marina289
Δραστήριο μέλος

Τα είχα με την καψούρα την τρελλή της εφηβείας... δεν κάνουμε τίποτα από δικές μου αναστολές, ντροπαλήήήή...τα χαλάμε για άσχετο λόγο...
Τα φτιάχνω με κάποιον για τον οποίο δεν έκοβα και φλέβα. Σκέφτηκα όμως ¨ας κάνω με αυτόν εδώ να μάθω, και όταν μετά τα ξαναφτιάξω με την ¨καψούρα¨, να μην είμαι τελείως άσχετη, να έχω μια άλφα κατάρτιση¨

Έτσι και έγινε, έτσι και έκανα, πραγματοποιήθηκε... εκτενώς η εκμάθηση, και τα ξαναφτιάχνω μετά με την ¨καψούρα¨ έχοντας πλέον γνώση του αντικειμένου...

Η ¨καψούρα¨ έπαθε μια παράκρουση γιατί μέσα σε 2 βδομάδες του πήγε άλλη Μαρίνα...

(Ο άλλος στο μεταξύ όταν κατάλαβε ότι του ¨χάρισα την παρθενία μου¨

Οπότε θα απαντήσω όχι ακριβώς ¨¨περιέργεια¨, αλλά ¨ανάγκη εκμάθησης¨...
Οκ, είναι και τρυφερό αν το σκεφτείς ότι το κάνεις αυτό από ανασφάλεια τελικά, για το πώς θα φανείς σε αυτόν που σε ενδιαφέρει πραγματικά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Η εμπειρία μου με έχει διδάξει ότι αν περιμένεις να πάει στο 3ο-4ο ραντεβού το έχεις χάσει το τραίνο...Έχεις κάποια αμφιβολία και ρωτάς εμάς?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Η εμπειρία μου με έχει διδάξει ότι αν περιμένεις να πάει στο 3ο-4ο ραντεβού το έχεις χάσει το τραίνο...
Γιατί??
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

- Πρώτη φορά ήπιαμε νερό επειδή διψούσαμε
- Πρώτη φορά φάγαμε επειδή πεινούσαμε
- Πρώτη φορά πήγαμε εκκλησία επειδή μας αναγκάσαν (ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας)
- Πρώτη φορά πήγαμε σινεμά για την παρέα
- Πρώτη φορά γράψαμε "έκθεση" επειδή φοβόμασταν τον καθηγητή
Εντελώς συμπτωματικά .... όλα την πρώτη φορά τα κάναμε για απλούς λόγους ενώ για το σεξ μπορούμε να γράφουμε τόσες σελίδες όσες είναι και ο προϋπολογισμός του κράτους...
Έλα τώρα!Γιατί??
Τι ερωτήσεις είναι αυτές ...

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Δεν ξέρω, δεν είμαι γυναίκα...Γιατί??
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ωχ και εσύ τώρα!Δεν ξέρω, δεν είμαι γυναίκα...
Υ.γ.: Τελικά η "μάχη των φύλλων" δεν έχει να κάνει με την διαφορετικότητα, αλλά με την ομοιότητα ... και συγκεκριμένα ότι και οι δυο πλευρές κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας!

Θίγεται ο ανδρισμός σας;Η εμπειρία μου με έχει διδάξει ότι αν περιμένεις να πάει στο 3ο-4ο ραντεβού το έχεις χάσει το τραίνο...

Roben twn Xazwn
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ηταν το 2ο ραντεβού, ε να μην την πήδαγα;
Έχεις κάποια αμφιβολία και ρωτάς εμάς?
Η εμπειρία μου με έχει διδάξει ότι αν περιμένεις να πάει στο 3ο-4ο ραντεβού το έχεις χάσει το τραίνο...
Μην ανησυχείς
μπορείς πάντα να την γυρίσεις από ευγένεια ως το σπίτι της με τα πόδια
tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Μπορώ να καταλάβω το "Το έκανα για πρώτη φορά επειδη μου έκατσε ή επειδή είχα κ@#λ€$", αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το ήταν το δεύτερο ραντεβού???
Ε και??
Κι εμένα ήταν το 3216789456125489716575891342059871283503164577218957816στό δευτερόλεπτο της ζωής μου(μην τυχόν και το μετρήσει κανείς, τυχαίο νούμερο είναι), αλλά αυτό δεν είναι λόγος...
That's my point... Αν και συνήθως η απάντηση είναι το απλώς προέκυψε κατα την γνώμη μου...
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα επρεπε να ξερεις ...ενας επιτυχημενος εραστης... γνωριζει παντα τι θελει η γυναικα και vise versa...Δεν ξέρω, δεν είμαι γυναίκα...

Tania_K
Εκκολαπτόμενο μέλος

Οταν εισαι ετοιμη καντο

Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτό που ήθελα να πω είναι το εξής:
Μπορώ να καταλάβω το "Το έκανα για πρώτη φορά επειδη μου έκατσε ή επειδή είχα κ@#λ€$", αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το ήταν το δεύτερο ραντεβού???
Ε και??
Κι εμένα ήταν το 3216789456125489716575891342059871283503164577218957816στό δευτερόλεπτο της ζωής μου(μην τυχόν και το μετρήσει κανείς, τυχαίο νούμερο είναι), αλλά αυτό δεν είναι λόγος...
That's my point... Αν και συνήθως η απάντηση είναι το απλώς προέκυψε κατα την γνώμη μου...
Μπορεί να φοβήθηκε ο άνθρωπος ότι δε θα υπάρξει τρίτο.

rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Ή μπορει οταν ηταν μικρος να ειχε εναν ανταγωνιστικο πατερα και να επιφορτιστηκε με μεγαλη πιεση.Τότε είναι το "μάλλον ήταν η τελευταία μου ευκαιρία" ο λόγος, αλλά σε καμία περίπτωση το "ήταν το δεύτερο ραντεβού"...
Υγ. Ξέρω ότι σπάω τα νεύρα του κόσμου και τα δικά σου μαζί,![]()

Guest 990498
Επισκέπτης

1.02*10^47 χρόνια.Κι εμένα ήταν το 3216789456125489716575891342059871283503164577218957816στό δευτερόλεπτο της ζωής μου(μην τυχόν και το μετρήσει κανείς, τυχαίο νούμερο είναι)

Neraida
Επιφανές μέλος

Πόσο κυνικό θα θεωρηθεί....i know...
Δεν υπήρξα όμως ποτέ αναγνώστρια της Σούπερ Κατερίνας και του Cosmopolitan (που μιλάνε για πρώτες φορές με ψαλμωδία αγγέλων), τότε το Nitro περνούσε από χέρι σε χέρι -οκ δεν δικαιολογούμαι-...
Τα είχα με την καψούρα την τρελλή της εφηβείας... δεν κάνουμε τίποτα από δικές μου αναστολές, ντροπαλήήήή...τα χαλάμε για άσχετο λόγο...
Τα φτιάχνω με κάποιον για τον οποίο δεν έκοβα και φλέβα. Σκέφτηκα όμως ¨ας κάνω με αυτόν εδώ να μάθω, και όταν μετά τα ξαναφτιάξω με την ¨καψούρα¨, να μην είμαι τελείως άσχετη, να έχω μια άλφα κατάρτιση¨
Έτσι και έγινε, έτσι και έκανα, πραγματοποιήθηκε... εκτενώς η εκμάθηση, και τα ξαναφτιάχνω μετά με την ¨καψούρα¨ έχοντας πλέον γνώση του αντικειμένου...
Η ¨καψούρα¨ έπαθε μια παράκρουση γιατί μέσα σε 2 βδομάδες του πήγε άλλη Μαρίνα...Η πρώτη έσφιγγε την ζώνη του τζιν να μην μπορεί να βάλει μέσα το χέρι, και η δεύτερη επέστρεψε με στυλ ¨τί θέλεις να σου μάθω¨...
(Ο άλλος στο μεταξύ όταν κατάλαβε ότι του ¨χάρισα την παρθενία μου¨άρχισε να μου λέει ¨σ'ευχαριστώ¨ και ¨σ'ευχαριστώ¨ ... Μάλλον πιο πολύτιμη τη θεωρούσε αυτός από μένα...
)
Οπότε θα απαντήσω όχι ακριβώς ¨¨περιέργεια¨, αλλά ¨ανάγκη εκμάθησης¨...
Οκ, είναι και τρυφερό αν το σκεφτείς ότι το κάνεις αυτό από ανασφάλεια τελικά, για το πώς θα φανείς σε αυτόν που σε ενδιαφέρει πραγματικά...
Τωρα επαθα εγω παρακρουση!
Ουσα ντροπαλη κανεις ερωτα για πρωτη φορα με καποιον που δε σε ενδιαφερει ιδιαιτερα και σε δυο εβδομαδες εχεις καταληξει σεξ εξπερτ!

Καταλαβαινεις πως οσο και να θελω να τα "κολλησω" μεταξυ τους, αδυνατω!

jesse_james
Δραστήριο μέλος

marina289
Δραστήριο μέλος

χα χα χα χα χα χα χα!!!
Τωρα επαθα εγω παρακρουση!
Ουσα ντροπαλη κανεις ερωτα για πρωτη φορα με καποιον που δε σε ενδιαφερει ιδιαιτερα και σε δυο εβδομαδες εχεις καταληξει σεξ εξπερτ!
Καταλαβαινεις πως οσο και να θελω να τα "κολλησω" μεταξυ τους, αδυνατω!

(Τώρα το είδα αυτό!) Δεν ξέρω ρε ΝεραΪδούλα! Είμαι αντιφατική...

Όντως, ήμουν πολύ ντροπαλή , αφού να σκεφτείς έσφιγγα τόσο σφιχτά τη ζώνη του τζιν , για να μην κάνει καμιά κίνηση και βάλει κανα χέρι από μέσα, που γινόταν κοκκινίλα και έμενε σημάδι για καμιά ώρα αφού έβγαζα το τζιν...

(Αντιφατική ...Ή αλλιώς Ζυγός με ωροσκόπο Δίδυμο, Σελήνη στον Τοξότη και Αφροδίτη στον Σκορπιό!)
Με τον άλλο (τον ¨δάσκαλο¨) που ήταν και πιο μπασμένος, το είδα επιμορφωτικά το θέμα...Εκμάθηση... Ταχύρυθμα μαθήματα! Τί να πεις... Άβυσσος....

Βασικά βλακώδης ανασφάλεια έπαιζε... (Μην με έβλεπε άσχετη ο πρώτος, η καψούρα μου , και ξενέρωνε... Ήθελα να πάω καταρτισμένη!

eleniav
Νεοφερμένο μέλος

εχει σχεση, το αν εισαι ετοιμος-η, αν εχεις εμπιστοσυνη στο ερωτικο σου συντροφο
και γενικοτερα να νιωθεις καλα με αυτο που κανεις..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

προσωπικα δεν πιστευω οτι εχει σχεση με την ηλικια..
εχει σχεση, το αν εισαι ετοιμος-η, αν εχεις εμπιστοσυνη στο ερωτικο σου συντροφο
και γενικοτερα να νιωθεις καλα με αυτο που κανεις..![]()
Ξέχασες το αν είσαι στουπί από το ποτό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.