evouli
Διάσημο μέλος

Εσείς τι πάθατε την πρώτη φορά που γνωρίσατε το έτερόν σας ήμισυ ή στο πρώτο σας ραντεβού;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Είχε έρθει Αθήνα με τον πατέρα του για να βγούμε (έμενα Αθήνα τότε) και περνάγαμε τόσο καλά που ξεχαστήκαμε κάπου 7 ώρες οπότε άρχισε ο πατέρας του να τον ψάχνει και ήρθε στο cafe που καθόμασταν!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Την πρώτη φορά που βγήκαμε με τον φίλο μου (φιλικά τότε) δεν ρεζιλεύτηκα εγώ αλλα εκείνος!
Είχε έρθει Αθήνα με τον πατέρα του για να βγούμε (έμενα Αθήνα τότε) και περνάγαμε τόσο καλά που ξεχαστήκαμε κάπου 7 ώρες οπότε άρχισε ο πατέρας του να τον ψάχνει και ήρθε στο cafe που καθόμασταν!!Εγώ δεν ξενέρωσα αλλά εκείνος φοβόταν ότι είχα ξενερώσει εντελώς!!
![]()
lollllllllllllllllllllllll
λοιπόν θα σας πω το δικό μου ρεζιλίκι αν και δεν ήταν στο πρώτο ραντεβού αλλά την πρώτη φορά που ξέρετε...

ήμουν εντελώς απροετοίμαστη για κάτι τέτοιο, ήρθε ξαφνικά

Η ντροπή μου ήταν φυσικά πάρα πολύ μεγάλη αλλά ευτυχώς, δεν το ένοιαζε καθόλου το μανάρι μου

kleftra
Διάσημο μέλος

Αυτό δεν ήταν γκάφα δική μου αλλά έγινα ρεζίλι.Πιτσιρίκα (γύρω στα 14) ζαχάρωνα τον γιο αυτών που είχαν το μινι μάρκετ απέναντι απο το πατρικό μου.Έχω κατέβει λοιπόν το μεσημεράκι που δεν είχε δουλειά να του κάνω παρέα κι ενώ μιλάμε μια χαρά σκάει μύτη το αδερφάκι μου

Κι ένα τλτ που θυμάμαι (γιατί έχω κάνει πολλάαααα

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Κι ένα τλτ που θυμάμαι (γιατί έχω κάνει πολλάαααα) έχω βγει με κάποιον μόλις πρωτοξεκίνησα να οδηγώ και κάνουμε βόλτα με το δικό μου αμάξι.Τεσπα οδηγώ και συζητάμε και προσπαθώ να είμαι άνετη,σε καποιο φανάρι βγάζω απο το ντουλαπάκι μαντηλάκι να καθαρίσω το γυαλιά μου κι εξακολουθώ να του μιλάω,κάποια στιγμή χαμηλώνω το βλέμμα και συνηδειτοποιώ ότι καθαρίζω το γυαλιά μου με σερβιετάκι
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευτυχώς μετά απο αυτό μας έπιασε και τους δύο νευρικό γέλιο και χαλάρωσα
Επίσης σταμάτησα να βαζω σερβιετάκια στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου απο φόβο μην με σταματήσει η τροχαία και μαζί με την άδεια τους δώσω και κανένα carefree(είμαι λιγάκι αφηρημένη
)
![]()
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Βέβαια γενικά όλο αυτό, αυτόν μάλλον δεν τον πείραξε γιατί μετά απο καμιά βδομάδα..είμασταν μαζί..

ΥΓ:Νίκο μου λυπάμαι που σε έχασα..και που δεν θα έχω πλέον άλλες ευτυχισμένες στιγμές μαζί σου..

erodia
Δραστήριο μέλος

Σε λατρεύω Μανωλιό μου......
nicole!
Νεοφερμένο μέλος

Μπανια, αρωματα,χτενισμα,ντυσιμο κτλ κτλ...

Στο τελος παω να παρω και το μπουφαν μου απο τον καλογερο που το ειχα κρεμασμενο αλλα καταλαος παιρνω μαζι και μια γραβατα που ειχε κρεμασει εκει ο πατερας μου πανω στην βιασυνη του...(Εγω ειχα βαλει το μπουφαν μου απο πανω και χαμπαρι δεν πηρα οτι υπηρχε γραβατα απο κατω)
Φοραω τωρα το μπουφαν και η γραβατα να ειναι η μιση μπροστα (και οχι ακριβως στο κεντρο του στηθους αλλα πιο αριστερα και δεν φαινοταν μεχρι να το κουμπωσω) και η αλλη μιση να ειναι πισω στην πλατη και μαλιστα καμια 5αρια ++ εκατοστα να κρεμονται κατω κτω λες και ειχα ουρα...

Πρεπει να μπηκα ετσι σε 2-3 καφετερειες πριν συναντηθω με την κοπελα και το καταλαβα οταν τελικα εκατσα μαζι της και πηγα να βγαλω το μπουφαν...

Να βλεπατε την εκφραση της οταν εβλεπε να τραβαω απο την πλατη μου μια γραββατα...

Σου λεει "τι γινεται ρε συ;;;Με τον Χουντινι βγηκα;;;;Σε λιγο θα μας βγαλει και κανενα λαγο ή θα φτυσει κανενα αυγο"

Οχι ενταξει,λιωσαμε και οι δυο στα γελια και μαλιστα "συγκινηθηκε" που αλλαξα κατι χιλιαδες χρωματα απο ντροπη...

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Εγώ την μεγαλύτερη γκάφα που έχω κάνει ποτέ, ήταν πριν πολλά πολλά χρόνια (το 1993 συγκεκριμένα)όπου είχα δώσει ραντεβού με έναν τύπο που τον είχα δει 2-3 φορές στην ζωή μου, αλλά είχαμε κρατήσει τηλεφωνική επικοινωνία για 10 μήνες περίπου και λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, τον είχα ερωτευτεί σφόδρα! Όταν κανονίστηκε λοιπόν να συναντηθούμε, εγώ δεν θυμόμουν καθόλου το παρουσιαστικό του, με αποτέλεσμα να μπω σε άλλο αυτοκίνητο και να πιάσω κουβέντα με άλλον άνθρωπο, ο οποίος φυσικά με κοίταγε καλά καλά, απορώντας ποιά είναι αυτή η τρελή που μπαίνει με τόση άνεση στο αμάξι του !!!!
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Καλό μου βρέφος, αν θες να μοιραστείς τις εμπειρίες σου σχετικά με τις χυλόπιτες που έχεις φάει, μπες εδώ.
Εγώ την μεγαλύτερη γκάφα που έχω κάνει ποτέ, ήταν πριν πολλά πολλά χρόνια (το 1993 συγκεκριμένα)όπου είχα δώσει ραντεβού με έναν τύπο που τον είχα δει 2-3 φορές στην ζωή μου, αλλά είχαμε κρατήσει τηλεφωνική επικοινωνία για 10 μήνες περίπου και λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, τον είχα ερωτευτεί σφόδρα! Όταν κανονίστηκε λοιπόν να συναντηθούμε, εγώ δεν θυμόμουν καθόλου το παρουσιαστικό του, με αποτέλεσμα να μπω σε άλλο αυτοκίνητο και να πιάσω κουβέντα με άλλον άνθρωπο, ο οποίος φυσικά με κοίταγε καλά καλά, απορώντας ποιά είναι αυτή η τρελή που μπαίνει με τόση άνεση στο αμάξι του !!!!
Χα,χα,χα,αυτό παραήταν

Κατα τα άλλα τον είχες ερωτευτεί είπαμε;

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Χα,χα,χα,αυτό παραήταν![]()
![]()
![]()
Κατα τα άλλα τον είχες ερωτευτεί είπαμε;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σφόδρα κιόλας!!!!!

^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ^^Vampire^^:Εγώ είχα γίνει αρκετά ρεζίλι σε κάποιο ραντεβού, δυστυχώς ήταν επαγγελματικό ραντεβού οπότε η χαζομάρα μου μετράει για διπλή.... Είχα πάει στην καφετέρια που είχαμε κανόνισει με την τωρινή εργοδότρια μου. Κουβαλούσα ένα σωρό χαρτιά κι από το σπίτι σκεφτόμουν μην ξεχάσω το ένα, το άλλο. Έτσι μέσα στην ζάλη μου αντί να πάρω το κινητό μου πήρα μαζί ... το τηλεκοντόλΚι έτσι όταν κάθισα στην καρέκλα μου, έβγαλα τα τσιγάρα, τον αναπτήρα και το τηλεκοντόλ!! Ευτυχώς που είχε χιούμορ η κοπέλα και δεν με πέρασε για τρελή! Θυμάμαι που μου είπε κάτι του στυλ "κι αν βαρεθούμε αλλάζουμε και κανάλι ε;"![]()
![]()

Επιτέλους αφηρημενη οσο κι εγώ

Θες να κάνουμε παρέα;

^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος

Μόνο με palmtop σώζομαι... ξέρεις, στυλό και σημείωμα στην παλάμη!!
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ^^Vampire^^:Ναι αμέ!!! Μόνο που εγώ είμαι λίίίίγο πιο αφηρημένη από όσο φαντάζεσαι. Για παράδειγμα τις προάλλες μου πήρε η κολλητή μου τηλέφωνο να πάω από το σπίτι της, σηκώθηκα από τον καναπέ, ντύθηκα, έβαλα πα*****ια, ξέχασα ότι φεύγω και ξανακάθισα στον καναπέ να τελειώσω το βιβλίο μου...
Μόνο με palmtop σώζομαι... ξέρεις, στυλό και σημείωμα στην παλάμη!!
![]()
Λατρεία μου

Μπορώ να σε χρησιμοποιήσω ως παράδειγμα για να σταματήσουν να με δουλεύουν οι φίλοι μου;

Υ.Γ.Τα παπου τσια εδω τα γράφουμε υποδήματα αν δεν θες να σου βγάζει αστεράκια

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

έλιωσα!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (εγώ πάλι... το γράφω χαλαρά... παπoύτσιαΑρχική Δημοσίευση από kleftra:Υ.Γ.Τα παπου τσια εδω τα γράφουμε υποδήματα αν δεν θες να σου βγάζει αστεράκια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.