Γιατί χάνω τον αυτοσεβασμό μου? Που απλά αποφεύγω να επενδύω σε σχέσεις και κάνοντας σεχ με όποια κοπέλα μου αρέσει?.. δεν βρίσκω κάτι κακό αντιθέτως μόνο οφέλη στην ψυχική μου υγεία έχει πια..
Θα στο θέσω αλλιώς.. Αλλά ειλικρινή απάντηση
Έχουμε 2 καταστάσεις και διαλέγεις τη μια.
1) Στην πρώτη περίπτωση ψάχνεις σχέση, συντοφιά, αγάπη, επικοινωνία και μετράς πάνω απο 5-6 περιπτώσεις στις οποίες στο τέλος το μόνο αποτέλεσμα είναι να πληγωθείς να απογοητευτεις και να έχεις μία μόνιμη πικρία με το ερώτημα γιατί ρε γαμώτο... γιατί..?
2)Στην δεύτερη περίπτωση έχεις το αντικείμενο του πόθου σου, έχεις το σεχ στο 90% των περιπτώσεων αυτών, δεν δένεσαι δεν απογοητεύεσαι δεν πληγώνεσαι και κάθε φορά βρίσκεις καινούριο ενδιαφέρον..
Θα περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την επιλογή σου τεκμιριωμένη!!!
Αυτά τα 2 αντικατοπτρίζουν το πριν και το μετά απο κάποια γεγονότα που με έκαναν να δώ ξεκάθαρα τα λάθη του παρελθόντος και... να τα αλλάξω ριζικά.. Το αποτέλεσμα με ικανοποιεί εν μέρη. Θα προτιμούσα αν θες τη γνώμη μου να έχω μία καλή σχέση και επικοινωνία με μία κοπέλα αλλά να σου πώ κάτι.. μετά απο τόσα που τράβηξα δεν θα το ξανακάνω. Μετάνιωσα για όσες σχέσεις κάθησα και επένδυσα συναισθηματικά και δεν πρόκειται να επαναληφθεί.Αν δω ότι πάει να γίνει την έχω κάνει νωρίς νωρίς..