DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Λέκτορας και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 17:44 Ο DrHouse έγραψε: #21 12-07-12 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ελενη_: Αυτο λοιπον λεω κι εγω.. Οτι ειναι απιθανο να αλλαξει ο ανθρωπος με τα σημερινα δεδομενα. Το οτι η συμπεριφορα του ανθρωπου μπορει να αλλαξει το ξερω και δε χρειαζοταν να με πεισεις γιατι κι εγω το πιστευω. Αυτο ομως δεν αναιρει οτι η κοινωνια που ζουμε τωρα δεν ειναι εφικτο να γινει αταξικη και απολυτα δικαιη. Click για ανάπτυξη... Μπορει,αμα αλλαξουμε τα δεδομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ελενη_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενη_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 17:47 Η ελενη_ έγραψε: #22 12-07-12 17:47 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Μπορει,αμα αλλαξουμε τα δεδομενα. Click για ανάπτυξη... Δυσκολο.. Ως ακατορθωτο θα ελεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ελενη_: Αυτο λοιπον λεω κι εγω.. Οτι ειναι απιθανο να αλλαξει ο ανθρωπος με τα σημερινα δεδομενα. Το οτι η συμπεριφορα του ανθρωπου μπορει να αλλαξει το ξερω και δε χρειαζοταν να με πεισεις γιατι κι εγω το πιστευω. Αυτο ομως δεν αναιρει οτι η κοινωνια που ζουμε τωρα δεν ειναι εφικτο να γινει αταξικη και απολυτα δικαιη. Click για ανάπτυξη... Μπορει,αμα αλλαξουμε τα δεδομενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελενη_ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ελενη_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 129 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2012 στις 17:47 Η ελενη_ έγραψε: #22 12-07-12 17:47 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Μπορει,αμα αλλαξουμε τα δεδομενα. Click για ανάπτυξη... Δυσκολο.. Ως ακατορθωτο θα ελεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Μπορει,αμα αλλαξουμε τα δεδομενα. Click για ανάπτυξη... Δυσκολο.. Ως ακατορθωτο θα ελεγα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.