birthdae
Νεοφερμένο μέλος
Ο birthdae αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα.

22-09-23

14:40
Καλησπέρα!
Πολύ συχνά, όταν περπατάμε στο δρόμο, θα τύχει κάποιος ή κάποια, να μας χαμογελάσει. Σε όλους έχει τύχει και μπορεί να είναι ένα όμορφο γεγονός, αλλά με έχει κάνει να αναρωτιέμαι για τους λόγους πίσω από αυτό. Εσείς σε ποιες περιπτώσεις θα χαμογελάσετε σε κάποιον που δεν γνωρίζετε; Βλέπετε κάτι που σας αρέσει; Βλέπετε κάτι αστείο; Χαμογελάτε σε όλους; Νιώθετε χαρούμενοι και θέλετε να μεταδώσετε τη χαρά σας; Είναι πάντα καλοπροαίρετο; Χαμογελάτε συνειδητά ή βγαίνει αυθόρμητα; Έχω πολύ περιέργεια να ακούσω τους ακριβείς λόγους του καθενός!
Πολύ συχνά, όταν περπατάμε στο δρόμο, θα τύχει κάποιος ή κάποια, να μας χαμογελάσει. Σε όλους έχει τύχει και μπορεί να είναι ένα όμορφο γεγονός, αλλά με έχει κάνει να αναρωτιέμαι για τους λόγους πίσω από αυτό. Εσείς σε ποιες περιπτώσεις θα χαμογελάσετε σε κάποιον που δεν γνωρίζετε; Βλέπετε κάτι που σας αρέσει; Βλέπετε κάτι αστείο; Χαμογελάτε σε όλους; Νιώθετε χαρούμενοι και θέλετε να μεταδώσετε τη χαρά σας; Είναι πάντα καλοπροαίρετο; Χαμογελάτε συνειδητά ή βγαίνει αυθόρμητα; Έχω πολύ περιέργεια να ακούσω τους ακριβείς λόγους του καθενός!
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.317 μηνύματα.

22-09-23

14:51
Εξαρτάται από το context. Προσωπικά έχω κανόνες στο μυαλό μου όσον αφορά στην «καλοσύνη» απέναντι στους άλλους και πόσο μάλλον στο χαμόγελο. Τα βράδια αποφεύγω να κοιτάω ανθρώπους και αν μου χαμογελάσει κάποιος σίγουρα δεν θα χαμογελάσω πίσω. Ειδικά αν είμαι μόνη μου. Προσπαθώ να φαίνομαι όσο πιο αντιπαθητική και απλησίαστη γίνεται γιατί έχω ακούσει διαφορά. Αν είναι πρωί και μου χαμογελάσει κάποιος στο άκυρο χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι, π.χ. ενώ περπατάω στον δρόμο, θα παραξενευτώ. Αλλά αν μου σκάσει ένα χαμόγελο κάποιος που βρίσκεται μπροστά μου στην ουρά για το ταμείο επειδή έτυχε και κάναμε eye contact OK. Πολύ γενικό το ερώτημα. Οπότε απαντάω για ότι περιπτώσεις μου έρχονται, χωρίς πολλή σκέψη, στο μυαλό.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

22-09-23

14:59
Μπορεί να τύχει ένα αστείο περιστατικό που να είναι και δυο παρόντες. Πολλά τέτοια - περιστατικά - συμβαίνουν και τα χαμόγελα βγαίνουν αυθόρμητα. Κι ας μην γνωρίζονται οι άνθρωποι...
Ή μπορεί με μια έξυπνη ατάκα που μπορεί να πει κάποιος/α και να να την ακούσεις. Κι εκεί ένα χαμόγελο "το σκας"...
Ή μπορεί να έχεις...μόλις πληρωθεί και ο κόσμος να (σου) φαίνεται αλλιώς. Πιο χαρούμενος και γελαστός. Οπότε "ανταποδίδεις"...
Ή μπορεί με μια έξυπνη ατάκα που μπορεί να πει κάποιος/α και να να την ακούσεις. Κι εκεί ένα χαμόγελο "το σκας"...
Ή μπορεί να έχεις...μόλις πληρωθεί και ο κόσμος να (σου) φαίνεται αλλιώς. Πιο χαρούμενος και γελαστός. Οπότε "ανταποδίδεις"...
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.438 μηνύματα.

22-09-23

15:09
Όχι δεν συμβαίνει σε όλους και θα το χαρακτήριζα οριακά κρίπυ να χαμογελάσεις στα καλά καθούμενα χωρίς κανέναν απολύτως προφανή λόγο σε έναν άγνωστο , ή να χαμογελάσει εκείνος σε εσένα . Αλλά αυτό είναι πως το βλέπει ο καθένας υποκειμενικά .Καλησπέρα!
Απο εκεί και πέρα ο λόγος που το κάνουν όσοι το κάνουν είναι επειδή τους αρέσεις εμφανισιακά και θελουν να το φανερώσουν . Κανένα μυστήριο εδώ .
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.087 μηνύματα.

22-09-23

15:12
Ο μόνος λόγος να χαμογελάσω σε άγνωστο στο δρόμο θα είναι να είμαι με την Εβίτα (τη σκυλίτσα μου) και να τη γλυκοκοιτάει. Ό,τι άλλο θα ήταν creepy 

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

22-09-23

15:17
Καλέ...θα μας βγάλει το όνομα !!!Απο εκεί και πέρα ο λόγος που το κάνουν όσοι το κάνουν είναι επειδή τους αρέσεις εμφανισιακά και θελουν να το φανερώσουν . Κανένα μυστήριο εδώ .

Δεν είναι έτσι. Δεν είναι κανόνας, αυτό που λες. Ισχύει, ναι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό...

Δεν είναι, ακριβώς, χαμογελώ...σε κάποιον. Μπορεί να χαμογελάσετε και ταυτόχρονα. Δε σου έχει τύχει να είσαι παρών σε κάποια αστεία φάση που εκτυλίσσεται μπροστά σου και να χαμογελάσεις με κάποιον/α, σχεδόν ταυτόχρονα και να κοιταχτείτε κιόλας ; Ή μπορεί να χαμογελάσει εκείνος πρώτος/η, να σε κοιτάξει και να χαμογελάσεις κι εσύ. "Κάνε το εικόνα", να δεις...
Luke87
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Luke87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 971 μηνύματα.

22-09-23

15:21
Χαμογελασέ πάει πέρασε! Καμιά φορά μου χαμογελάει καμιά κοπέλα στο δρόμο. Η αν δω κάποιον γνωστό στη γειτονιά μου. Θα χαιρετήσω και θα χαμογελάσω.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.040 μηνύματα.

22-09-23

15:22
Όταν κατεβάζεις μία νταμιτζάνα τσίπουρο μετά από ένα σημείο χαμογελάς αυθόρμητα σε όλους ενώ εύχεσαι να μην σε αρχίσουν την συζήτηση...
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.438 μηνύματα.

22-09-23

15:22
Άλλο αυτό όμως . Εδώ λέμε να σου χαμογελάσει χωρίς προφανή λόγο ο άλλος .Καλέ...θα μας βγάλει το όνομα !!!
Δεν είναι έτσι. Δεν είναι κανόνας, αυτό που λες. Ισχύει, ναι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό...
Δεν είναι, ακριβώς, χαμογελώ...σε κάποιον. Μπορεί να χαμογελάσετε και ταυτόχρονα. Δε σου έχει τύχει να είσαι παρών σε κάποια αστεία φάση που εκτυλίσσεται μπροστά σου και να χαμογελάσεις με κάποιον/α, σχεδόν ταυτόχρονα ; Κάνε το εικόνα, να δεις...
Ανατρίχιασα τώρα που το έκανα εικόνα ( not in the good way ) .
birthdae
Νεοφερμένο μέλος
Ο birthdae αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα.

22-09-23

15:23
Όχι δεν συμβαίνει σε όλους και θα το χαρακτήριζα οριακά κρίπυ να χαμογελάσεις στα καλά καθούμενα χωρίς κανέναν απολύτως προφανή λόγο σε έναν άγνωστο , ή να χαμογελάσει εκείνος σε εσένα . Αλλά αυτό είναι πως το βλέπει ο καθένας υποκειμενικά .
Απο εκεί και πέρα ο λόγος που το κάνουν όσοι το κάνουν είναι επειδή τους αρέσεις εμφανισιακά και θελουν να το φανερώσουν . Κανένα μυστήριο εδώ .
Από γυναίκες και άντρες;
Όχι δεν συμβαίνει κάτι αστειο η λέγεται οτιδήποτε, εκεί που περπατάς αναφέρομαι στο στιγμιαίο χαμόγελο.
το εντελώς creepy το διακρίνεις ευκολα, ευτυχώς. Αλλά και κι εγώ όντας πιο κλειστό άτομο με φέρνει σε αμηχανία όταν μου χαμογελάει κάποιος άγνωστος. Έχει να κανει και με το χαρακτήρα το πως το εισπράττει κανεις, θελω να πιστεύω ότι είναι καλοπροαίρετο.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

22-09-23

15:27
Δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, απ΄ αυτά που είπε η θεματοθέτης. Νομίζω ότι το βλέπεις σε στενά πλαίσια...Άλλο αυτό όμως . Εδώ λέμε να σου χαμογελάσει χωρίς προφανή λόγο ο άλλος .
Ανατρίχιασα τώρα που το έκανα εικόνα ( not in the good way ) .
Ανατρίχιασες ; Γιατί, καλέ ; Είμαι σίγουρη ότι το έχεις ζήσει, αυτό που περιγράφω. Είμαι σίγουρη...
birthdae
Νεοφερμένο μέλος

22-09-23

15:30
κοπέλα είμαιΔεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, απ΄ αυτά που είπε ο θεματοθέτης. Νομίζω ότι το βλέπεις σε στενά πλαίσια...
Ανατρίχιασες ; Γιατί, καλέ ; Είμαι σίγουρη ότι το έχεις ζήσει, αυτό που περιγράφω. Είμαι σίγουρη...
Samael
Τιμώμενο Μέλος

22-09-23

15:30
Δυστυχώς το κάνουν και άντρες και γυναίκες αυτό το πράγμα . Είναι κάτι σαν το καινούριο eye contact για μερικούς . Και μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς αυτό που λεω γιατί εαν είναι κάτι αστείο δεν θα γέλαγε μόνο εκείνος , αλλά και η κοπέλα ή έστω και οι γύρω .Από γυναίκες και άντρες;
Όχι δεν συμβαίνει κάτι αστειο η λέγεται οτιδήποτε, εκεί που περπατάς αναφέρομαι στο στιγμιαίο χαμόγελο.
το εντελώς creepy το διακρίνεις ευκολα ευτυχώς. Αλλά και μενα οτνας κλειστό άτοκο με φέρνει σε αμηχανία όταν μου χαμογελάει κάποιος άγνωστος. Έχει να κανει και με το χαρακτήρα το πως το εισπράττει κανεις.
Το θέμα είναι οτι εαν είσαι κλειστό άτομο όπως λες ή είχες μια κακή μέρα , είναι πολύ κακός τρόπος να προσεγγίσεις τον άλλο γιατί θα τον φέρεις σε πολύ αμήχανη θέση .
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μωρέ ναι δεν είναι ανατριχιαστικό το να γελάς με κάποιον άγνωστο επειδή ειπώθηκε ή έγινε κάτι αστείο . Αλλά φαντάσου να είσαι μόνος , όλοι να διαβάζουν κανένα βιβλίο ή να ακούνε μουσική ή να κοιτάνε στο παράθυρο , και ξαφνικά ένας άγνωστος να σε κοιτάει και να σου χαμογελάει . Είτε το κάνει άντρας , είτε γυναίκα , είναι κρίπυ .Δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, απ΄ αυτά που είπε ο θεματοθέτης. Νομίζω ότι το βλέπεις σε στενά πλαίσια...
birthdae
Νεοφερμένο μέλος

22-09-23

15:33
Δυστυχώς το κάνουν και άντρες και γυναίκες αυτό το πράγμα . Είναι κάτι σαν το καινούριο eye contact για μερικούς . Και μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς αυτό που λεω γιατί εαν είναι κάτι αστείο δεν θα γέλαγε μόνο εκείνος , αλλά και η κοπέλα ή έστω και οι γύρω .
Το θέμα είναι οτι εαν είσαι κλειστό άτομο όπως λες ή είχες μια κακή μέρα , είναι πολύ κακός τρόπος να προσεγγίσεις τον άλλο γιατί θα τον φέρεις σε πολύ αμήχανη θέση .
Συμφωνώ. Για να απαντήσω κι εγώ, προσωπικα δεν μου βγαίνει να χαμογελάω στον οποιονδήποτε, γι’αυτό ισως μου κανει τόση εντύπωση.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

22-09-23

15:34
Ε ναι, οκ. Σε αυτή την περίπτωση, συμφωνώ. Είναι άβολο...Μωρέ ναι δεν είναι ανατριχιαστικό το να γελάς με κάποιον άγνωστο επειδή ειπώθηκε ή έγινε κάτι αστείο . Αλλά φαντάσου να είσαι μόνος , όλοι να διαβάζουν κανένα βιβλίο ή να ακούνε μουσική ή να κοιτάνε στο παράθυρο , και ξαφνικά ένας άγνωστος να σε κοιτάει και να σου χαμογελάει . Είτε το κάνει άντρας , είτε γυναίκα , είναι κρίπυ .
Samael
Τιμώμενο Μέλος

22-09-23

15:37
Σε εντελώς στιγμιαία φάση που περνάς απο τον άλλο και φεύγεις μπορεί να είναι ίσως και τυχαίο . Κάτι να θυμήθηκε λόγου χάρη .Συμφωνώ. Για να απαντήσω κι εγώ, προσωπικα δεν μου βγαίνει να χαμογελάω στον οποιονδήποτε, γι’αυτό ισως μου κανει τόση εντύπωση.
Και όμως για μερικούς δουλεύει που το χρησιμοποιούν με αυτό τον σκοπό .Ε ναι, οκ. Σε αυτή την περίπτωση, συμφωνώ. Είναι άβολο...
birthdae
Νεοφερμένο μέλος

22-09-23

15:41
Εντάξει, ας μην είμαστε και τελειως ακοινώνητοι. Άμα αλληλογουσταρονται κάποιοι λογικό να γίνεται παιχνίδι έτσι 

Samael
Τιμώμενο Μέλος

22-09-23

15:46
Κοίτα , εμένα ο μόνος που μου έχει χαμογελάσει ειναι ένας ξεκάρφωτος κλόουν σε ερημικό δρόμο τον χειμώνα .Εντάξει, ας μην είμαστε και τελειως ακοινώνητοι. Άμα αλληλογουσταρονται κάποιοι λογικό να γίνεται παιχνίδι έτσι![]()
Δεν μπορώ να πω οτι ανταπέδωσα . Υπάρχουν και περιπτώσεις που το να είσαι ακοινώνητος έχει τα πλεονεκτήματα του

birthdae
Νεοφερμένο μέλος

22-09-23

15:51
Κοίτα , εμένα ο μόνος που μου έχει χαμογελάσει ειναι ένας ξεκάρφωτος κλόουν σε ερημικό δρόμο τον χειμώνα .
Δεν μπορώ να πω οτι ανταπέδωσα . Υπάρχουν και περιπτώσεις που το να είσαι ακοινώνητος έχει τα πλεονεκτήματα του.
Εφιαλτικό. καλά μετά από αυτό ειδικά δεν θα ξανά έβγαινα ποτέ από το σπίτι μου.

Samael
Τιμώμενο Μέλος

22-09-23

15:54
Ναι , κάπως έτσι αποκτάς ptsd και όποιος σου χαμογελάει είσαι πλέον σε mood :Εφιαλτικό. καλά μετά από αυτό ειδικά δεν θα ξανά έβγαινα ποτέ από το σπίτι μου.![]()
Βλέπεις τον κλόουν , και καταλαβαίνεις οτι ξεκινάει το θρίλερ εαν δεν σκεφτείς έξυπνα . Βγαίνουν τα γράμματα του opening scene

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.