Γιατί στην Ελλάδα δεν βλέπουμε κόρες να γίνονται Πρωθυπουργοί;

Στην πράξη μιας θεωρίας πάντα θα υπάρχουν και αποτυχίες. Κατ τα άλλα για τα βολεμένα παράσιτα, καλύτερα ένας ένοχος ελεύθερος παρά ένας αθώος στη φυλακή.
Ναι μονο που αυτο απαιτει να δεχεσαι οτι υπαρχουν λαθη, να εξεξεταζεις γιατι υπαρχουν και εφαρμοζεις περιορισμους για να τα ελαχιστοποιησεις. Οταν η ιδια στην δευτερη προταση λες επι της ουσιας οτι το μονο που κοιτας ειναι να ταιζεις κοσμο και χεστηκες για ολα τα αλλα, δεν λυνεις προβλημα. Ισως να εχεις και μια ευθυνη για αυτο

Δικαιωματιστής είσαι εσύ λέω εγώ , άμα θες να κατοχυρώσεις κάποιο δικαίωμα στην ιδιοκτησία , καταλαβαίνεις ότι ξεκινάει ένας καταρράκτης δικαιωμάτων και γιατί το ένα δικαίωμα και όχι το άλλο.
Τι λες μωρε? Δικαιωματισμος ειναι να θελω να κραταω τον κοπο της δουλειας μου και να μην το παιρνει ο καθε τεμπελης?
Τα σκεφτεσαι αυτα που γραφεις?

Ναι οκ απλά ο κάθε ένας θα κρέμεται από την φιλανθρωπία του κάθε ενός , με μια έννοια τον εξευτελίζεις.
Πως το εξευτελιζεις, δεν τον καταλαβα? Επειδη πρεπει να ζητησει τη βοηθεια καποιου? Επειδη γινεται "απροσωπα" μεσω του κρατους, και ειδικα επειδη το βαφτιζουμε εναρετο να ταιζουμε τον καθε παπαρα, ειναι οκ.
Το προβλημα σου δεν ειναι οτι δια της βιας κλεβουμε κοσμο για ξαναμοιρασουμε πλουτο, ουτε η διαφθρορα, το βολεμα, η τεμπελια, o δικαιωματισμος, ο φθονος, αλλα ειναι οτι κανουμε τον αλλον να νιωσει ασχημα. Οκ, φοβερες προτεραιοτητες

Τέλος πάντων νομίζω ότι και οι συνέπειες είναι μεγάλες, από μόνη της η ανισότητα και όχι η φτώχεια καθαυτή είναι πρόβλημα. Ξέρεις αυτό που είπε ''Το μόνιμο ελάττωμα του καπιταλισμού είναι η άνιση κατανομή του πλούτου. Το σταθερό προτέρημα του σοσιαλισμού είναι η ίση κατανομή της φτώχειας'' . Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος έτσι όπως είναι φτιαγμένος βιολογικά, θα ένιωθε καλύτερα στο δεύτερο σενάριο :P Σημασία έχει αν νιώθεις φτωχός και όχι αν είσαι μας λένε οι βιολόγοι .
Ναι, αν εισαι ρεμαλι

Κατα τα αλλα δεν ξέρω γιατί να ονειρευόμαστε μια κοινωνία με τα διπλάσια κοινωνικά προβλήματα , αν είναι δηλαδή να μειώσω την αξιοκρατία γιατί θα μειώσω τις ευκαιρίες και την κινητικότητα, που σημαίνει δεν θα ωφεληθώ σαν κοινωνία , να αυξήσω εγκληματικότητα, ,αυτοκτονίες, εκτρώσεις, καταχρήσεις ,ασθένειες κοκ ,να εξευτελίσω την αξιοπρέπεια του κάθε ενός, για να μη φορολογηθεί το πλεόνασμα κάποιου και ‘’παραβιαστεί η ελευθερία του’’ , ε ας παραβιαστεί τόσο ώστε να δουλεύει η οικονομία , δεν θα σου φέρω και τον κουμμουνισμό μην στεναχωριέσαι...ένα κράτος είπαμε για τα βασικά. Και να σου πω και την αλήθεια ούτε η αξιοκρατία είναι τόσο πειστική ηθικά , δηλαδή άντε και ο άλλος δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει με ταλέντα που έτυχε να έχει , γιατί να μη μπορεί να ζήσει με μια αξιοπρέπεια..
Γιατι να μην φορολογησουμε εσενα και καθε αλλον που στηριζει αυτα που λες? Το θελεις, το στηριζεις, ποιο ειναι το προβλημα να το πληρωσεις κιολας? Μπορουμε ολοι να ειμαστε χαρουμενοι

Για να δωσω και μια συντομη απαντηση: γιατι να μην παραβιασουμε τη δικη σου ελευθερια για να γαμαει ο καθε Incel?
Οι γυναίκες δεν ξέρω που κολλάνε , και φωνή να μην είχαν η ψήφο , τι θα άλλαζε..
Ναι, δεν ξερω, ισως το οτι στηριζετε φανατικα δικαιωματισμο, αναδιανομη πλουτου, βολεμα, αναξιοκρατια? Ισως γιατι η συμμετοχη στην πολιτικη ειναι τρομερα επιζημια για την λειτουργια της κοινωνιας?

Τελευταία επεξεργασία:
Back