Το ιδρυτικό μέλος των Pink Floyd, Roger Waters, γνωστός για τις θαρραλέες πολιτικές του πεποιθήσεις, αναφέρθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ και προειδοποίησε ότι η κριτική που του κάνει ο ίδιος, μπορεί και να τον σκοτώσει:
''Καναδάς, Παναμάς, Βενεζουέλα, Γροιλανδία, Ιράν - ποιος είναι ο επόμενος;
Είναι προφανώς πολύ σατανικός, αλλά τώρα είναι παράφρων και πολύ σατανικός.
Ήταν πάντα ένα πραγματικό κάθαρμα. Ό,τι έχει κάνει είναι απαίσιο από κάθε άποψη.
Μπορείτε να διαφωνήσετε, μπορεί να σκεφτείτε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας πολύ καλός τύπος, MAGA και όλες αυτές τις αηδίες, που στην πραγματικότητα καμία από τις οποίες ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει.
Το μόνο που πιστεύει είναι το χρήμα και πως να γεμίζει τις τσέπες του και τις τσέπες του Jared Kushner, και ίσως κάποιων από τα άλλα ''παιδιά του'' και των φίλων του, όπως του Elon Musk και του Mark Zuckerberg και των υπόλοιπων ολιγαρχών και των λόμπι τους, που συμμετέχουν όλοι στην ίδια σκευωρία.
Δεν πιστεύω ότι ο αμερικανικός λαός είναι κακός, αλλά μπορεί η παραμονή μου και η κατοικία μου στις Ηνωμένες Πολιτείες να μην διαρκέσει για την υπόλοιπη ζωή μου.
Μπορεί κάλλιστα ο Ντόναλντ και οι φίλοι του του να πάρουν αυτή την απόφαση για μένα επειδή ο ίδιος είναι αρκετά ασταθής, ως χαρακτήρας.
Θα μπορούσε να στείλει μασκοφόρους άντρες γύρω από το σπίτι μου, για να με πυροβολήσουν στο κεφάλι ή μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου μου όπως κάνει σε ανθρώπους που διαφωνούν μαζί του''...