Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα ΙΙ

Δεν χρειάζεται να γίνουν πρόωρες εκλογές. Όσο περνάει ο χρόνος, τόσο αυξάνει τη διαφορά η κυβέρνηση. Ακόμα κ στο τελευταίο γκάλοπ του mega φάνηκε αυτό.

Δεν χρειάζεται να γίνουν πρόωρες εκλογές. Όσο περνάει ο χρόνος, τόσο αυξάνει τη διαφορά η κυβέρνηση. Ακόμα κ στο τελευταίο γκάλοπ του mega φάνηκε αυτό.
Άσε μας βρε Τζουστ!
Αλλα 4 χρόνια να τον φάμε στη μάπα; Θa κάνω ΙΥΕ όπως λέει και ο @Buggs ! Ti άλλο πια έμεινε να κάνει ο <<ενεργός αγρότης>>;
Και μόνο το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, στο οποίο συμμετείχαν ενεργά όλα τα λαμόγια, είναι υπέρ αρκετό για να τους πετάξουμε στο ποτάμι σαν στο Νεπάλ.

Δεν ξέρω αν το έλαβε κανείς υπόψιν αλλά τις τελευταίες ημέρες στη Συρία είχαμε ξανά αιματηρό πογκρόμ σε βάρος του χριστιανικού πληθυσμού από τζιχαντιστές.

Δεν θέλατε Άσσαντ, σας χαλούσε ο κοσμικός Άσσαντ. Όλα ωραία τώρα που κυριαρχεί ο φιλοδυτικός τζιχαντιστής με το κουστούμι. Ο Μητσοτάκης έκανε χειραψίες μαζί του, ο Τραμπ του παρέδωσε το Κουρδιστάν και αρνήθηκε τις κυρώσεις εναντίον τους για τις σφαγές που έκαναν και εκεί. Όλα καλά εφόσον ο σφαγέας είναι φιλοδυτικός.

Δέος όμως προκάλεσε η ύπαρξη ενός Βυζαντινού λαβάρου με τον αετό σε μια διαδήλωση των χριστιανών εκεί αυτές τις μέρες. Πολλές φορές οι Παλαιστίνιοι χρησιμοποίησαν τη σημαία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας συμβολικά ενάντια στους Ισραηλινούς. Σήμερα οι χριστιανοί της Συρίας χρησιμοποίησαν τη Βυζαντινή σημαία επίσης συμβολικά ως μιας χριστιανικής αυτοκρατορίας που κάποτε εκτείνονταν και εκεί.

Όλα ωραία τώρα που κυριαρχεί ο φιλοδυτικός τζιχαντιστής με το κουστούμι. Ο Μητσοτάκης έκανε χειραψίες μαζί του
images-1.gif

O Πούτιν πάντως φίλησε το Κοράνι.

images-1.gif

O Πούτιν πάντως φίλησε το Κοράνι.

Η Ρωσσία προσπαθεί να διατηρήσει τη βάση της στη Συρία η οποία επίσης έχει δεχθεί επιθέσεις από παρακρατικές ομάδες τζιχαντιστών. Όχι πως η Ρωσσία ενδιαφέρεται για τους χριστιανούς εκεί. Μην πας να διαστρεβλώσεις τη συζήτηση όπως έκανες πάντα. Ο Άσσαντ ήταν της Ρωσίας, ο Τζολάνι είναι το παιδί της Δύσης.

Και το κυριότερο, μην πας να υπονοήσεις πως επειδή κράζω τη Δύση είμαι ρωσσόφιλος γιατί πάντα κάτι τέτοια έκανες.

Και το κυριότερο, μην πας να υπονοήσεις πως επειδή κράζω τη Δύση είμαι ρωσσόφιλος γιατί πάντα κάτι τέτοια έκανες.
Αρα δεν είσαι ούτε πουτινοφιλος τότε. Εκτός κι αν σ' αρέσει που ο Πούτιν φιλάει δημοσίως το Κοράνι.
Εγώ πάντως κράζω τον Τραμπ, όχι την Δύση. Η Δύση είναι ο,τι καλύτερο για την ανθρωπότητα σήμερα. Πάντα σε σύγκριση με τους άλλους βέβαια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back