογοπαιχνιδιο απλα και μονο να κοροιδεψουν για ακομη μια φορα τον αδαή κοσμακη ;

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.629 μηνύματα.

16-02-25

11:46
Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τι περιλαμβανει ο ορος εκσυγχρονιστικ'ο Πασοκ ;
Εμενα γιατι απλα μου κανει ενα ακομα λογοπαιχνιδιο απλα και μονο να κοροιδεψουν για ακομη μια φορα τον αδαή κοσμακη ;![]()
Για το 99% των προβλημάτων της χώρας και της τραγωδίας των Τεμπών για μένα είναι συνυπεύθυνος και ο Κοσμάκης. Είναι ο ηθικός αυτουργός της κατρακύλας από το 1825 μέχρι σήμερα. Η δυσκολία να έχουμε ένα κράτος που σέβεται τον πολίτη είναι σε μεγάλο βαθμό ευθύνη του Κοσμάκη.
Τώρα, για το ερώτημά σου, ο όρος εκσυγχρονιστικό Πασοκ είναι ένα κομματικό λογοπαίγνιο για ψήφους όπως και η πράσινη ανάπτυξη. Αυτοί οι όροι χρησιμοποιούνται εκτενώς στα Development Economics. Όμως στα Αναπτυξιακά Οικονομικά αναφέρει ότι μια χώρα για να αναπτυχθεί στην περιβαλλοντική ευημερία και στον εκσυγχρονισμό των υποδομών, απαιτείται μια σειρά άλλων μέτρων που να έχουν εφαρμοστεί και να αποδόσει, όπως σταθερό εκπαιδευτικό σύστημα, ισορροπημένο φορολογικό σύστημα, αυξημένο δείκτη εξαγωγών έναντι εισαγωγών. Δεν πας για παράδειγμα στην Ουγκάντα να εφαρμόσεις πρακτικές από το Πρωτόκολλο του Κιότο για το περιβάλλον ενώ δεν ξέρουν τι σημαίνει τουαλέτα. Κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα. Δεν πας να μιλάς για "ανανεωτερισμό", "εκσυγχρονισμό", "ψηφιακή εκπαίδευση", ... ενώ η νοοτροπία του κόσμου είναι πορεία για τα Τέμπη. Δεν κρίνω το γεγονός αλλά τον τρόπο που το γεγονός εργαλειοποιείται και ο κόσμος αποτελεί μέρος της ευθύνης του ότι το δημόσιο συνεχίζει να διορίζει "σταθμάρχες" δικά μας παιδιά, του γείτονα, της κυρα Τούλας που πάει στην πορεία για "κοινωνική δικαιοσύνη" αλλά ζητάει και το ρουσφέτι της στον ΟΣΕ για το βλήτο τον γιό της.
adams33
Δραστήριο μέλος

16-02-25

11:57
Ουπς αυτο πραγματικα με εκπλησει .Για το 99% των προβλημάτων της χώρας και της τραγωδίας των Τεμπών για μένα είναι συνυπεύθυνος και ο Κοσμάκης. Είναι ο ηθικός αυτουργός της κατρακύλας από το 1825 μέχρι σήμερα. Η δυσκολία να έχουμε ένα κράτος που σέβεται τον πολίτη είναι σε μεγάλο βαθμό ευθύνη του Κοσμάκη.
99% ; με ποια λογικη ;
Τι εννοεις ήξερε και δεν μιλουσε ;
Και σε ρωταει μια που δεν θυμάμαι ποσες φορες εχω κανει αυτη την διαδρομη και μαλιστα ΠΑΝΤΑ στο βαγονι 1 και 2 και απο τυχη δεν ημουν και στην συγκεκριμένη λογο 3ημερου .
οκ με καλυψες αλλη μια προπαγάνδα για να κερδίσουν ψηφΑλακια απο τους αδαης εν ολιγηςΤώρα, για το ερώτημά σου, ο όρος εκσυγχρονιστικό Πασοκ είναι ένα κομματικό λογοπαίγνιο για ψήφους όπως και η πράσινη ανάπτυξη. Αυτοί οι όροι χρησιμοποιούνται εκτενώς στα Development Economics. Όμως στα Αναπτυξιακά Οικονομικά αναφέρει ότι μια χώρα για να αναπτυχθεί στην περιβαλλοντική ευημερία και στον εκσυγχρονισμό των υποδομών, απαιτείται μια σειρά άλλων μέτρων που να έχουν εφαρμοστεί και να αποδόσει. Δεν πας για παράδειγμα στην Ουγκάντα να εφαρμόσεις πρακτικές από το Πρωτόκολλο του Κιότο για το περιβάλλον ενώ δεν ξέρουν τι σημαίνει τουαλέτα. Κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα. Δεν πας να μιλάς για "ανανεωτερισμό", "εκσυγχρονισμό", "ψηφιακή εκπαίδευση", ... ενώ η νοοτροπία του κόσμου είναι πορεία για τα Τέμπη. Δεν κρίνω το γεγονός αλλά τον τρόπο που το γεγονός εργαλειοποιείται και ο κόσμος αποτελεί μέρος της ευθύνης του ότι το δημόσιο συνεχίζει να διορίζει "σταθμάρχες" δικά μας παιδιά, του γείτονα, της κυρα Τούλας που πάει στην πορεία για "κοινωνική δικαιοσύνη" αλλά ζητάει και το ρουσφέτι της στον ΟΣΕ για το βλήτο τον γιό της.

Οσο για τα τεμπη εγω δεν μιλαω πλεον για εργαλειοποηση απο τον κοσμο αλλα για κανιβαλισμο/βεβήλωση απο τα κομματα με πρωτοστατη την Κωνσταντοπουλου .
Μεγαλυτερο κορακι βεβηλη μην πω τιποτα χειροτερη δεν υπαρχει αυτη την στιγμη στην βουλη απο αυτη .Μυρισε αιμα ΣΑΝ δικηγορος και βουτυξε με την παραλληλη ιδιοτητα της .
Το να μπαζωσω ενα τετοιο μερος δεν ειναι τιποτα μπροστα στην πραξη αυτης της γυναικας .Ολα για το εγω της .
Αληθεια το γεγονος οτι μια βουλευτης ,προεδρος κομματος αναλαμβανει και τετοιες υποθεσεις πως λεγεται αραγε ;
Ποιο συνταγμα το επιτρεπει γνωριζουμε ;
nPb
Επιφανές μέλος

16-02-25

12:05
Ουπς αυτο πραγματικα με εκπλησει .
99% ; με ποια λογικη ;
Τι εννοεις ήξερε και δεν μιλουσε ;
Και σε ρωταει μια που δεν θυμάμαι ποσες φορες εχω κανει αυτη την διαδρομη και μαλιστα ΠΑΝΤΑ στο βαγονι 1 και 2 και απο τυχη δεν ημουν και στην συγκεκριμένη λογο 3ημερου .
Νομίζω ότι αυτό που βλέπουμε στη χώρα μας, καθημερινά από την έξοδο του σπιτιού μας δεν είναι τόσο θέμα πολιτικής που νομίζει ο κόσμος, όσο η ατομική ευθύνη. Κρίνουμε τα πράγματα αν εμπλέκονται άνθρωποι γνωστοί μόνο. Εννοείται ότι σε έναν πληθυσμό 10 εκατομμυρίων, υπάρχουν άνθρωποι που μισούν τη χώρα με κάθε κόστος και μπορεί να εργάζονται στο δημόσιο. Η εργασιακή και ηθική τους συνείδηση είναι η αιτία που τα πράγματα οδηγούνται εκεί που πάνε. Τα βουλωμένα λούκια, τα πεταμένα σκουπίδια στο δρόμο, τα παρατημένα κομμένα λιόκλαρα στο πεζοδρόμιο .. είναι μερικές από τις "ξεχασμένες" ευθύνες πολλών χιλιάδων υπαλλήλων. Οι ίδιοι όμως υπάλληλοι βρίζουν το κράτος. Να πως ο Κοσμάκης έχει συλλογική ευθύνη των πραγμάτων που συμβαίνουν συνήθως ξαφνικά και την πληρώνουν αθώοι. Εκεί έπρεπε να εστιάζουμε.

Θέλω να πιστεύω ότι αν ήταν Ολλανδοί αντί για Έλληνες στη θέση των "αγανακτισμένων" αντί να μείνουν στην αγανάκτηση και μετά από μια βδομάδα να πάνε να κωλοχτυπηθούν στο καρναβάλι, και όλα ντάξει μωρέ, θα είχαν αλλάξει το κράτος ξεκινώντας από τον απλό σκουπιδιάρη πριν 50 χρόνια. Φτιάχνεις κράτος με δικλείδες και ευέλικτη απόλυση αν ο άλλος αποτελεί ζημιά για τη θέση. Απλά. Ο ΟΣΕ σε 99% αποτέλεσε κολυμπήθρα διορισμένων με ρουσφέτι, των οποίων οι γονείς, παιδιά, συγγενείς τώρα το παίζουν αγανακτισμένοι. Η υποκρισία έχει και τα όρια της για τους γονείς των θυμάτων.
Στην Ελλάδα μένουμε πολύ στο παρελθόν, στο λιβάνισμα, κάνουμε κύκλους χωρίς να ξέρουμε να σχεδιάζουμε μέτρα ώστε να προλαμβάνουμε τραγωδίες να μην γίνονται. Αυτό σημαίνει αρχή της βιώσιμης ανάπτυξης που προηγείται της πράσινης ανάπτυξης που έλεγε ο ΓΑΠ. Το ίδιο έπρεπε να γίνει και για το μεταναστευτικό. Είναι απλά Κυριακή. Δεν ξέρουμε να λαμβάνουμε δράση με πράξεις. Μένουμε στην οργή και η πραγματικότητα συνεχώς μας ξεπερνάει.
adams33
Δραστήριο μέλος

16-02-25

12:40
Ξερεις κατι ,δαιβαζω αυτα που μου λες αλλα νομιζω οτι μιλαω με τον Χατζηνικολαου .Στην Ελλάδα μένουμε πολύ στο παρελθόν, στο λιβάνισμα, κάνουμε κύκλους χωρίς να ξέρουμε να σχεδιάζουμε μέτρα ώστε να προλαμβάνουμε τραγωδίες να μην γίνονται. Αυό σηματίνει αρχή της βιώσιμης ανάπτυξης που προηγείται της πράσινης ανάπτυξης που έλεγε ο ΓΑΠ. Το ίδιο έπρεπε να γίνει και για το μεταναστευτικό. Είναι απλά Κυριακή. Δεν ξέρουμε να λαμβάνουμε δράση με πράξεις. Μένουμε στην οργή και η πραγματικότητα συνεχώς μας ξεπερνάει.

Περαν αυτον μακαρι να μεναμε και λεω μακαρι γιατι πλεον μια ευχη και ενα θαυμα θα μας σωσει .
Αν μεναμε στο παρελθον ολοι εμεις οι παλιότεροι δεν θα ξεχνουσαμε κανε δυστύχημα απο τα προηγουμενα .
Ξαφνικα σβηστηκαν ολα στο βωμο των τεμπη και ξεπλενονται κυβερνησεις και ονοματα .
Ο ελληνικος λαος βγαίνει στους δρομους ,βγαινει για λαθος ανθρωπους ομως (Φυσα Πολυτεχνειο κοινοτητα λοατκι καρναβαλια κ.α )
Σε μια χρηματοδοτούμενη κοινωνια απο κοινοτητες που αλλοιωνουν το γεννετικο υλικο των ανθρωπων εμεις μιλαμε για αξιες και πιστεύω ;
Σε μια χωρα που τα ιδιωτικα καναλια συνταγματικα ειναι παρανομα εφοσον διοικουνται απο στελεχοι που συμμετεχουν σε κρατικα εργα και αλλα δεκαδες τετοια γεγονοτα εμεις γιατι μιλαμε αυτη την στιγμη ;
Μιλαμε για ενα λαο που εχει πήξει το μυαλο του στο ιντερνετ και στην εικονικη πραγματικοτητα ;
Μου συγκρινεις τωρα τους Ολανδους με εμας ;
Που ; στο αξιακο τους συστημα στην παιδεια και στην πνευματικοτητας τους ;
Που ολοι ειναι μαστουρωμενοι για να μπορουν να αντεξουν;
Δες σε παρακαλω παγκοσμιος που ¨κυβερνα ¨η κοινοτητα ΛΟΑΤΚΙ και μετα μπορουμε να μιλησουμε για χωρες και να τις φερουμε ως παραδειγμα !
Τελοσπαντων μην τα ξαναλεμε .Ας δουμε πραγματικα ΑΝ υπαρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ και μετα ας μιλησουμε για ελληνικο πνευμα .
nPb
Επιφανές μέλος

16-02-25

13:02
Ξερεις κατι ,δαιβαζω αυτα που μου λες αλλα νομιζω οτι μιλαω με τον Χατζηνικολαου .Σε ενα ξυλινο χωρις συναισθημα πατριωτισμο λόγο δεν ξερω αν μπορω να παρασυρθω και να πω αυτα που πραγματικα πιστευω ,αμφιβάλλω αν γινω κατανοητή ωστε να μην παρεξηγηθω .
Περαν αυτον μακαρι να μεναμε και λεω μακαρι γιατι πλεον μια ευχη και ενα θαυμα θα μας σωσει .
Αν μεναμε στο παρελθον ολοι εμεις οι παλιότεροι δεν θα ξεχνουσαμε κανε δυστύχημα απο τα προηγουμενα .
Ξαφνικα σβηστηκαν ολα στο βωμο των τεμπη και ξεπλενονται κυβερνησεις και ονοματα .
Ο ελληνικος λαος βγαίνει στους δρομους ,βγαινει για λαθος ανθρωπους ομως (Φυσα Πολυτεχνειο κοινοτητα λοατκι καρναβαλια κ.α )
Σε μια χρηματοδοτούμενη κοινωνια απο κοινοτητες που αλλοιωνουν το γεννετικο υλικο των ανθρωπων εμεις μιλαμε για αξιες και πιστεύω ;
Σε μια χωρα που τα ιδιωτικα καναλια συνταγματικα ειναι παρανομα εφοσον διοικουνται απο στελεχοι που συμμετεχουν σε κρατικα εργα και αλλα δεκαδες τετοια γεγονοτα εμεις γιατι μιλαμε αυτη την στιγμη ;
Μιλαμε για ενα λαο που εχει πήξει το μυαλο του στο ιντερνετ και στην εικονικη πραγματικοτητα ;
Μου συγκρινεις τωρα τους Ολανδους με εμας ;
Που ; στο αξιακο τους συστημα στην παιδεια και στην πνευματικοτητας τους ;
Που ολοι ειναι μαστουρωμενοι για να μπορουν να αντεξουν;
Δες σε παρακαλω παγκοσμιος που ¨κυβερνα ¨η κοινοτητα ΛΟΑΤΚΙ και μετα μπορουμε να μιλησουμε για χωρες και να τις φερουμε ως παραδειγμα !
Τελοσπαντων μην τα ξαναλεμε .Ας δουμε πραγματικα ΑΝ υπαρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ και μετα ας μιλησουμε για ελληνικο πνευμα .
Δεν αναφέρομαι στους μαστουρωμένους Ολλανδούς, γιατί και μένα δεν μου αρέσει αυτό. Αναφέρομαι στην δραστική λειτουργικότητά τους (αχ...έμαθα μια νέα ωραία λέξη πασοκικού εκσυγχρονισμού).

Παραδείγματα:
γιατί ένας δρόμος είναι στενός για οχήματα μεγάλου όγκου; γιατί δεν προβλέφθηκε πριν χτιστούν οι πολυκατοικίες;
γιατί το πεζοδρόμιο είναι σπασμένο στη γωνία;
γιατί τα κλαδιά από ελιές είναι πεταμένα στον κάδο γενικών απορρημάτων;
γιατί σε ορισμένες περιοχές η δημοτική συγκοινωνία είναι ανύπαρκτη;
Έχεις δει ποτέ αυτά τα ζητήματα να απασχολούν προεκλογικά τον κοσμάκη; Ο κοσμάκης ενδιαφέρεται περισσότερο για τον θόρυβο μιας κατάστασης. Βλέπεις πόσα μικρά ζητήματα προκύπτουν στην τοπική αυτοδιοίκηση και εμείς μένουμε μόνο στη μεγάλη εικόνα των ευθυνών του Μητσοτάκη. Δεν εστιάζουμε στην τοπική ευθύνη του διοικητικού υπαλλήλου φορέα αρμοδιότητας. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις ευθύνες του φορέα που σχετίζεται με το σιδηρόδρομο.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.228 μηνύματα.

16-02-25

13:14
Ναι, γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος της.(η αστική δημοκρατία δεν θα σου δώσει καμία πραγματική λύση)
Κανένα πολιτικό σύστημα δεν είναι σκοπός, αλλά μέσο.
adams33
Δραστήριο μέλος

16-02-25

13:14
Εγω παλι ετυχε να οδηγω Κυπρο να πεσει ο αλλος πισω μου και μεχρι να συνελθω απο το σοκ το τρανταγμα και να βγω ειχε μαζευτει ασφαλεια πραγματογνώμονας και ενας τυπος που μου εδωσε καρτα να παω σε συγκεκριμενο συνεργειο και λεω τι φαση ;Δεν αναφέρομαι στους μαστουρωμένους Ολλανδούς, γιατί και μένα δεν μου αρέσει αυτό. Αναφέρομαι στην δραστική λειτουργικότητά τους (αχ...έμαθα μια νέα ωραία λέξη πασοκικού εκσυγχρονισμού).Έχει τύχει να ζήσω στο εξωτερικό σε περιστατικό τροχαίου και αμέσως άλλαξαν όλη την πολεοδομική οργάνωση της περιοχής. Από την υπηρεσία μέχρι την γειτονιά. Έχεις δει εσύ εδώ ποτέ υπάλληλο του δήμου να έρθει με ειδικούς επιστήμονες να δουν (με εποπτική έρευνα τοπίου) και να λύσουν ειδικά θέματα;
Παραδείγματα:
γιατί ένας δρόμος είναι στενός για οχήματα μεγάλου όγκου; γιατί δεν προβλέφθηκε πριν χτιστούν οι πολυκατοικίες;
γιατί το πεζοδρόμιο είναι σπασμένο στη γωνία;
γιατί τα κλαδιά από ελιές είναι πεταμένα στον κάδο γενικών απορρημάτων;
γιατί σε ορισμένες περιοχές η δημοτική συγκοινωνία είναι ανύπαρκτη;
Έχεις δει ποτέ αυτά τα ζητήματα να απασχολούν προεκλογικά τον κοσμάκη; Ο κοσμάκης ενδιαφέρεται περισσότερο για τον θόρυβο μιας κατάστασης. Βλέπεις πόσα μικρά ζητήματα προκύπτουν στην τοπική αυτοδιοίκηση και εμείς μένουμε μόνο στη μεγάλη εικόνα των ευθυνών του Μητσοτάκη. Δεν εστιάζουμε στην τοπική ευθύνη του διοικητικού υπαλλήλου φορέα αρμοδιότητας. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τις ευθύνες του φορέα που σχετίζεται με το σιδηρόδρομο.

Αυτο ειναι θεμα παιδειας που μου αναφερεις και θα μου επιτρεψεις να πω ,πως στην Ελλαδα δεν θα γινει ποτε εφοσον δεν υπαρχει .
Τα νεα παιδια φευγουν ,αυτη ηταν η ελπιδα μας και δεν γινετε τιποτα για να την κρατήσει κανενας .
Ας ελπισουμε στα ιδιωτικα πανεπηστημια !
Δεν ειναι τυχαιο που δεν θελει ,η νεα γενια θα εχει απαιτησεις που δεν θα μπορει να τις προσφερει οποτε καλλιεργειέπενδυει σε ενα μεταλλαγμενο γηρασμενο εθνος που το μονο που τον ενδιαφερει ειναι τα επιδοματα και οι συνταξεις .
Ξεχασαμε τα χρονια επι Σιρυζα ;Μοιραζε επιδοματα σε ολους του λαθρο και γυφτους ,εφερε οτι σαρα και μαρα ειχε ξεμεινει και τον ειχαμε κανει ηρωα ,σωτηρα .
Βσικα με εχεις μπερδεψει μενεις Ελλαδα ή εξωτερικο ;
nPb
Επιφανές μέλος

16-02-25

13:27
Στην Ελλάδα μένω. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι και στις δημόσιες υπηρεσίες ενώ έχουν διοριστεί μετά το 2005 νέοι άνθρωποι, που υποτίθεται έχουν κάνει σπουδές στο εξωτερικό επιστρέφοντας στην Ελλάδα, βγάζουν τον χειρότερο εαυτό τους στη δημόσια διοίκηση. Σαν να μην έχουν διοικητική ευθύνη. Πάντα φταίει ο Πρωθυπουργός που το κωλόδεντρο έχει φράξει το πεζοδρόμιο ή σε ό,τι στραβό γίνεται και όχι η διοικητική ευθύνη του κυρίου Μπάμπη Ταδεόπουλου.

adams33
Δραστήριο μέλος

16-02-25

15:20
Ε γιατί σου μιλάω για παιδεία και όχι μόρφωση.Στην Ελλάδα μένω. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι και στις δημόσιες υπηρεσίες ενώ έχουν διοριστεί μετά το 2005 νέοι άνθρωποι, που υποτίθεται έχουν κάνει σπουδές στο εξωτερικό επιστρέφοντας στην Ελλάδα, βγάζουν τον χειρότερο εαυτό τους στη δημόσια διοίκηση. Σαν να μην έχουν διοικητική ευθύνη. Πάντα φταίει ο Πρωθυπουργός που το κωλόδεντρο έχει φράξει το πεζοδρόμιο ή σε ό,τι στραβό γίνεται και όχι η διοικητική ευθύνη του κυρίου Μπάμπη Ταδεόπουλου.
![]()
Δεν σου κάνει εντύπωση που με τόσα πτυχία μεταπτυχιακά και διδακτορικά ο κοσμος παει από το κακό στο χειρότερο;
Παιδεία ! Δεν τη μαθαίνεις ούτε στα καλύτερα πανεπιστήμια.
Αν η μαμά και ο μπαμπάς ειναι άλλος ένας και το παιδί τους αυτά θα κάνει ,απλά θα τα κάνει και θα σου λέει εγώ έχω ΚΑΙ πτυχίο

Κοίτα να δεις που νόμιζα ότι ζούσες εξωτερικό με όλα αυτά που γράφεις...
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.066 μηνύματα.

16-02-25

16:27
Ένα παλιό τραγούδι της ΧΑ λέει σε έναν στίχο κάτι πολύ ουσιαστικό και βαθυστόχαστο "τα σκάγια όμως θα πάρουν και τον ψευτοπατριώτη". Όσοι απλά αυτοαποκαλούνται πατριώτες (ή και εθνικιστές) αλλά με τη ψήφο και τις πράξεις τους διαρκώς επιδεινώνουν τη κατάσταση του έθνους μην νομίζουν πως θα σωθούν όταν θα έρθει κάποια πραγματικά αυθεντική Εθνική Κυβέρνηση να αναλάβει αυτό το τόπο. Θα έρθει και η ώρα να τα πούμε και με αυτούς τους "συναγωνιστές" καλλίτερα...
Αυτά τα λόγια τα θυμήθηκα όταν πρόσφατα είδα πως η Φωνή Λογικής μπλοκάρει στις Βρυξέλλες τις συζητήσεις για το κρατικό έγκλημα των Τεμπών. Πλέον δεν υπάρχει "δεν γνώριζα" ή "δεν ήξερα". Όσοι στηρίζετε αυτό το τερατούργημα στηρίζετε ξεκάθαρα την ΝΔ δια της πλαγίας οδού. Ούτε και ο υπόλοιπος "ακροδεξιός" θίασος με γεμίζει το μάτι. Βελόπουλοι, Νίκη και λοιποί είναι κόμματα μπαλαντέρ για συνεργασίες ή για ο,τι συνέβη με το ΛΑΟΣ (φυγή βουλευτών για αυτοδυναμία της ΝΔ).
Αυτά τα λόγια τα θυμήθηκα όταν πρόσφατα είδα πως η Φωνή Λογικής μπλοκάρει στις Βρυξέλλες τις συζητήσεις για το κρατικό έγκλημα των Τεμπών. Πλέον δεν υπάρχει "δεν γνώριζα" ή "δεν ήξερα". Όσοι στηρίζετε αυτό το τερατούργημα στηρίζετε ξεκάθαρα την ΝΔ δια της πλαγίας οδού. Ούτε και ο υπόλοιπος "ακροδεξιός" θίασος με γεμίζει το μάτι. Βελόπουλοι, Νίκη και λοιποί είναι κόμματα μπαλαντέρ για συνεργασίες ή για ο,τι συνέβη με το ΛΑΟΣ (φυγή βουλευτών για αυτοδυναμία της ΝΔ).
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.572 μηνύματα.

16-02-25

17:08
Γιάννη, όταν αναλάβετε τη χώρα οι αναρχοεθνικιστές, σε παρακαλώ τουλάχιστον εμένα να μου χαριστείς, καλά;μην νομίζουν πως θα σωθούν όταν θα έρθει κάποια πραγματικά αυθεντική Εθνική Κυβέρνηση να αναλάβει αυτό το τόπο. Θα έρθει και η ώρα να τα πούμε και με αυτούς τους "συναγωνιστές" καλλίτερα...
nPb
Επιφανές μέλος

16-02-25

18:14

Ισλαμιστική τρομοκρατική η επίθεση με ένα 14χρονο νεκρό στην Αυστρία - Διασύνδεση με το ISIS είχε ο δράστης
Νόμιμα στη χώρα με άδεια παραμονής ο 23χρονος Σύρος, είχε ριζοσπαστικοποιηθεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσω Διαδικτύου
Άξιοι της μπύρας τους οι Αυστριακοί.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.066 μηνύματα.

16-02-25

18:23
Δεν υπάρχει τέτοιος όρος πέρα από την αδυναμία σου να κατανοήσεις πως δεν μας εκφράζουν τα συστημικά κόμματα σας και προτιμούμε την αυτόνομη οργάνωση.Γιάννη, όταν αναλάβετε τη χώρα οι αναρχοεθνικιστές, σε παρακαλώ τουλάχιστον εμένα να μου χαριστείς, καλά;
nPb
Επιφανές μέλος

16-02-25

18:31
Πάντως μου κάνει εντύπωση η Αυστρία. Κρίμα.
Σε σχέση με τη Γερμανία και τη Σουηδία, η Αυστρία ήταν πολύ πιο ανθρώπινο μέρος καθημερινότητας. Δυστυχώς χάλασε και εκεί η κατάσταση με τον "επενδυτή".
Σε σχέση με τη Γερμανία και τη Σουηδία, η Αυστρία ήταν πολύ πιο ανθρώπινο μέρος καθημερινότητας. Δυστυχώς χάλασε και εκεί η κατάσταση με τον "επενδυτή".
ilias90
Περιβόητο μέλος

16-02-25

19:17
Ναι, δική μου είναι η έκφραση. Τι να σε πω, αφού λες θα μας κανονίσετεΔεν υπάρχει τέτοιος όρος πέρα από την αδυναμία σου να κατανοήσεις πως δεν μας εκφράζουν τα συστημικά κόμματα σας και προτιμούμε την αυτόνομη οργάνωση.

nPb
Επιφανές μέλος

16-02-25

21:01

«Μήπως η πολιτική Τραμπ δεν είναι απειλή αλλά η τελευταία ευκαιρία της Ευρώπης;» αναρωτιέται ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του
Στα μάτια του Αμερικανού προέδρου όσο και του προέδρου Πούτιν, η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια Ένωση πλουσίων αλλά εντελώς αδύναμων Εθνών, γράφει ο υπουργός Υγείας
Ο Άδωνις αφήνει να εννοηθεί ότι τόσο το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα, όσο και η μετανάστευση επενδυτών μεθοδεύτηκε από τις ΗΠΑ σε όλη την Ευρώπη. Κάνει όμως μια καλή ιστορική ανάλυση που είναι το στοιχείο του.

Ο παλιός καλός Άδωνις που έκανε ιστορικές συζητήσεις στις εκπομπές του Καρατζαφέρη. Αξίζει να διαβάσετε το άρθρο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 220 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Kate1914
- taketrance
- back2967
- Paragontas7000
- giannhs2001
- charmander
- Scandal
- Wonderkid
- American Economist
- touvlo
- Memetchi
- johnsala
- ROM32
- Libertus
- camil
- A350
- fmarulezkd
- rafaela11
- Ilma
- J.Cameron
- bibliofagos
- AggelikiGr
- Hased Babis
- vasilis123321
- Reader
- Joji
- Vera
- Jack of Spades
- giorgos5002
- Luludaki
- Αντικειμενικός
- chester20080
- Dr. Gl. Luminous
- Entropy24
- akis_95
- danonito_kyr
- Εριφύλη
- userguest
- GeorgePap2003
- Skeptic95
- Debugging_Demon
- physicscrazy
- Ryuzaki
- gegeorgiou90
- iew
- Hecticism
- Anti_Elon_Musk
- Totreno
- Corfu kitty
- aggelosst9
- Μαυρίκιος
- fockos
- Giorgosvr
- fourkaki
- phleidhs
- teacher_40
- jellojina
- ayahuasca97
- exotic xo
- Fernando_A
- ISTORIKOS EREVNITIS
- Advocatus diaboli
- galaziamatia
- despoina13
- jj!
- thunder3
- linuxman
- Mike_100
- еще один пророк р...
- Μήτσος10
- epote
- Deimos
- rootbreaker
- Steliosgkougkou
- Abysmal Hunter
- feggarenios
- thenutritionist
- o venizelikos
- Robelano
- grtt
- katia1
- kost28
- tsiobieman
- Viktor
- NeosUser2023
- Alessandra Eliza
- bbb
- AK-92
- melmel
- V@Per
- Antonia Alexandra
- Maria23667
- Maraki_lar_1980
- suaimhneas
- Esperos1
- eukleidhs1821
- geodimios
- hirasawayui
- ggl
- gmoutzour
- marww
- Dmzk
- User2350
- melina_51
- Maraki4you
- math2arch
- Kitkat28!
- AN.PA
- dmav
- Phantomas
- Αλκίμαχος
- Δροσουλίτης
- afantos
- Himalaian
- JohnnyW
- Dark_kronos
- aggorf
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- Re_Alexis
- Giorgkalo
- Ecomaniac
- DimitraA.
- Ωρορα
- ilovekpop
- Shadowban
- Arianara S3
- Ranger
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.