[Android] Γενικό θέμα για τα Android

Καλημέρα σε όλους, έχω μια ερώτηση, έχω το κινητό Sony xperia neo v με εγκατεστημένο το android 4.0.4 και έχω δει σε κινητά φίλων μου, που έχουν την ίδια έκδοση android, το virtual πληκτρολόγιο τους, όταν πατάς ένα αριθμό/γράμμα, κάνει ένα πολύ ωραίο τσάκ, εγώ έχω ψάξει όλες μου τοις ρυθμίσεις και δεν βρίσκω κάτι σχετικό, τελικά τι συμβαίνει;

Σημείωση:
Τα μηνύματα 21 έως 24 προέρχονται από το συγχωνευμένο θέμα "Android ήχος πληκτρολογίου".

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εγώ το έχω πάντα αθόρυβο οπότε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να το κάνει στο αριθμητικό πληκτρολόγιο των κλήσεων, πάνε:
Ρυθμίσεις->Ήχος->Ήχοι αφής πληκτρολογίου

Αν εννοείς στο πληκτρολόγιο όταν γράφεις μήνυμα, πάνε:
Ρυθμισεις->Γλώσσα & πληκτρολόγιο->Touch Input->Διαμόρφωση μεθόδων εισαγωγής->Εισαγωγή κειμένου->Ήχος πλήκτρων

Αν εννοείς στο πληκτρολόγιο όταν γράφεις μήνυμα, πάνε:
Ρυθμισεις->Γλώσσα & πληκτρολόγιο->Touch Input->Διαμόρφωση μεθόδων εισαγωγής->Εισαγωγή κειμένου->Ήχος πλήκτρων

Δεν υπάρχει η κατηγορία touch Input. :wall:

Τελευταία επεξεργασία:
Αλλά; Τι υπάρχει;

Έχω κι εγώ πρόβλημα.
Το κινητό μου δεν υποστηρίζει ινσταγκραμ. :(
ΤΙΘΑΚΑΝΩΤΩΡΑ. :(

Έχω κι εγώ πρόβλημα.
Το κινητό μου δεν υποστηρίζει ινσταγκραμ. :(
ΤΙΘΑΚΑΝΩΤΩΡΑ. :(
ποιο κινητο εχεις και ποια εκδοση android "φοραει"?

SE χ8 και έχει 2.1.
Απ' 'ο,τι ξέρω λειτουργεί σε 2.3 και πάνω. :mad:

μπορώ να το αλλάξω;

SE χ8 και έχει 2.1.
Απ' 'ο,τι ξέρω λειτουργεί σε 2.3 και πάνω. :mad:

μπορώ να το αλλάξω;

επισημα οχι.Πρεπει να κανεις root,να περασεις custom rom,να κανεις backup ολα τα δεδομενα γιατι θα χαθουν.Δεν αξιζει ολοκληρη διαδικασια για το instagram. :P

επισημα οχι.Πρεπει να κανεις root,να περασεις custom rom,να κανεις backup ολα τα δεδομενα γιατι θα χαθουν.Δεν αξιζει ολοκληρη διαδικασια για το instagram. :P

Κατάλαβα. :(

Mιας και δεν εχω κινητο, πλεον.

Εχετε τιποτα να προτεινετε ; :P

Mιας και δεν εχω κινητο, πλεον.

Εχετε τιποτα να προτεινετε ; :P

ποσα χρηματα σκεφτεσαι να δωσεις? :hmm:

ποσα χρηματα σκεφτεσαι να δωσεις? :hmm:

Δεν ξερω ακομα.
Προσπαθω αρχικα ναα βρω κατι που να μου αρεσει και αναλογα με τα χαρακτηριστικα του να προσαρμοστω στις τιμες. :redface:

Αλλά; Τι υπάρχει;

Γλώσσα, διόρθωση ορθογραφίας, προσωπικό λεξικό, προεπιλογή: πληκτρολόγιο xperia, φωνητική αναζήτηση, έξοδος μετατροπής κείμενου.

Δεν ξερω ακομα.
Προσπαθω αρχικα ναα βρω κατι που να μου αρεσει και αναλογα με τα χαρακτηριστικα του να προσαρμοστω στις τιμες. :redface:

δωσε μας λιγες πληροφοριες για το τι θελεις να εχει το κινητο απο χαρακτηριστικα και στο περιπου τι τιμη θες να εχει..... στο πολυ περιπου....

https://www.skroutz.gr/s/1799147/Sony-Xperia-U.html?from=catspan
https://www.skroutz.gr/s/1872154/Sony-Xperia-Sole.html?keyphrase=sony+xperia+sole
https://www.skroutz.gr/s/428341/LG-Prada-3-0.html?from=catspan
https://www.skroutz.gr/s/1703803/Samsung-Galaxy-Ace-2.html
https://www.skroutz.gr/s/1799095/Sony-Xperia-P.html

στην mid-high κατηγορια αυτα ειναι παρα πολυ καλα και υπαρχει ποικιλια μεγεθους :P αν θες κατι πιο ακριβο ή φθηνο ενημερωσε μας

Ας αρχισουμε απο το βασικο κριτηριο.

ΟΧΙ xperia. :P

Θα δω αργοτερα και τα υπολοιπα κινητα ! :]

Ας αρχισουμε απο το βασικο κριτηριο.

ΟΧΙ xperia. :P

Θα δω αργοτερα και τα υπολοιπα κινητα ! :]

γιατι τι εχουν τα sony? :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back