[Android] Γενικό θέμα για τα Android

Του Oneplus είναι πιο γρήγορο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το FaceID είναι πολύ πιο ασφαλές από την αντίστοιχη τεχνολογία του oneplus.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oneplus 6
maxresdefault-2.jpg

Lg g7
5aca5132eb6b3_g7t2jpgc1c84eabae7f9dd1cdf-1.jpg

Huawei p20 pro
huaweip20pro0-1.jpg

αχαχαχααχααχαχαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Price About 500 EUR
Ισχύει αυτό; (από το τζι εσ εμ αρένα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Huawei τέλειο σχέδιο ξεπέρασε και την Apple.

Ξερετε καλη εφαρμογη για ειδοποιησεις; πχ 29/5 εχει γενεθλια ο ταδε

Γιατί δεν χρησιμοποιείς την εφαρμογή που έχει το Android από τη μάνα του;

Τελευταία επεξεργασία:
Γιατί δεν χρησιμοποιεί την εφαρμογή που έχει το Android από τη μάνα του;
εχει;:whistle:

Δεν παίζει να μην έχει. Εδώ είχαν τα nokia τα παλιά s40
δε τη βρισκω:baby:
τιποτα αλλο δεν εχει;

δε τη βρισκω:baby:
τιποτα αλλο δεν εχει;

Εγώ έχω iPhone. Το δίκο μας λέγεται "Υπομνήσεις".

Ξερετε καλη εφαρμογη για ειδοποιησεις; πχ 29/5 εχει γενεθλια ο ταδε

Για ψάξε αν υπάρχει εφαρμογή ημερολόγιο εκεί κατά πάσα πιθανότητα βάζουμε ειδοποιήσεις.

Εγώ έχω iPhone. Το δίκο μας λέγεται "Υπομνήσεις".

:mad: έλεος ακικο βοηθά το παιδί μη προμοτάρεις την Apple συνέχεια έχουν και τα Android αρετές.

Σε android πως περνάμε όλα τα νούμερα στη κάρτα sim?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε android πως περνάμε όλα τα νούμερα στη κάρτα sim?
Μπορείς να δοκιμάσεις 3d parties εφαρμογές π.χ. αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dev.simcontactsmanager

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κ κάτι ακόμα. Θέλω να κάνω φορματ φιλικό κινητό αλλά δε θυμάται τον κωδικό του λογαριασμου Google.υπάρχει τρόπος να τον βρούμε κ να μην μπλέκουμε με αλλαγή?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back