γιατι ειναι γκρινιαρες ολες οι γυναικες ? δεν εχουν καταλαβει πως οταν γκρινιαζουν , απο το ενα αφτι μπαινουν , και απο το αλλο βγαινουν οι γκρινιες τους σε εμας τους αντρες ? καλα δεν κανουμε ? εμεις οταν γκρινιαζουμε εκει να δεις γκρινια που ακουμε απο αυτες ... εχω αδικο ?
Περιττο να σου πω οτι διαφωνω σε υπερβολικα μεγαλο βαθμο.
Το βασικοτερο περι γενικευσης ειπωθηκε παραπανω και δεν χρειαζεται περισσοτερο αναλυση.

Απο εκει και περα...
Ειναι "γκρινιαρες" οι γυναικες.
Βασικα η λεξη "γκρινια" ειναι πολυ ρευστη.Καλλιστα καποιος μπορει να πει οτι κι εσυ ουσιαστικα με το παραπανω κειμενο γκρινιαζεις.
Καποιος αλλος θα πει οτι "οχι δεν γκρινιαζει, απλως θετει επι ταπητος ενα θεμα που χτυπαει "καμπανακια" σε καποιους."
Το ιδιο ισχυει και για τις γυναικες, το ιδιο και για τους αντρες και γυρω απο καθε θεμα.
Μηπως τελικα οτιδηποτε μας λεει καποιος και δεν συμβαδιζει ειτε με αυτα που θελουμε να ακουσουμε ειτε με τον τροπο που θελουμε να τα ακουσουμςε, ειτε με την χρονικη αστιγμη που μας βολευει να τα ακουσουμε και και και και, εμεις αυτοματα προς διευκολυνσης μας τα μεταφραζουμε σαν "γκρινια" ωστε να τα προσπερασουμε εχοντας και καποια διακιολογια?
Προφανως το εχουν καταλαβει οτι αυτα που λενε σε πολλους \μερικους \ολους-χαρην γενικευσης- τους αντρες περνανε πολλες φορες στο ντουκου (γιατι ειπαμε ειναι γκρινιες), κι ετσι κι αυτες επιστρατευον καθε τροπο και τερτιπι στο να ακουστουν.
Γιατι να τους βαζουμε σε αυτο το τρυπακι?
Απο την αλλη η νεοβαπτισμενη και νεομοδα της γκρινιας υποδηλωνει και διαθεση για ασχολια ετσι?
Αλλιως θα σου ελεγα κατι και αν θες το καταλαβαινεις.
Αν οχι, γεια σου και τα λεμε.
Μας βολευει τελικα το δευτρο?
Και τελος να σου πω οτι το "απο το ενα μπαινει και απο το αλλο βγαινει", ειναι οτι πιο ασχημο για να δειξουμε σε καποιον οτι αδιαφορουμε πληρως για το τι λεει, τι θελει και ποιος ειναι.
Γυρω απο οποιοδηποτε θεμα και αν περιστρεφεται αυτο.
Εν κατακλειδι μπορω να σου πω οτι εχω γκρινιαξει πολλες φορες για θεματα που μου γκρινιαζαν αλλοι.
Και κοπελες και κοπελια.
Πωωω....μιλαμε ηταν τοσο σπαστικο να μου γκρινιαζουν για εκεινα τα πραγματα...
Τελικα οταν αποφασισα να ανοιξω το μυαλο μου και τ'αυτια μου μερικα εκατοστα περισσοτερο και προσπαθησα να κατανοησω το ΤΙ μου ελεγαν...ωπ!Ως δια μαγειας χαθηκε και η γκρινια!
Εαν παλι στην ζωη σου εχεις τη νατυχια να συναντας ατομα που τους φταινε ολα και ολοι, και εχουν την ταση να γκρινιαζουν γιατι αυτο ειναι το "στατους" τους, ειναι μιζεροι\κακομαθημενοι κτλ κτλ κτλ, εχεις μαι πολυ ευκολη λυση.
Φευγεις.
(φυσικα και τα παραπανω δεν ειναι καθολικα, αλλα σε "γενικοτητες", προσωπικα μου ξυπναει το γνωστο, "αλλη οψη του νομισματος")