mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

μεσο κοινωνικης δικτοιωσης αλλα μου ετρωγε πααρα πολυ προσωπικο χρονο!! Ικανοποιει κατα καποιο περιεργο λογο την ανθρωπινη περιεργεια.. Σιγουρα καποια στιγμη θα το ξαναενεργοποιησωω αλλα μεχρι να τελιωση η εξεταστικουλα μου αυτη η στιγμη θα αργησει!
Λοιπον για να ακουσω δικες σας εμπειριες για αυτην την περιεργη κινηση που κανατε η σκεφτεστε να κανετε μια μερα (ενα μικρο κουμπακι ειναι στις ρυθμισεις απορρητου τιποτα αλλοο)

Το πιο γελοιο ειναι που σου βγαζει τα ατομα στα οποια θα λειψεις παιδια πραγματικα μολις ανακαλυψα ποιοι ειναι οι μεγαλυτεροι κουτσομπολιδες απο τη λιστα των φιλων μου... Ατομα που δεν υπηρχε περιπτωση να μου μιλησουν στο δρομο το facebook εκρινε οτι θα τους λειψω κιολαςς ε οχι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εσβησα το facebook μετα απο 5 χρονια εθισμενης χρησης και ειμαι περιφανηηηη!!!! Βασικα δεν παει για μενα να ειναι το Νο 1
μεσο κοινωνικης δικτοιωσης αλλα μου ετρωγε πααρα πολυ προσωπικο χρονο!! Ικανοποιει κατα καποιο περιεργο λογο την ανθρωπινη περιεργεια.. Σιγουρα καποια στιγμη θα το ξαναενεργοποιησωω αλλα μεχρι να τελιωση η εξεταστικουλα μου αυτη η στιγμη θα αργησει!
Λοιπον για να ακουσω δικες σας εμπειριες για αυτην την περιεργη κινηση που κανατε η σκεφτεστε να κανετε μια μερα (ενα μικρο κουμπακι ειναι στις ρυθμισεις απορρητου τιποτα αλλοο)Κοιτα να δεις ομως που ειναι τοοσο δυσκολο να το πατησεις
Το πιο γελοιο ειναι που σου βγαζει τα ατομα στα οποια θα λειψεις παιδια πραγματικα μολις ανακαλυψα ποιοι ειναι οι μεγαλυτεροι κουτσομπολιδες απο τη λιστα των φιλων μου... Ατομα που δεν υπηρχε περιπτωση να μου μιλησουν στο δρομο το facebook εκρινε οτι θα τους λειψω κιολαςς ε οχι...
ηρωίδα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Διέγραψα αρκετά άτομα, και άφησα κάπου 130 άτομα, αυτούς που πραγματικά ξέρω και μιλάω συχνά. Παλιά ήμουν καμένος στο facebook, τωρα απλά το έχω για να μιλάω με φίλους. Ούτε check-in, ουτε likes, ούτε φωτογραφίες δεν ανεβάζω. Και νομίζω έτσι πρέπει να το χρησιμοποιούν όλοι. Να κάνουν χρήση και όχι κατάχρηση.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

Κάποιοι με ρωτάνε "και καλά, πώς ζεις?"

merry poppins
Δραστήριο μέλος

Stavri_
Τιμώμενο Μέλος

Vivian.
Δραστήριο μέλος

Δεν έχω και δεν είχα ποτέ facebook, (για λόγους αρχής).
Κάποιοι με ρωτάνε "και καλά, πώς ζεις?"
![]()
Αναπνέοντας πες τους...

Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος

mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ωστοσο δεν ηταν λιγες οι φορες τωρα τελευταια που ολο και συχνοτερα ενιωθα το μεγαλο αδελφο στο σπιτι μου ειτε με τα check in ειτε με τις φωτογραφιες που φιλοι μου ανεβαζαν΄΄ ατομα που για προσωπικους μου λογους δεν ηθελα να γνωριζουν το τι κανω πλεον το ηξεραν και απο αντιδραση και αυτοι αρχισαν να κοινοποιουν το τι κανουν ενω παλιώτερα δεν ασχολουνταν και πολυ με το facebook. Εκει επαθα και το πρωτο σοκ
Το δευτερο ομως προηλθε απο κατι χειροτερο συνειδητοποιησα οτι και γω ειχα γινει μια διαδικτυακη κουτσομπολα τα μηνυματα στο ινμποξ απο κολλητες που μου σχολιαζαν φωτογραφιες κοινων φιλων ολο και πληθαιναν σε σημειο που αν δεν υπηρχαν κατι μου λειπε..
Το καλοκαιρι που μας περασε επειδη δεν μπορεσα για πολλους λογους να παω διακοπες και ημουν αναγκασμενη να ζω στο σπιτι των γονιων μου περασα αρκετα βραδια μου ξενυχτωντας στο facebook κανοντας τιποτα αλλο παρα να κουτσομπολευω να ανεβαζω ολο και πιο βλακωδεις εξυπναδες και να ερωτοτροπω ενολιγοις ολο και περισοοτερο με τον μεγαλο αδερφο
Ως εδω ομως ειμαι μια μερα χωρις facebook και πραγματικα νιωθω ελευθερη ειναι ενα συναισθημα που δεν μπορω να το εξηγησωω πιστευω οτι θα αργησω να το ενεργοποιησω και οταν το κανω θα μαι και γω απο αυτους που θα το χρησιμοποιουν μονο για φτηνη επικοινωνια και τιποτα αλλο..
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος

Αν δεν είχα ούτε το facebook θα ήμουν εξ ολοκλήρου αποκωμένος από παρέες.Χάνομαι.Εξαφανίζομαι και απομακρύνομαι,άθελά μου πολλές φορές,και πραγματικά το facebook έχει βοηθίσει πολύ στην επικοινωνία μου.
Επιπλέον είμαι μέλος σε πολλές επιστημονικές σελίδες,και είμαι συνεχώς ενήμερος για τα επιστημονικά νέα.Έχω στην αρχική μου σελίδα συνέχεια επιστημονικά άρθρα,έρευνες και είμαι μέλος σε πολλές επιστημονικές κοινότητες.Επιπλέον διαβάζω έξυπνα πράγματα,φιλοσοφίες,και είμαι μέλος σε μια ομάδα με άτομα που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εμένα (ασπεργκερ) και αυτό επίσης με βοηθά πολύ.
Είμαι συνέχεια offline,δε μπαίνω ποτέ για τσάτ,και όποιος θέλει να με βρει απλά μου στέλνει μήνυμα.Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι η χρήση του μπορεί να γίνει πολύ δημιουργική και παραγωγική χωρίς να σπαταλάς άσκοπα το χρόνο σου σε μ@λ@κίες.Αν το έσβηνα θα έχανα πολλά πράγματα.Το βασικότερο όμως θα ήταν ότι θα έχανα επαφές με πολύ κοντινά άτομα.Έχω γενικότερα τάση να χάνομαι.
Liakouras
Δραστήριο μέλος

F R A N K
Νεοφερμένο μέλος

Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

- Ειμαι μια μερα χωρις fb!
- Εχω καταφερει να κλεισω 3 μηνες χωρις να επανενεργοποιησω το λογαριασμο μου!
Τελικα,περισσοτερο εθισμος ειναι στην κλειδαροτρυπα κτλ παρα οτιδηποτε αλλο! Μια νεα μορφη εξαρτησης...
Γι'αυτο μπραβο σε ολους που πηραν την αποφαση να το κλεισουν κ ακομα περισσοτερο σε αυτους που δεν το ανοιξαν ποτε!

mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

χαχαχαχ εσκεμμενα το παρουσιαζω ετσι εγω προσωπικα ακριως γιατι εκει θελω να καταληξω η υπερολικη χρηση του ειναι μια μορφη εθισμουυ και πολυ ασχημου μαλισταΜου θυμιζει σαν rehab group το thread!
- Ειμαι μια μερα χωρις fb!
- Εχω καταφερει να κλεισω 3 μηνες χωρις να επανενεργοποιησω το λογαριασμο μου!
Τελικα,περισσοτερο εθισμος ειναι στην κλειδαροτρυπα κτλ παρα οτιδηποτε αλλο! Μια νεα μορφη εξαρτησης...
Γι'αυτο μπραβο σε ολους που πηραν την αποφαση να το κλεισουν κ ακομα περισσοτερο σε αυτους που δεν το ανοιξαν ποτε!![]()
Τωρα αναφορικα σε αυτους που ποτε δεν εκαναν εγω δεν ειμαι και τοσο θετικη πιστευω οτι πριν ακυρωσεις κατι πρεπει να το δοκιμασεις πρωτα
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Μια από τα ίδια..Είμαι συνέχεια offline,δε μπαίνω ποτέ για τσάτ,και όποιος θέλει να με βρει απλά μου στέλνει μήνυμα.Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι η χρήση του μπορεί να γίνει πολύ δημιουργική και παραγωγική χωρίς να σπαταλάς άσκοπα το χρόνο σου
Όλα έχουν την καλή και την κακή χρήση τους.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Από κει και πέρα είναι ανάλογα τη χρήση που κάνει ο καθένας. Ποτέ δε κατάλαβα πώς είναι δυνατόν σε καθημερινή βάση, πηγαίνοντας για καφέ με τη παρέα σου, κάθεσαι και ασχολείσαι βγάζοντας φωτόζ, κάνοντας ταγκ και τσεκ ιν. Δε το κρίνω, απλά δε κατάλαβα ποτέ τη λογική. Εγώ όταν περνάω καλά δε πάει καν ο νους μου να μπω φβ να κάνω τσεκ ιν. Τεςπα.
Ότι είναι εθισμός πάντως είναι. Στο λεωφορείο, στο δρόμο, περιμένοντας κάποιον/κάτι δεν έχεις τι να κάνεις και μπαίνεις φβ και χαζεύεις, έχει γίνει κομμάτι της ζωής μας και το κάνουμε μηχανικά. Σε νορμάλ πλαίσια δεν έχει κάτι τόσο παράξενο, μέσω επικοινωνίας είναι στην ουσία για μένα, όπως ήταν το κινητό που δε μπορούσες να βγεις έξω χωρίς αυτό. Απλά τώρα το κινητό έχει και φβ.

Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι καλα..... ισα-ισα αν ηξερε οτι θα γινοταν εκατομυριουχος και θα ειχε τοσο μεγαλη φημη θα το εκανε και μια ωρα νωριτερα μην σου πω..Αυτός που ανακάλυψε το facebook άν μπορούσε να φανταστεί το κακό που έκανε θα το κρατούσε μόνο για τον εαυτό του

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.