Διάβαζα ένα άλλο θέμα που έχει ανοιχτεί απο μια κοπέλα μέλος.
Για όσους δεν το διαβάσετε η μικρή περίληψη και ουσία του θέματος είναι για το αν κάποιος απο το δεύτερο ραντεβού είχε στο μυαλό του το κρεβάτι.
Παρόλο που στο συγκεκριμένο θέμα είναι ολοφάνερο πως όχι, εμένα μου γεννήθηκε κάποια άλλη απορία.
Έστω πως κάποιος απο τα πρώτα ραντεβού έχει στο μυαλό του αυτό, είναι τελικά τόσο κατακριτέο;
Εξάλλου όταν ξεκινάμε να βγαίνουμε με κάποιον προυποθέτουμε ότι ήδη υπάρχει έλξη, ενδιαφερόμαστε για σχέση, η σχέση προυποθέτει και σεξ.
Ποιος ο λόγος λοιπόν να κατακρίνουμε τον όποιον προσπαθεί να κάνει μια κίνηση απο τις πρώτες συναντήσεις;
Νομίζω πως τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα, πλατωνικές σχέσεις πια δεν υπάρχουν ούτε στο γυμνάσιο, γιατί λοιπόν θιγόμαστε(οι κοπέλες κυρίως δεν το έχω συναντήσει σε άντρα) όταν ο άλλος εκδηλώνει απο νωρίς τις προθέσεις του;
Έχω φίλη που δεν έχει στεριώσει σε σχεση γιατί δίνει περίοδο αναμονής στον αλλο ένα και δύο μήνες(σημειωτέον πως η ηλικία της είναι 28 και όσοι βγαίνει απο 28+).Και μου φαίνεται η τακτική της παράλογη, γιατί όσο και αν ο άλλος ενδιαφέρεται η υπομονή έχει και τα όρια της.Απο μια ηλικία και μετά οι σχέσεις δεν μπορούν να βασίζονται στα τηλέφωνα,τις εξόδους και την συζήτηση μόνο.Όχι ότι οι σχέσεις βασίζονται μόνο στο σεξ, είναι όμως ένα απαραίτητο συστατικό που την ολοκληρώνει.
Προσωπικά έχω κάνει σεξ και πολύ νωρίς και αργά σε μια σχέση, έχω αρχίσει το σεξ και μετά την σχέση και γενικά λειτουργώ όπως με εμπνέει ο άλλος χωρίς περιορισμούς. Όμως δεν θα μπορούσα να μπω σε περίοδο αναμονής, αν δλδ μου συνέβαινε κάτι ανάλογο έβγαινα πολύ καιρό με κάποιον και ούτε λογος για παραπέρα....τότε αυτό θα με έβαζε σε υποψίες ή ότι δεν του αρέσω ή ότι κάτι συμβαίνει.
Και εδώ ζητάω τις γνώμες σας, γιατί είναι τόσο κατακριτέο όταν κάποιος επιδιώκει απο νωρίς κάτι που ούτως ή αλλως θα συμβεί;
Έχει να κάνει με τον τρόπο που το επιδιώκει;
Υ.Γ.Σόρρυ αν υπάρχει παρόμοιο θέμα, σε μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα.
Υ.Γ.2 Μην το μετακινήσετε στο Έρωτας και Σεξ, εδώ νομίζω πως ανήκει.