Subject to change
e-steki.gr Founder

Σορρυ αν είναι κάτι βασικό αλλά ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τη χημεία, ειδικά τώρα που όσο περνάνε τα χρόνια ξεχνάω τελείως αυτά που κάναμε στο σχολείο..

Είναι επικίνδυνο να το πιέις αυτό το νερό;
ΥΓ: Παρεμπιπτόντως, ένα καλό βιβλίο για τέτοιες απορίες είναι το "Όσα δεν ήξερε ο Αινσταίν, επιστημονικές απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα" αν κ το συγκεκριμένο δεν θυμάμαι να το είχε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Το νερο μετα απο λιγο αρχιζει να διασπατε με πολυ αργους ρυθμους με αποτελεσμα το οξυγωνο και το υδρογωνο να βγαινουν σε μορφη φυσαλιδων
Το οξυγονο που ειναι αναμιγμενο με το νερο ανανεωνετε αφοτου ανοιχτει ενα μπουκαλι εμφιαλομενου νερου, ετσι το νερο που φευγει βγαινει με την μορφη φυσαλιδω
Τωρα για το αν ειανι επυκινδινο.. Τοσα χρονια που πινω απο μπουκαλια δεν εχω παθει κατι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

(Κάτι μου λέει οτι είναι τόσο απλό που θα κατακοκκινίσω έτσι και απαντήσει κάποιος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Πριν μερικά χρόνια είδα σκουλικάκια να έχουν δημιουργηθεί στο ποτήρι με τις οδοντόκρεμες στο μπάνιο, μάλλον ο συνδυασμός οδοντόκρεμας - νερού το προκάλεσε και μιλάμε ότι αυτό πρέπει να έγινε σε λιγότερο απο 2 εβδομάδες.
Εγώ michlelle αν δεν είναι φρέσκο το νερό και εδικά παγωμένο δεν το πίνω, δεν νομίζω όμως ότι μπορεί να πάθεις τίποτα αν έχει φυσαλίδες και το πιείς.
ladycat
Δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Lorenna
Νεοφερμένο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

έχει να κάνει με τη τάση ατμών του νερού. Το νερό με την παραμονή του στον ατμοσφαιρικό αέρα, εξατμίζεται και δημιουργούνται φυσαλίδες.
Αυτά.
m3nt0r
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ασχετο, αλλα μου ρθε στο μυαλο τωρα μιας και διαβαζα τα περί νερού.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

ε; δλδ; δεν το επιασα καθολουΑρχική Δημοσίευση από briki:Το νερό του ντους στο Λονδίνο ανακυκλώνεται ανα 7 ατομα (αναλογικα).
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

dimidola
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.