Ασχολείτε κανείς από εσάς με Linux;
Ας μιλήσουμε εδώ για αυτό..
Εγώ χρησιμοποιώ κυρίως GNOME και ελάχιστα το KDE (το KDE 4 Sucks :xixi

Το βρίσκω αρκετά εύχρηστο προς τον νέο χρήστη...
Πιστέυω πως αξίζει να το δοκιμάσετε :iagree:,έστω κι σε LiveCD αν και θα χάνετε πολύ ταχύτητα....
:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν χρησιμοποιώ το Linux εδώ και 7 μήνες. Είχα αρχίσει με ubuntu το οποίο άφησα μόλις για 15 μέρες και από τότε χρησιμοποιώ debian. Έχω κάνει και αναβάθμιση από stable (etch) σε testing (lenny) και είμαι υπερευχαριστημένος. Σπάνια πλέον χρειάζομαι τα windows. Ας σημειωθεί ότι δε χρειάζεται να έχεις μεγάλη εμπειρία στο linux για να το χρησιμοποιήσεις, οπότε μπορείτε όλοι σας να το χρησιμοποιήσετε.
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Anyway λίγο Ubuntu Και απλαιότερα Madriva το οποίο ήταν Lame κατά την γνώμη μου.
Κάνω tripple-boot Vista, Xp, Ubuntu.
Χρήση :
Vista 85%
XP 10%
Ununtu 5%
parantop
Εκκολαπτόμενο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

parantop
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δυστυχώς πιστεύω πως ΟΧΙ!!!!!!!Είναι έτοιμος ο πληροφορικάριος για κάτι διαφορετικό απο τα Windows;![]()
Αλλά είναι κάτι που πιστεύω πολύ και δεν χάνω τίποτα να το προσπαθήσω!!!!
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Δυστυχώς πιστεύω πως ΟΧΙ!!!!!!!
Αλλά είναι κάτι που πιστεύω πολύ και δεν χάνω τίποτα να το προσπαθήσω!!!!
Α εμάς έχουν windows 2000 και fedora core, κανείς μαθητής όμως δεν μπαίνει στα linux μαζί ούτε και εγώ καθώς ο φίλος μου που καθόμαστε μαζί στο pc δεν ξέρει σχεδόν τπτ.
Anarki
Διάσημο μέλος

parantop
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μα για απλά πράγματα, βλ. σερφάρισμα στο web, συγγραφή κειμένων και αναπαραγωγή αρχείων βίντεο/ήχου, δεν θέλει και καμιά ιδιαίτερη γνώση. Το διπλό κλικ φαντάζομαι το ξέρουν....Α εμάς έχουν windows 2000 και fedora core, κανείς μαθητής όμως δεν μπαίνει στα linux μαζί ούτε και εγώ καθώς ο φίλος μου που καθόμαστε μαζί στο pc δεν ξέρει σχεδόν τπτ.

Τι έκδοση fedora έχουν? Πρέπει να εγκατασταθεί και το compiz/fusion και μετά δεν θα ξεκολλάνε οι μαθητές από το Linux!!!!!
[ame]https://youtube.com/watch?v=Yx9FgLr9oTk[/ame]
michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι έκδοση fedora έχουν? Πρέπει να εγκατασταθεί και το compiz/fusion και μετά δεν θα ξεκολλάνε οι μαθητές από το Linux!!!!!
https://youtube.com/watch?v=Yx9FgLr9oTk
Καλά γ@μ@το, εγώ είχα μείνει στα εφφέ του Ubuntu, αν δεν είχε και τόσο lame menu θα ήταν τέλειο.
Μα για απλά πράγματα, βλ. σερφάρισμα στο web, συγγραφή κειμένων και αναπαραγωγή αρχείων βίντεο/ήχου, δεν θέλει και καμιά ιδιαίτερη γνώση. Το διπλό κλικ φαντάζομαι το ξέρουν....
Κοίτα τα αγόρια 100% πέρσυ στο γυμνάσιο που καθόμασταν ο καθένας σε έναν υπολογιστή με αλφαβητική σειρά δίπλα μου είχα κάτι κορίτσια που δεν ήξεραν ούτε πως να ανοίξουν μια εφαρμογή στα windows ή ούτε καν πως δούλευε το μενού έναρξη.
parantop
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anarki
Διάσημο μέλος

parantop
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε καλά υπάρχει το Aero στα Vista που είναι 100 φορές πιο βαρύ βέβαια απο το compiz.
Στον δικό μου υπολογιστή το compiz "πετάει", ενώ αντίθετα και να ήθελα να βάλω τα (s)Vista δεν θα έτρεχαν... τουλάχιστον αξιοπρεπώς!
Η αλήθεια είναι ότι το compiz είναι εξαιρετικά ελαφρή και άκρως πρακτικό!! π.χ.

Περισσότερα μπορεί κανείς να βρει εδώ: https://vistakiller.blogspot.com/
lagiator
Νεοφερμένο μέλος

Ε καλά υπάρχει το Aero στα Vista που είναι 100 φορές πιο βαρύ βέβαια απο το compiz.
+1
Απλά βάλτε Linux για μια δοκιμή.Ίσως μείνετε και για πάντα σε αυτά

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

lagiator
Νεοφερμένο μέλος

Μα για απλά πράγματα, βλ. σερφάρισμα στο web, συγγραφή κειμένων και αναπαραγωγή αρχείων βίντεο/ήχου, δεν θέλει και καμιά ιδιαίτερη γνώση. Το διπλό κλικ φαντάζομαι το ξέρουν....
https://youtube.com/watch?v=Yx9FgLr9oTk
ΓΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

D|m|tr|
Νεοφερμένο μέλος

Είναι τέλειο, πραγματικά.
___
Compiz-Fusion @ Arch x86-64 @ nVidia | απόλυτος συνδυασμός.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.