Γενικό black out στα Ελληνικά Αεροδρόμια (04/01/2026)

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.826 μηνύματα.
Σε γενικό black out οι αερομεταφορές στην Ελλάδα.

Πανικός έχει προκληθεί από τις 9:00 το πρωί σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας καθώς το FIR του αεροδρομίου Αθηνών και του αεροδρομίου Μακεδονίας βγήκαν εκτός λειτουργίας λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος. Από το πρωί ο εναέριος χώρος κυκλοφορίας της Ελλάδας είναι άδειος, ενώ χιλιάδες επιβάτες έχουν κολλήσει στα αεροδρόμια της χώρας.

Το Αεροδρόμιο της Αθήνας μεταφέρει ετησίως 32 εκατομμύρια επιβάτες με αποτέλεσμα να είναι μέσα στα 15 πιο πολυσύχναστα της Ευρώπης.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.943 μηνύματα.
Ανέβηκε ανακοίνωση από το αεροδρόμιο Αθηνών στο Facebook. Το διόρθωσαν αλλά τώρα έχουν μαζευτεί πολλές καθυστερήσεις πτήσεων.
1000035542.jpg

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.896 μηνύματα.
1000058103.jpg

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.896 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.201 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.201 μηνύματα.
FB_IMG_1767787483796.jpg

Ο Θεός φταίει σωστα. Οχι η διαφθορά και το φαγοπότι εκατομμυρίων των πολιτικων εις βαρος του λαού, που εν γνωσει τους δεν βάζουν τα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.987 μηνύματα.
ς δεν βάζουν τα τεχνολογικά συστήματα ασφαλείας.
βρέθηκε το λάθος; Δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο στα αεροπλάνα, γιατί υπάρχουν διεθνείς συνθήκες, κυκλοφορούν όλα τα έθνη. Δεν είναι σιδηρόδρομοι, που λένε οι ιταλομαφιόζοι με τον οσε και τις ξεφτυλισμένες κυβερνήσεις <άστους να καούν, δε βαριέσαι>.

chester20080

Επιφανές μέλος

βρέθηκε το λάθος; Δεν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο στα αεροπλάνα, γιατί υπάρχουν διεθνείς συνθήκες, κυκλοφορούν όλα τα έθνη. Δεν είναι σιδηρόδρομοι, που λένε οι ιταλομαφιόζοι με τον οσε και τις ξεφτυλισμένες κυβερνήσεις <άστους να καούν, δε βαριέσαι>.
Το έβαλα παραπάνω τι έλειπε και λειπει:
View attachment 155947
Δες την εικόνα για data link

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.987 μηνύματα.
Ρε παιδιά, θα πω πάλι μια σκέψη, πιθανότατα χαζή, αλλά τόσα πλέον που συμβαίνουν, δεν τα λες και νορμάλ. Πριν κανα δίμηνο είχε συμβει κάτι παρόμοιο σε 4 ή 5 αεροδρόμια της Γερμανίας. Κατά καιρούς πετάνε κάτι drones πάνω από Λιθουανία, νομίζω, Δανία. Και από την Κυριακή έχει γενική διακοπή ρεύματος σε μεγάλο μέρος του Βερολίνου, δηλ ούτε θέρμανση, ούτε οι δρόμοι έχουν φως. Επίσης ο σιδηροδρομικός σταθμός της Κολωνίας, νομίζω, μια μέρα δε λειτουργούσε λόγω προβλήματος στο σύστημα ασφαλείας. Δηλαδή αυτές οι <<παρεμβάσεις>> σα να πυκνώνουν. Μην είναι τίποτα χάκερς οργανωμένοι..... λέω τώρα τη βλακειούλα μου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το έβαλα παραπάνω τι έλειπε και λειπει:
ποστ νούμερο;

chester20080

Επιφανές μέλος

Ρε παιδιά, θα πω πάλι μια σκέψη, πιθανότατα χαζή, αλλά τόσα πλέον που συμβαίνουν, δεν τα λες και νορμάλ. Πριν κανα δίμηνο είχε συμβει κάτι παρόμοιο σε 4 ή 5 αεροδρόμια της Γερμανίας. Κατά καιρούς πετάνε κάτι drones πάνω από Λιθουανία, νομίζω, Δανία. Και από την Κυριακή έχει γενική διακοπή ρεύματος σε μεγάλο μέρος του Βερολίνου, δηλ ούτε θέρμανση, ούτε οι δρόμοι έχουν φως. Επίσης ο σιδηροδρομικός σταθμός της Κολωνίας, νομίζω, μια μέρα δε λειτουργούσε λόγω προβλήματος στο σύστημα ασφαλείας. Δηλαδή αυτές οι <<παρεμβάσεις>> σα να πυκνώνουν. Μην είναι τίποτα χάκερς οργανωμένοι..... λέω τώρα τη βλακειούλα μου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ποστ νούμερο;
Αυτό που εκανα παράθεση καλε, το #6

touvlo

Διάσημο μέλος

Αυτό που εκανα παράθεση καλε, το #6
αυτό είναι γραμμένο στον προσωπικό λογαριασμό αυτού του Ανδρόνικου....; Αχ με συγχωρείς, αλλά αν δεν είναι έγκυρη βιβλιογραφική πηγή, ή δε διασταυρώνεται και από αλλού, θα κρατήσω επιφυλάξεις Τσέστερ μου. Άλλωστε δεν έχει κάποια εξήγηση μηχανική. Σε εκτιμώ βαθυτατα, αλλά ας περιμένουμε. Ευχαριστώ πάντως

Entropy24

Δραστήριο μέλος

Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 451 μηνύματα.
Ακόμα δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί και κόπηκαν οι επικοινωνίες μεταξύ ελεγκτών και αεροπλάνων, με αποτέλεσμα να καθήλωθουν όλες οι πτήσεις και να κλείσει το FIR. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκεται για ηλεκτρονικό πόλεμο. Αυτό αποτελεί άλλοθι για ορισμένους για να πάει το μπαλάκι στην εξέδρα.

Με αυτά που έχω διαβάσει, ποντάρω στον απαρχαιωμένο εξοπλισμό.

chester20080

Επιφανές μέλος

αυτό είναι γραμμένο στον προσωπικό λογαριασμό αυτού του Ανδρόνικου....; Αχ με συγχωρείς, αλλά αν δεν είναι έγκυρη βιβλιογραφική πηγή, ή δε διασταυρώνεται και από αλλού, θα κρατήσω επιφυλάξεις Τσέστερ μου. Άλλωστε δεν έχει κάποια εξήγηση μηχανική. Σε εκτιμώ βαθυτατα, αλλά ας περιμένουμε. Ευχαριστώ πάντως
εχει το factreview
ανδρονικος κουτρουμπελης και σταμος αρχοντης ειναι οι κυριοι debunkers/factCheckers. Ο Στάμος ειναι ο γνωστος The Mad Scientist στο youtube

Χρήστες Βρείτε παρόμοια