Γενικές σκέψεις για την πολιτική και την επικαιρότητα ΙΙ

Και τι μπορούμε να συμπεράνουμε από τον Πούτιν που φιλάει το κοράνι; Οτι τα έχει σπάσει με την δύση; Οτι βρήκε τρόπους να ταχτοποιεί τους εγκάθετους εντός καθεστώτος; Απολυταρχικό να θυμίσουμε. Ο δικτάτορας κυβερνάει εδώ και 25 χρόνια νομίζω;
ότι ακόμη και κ@λ@ θα έστηνε, προκειμένου να κρατήσει τη θέση, τα πλούτη, την κυριαρχία, τους ολιγάργες και να κερδίσει τον πόλεμο

Tα έχουμε ξαναπεί, αυτά με τον Πούτιν και το κοράνι ειναι γελοιότητες που αναπαράγει ο γνωστός μεσήλικας, άεργος, τεμπέλης εδώ μέσα. Υποστηρίζει οπαδικά την Ουκρανία και επειδή βλέπει πως έχει απωλέσει το 20% των εδαφών της (που δεν θα ξαναπάρει ποτέ πίσω) και ο πόλεμος φθοράς την επηρεάζει αρνητικά σαφώς περισσότερο σε σχέση με την Ρωσία, προσπαθεί να βρει χαζοαφηγήματα για να κοροιδεύει τον εαυτό του πως η Ρωσία πλήττεται... μελλοντικά.
Καταρχάς διαχρονικά η Ρωσία και λόγω της γεωγραφίας της, έχει στην επικράτεια της πληθυσμούς όπως οι Τσετσένοι, οι Νταγκεστανοί κτλ που είναι μουσουλμανικοί. Δεν είναι δηλαδή κάποιο καινούργιο γεγονός αυτό. 'Iσα ίσα δείχνει και τον λόγο που θέλει να κρατάει τις ισορροπίες ο Πούτιν εντός της χώρας του.
Aν το πρόβλημα του είναι η μετανάστευση, εγώ ξαναρωτάω: γιατί αυτό δεν το αναφέρει στις αγαπημένες του ευρωπαικές δυτικές χώρες; Χώρες όπως η Γερμανία, η Αγγλία και η Γαλλία δεν έχουν στην επικράτεια τους άπειρους μουσουλμάνους μετανάστες; Σε αυτές είναι όλοι "εισαγωγής" κιόλας, στην Ρωσία οι περισσότεροι μουσουλμάνοι είναι αυτόχθονες που σε κάποια φάση είχαν κατακτηθεί από την ρωσική αυτοκρατορία.

ο γνωστός μεσήλικας, άεργος, τεμπέλης
έλα και συ για 5 χιλιομετράκια, να σε δω.
Δεύτερη φορά με χτυπάς κάτω απ τη μέση. Ούτε άνεργη είμαι, ούτε τεμπέλα, ούτε φυσικά μεσήλικας, αλλά αν εσύ έτσι νιώθεις καλύτερα, έλα για τα χιλιομετράκια.
Φυσικά εγώ δεν υποστηρίζω <<οπαδικά>> κανένα κράτος που συμμετέχει σε πόλεμο.

Δεύτερη φορά με χτυπάς κάτω απ τη μέση. Ούτε άνεργη είμαι, ούτε τεμπέλα, ούτε φυσικά μεσήλικας, αλλά αν εσύ έτσι νιώθεις καλύτερα, έλα για τα χιλιομετράκια.

Δεν λέω προφανώς εσένα :P Νομίζω είναι εμφανές σε ποιόν αναφέρομαι και μου κάνει εντύπωση πως πίστεψες οτι τα λέω αυτά σε εσένα (ασχέτως αμα συμφωνώ ή οχι μαζί σου σε συγκεκριμένα θέματα).

Τελευταία επεξεργασία:
ότι ακόμη και κ@λ@ θα έστηνε, προκειμένου να κρατήσει τη θέση, τα πλούτη, την κυριαρχία, τους ολιγάργες και να κερδίσει τον πόλεμο

Ενώ οι δημοκράτες χρησιμοποιούν την αλήθεια, την διαφάνεια και την ειλικρίνεια για να κρατηθούν ή να λάβουν την εξουσία.

Κόψε το ARD/zdf σ είπα.

Κορίτσι δεν είσαι; Θα σε έλεγε άνεργο και τεμπέλη;

Ενώ οι δημοκράτες χρησιμοποιούν την αλήθεια, την διαφάνεια και την ειλικρίνεια για να κρατηθούν ή να λάβουν την εξουσία.

Κόψε το ARD/zdf σ είπα.
κανενας πολιτικός δεν χρησιμοποιεί διαφάνεια.
Γελώ με το ard-zdf! Πάντως σε σχέση με άλλα κανάλια ή ελληνικές ειδήσεις, για μια γρήγορη ενημέρωση, είναι μια χαρά δεν τα κόβω

Όταν δεν έχουν επιχειρήματα... πετάνε γελοιοτητες. Σε όποιον κ να απευθύνονται, είναι γελοιοτητες κ καθαρή συκοφάντηση. Σε αυτό το ταμπλό ξέρουν να παίζουν μόνο. Σε ανάλογο ταμπλό παίζει κι ο Κασιδιάρης.

το Θεό του δεν έχει !
Μονο στην καριέρα του, στη φήμη του και στην απληστία του πιστεύει.
Ετσι είναι ακριβώς.

η Ρωσία και λόγω της γεωγραφίας της, έχει στην επικράτεια της πληθυσμούς όπως οι Τσετσένοι, οι Νταγκεστανοί κτλ που είναι μουσουλμανικοί. Δεν είναι δηλαδή κάποιο καινούργιο γεγονός αυτό. 'Iσα ίσα δείχνει και τον λόγο που θέλει να κρατάει τις ισορροπίες ο Πούτιν εντός της χώρας του.
Δηλαδή προτείνεις πως πρέπει και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας να φιλάει το Κοράνι για να κρατάει ισορροπίες εντός της χώρας του;

Τελευταία επεξεργασία:
Όταν δεν έχουν επιχειρήματα... πετάνε γελοιοτητες. Σε όποιον κ να απευθύνονται, είναι γελοιοτητες κ καθαρή συκοφάντηση. Σε αυτό το ταμπλό ξέρουν να παίζουν μόνο. Σε ανάλογο ταμπλό παίζει κι ο Κασιδιάρης.
Μην αγχώνεσαι λύθηκε η παρεξήγηση, προφανώς δεν απευθυνόμουν σε αυτή.
Όσον αφορά τα επιχειρήματα, έχω γράψει αναλυτικά στο σκεπτικό μου στις γελοιότητες σου, σε αντίθεση με εσένα που ο ρόλος σου εδώ είναι κυρίως να ανεβάζεις άρθρα (από σελίδες τύπου liberal συνήθως) και κείμενα που στα γράφει το chat gpt. Botακι προπαγάνδας από τα λίγα (ψηφισμένο κιόλας).
Δηλαδή προτείνεις πως πρέπει και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας να φιλάει το Κοράνι για να κρατάει ισορροπίες εντός της χώρας του;

Δεν φταίω εγώ αν δεν μπορείς να κατανοήσεις βασικά πράγματα. Η Ρωσία δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα, είναι ένα τεράστιο ομοσπονδιακό κράτος με πολλούς διαφορετικούς εθνοτικούς πληθυσμούς. Δεν εφαρμόζει πολιτική εκχριστιανισμού με το ζόρι και προφανώς κοιτάζει να κρατήσει ισορροπίες και με τους μη Χριστιανικούς πληθυσμούς της.
H κίνηση αυτή που έχεις κάνει σημαία σου (μπας και πάρεις λίγο copium για αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα) προφανώς προς αυτή την κατεύθυνση είναι. Λες τώρα στα γεράματα να έγινε μουσουλμάνος ο Πούτιν;
Και σου ξαναλέω, αν σε καίει τόσο η "αντικατάσταση" του πληθυσμού των λευκών χριστιανών* Ευρωπαίων, γιατί δεν κάνεις κάποια αναφορά στα αγαπημένα σου δυτικά κράτη; Εκεί δεν υπάρχουν μουσουλμάνοι μετανάστες; Δεν υπάρχουν τζαμιά, γειτονίες, ολόκληρες περιοχές με μουσουλμάνους στην επικράτεια τους; Δεν εκλέγονται ήδη πρωθυπουργοί, δήμαρχοι κτλ άτομα που δεν είναι λευκοί χριστιανοί; δεν υπάρχουν προβλήματα υπογεννητικότητας των γηγενών;

*εντωμεταξύ και τους λευκούς μόνο να πιάσεις, οι δυτικοί είναι κατά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό άθεοι σε σχέση με τους Ρώσους. Kαι το Ρωσικό κράτος σαφώς δίνει μεγαλύτερη σημασία στον χριστιανισμό και την ορθοδοξία σε σχέση με τα δυτικά κράτη που έχουν ένα πολύ πιο "κοσμικό" προφίλ.

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν φταίω εγώ αν δεν μπορείς να κατανοήσεις βασικά πράγματα. Η Ρωσία δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα, είναι ένα τεράστιο ομοσπονδιακό κράτος με πολλούς διαφορετικούς εθνοτικούς πληθυσμούς. Δεν εφαρμόζει πολιτική εκχριστιανισμού με το ζόρι και προφανώς κοιτάζει να κρατήσει ισορροπίες και με τους μη Χριστιανικούς πληθυσμούς της.
H κίνηση αυτή που έχεις κάνει σημαία σου (μπας και πάρεις λίγο copium για αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα) προφανώς προς αυτή την κατεύθυνση είναι. Λες τώρα στα γεράματα να έγινε μουσουλμάνος ο Πούτιν;
Και σου ξαναλέω, αν σε καίει τόσο η "αντικατάσταση" του πληθυσμού των λευκών χριστιανών* Ευρωπαίων, γιατί δεν κάνεις κάποια αναφορά στα αγαπημένα σου δυτικά κράτη; Εκεί δεν υπάρχουν μουσουλμάνοι μετανάστες; Δεν υπάρχουν τζαμιά, γειτονίες, ολόκληρες περιοχές με μουσουλμάνους στην επικράτεια τους; Δεν εκλέγονται ήδη πρωθυπουργοί, δήμαρχοι κτλ άτομα που δεν είναι λευκοί χριστιανοί;
Δεν ξέρω κανένα πρωθυπουργό κάποιας ευρωπαϊκής χώρας που δεν έχει πρώτη θρησκεία τον μουσουλμανισμό πάντως που να φιλάει δημοσίως το Κορανι και να απαγγέλλει στίχους αυτού. Πιστεύεις ότι θα το έκανε εύκολα κάποιος πρόεδρος της Δημοκρατίας ή πρωθυπουργος μιας χώρας για μια θρησκεία που δεν είναι πλειοψηφική στην χώρα του; Υπάρχει παράδειγμα στην Ευρώπη;

Τελευταία επεξεργασία:
Άσχετα με τους λαθρομετανάστες... Υπάρχει και μια θρησκευτική μειονότητα στη Θράκη που αρκετοί εξ αυτών έχουν εθνικό φρόνημα και είναι αναμφισβήτητα αδέρφια μας. Οπότε ναι, το Ισλάμ πρέπει να γίνεται σεβαστό και εδώ από την κρατική εξουσία.

Λίγο πολύ το ίδιο συμβαίνει και με τη Ρωσσία. Πολλοί μουσουλμανικοί πληθυσμοί εκεί είναι ιθαγενείς στα εδάφη αυτά (κυρίως οι ιρανικής καταγωγής) που απλά ενσωματώθηκαν στη μεγάλη Ρωσσία κατά τις μεγάλες επεκτάσεις της ήδη από τον 15ο αιώνα και μετά. Έκανε αναφορά ο Kougami. Η Ρωσσία στο παρελθόν της έχει ήδη καταπιέσει αρκετά τις θρησκευτικές και τις εθνικές μειονότητες της με βίαιους εκρωσσισμούς, αντισημιτικά πογκρόμ (τέλη 19ου αρχές 20ου) και εθνοκαθάρσεις. Πως νομίζεις βρέθηκαν Έλληνες ξανά στην Κριμαϊκή; Η Μεγάλη Αικατερίνη έδινε κίνητρα σε χριστιανικούς πληθυσμούς (κυρίως τους υπόδουλους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας) να πάνε εκεί ώστε να εκδιωχθούν οι Κιρκάσιοι και οι Τατάροι μουσουλμάνοι. Οι Κιρκάσιοι αφανίστηκαν ολοκληρωτικά από την ιστορία.

Άσχετα με τους λαθρομετανάστες... Υπάρχει και μια θρησκευτική μειονότητα στη Θράκη που αρκετοί εξ αυτών έχουν εθνικό φρόνημα και είναι αναμφισβήτητα αδέρφια μας. Οπότε ναι, το Ισλάμ πρέπει να γίνεται σεβαστό και εδώ από την κρατική εξουσία.
Εσυ τι κόμμα θα ψηφίσεις τελικά; Αυτά είναι θέσεις του Εθνικού μετώπου; Αυτό δεν λες ότι σε εκφράζει;
...
Πιστεύεις ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ή ο πρωθυπουργός της Ελλάδας πρέπει να φιλάει το Κοράνι για να ενισχύσει το ελληνικό εθνικό φρόνημα των μουσουλμάνων της Ελλάδας;

Α. Αυτό μπορώ να το συμπεράνω και από άλλα πράγματα που κάνει.

Exουμε δωσει δεν ξερω ξαι εγω τι στον καραγκιοζη Ζελενσκυ..και αυτος μας δινει τι;

Στο μεταξυ...καμια σκεψη να τα χωσπουμε στην ουκρανια..να κανουμε κανενα διαβηματακι..να της πουμε ρε μπρο...τι γινεται εδω σωστα;
Τα λεμ μεταξυ μας..τα λεμε στην ευρωπη,,στα ουκρανα μουγκα στη στρουγκα λεμε.
ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ.

1000005671.jpg

Όταν αρχίζεις να χάνεις, αλλάζεις τροπάριο...

Άκρο-αριστερή αναρχία εκτός ελέγχου πλέον.

Άκρο-αριστερή αναρχία εκτός ελέγχου πλέον.

Δεν έχω πρόβλημα όταν τα φασιστερά αλληλοδέρνονται. Τους άλλους να μην ενοχλούν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back