eleniav
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και της απολαυσεις που εχει...............

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Δεν έχω κάνει σεξ ακόμα και γενικά δεν έχω κάνει σχέση ακόμα με κάποιον...Λοιπόν όταν ερωτευτώ θα κάνω .. χεχε
![]()
Σπανιο στης μερες μας να το ακους αυτο απο μια κοπελα σε αυτην την ηλικια! Μπραβο σου τοξικοχειλη!

ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Ευχαριστώ πολύ Κρόνε!Σπανιο στης μερες μας να το ακους αυτο απο μια κοπελα σε αυτην την ηλικια! Μπραβο σου τοξικοχειλη!![]()

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε πολλούς που το λέω με αποπαίρνουν, αλλά αυτό γίνεται σχεδόν με όλες τις απόψεις μου οπότε...

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

ναί είναι πολύ σοβαρός ο λόγος ...Σαν κλασσικό αγοροκόριτσο με αντικονφορμιστικές διαθέσεις, απλά για να χάσω την "παρθενιά" που θεωρούσα τότε βάρος. Πως τα αγορια θέλουν να είναι έμπειρα και να μην γίνουν "ρεζίλι"? Αυτό.
Σε πολλούς που το λέω με αποπαίρνουν, αλλά αυτό γίνεται σχεδόν με όλες τις απόψεις μου οπότε...![]()

νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

DreamStealer
Δραστήριο μέλος

αλλα και η δευτερη για τον ιδιο λογο ηταν

(η τελευταια ομως... ειχε και λαβ μεσα....

mairiboo!
Νεοφερμένο μέλος

1.καταρχας με το αγορι μου τσακωνομασταν σχεδον καθε μερα και ειχα εναν φοβο πως αν προχωρησω την επομενη μερα για εναν ασχετο λογο θα τσακονωμουν και θα χωριζα (κατι που καμια κοπελα δεν θελει τετοια καταληξη για την πρωτη της φορα)
2.επειδη εχω προχωρημενη σχεση με τη μαμα μου δεν θα γινοταν να μην της το πω ( ασχετα οτι θα το καταλαβαινε απο μονη της) σκεφτομουν και αυτο...ΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ?? ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ !
TRAGIC !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

επειδή βαρέθηκα να ειμαι γυμνός, να πληκτρολογώ με το ένα χέριγιατί κάνατε σεξ πρώτη φορά
και με το άλλο να γαργαλάω τις ρώγες μου.

άσε που είχα βαρεθεί να βάζω όλο την ίδια αγγελία
"οποια μου δείξει λίγο μπουτι θα της δείξω τον αγκώνα μου"

να σου πω τη γνώμη μου?ΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ?? ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ !
δηλ. θα ήταν προτιμότερο να πας στα αποδυτήρια
μιας ομάδας στο ημίχρονο και να πεις
άμα δείτε τον γιωργάκη να του πείτε
ότι πέρασε η mairyboo, θα καταλάβει. ?
και δηλ τι θα πει εισαι μικρη?
να της πεις:
¨καταρχήν μαμά, εχέμυθες καλησπέρες¨
κι οτι ρε μαμθελφκξρξκδλρηκδλεηκλ.
Τελος μπαταρίας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairiboo!
Νεοφερμένο μέλος

Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

σαν μια ακόμα ένδειξη αγάπης προς εκείνον.
Γιατί με έκανε να νιώθω τόσο όμορφη και τόσο ποθητή, με έκανε να νιώθω πως αγαπιέμαι από κάποιον που αγαπώ.
Πολλά γιατί ακόμα...
...αλλά το πιο ωραίο δεν είναι το γιατί το έκανα,
αλλά το πόσο όμορφα αισθάνθηκα τότε και το πως χαμογελάω τώρα που σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή

Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Από το χαμόγελο;2.επειδη εχω προχωρημενη σχεση με τη μαμα μου δεν θα γινοταν να μην της το πω ( ασχετα οτι θα το καταλαβαινε απο μονη της) σκεφτομουν και αυτο...ΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ?? ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ !
TRAGIC !!!![]()

Darkness
Περιβόητο μέλος

Βασικά, για μένα και για αρκετούς ανθρώπους που η δική μου ζωή έφερε στο δρόμο, μόνο σεξ δεν λέγεται η πρώτη φορά. Δοκιμή για το τι πάει που, πως είναι, ''αχ τι θα νιώσω;'' και άλλες τέτοιες καρδούλες ναι μπορείς να το πεις.
Και για να μη ξεφύγω, για μας η πρώτη φορά ήταν, για δοκιμή, γιατί μπορούσαμε, για να λάβουμε το διαβατήριο προς μετέπειτα πιο φυσιολογικές και πιο απολαυστικές πράξεις.
Μπορείς να πεις πως έκανες σεξ μετά την τρίτη φορά. Οι πρώτη, όχι. Η δεύτερη, επιβεβαίωση κάπως της πρώτης μήπως και δεν κατάλαβες καλά.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

ον τοπικ:
δεν εχω ιδεα

ουτε ''ερωτευμενοι'' ειμασταν ουτε καν ζευγαρι

οπως και να χει η καταληξη ηταν ασχημη

DrHouse
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.