_Silence_
Διάσημο μέλος

Κατάλαβα... Μάλλον μόνο η δική μου η μαμά είναι υπέρ του να μην καλέσω κανέναν άλλον εκτός απο τους πολύ κοντινούς μας ανθρώπους και να μην κάνω καν γλέντι, όταν παντρευτώ πρώτα ο Θεος!!!
Ετσι μπράβοΚαι η δικη μου, και η δικη μου!! Και ο μπαμπας μου, αλλα και οι δικοι του οι γονεις!! Ευτυχως δε λες, γλιτωσαμε!!!!! Χαχααχαχαχα

Παντρεύεσαι για τον ευατό σου και μόνο!5 Καλοί φίλοι, οι κουμπάροι και ο παπάς-δήμαρχος κτλκτλκτλ!Κανείς άλλος ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Αν με το καλό γίνει αυτό, θα είναι κοινή απόφαση, αν και δεν είμαι υπέρ σε τέτοιες σπατάλες, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ούτε να παντρευτώ σε εκκλησία θέλω, ούτε να βαφτίσω το παιδί μου (αν θέλει,ας βαφτιστεί μόνο του όταν ενηλικιωθεί - γιατί να του κοτσάρω ντε και καλά μια θρησκεία??).... Αν παντρευτώ (αργώ ακόμα..) θα το κάνω σε δημαρχείο... γενικά το πολύ συγγενολόι και η βαβούρα δεν μάρεσε ποτέ..
Δέν ξέρεις άν η νύφη θα συμφωνεί απόλυτα μαζί σου γιατί οι γυναίκες θέλουν συνήθως γάμο σε εκκλησία για να φωτογραφηθούν νυφούλες, βαβούρες και πολλές προβολές.
Mercury
Επιφανές μέλος

Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εεεε...Νομιζω οτι εαν δεν κανω λαθος, πως ειναι η νυφουλα. Οσο για τις φωτογραφισεις, τις βαβουρες και τις προβολες, μια χαρα τις κανεις και σε ενα δημαρχειο. Και χωρις την βιασυνη του παπα "Αντε αντε εχω και αλλους πελατες"!!!
Σε γάμους σε εκκλησία δέν είναι μόνο η τελετή που κρατάει επίσης κάμποση ώρα, είναι και τα γλέντια απο πάνω που συνήθως κρατάνε μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης μέρας.
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

όπως και να χει, παπάδες, τζέρτζελα, συγγενολόι... δεν τα μπορώ!
λίγοι και καλοί με λιτές ετοιμασίες..
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Σε παντρεύομαι...ναι καλέ, κοπέλα είμαι!!
όπως και να χει, παπάδες, τζέρτζελα, συγγενολόι... δεν τα μπορώ!
λίγοι και καλοί με λιτές ετοιμασίες..

Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Stefania_☭
Νεοφερμένο μέλος

skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δέν είχα δεί οτι είσαι κοπέλλα αλλά και πάλι μπορεί να ισχύει το αντίθετο, να είναι ο γαμπρός συντηρητικός απο θρησκόληπτη οικογένεια και να θέλει να παντρευτεί οπωσδήποτε με παπά στην εκκλησία.
σε αυτό έχεις δίκαιο.. πχ το αγόρι μου δεν μπορεί να φανταστεί γάμο χωρίς παπάδες, γλέντια ή παιδί αβάφτιστο (θα καεί στη κόλαση και αυτό και εγώ!!!)..

αλλα σε αυτό το θέμα είμαι κάθετη, η θρησκεία είναι κάτι πολύ βαθύ και προσωπικό, δεν μπορεί να μου το επιβάλει κανείς.. σε άλλα θέματα, μπορώ να συμβιβαστώ και να ρίξω μπόλικο νεράκι στο κρασί μου..
Pitsipopaki12
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι εναλλακτικές έχει κανείς, πέραν του θρησκευτικού γάμου και του πολιτικού, στην Ελλάδα;
Πρώτο τραπέζι ράφι.

Σοβαρά τώρα, καμία άλλη εναλλακτική.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

στην αρχή σκέφτηκα τον Manson, αλλά μετά προσγειώθηκαΤι εναλλακτικές έχει κανείς, πέραν του θρησκευτικού γάμου και του πολιτικού, στην Ελλάδα; Ώρες ώρες μου έρχεται να κάνω ό,τι μία φίλη, που παντρεύτηκε στο Las Vegas με παπά έναν Έλβις, το αμάξι ήταν ένα τεράστιο αμερικανικό του '60, και η ίδια είχε ντυθεί Μέριλυν. Ο γαμπρός ήταν κι αυτός ψιλο-Έλβις, και όλοι οι καλεσμένοι φορούσαν χαρούμενα ρούχα από τη δεκαετία του εξήντα. Πάρτι, χαρά, χαβαλές, και κανένα πρωτόκολλο...

Kurosaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Απλά οι πολιτικοί στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου ευέλικτοι, για να κάνουμε έναν στις 7 αντί τις 2 το μεσημέρι (Ιούλιο μήνα με 42 βαθμούς), έπρεπε να πέσει μέσο. Στη Βιέννη μία φίλη παντρεύτηκε βραδάκι, να μπορούμε να φάμε μετά βραδινό, σε ένα τέλειο δημαρχείο που διάλεξε (γιατί εδώ μόνο όπου κατοικείς μπορείς να παντρευτείς...), το διακόσμησε όπως ήθελε, η καλή δήμαρχος είπε πολύ προσωπικά και τρυφερά λόγια γιατί τη γνώριζε και μπήκε και στον κόπο να γράψει κάτι, φίλοι του ζευγαριού έπαιξαν κιθάρα, και η νύφη αποχώρησε στο ρυθμό ενός τραγουδιού hip hop, σέρνοντας το μωβ πέπλο της και λάμποντας από χαρά.

Στη Βιέννη μία φίλη παντρεύτηκε βραδάκι, να μπορούμε να φάμε μετά βραδινό, σε ένα τέλειο δημαρχείο που διάλεξε (γιατί εδώ μόνο όπου κατοικείς μπορείς να παντρευτείς...), το διακόσμησε όπως ήθελε, η καλή δήμαρχος είπε πολύ προσωπικά και τρυφερά λόγια γιατί τη γνώριζε και μπήκε και στον κόπο να γράψει κάτι, φίλοι του ζευγαριού έπαιξαν κιθάρα, και η νύφη αποχώρησε στο ρυθμό ενός τραγουδιού hip hop, σέρνοντας το μωβ πέπλο της και λάμποντας από χαρά.
Πωπω τι εγκεφαλικά είχαν να πέσουν αν γινόταν αυτό εδώ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.