Dark_kronos
Επιφανές μέλος

η καλη μουσικη παιζει ρολο,,οτι γλωσσα και να ειναι..
Απο την μερια του δημιουργου, δεν μπορεις να εκφραστεις σε καμια γλωσσα καλητερα απο τι στην μητρικη σου!
Επομενος παιζει και η γλωσσα τον ρολο της!
Το "ακουω μονο ξενα, καθολου ελληνικα" εινα το ιδιο με οποιοδηποτε αλλο τσουβαλιασμα, δεν αξιζει καν αναφορας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος

Ετσι είναι..όλα αυτα τα κομμάτια μένουν απλά για μερικούς μήνες, μέχρι τα clubs να βάλουν άλλα τραγούδια..
δεν εχεις και αδικο, αλλα στο ραδιοφωνο δεν εχω βρει κατι ενδιαφερον, περαν του ΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣ...
Παλιοτερα(οσο ημουν στο νησι) ακουγα freedom και οταν εκλεισε atlantis, μετα που σκατωσε και αυτος βρεθηκα απο κει που ειχα το ραδιο ανοιχτο μεχρι και το βραδυ, να μην ακουω ραδιοφωνο, στην Αθηνα ακουω λιγο Red αλλα μονο το απογευμα μου αρεσει που βαζει 80ιλες...
Τωρα που μενω Λαμια τα εχω βαψει μαυρα... δεν ακουω καθολου ραδιο(τοσο χαλια ραδιοφωνα εχει)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tinaki!!
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος

ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΙΝΙΚΟ ΡΟΚ..ΑΤΛΑΝΤΙΣ 105.2 !!!!!!
δεν μου αρεσει ο ατλαντις

ειναι πολυ ερασιτεχνικος.... περσι ειχε γινει ενα καλο ξεκινημα, αλλα ναυαγησε για καποιο λογο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tinaki!!
Νεοφερμένο μέλος

challenger
Επιφανές μέλος

ναι δεν είναι εμπορικός, αλλά αυτό δεν αναιρεί το ότι οι εκπομπές δεν έχουν ποιότητα.ναι δεν αντιλεγω ειναι πλ ερασιτεχνικος.κ.αλλλα αξιζει γτ δεν εχει τιποτα εμπορικο και αυτο ειναι που μετραει!ολοι στν ατλαντις κανουν καλη δουλεια..!ειναι πλ καλοι παραγωγοι!
Δεν μετρά να είσαι μόνο καλός παραγωγός, πρέπει ο σταθμός να έχει σωστό στήσιμο, και ο ατλαντις είτε το θέλουμε είτε όχι, ΔΕΝ έχει...
Επειδή απασχολούμαι στο χώρο της ραδιοτηλεόρασης εδω και μια πενταετία και ξέρω πέντε πραγματάκια παραπάνω από σένα, αλλά και επειδή πέρσι ήταν εκεί ένας φίλος μου, και φέτος κάνει εκπομπές ένας ξάδερφος μου στα λέω επειδή τα έχω δει... δυστυχώς! Ο ατλαντις δεν έπρεπε και δεν του αξίζει να είναι εκεί που είναι..

Ε βασικά ξέρεις αυτό δεν αποτελεί επιχείρημα για την ραδιοφωνία εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια...και φυσικα παιζει ολο το 24ωρο !!!
tinaki!!
Νεοφερμένο μέλος

challenger
Επιφανές μέλος

και μου χτυπαει καπως ασχημα....
tinaki!!
Νεοφερμένο μέλος

οταν λες οτι δεν υπαρχει σοβαροτηητα τι ενοεις???για εξηγισε μου λιγο!απλα φαινεται πολυ πως δεν υπαρχει σοβαροτητα, και μαλιστα σε πολλους τομεις,
και μου χτυπαει καπως ασχημα....
Iratus
Δραστήριο μέλος

challenger
Επιφανές μέλος

οταν λες οτι δεν υπαρχει σοβαροτηητα τι ενοεις???για εξηγισε μου λιγο!
εμένα μου θυμίζει παράνομο ραδιόφωνο δεκαετίας του 80 με αφιερώσεις και χαρίσματα...

δηλαδή έλεος, πιο παιδάκια κι από τα παιδάκια...
Το δε στούντιο... τραγικό... ούτε ρικοφον δεν έχει, μιλάει μία ο παραγωγός και ακούς άλλες τρεις φορές την ηχώ...
τα σκόρπια καλώδια που δεν πηγαίνουν πουθενά...
Η μη προσοχή των μηχανημάτων από τους παραγωγούς...
και πολλά άλλα πράγματα που χτυπάνε πολύ άσχημα, άλλα δεν θέλω να τα γράψω εδώ γιατί δεν συνηθίζω να είμαι μηδενιστικός...

Γιατί πολύ απλά δε πουλάει.Οι νέοι προτιμούν σκυλοτράγουδα και ατάλαντους![]()
όχι μόνο αυτό, απλά και οι λίγοι που θέλουν να ακούσουν ρόκ,
βάζουν ατλαντις και τρώνε στη μάπα τον κάθε ατάλαντο και δήθεν μουσικό παραγωγό,
που κάνει πιο ερασιτεχνικό ραδιόφωνο και από τον μπλακμαν....
αποτέλεσμα, γυρίζουν στον red ή σε όποιον άλλο παίζει κάτι ανεκτό εκείνη τη στιγμή....
paper+
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240
Επισκέπτης

Σωστά! Κι αυτό είναι Afro-Cuban jazz
Εμφανείς οι επιρροές από Coltrane
_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

γιατί ποιος ακούει "ελληνικό ροκ";![]()

Υγ ευτυχώς που σε λένε Βασίλη κι όχι... Αλίκη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.