τον άντρα μου δεν τον ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά... ούτε καν με τη δεύτερη και το ξέρει

δεν είναι ο ΚΟΥΚΛΟΣ .. έχει όμως άλλα πράγματα που με έλκυσαν και τον ερωτεύτηκα τελικά ναι, αλλά πολύ μετά... αφού πρώτα τον είχα αγαπήσει... τον είχα εκτιμήσει! (ο πρώτος μου άντρας δε, ήταν σαν μοντέλο)
Αρραβωνιαστήκαμε μετά από μερικούς μήνες συμβίωσης και παντρευτήκαμε κάπου στον 1,5 χρόνο...
Πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα έλεγα.... αν λάβεις υπόψη σου ότι τον πρώτο μου άντρα τον παντρεύτηκα μετά από 7 χρόνια σχέσης
Ναι στο περίπου θα μπορούσε να πει κάποιος που δεν με ξέρει ότι με έπιασε η κωλοπιλάλα, ότι είδα το ράφι να έρχεται, ότι φοβήθηκα τη μοναξια κι όλα αυτά τα καθόλου όμορφα....
Όμως αυτή είναι η οπτική ενός τρίτου κι απ έξω απ τη σχέση μας...
Εμείς μέσα στην σχέση μας, σε αυτή την ηλικία, μετά τους 6 μήνες συμβίωσης ΞΕΡΑΜΕ ότι μπορούμε να πάμε παρακάτω... και ΘΕΛΑΜΕ και οι δύο να κάνουμε οικογένεια...
Αυτό στον πρώτο μου γάμο το ανακάλυψα σκέφτηκα μετά απο τα 6 πρώτα χρόνια της σχέσης 20-26 και στα 27 παντρευτήκαμε.
Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και βλέπω και ξέρω ότι ο γάμος μου θα πετύχει... όπως ήξερα στον πρώτο μου γάμο απ το πρώτο εξάμηνο ότι ΔΕΝ θα πετύχει!
Κι επειδή εγώ είμαι φρεσκοπαντρεμένη κι ίσως να μην μετράει τόσο πολύ, ναι ξέρω κι άλλα ζευγάρια στην ηλικία μου που ΕΠΕΛΕΞΑΝ να διαλέξουν σύντροφο για τη ζωή τους κι όχι εραστή και τελικά κατέληξαν πολύ ερωτευμένα με έναν σύντροφο-εραστή