Melkon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
artemaki
Διάσημο μέλος

Melkon
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ατομα το δουλευανε και για δοκιμη πηγαν στον ρωσο.Ε..Τοτε ηταν που βρηκε οτι ειχαν 40+ διαφορα malware!
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

ΔΕΝ ΧΡΕΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!ΚΑΙ ΤΟ ESET ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Ατομα το δουλευανε και για δοκιμη πηγαν στον ρωσο.Ε..Τοτε ηταν που βρηκε οτι ειχαν 40+ διαφορα malware!
Μα δεν αρκεί αυτό για να δείξεις οτι ο Ρώσσος την έχει μεγαλύτερη

Το κάθε αντιβιωτικό χρησιμοποιεί δικές του μεθόδους, οπότε ότι είναι αποτελεσματικό για κάτι μπορεί να μην είναι για κάτι άλλο.
Εγώ στα windows έχω δύο αντιβιωτικά (avast+avg). Το ένα τρέχει όλη την ώρα, και το άλλο μόνο όταν χρειαστεί. Αντεδείκνειται, αλλα είναι αποτελεσματικό (το avast μου βρήκε τρογιάνια που δεν τα χε βρεί το avg)
Melkon
Εκκολαπτόμενο μέλος

artemaki
Διάσημο μέλος

Nikoz
Νεοφερμένο μέλος

artemaki
Διάσημο μέλος

Nod32!
εσυ τωρα μαζι μ εισαι?
Nikoz
Νεοφερμένο μέλος

mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος

επειδη ο υπολογιστης μου εχει προβληματα και κολλαει συνεχως (δε δουλευει ουτε task manager ουτε τπτ) εβαλα και το avg και βρηκε μερικα adware και ενα trojan..
το προβλημα ομως ειναι οτι εξακολουθει να κολλαει και εκτος αυτου δε με αφηνει να μπω στις σελιδες των antivirus...
Υπήρξε πρόβλημα σύνδεσης στην προσπάθεια επικοινωνίας με www.avast.com. ( και στο avg τα ιδια)
Η εφαρμογή απέτυχε να συνδεθεί στην καθορισμένη σελίδα, αν και αυτή η σελίδα υπάρχει. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι η σελίδα δεν δέχεται επισκέψεις, ο εξυπηρετητής να έχει πρόβλημα, ή να μην υποστηρίζει την υπηρεσία ή τη θύρα στην οποία προσπαθείτε να συνδεθείτε.
και ετσι δε μπορω να κανω και update...
εχετε κατι να προτεινετε;
artemaki
Διάσημο μέλος

Ε,λογικα!![]()
ενταξει ας πουμε οτι σε δεχομαι!
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω χρησιμοποιω avast
επειδη ο υπολογιστης μου εχει προβληματα και κολλαει συνεχως (δε δουλευει ουτε task manager ουτε τπτ) εβαλα και το avg και βρηκε μερικα adware και ενα trojan..
το προβλημα ομως ειναι οτι εξακολουθει να κολλαει και εκτος αυτου δε με αφηνει να μπω στις σελιδες των antivirus...
Υπήρξε πρόβλημα σύνδεσης στην προσπάθεια επικοινωνίας με www.avast.com. ( και στο avg τα ιδια)
Η εφαρμογή απέτυχε να συνδεθεί στην καθορισμένη σελίδα, αν και αυτή η σελίδα υπάρχει. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι η σελίδα δεν δέχεται επισκέψεις, ο εξυπηρετητής να έχει πρόβλημα, ή να μην υποστηρίζει την υπηρεσία ή τη θύρα στην οποία προσπαθείτε να συνδεθείτε.
και ετσι δε μπορω να κανω και update...
εχετε κατι να προτεινετε;
Προσθπάθησε να βάλεις κάποιον proxy στον browser σου (φαντάζομαι δεν χρησιμοποιείς explorer) και να συνδεθείς απο εκεί. Πάντως να ξέρεις οτι ναι μεν σου "βγάζουν" τους ιους, αλλα δεν επανορθωνουν απαραίτητα και την ζημιά που αυτοί κάνανε.
https://www.techspot.com/vb/post645589-1.html
Χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια. Εγώ διόρθωσα ένα μέρος (το control panel παραμένει κρυμμένο) χειροκίνητα που βρήκα σε άλλο site, αλλα δεν θυμάμαι να σου πω πως.
mord79
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προσθπάθησε να βάλεις κάποιον proxy στον browser σου (φαντάζομαι δεν χρησιμοποιείς explorer) και να συνδεθείς απο εκεί. Πάντως να ξέρεις οτι ναι μεν σου "βγάζουν" τους ιους, αλλα δεν επανορθωνουν απαραίτητα και την ζημιά που αυτοί κάνανε.
https://www.techspot.com/vb/post645589-1.html
Χωρίς να είμαι σίγουρος βέβαια. Εγώ διόρθωσα ένα μέρος (το control panel παραμένει κρυμμένο) χειροκίνητα που βρήκα σε άλλο site, αλλα δεν θυμάμαι να σου πω πως.
ευχαριστω

tasakas
Νεοφερμένο μέλος

Βλέπετε στο Linux δεν υπαρχουν ιοι...

lam10
Νεοφερμένο μέλος

Tilemaxos
Νεοφερμένο μέλος

panos1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εχω δοκιμασει πολλα αλλα κανενα δεν με καλυπτε 100% πιστευω τοι δν χρειαζετε απλα ενα Antivirus θελει ενα συνδιασμο προγραμματων για την προστασια του Υπολογιστη Εγω εχω το, NOD, το Ad-Aware, το SUPERAntiSpywarePro, και το Spysweeper
Δικιο εχεις!!!! :iagree:
desolator_X
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.