kalypso
Περιβόητο μέλος

Πρέπει κάποιος να μου δώσει ένα θέμα και μετά δεν έχω πρόβλημα, συγκεντρώνομαι σε αυτό...
Πώς να διαλέγω θέματα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρες ένα τρόπο να ερεθίζεσαι, πχ να διαλέγεις ένα κείμενο, ένα θέμα από κάποι άρθρο... κάνε σκιτσάκι ή προσχέδιο και μετά βουρ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella1
Νεοφερμένο μέλος

Επειδή κι εμένα με ενδιαφέρει πολύ η ζωγραφική, να ρωτήσω... Έχω πάντα πρόβλημα στο τι να ζωγραφίσω...
Πρέπει κάποιος να μου δώσει ένα θέμα και μετά δεν έχω πρόβλημα, συγκεντρώνομαι σε αυτό...
Πώς να διαλέγω θέματα;![]()
Θελεις να επιλεγεις θεματα εκ του φυσικου ή απο φωτογραφιες?
η παλι θε ηθελες να επιλεξεις θέματα απο κομματια ποιησης και να τα αναλυσεις με τον δικο σου τροπο?
θα ελεγα με δυο κουβεντες να δεις τι ακριβως σου αρεσει να δημιουργησεις....
Αν παλι θελεις να επιλεξεις ενα θεμα ζωντανο,αυτο υποψιαζομαι οτι εννοεις με την επιλογη θεματων....εκει ειναι μαι ολοκληρη ιστορια και θελει πολυ συζητηση.Θα επανελθουμε νομιζω.στελλα
Luferum
Νεοφερμένο μέλος

Εδώ μπορείτε να δείτε τα δικά μου σχέδια..=]
Αν και έχουν περάσει μήνες.. Θα απαντήσω στην
kalypso
Αρχικά σχεδίασε οτιδήποτε σου έρχεται στο μυαλό..
Πειραματίσου..
Βρες το στιλ που σου ταιριάζει..
Και μετά οι ιδέες και τα θέματα θα έρθουν πολύ εύκολα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΑ!
Νεοφερμένο μέλος

Βασικά ασχολούμαι με το σχέδιο απο το γυμνάσιο... Ποτέ δν το χα σκεφτεί σαν δουλειά μέχρι που στην 3η γυμνασίου έπρεπε να αποφασίσω τι θα κάω στο μέλλον μου! Πήγα σε ενα ΤΕΕ γραφίστρια... Είχα έφεση στο γραμμικό σχέδιο κ μου άρεσε πολύ! Ταυτόχρονα ύστερα απο μια ερωτική απογοήτευση (!) (απο μικρή στα βάσανα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella1
Νεοφερμένο μέλος

Ναι κάνει και αυτό η ζωγραφική..λειτουργεί σαν καταλύτης.Πιάσε ομως μόλυβι και στα καλά σου...ισως βρεί κατι καλύτερο ποιος ξέρει!
Στέλλα
ΕΥΑ!
Νεοφερμένο μέλος

γεια σου ευα.ολοι μπορούμε να ζωγραφίσουμε ακόμα και αν δεν το πιστεύουμε.Αλλα συμφωνώ σε αυτό που λες οτι λειτουργείς καλύτερα όταν είσαι χάλια ψυχολογικά.
Ναι κάνει και αυτό η ζωγραφική..λειτουργεί σαν καταλύτης.Πιάσε ομως μόλυβι και στα καλά σου...ισως βρεί κατι καλύτερο ποιος ξέρει!
Στέλλα
Tο έχω προσπαθήσει αλλα δεν....

KaufenMan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Mαθαίνω photoshop αυτό τον καιρό! Βέβαια είμαι ακόμα στην αρχή αλλά θα ήθελα τη γνώμη σου για τα γραφικούλια που έφτιαξα για το e-steki και ειδικά για τα 2 wallpapers! Link θα βρεις στην υπογραφή μου![]()
![]()
Το Ρhotoshop το μαθαίνεις από μόνη σου ή σε βοηθάει κάποιος; Και εγώ μαθαίνω τώρα Ρhotoshop με αρκετά αργά ρυθμούς θα έλεγα

KaufenMan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Tsipouro
Διάσημο μέλος
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

KaufenMan
Εκκολαπτόμενο μέλος

Oh wait, λάθος. Illustrator Classes here.
Αυτό φαίνεται πολύ πολύ ενδιαφέρον! Thnx a lot!
manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος

_Morticia_
Επιφανές μέλος

- Ποια είναι τα απαραίτητα υλικά για κάποιον αρχάριο?
- Ποιες ιστοσελίδες με tutorials θα προτείνατε?
- Γνωρίζετε φορείς που να διοργανώνουν σχετικά σεμινάρια ή ίσως μαθήματα με μικρό κόστος?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αναβιώνω το θέμα γιατί έχω παρατηρήσει ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον για το σχέδιο τελευταία.
Οι ερωτήσεις παραμένουν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaroulitaaaaa
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπον εγω ξεκινησα με κτ προσωπα που μας εδινε ο καθηγητης μας στο σχολειο. Που ουσιαστικα δεν ηταν δυσκολα γτ μονο σκιες δημιουργουσαν τα προσωπα. Αυτη ειναι μια καλη αρχη. Εγω μετα συνεχισα μονη μου με διασημους . Αμα ψαξεις στο διαδικτυο θα βρεις ηδη ζωγραφισμενα προσωπα . Οποτ θα σου ειναι πιο ευκολο να "αντιγραψεις" μια ζωγραφιααπο οτι ενα προσωπο κανονικο. Η χρηση καναβου ειναι αποτελεσματικοτατη. Δλδ το να χωριζεις το σχεδιο σε κουτακια και ουσιαστικα να φτιαχνεις ενα ενα κουτακι σε βοηθαει αρκετα. Και μετα οταν εξοικειωθεις αρκετα μπορεις να περασεις σε κατι πιο δυσκολο χωρις την χρηση καναβου. Ο καθηγητης μας μας ελεγε οτι αρχικα δεν πρεπει να βλεπεις πχ το αυτι και να το ζωγραφιζεις ως αυτι αλλα ως σκιες. Αμα τα πραγματα που θες να ζωγραφισεις τααναγνωριζεις ως σκιες δλδ που ειναι πιο φωτεινο που πιο σκοτεινο ολα γινονται πιο απλα. Ελπιζω να σε βοηθησα![]()
Aχαμ σε ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες;! Ναι οδηγίες.

prinCess.
Επιφανές μέλος

Το ρομποτάκι το χτίζαμε μετά με καμπύλες και γινόταν ένα σώμα, μετά σιγά σιγά μαθαίναμε να κάνουμε κλισεις σε χέρια πόδια μέση κτλ και με εξάσκηση στο τέλος καταφέρνεις να τα κάνεις χωρίς μετρήσεις. Μετά προχωρήσαμε σε, πρόσωπα, μαλλιά, χρώματα, υφές υφασμάτων, σκιάσεις, φώτα κτλ.
Το σχέδιο θέλει άπειρη εξάσκηση, ακόμα και καθόλου να μη το' χεις, με πολύ εξάσκηση κι επιμονή μπορείς να φτάσεις τα πάντα.
Υπάρχουν πολύ ωραία βιντεάκια στο youtube αν ψάξεις για beginners, ανάλογα το είδος σχεδίου που θες να ασχοληθείς και θα σε βοηθήσουν πολύ σίγουρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.