Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα ΙΙ

Και μετά ρωτάς γιατί η GPU και RAM έχουν πάει 10 φορές πάνω. Πληρώνουμε €2,000 έναν υπολογιστή επειδή μερικοί μαλάκες έχουν το Chat GPT για τέτοιες μαλακίες.

Άμεση απαγόρευση του AI στο ευρύ κοινό ΧΘΕΣ. Κάπου έλεος.
Ελα ντε χριστιανέ μου, αυτό ακριβώς!

Και να πω οτι εφτιαχνε μια αφίσα για το καφέ του, να πω οκ έγκυρος λόγος, είναι επαγγελματίας, έφτιαξε κατι έξυπνο με ΑΙ, μεγεια με χαρά του. Δεν είμαι ο μονος που έχω αναγκη υπολογιστή, θα λεγα "να και ενας ανθρωπος που ειχε κι αυτος αναγκη και την ικανοποίησε έξυπνα".

Αλλά αυτή η κουτοπονηριά του σκατόβλαχου ρε γαμώτο, να χει μολις πεθανει ο άλλος ο συνάνθρωπος και να πηγαίνει ο βλάχος πάνω στο θάνατο να βγάλει χρήμα και να νομίζει κι όλας οτι κανει και χωρατατζιλίκι και να λέει "καλα ρε παιδια σφάχτε με κι όλας δεν έκανα έγκλημα".

Εκεί σκας και δεν μιλάς. Τι ήθη ρε φίλε... Τι ήθη...

WTF!
Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος ήταν ο σκοπός της διαφήμισης. Να διαφημίζουν καφέ ή να φάνε μήνυση?

Πραγματικά αναρωτιέμαι ποιος ήταν ο σκοπός της διαφήμισης. Να διαφημίζουν καφέ ή να φάνε μήνυση?
Επειδη τα μέρη τα ξέρω, είναι οι γνωστες χοντροκομμένες "πελοποννησιές" όπως πχ να βαλει καποιος το αβαταρ σου επάνω στο πουλί του πίτερ νορθ και να το κανει αφίσα και να στο φέρει στη δουλειά και να σου πει "κατι μου ειπε ενα πουλάκι χτες" και να ρωτήσεις ποιο πουλάκι και να σου πει "αυτο το πουλάκι".

Νιώθουν οτι κάνουν κατι έξυπνο εκείνη την ώρα σα να το λένε στα φιλαράκια τους. Να ομως που βγήκε παραέξω.

Οχι οτι αν δεν μαθευόταν θα ήταν ηθικό. Εξίσου χοντροκομμένη ανοησία θα το έβρισκα.

Που ειναι τα Πουτινακια να τον υποστηριξουν;Τον γκαγκεμπιτι;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ΑΡ ΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ.
Θα βαραγα μια μηνυση αν ημουν παιδι του Παπαδακη να το χρυσοπληρωσουν τα σιχαματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back