Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura
Πολύ δραστήριο μέλος

Έρως για μένα πρωτίστως και όλα πήραν το δρόμο τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teddy bear
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ έκανα σέξ για πρώτη φορά γιατί είχαμε πολύ καιρό μαζί πάνω από χρόνο,των αγαπούσα δεν μπορώ να πω αλλά με πίεσε λιγό για να το κάνουμε...
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ακούγεται όντως λίγο αντιφατικό.όχι ότι είναι κακό να είσαι παρθένα την πρώτη νύκτα του γάμου, αλλα γιατί φοβόσουν ακόμα και τον άνθρωπο που σαγαπάει![]()

Για αυτό το θέμα με την πίεση, τι να πει κανείς άραγε;Εγώ έκανα σέξ για πρώτη φορά γιατί είχαμε πολύ καιρό μαζί πάνω από χρόνο,των αγαπούσα δεν μπορώ να πω αλλά με πίεσε λιγό για να το κάνουμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εγω προσωπικά έκανα επειδή είχα σεξουαλικές ορμές, ανησυχίες, είχα βρει τον κατάλληλο(πρωτάρης σαν κι εμένα, ηλικιακά σαν κι εμένα, είχαμε και σχέση πολλά χρόνια) οπότε ήρθε... μετά απο αρκετή κουβέντα και των δύο μας(παρ ο,τι πιτσιρίκια τόοοοτε

αυτά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

thanos323
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε θέλω με αυτόν που θα το κάνω πρώτη φορά επειδή τον αγαπώ και αισθάνομαι κάτι να ξέρει ότι δεν έχω ξανακάνει τίποτα.
Ώρες ώρες σκέφτομαι πρώτη φορά να το κάνω με κάποιον άγνωστο απλά για να μην είμαι παρθένα όταν θα γίνει με το πρόσωπο που θα θέλω.
Αχ... Δεν ξέρω. Είμαι εντελώς μπερδεμένη, αγχωμένη, χάλιαααα... ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
love_angel
Επιφανές μέλος

Δεν έχω κάνει ακόμη κάτι αλλά έχω πάααααρα πολύ άγχος...
Δε θέλω με αυτόν που θα το κάνω πρώτη φορά επειδή τον αγαπώ και αισθάνομαι κάτι να ξέρει ότι δεν έχω ξανακάνει τίποτα.
Ώρες ώρες σκέφτομαι πρώτη φορά να το κάνω με κάποιον άγνωστο απλά για να μην είμαι παρθένα όταν θα γίνει με το πρόσωπο που θα θέλω.
Αχ... Δεν ξέρω. Είμαι εντελώς μπερδεμένη, αγχωμένη, χάλιαααα... ΒΟΗΘΕΙΑ!!!

ποσο χρονων εισαι κουκλα μου?
δε το πιστευω οτι εχουμε φτασει τετοιο σημειο που το να σαι παρθενα ειναι ντροπη.
δε θα σου πω τα κλισε αν σαγαπα δε θα χει προβλημα κλπ γιατι στα αυτα μου ηχει γελοιο το να χει προβλημα καποιος ανθρωπος για αυτο.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Neraida
Επιφανές μέλος

Να κανει κανεις σεξ για πρωτη φορα και να μην ειναι ερωτευμενος παει στο καλο....αλλα να μην εχει καν ορμες?! Μα τι στο διατανο κανει?! Ιλεος!
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Topic:Γιατί κάνατε σεξ πρώτη φορά;
Όταν της έλεγα πονηρά λογάκια, μου έλεγε "Μη, θα πάμε στην Κόλαση"...
Εκείνη την ώρα θυμήθηκα έναν ζοφερό τρίλογο (διάλογος μεταξύ τριών) που είχα εις την πατρικήν μου οικία παλιότερα:
-Μανούλα: Δε μπορώ να μαγειρεύω σαν εστιατόριο, αυτό το φαϊ έχουμε, θα το φάτε
-Αδερφούλης: Ο Λυκούργος μου πήρε το σαγανάκι... Γιατί;;;;;
-Εγω: Γιατί είσαι χοντρός ρε!
-Μανούλα και αδερφούλης με μια φωνή: Τράβα στο διάολο!!!
Και δεν έγινε!!!

Έτσι όρμηξα στο Λενάκι μπας και όντως πάω στην Κόλαση! Εκεί θα είχε πολλά σαγανάκια!!!

Όμως ήμουν μικρό και τρυφερό και δεν ήξερα.... Πουθενά η Κόλαση.... Πουθενά τα σαγανάκια!!!

Μόνο κάτι αίσχη με ανάγκαζε να κάνω.... Ξέρετε, από αυτά που αγκαλιάζονται δυο άνθρωποι και κάνουν μουτς μουτς και χάμπα χάμπα....όμως το εισιτήριο για την Κόλαση το έκοψα....τσάμπα!!
Αργότερα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κάτω Κόσμο, ο Αρχισάτανος ιερεύς, μου είπε: "Μα καλά πόσο βλάκας είσαι αδερφάκι μου; Αφού είσαι ήδη στην Κόλαση!!!"
Του λέω "Τι εννοείς μέγα Μέντορά μου;" και μου απαντά αποστομωτικά:
"Εργάζεσαι σαν δούλος
Πληρώνεσαι με "μαστίγωμα" από την Κυβέρνησή σου
Το καθημερινό σου ηχητικό απαύγασμα απολαύσεως είναι το Dream Evil - You are the One
Για να λάβεις έρωτα, πρέπει να κάνεις τον σκληρό, που έρχεται σε αντιδιαστολή με το κάτωθι, όπου...
Για να κάνεις σεξ πρέπει να κάνεις τον μαλακό, με κατάληξη πολλές φορές να μπερδεύεις τα φωνήεντα και να κάνεις τον μαλάκα
Η Briana Banks σταματάει την παραγωγή ερωτικών ταινιών, άλλο βασανιστήριο από κει... Ποτέ η αυτοικανοποίηση δεν θα είναι ίδια!
Τα καλοριφέρ σου είναι τόσο ζεστά που για να ανακουφιστείς πρέπει να γδάρεις το δέρμα σου για να βγεί
Πληρώνεις για αυτά τα καλοριφέρ σαν να είσαι κροίσος με την τσέπη ενός φυτωρίου γιάπη
Ζείς σε έναν κόσμο που η διεστραμμένη ηθική ονομάζεται "ελευθερία", η αυθάδεια "δικαίωμα" και η απουσία ελέγχου "ευδαιμονία"..."
Μα είχε άδικο;;; Κι εγώ ο ρηχός πήγα κι έκανα πρώτη φορά σεξ για ένα σαγανάκι.... Ντροπή μου!!!

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Μα είναι ερώτηση αυτή κύριε πρόεδρε;

Σάμπως θυμάμαι κιόλας μετά από τόσον καιρό;

Το "είχα καύλες" είναι καλή απάντηση, ή θεωρείται πως ρίχνει το επίπεδο στο βύθουλα;

(Όχι παιδί μου, απαντά ο Αρχισάτανος Μέντοράς μου με υποχθόνεια φωνή. Κανείς δεν μπορεί να το πάει πιο κάτω από εκεί που το έφτασε ο αδελφός Λυκούργος...

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Απο αναγκη..Γιατί κάνατε σεξ πρώτη φορά;

Tempora
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Απλά ο κόσμος τείνει να κρίνει πιο ιδεαλιστικά τον εαυτό του και πιο κυνικά τους άλλους.Νομίζω ότι η δημοσκόπηση και οι απαντήσεις παρουσιάζουν τα πράγματα πιο ιδεαλιστικά απ' ότι είναι στη 'πραγματική' κοινωνία τη τελευταία δεκαετία.
(και τα 2 έχουν παίξει ρόλο σε αυτό που λες)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.