Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ενω νεοτερες δεν πατανε το ποδι τους, ξαφνικα τις βλεπεις παρεα να ξυπνουν καθε κυριακη μες τα χαραματα για να πανε εκκλησια, γνωριζουν τα παντα απεξω και κοινωνουν καθε βδομαδα.
Πιστευουν πως τωρα θα εξιλεωθουν για τις αμαρτιες τους?
Δεν κοροιδευω, υποψην, απλως δεν το καταννοω, ή μαλλον μου μοιαζει ψεμα (και αυτο).
Εκανες σπα και μποτε μικρη αντι να πηγαινεις εκκλησια? Ε συνεχισε να το κανεις στα 70 σου.
Η πας η δεν πας εκκλησια. Γιατι δηλαδη στα 70 να το κανεις.. στεκι?

Αλλα ενταξει, αμα τη βρισκουν καλα κανουν. Ομως ας παραδεχτουν οπως ειπε η obscura πως το κανουν για να περνα η ωρα τους (οπως οι αντρες τα καφενεια πχ), αλλιως το θεωρω ψεμα ξαφνικα στα 70 σου να γινεσαι καλη Χριστιανη.
Εχω γνωρισει αξιολογες γιαγιαδες που σεβομαι και ακουω (πανε/ δεν πανε εκλησια)ειλικρινεστατες κι ανθρωπινες και κατι αλλες υποκριτριες που μου τη δινουν.
Παντως ο παππους μιας φιλης μου ειναι γ@ματος. Καθε απογευμα μαζευεται με τα γεροντια στην πλατεια και μιλανε, καμια φορα κανονιζουν κι εκδρομες (ειναι 80) κι οποτε πεθαινει καποιος απο την παρεα, του λενε - α ρε δε μας χαιρετησες.

(ε εκεινος μας το λεγε

)
Τωρα για να απαντησω στο ερωτημα σου, χωρις να χω κανει και διατριβη,

νομιζω οπως ανεκαθεν συνεβαινε αυτο, οι αντρες γενικοτερα ειναι πιο κουλ, ισως λιγοτερο ταλαιπωρημενοι συναισθηματικα στη ζωη(οχι πως δεν περναν δυσκολα, απλως η γυναικα εχει την ταση της υπερβολης, περα απο τις πολλαπλες υποχρεωσεις). Περα απο το -στεκι- που λεγαμε.