drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εδώ και δυο μέρες ο αδερφός μου έχει βγάλει κάτω από τη μασχάλη ένα γρόμπο αρκετά μεγάλο ,δεν μου είχε πει τίποτα ώσπου σήμερα το είδα τυχαία και τον πήρα με χίλια ζόρια να πάμε στον παθολόγο.Στην εξέταση πάνω ο γιατρός του βρήκε και ένα καρούμπαλο λιγο πιο πανω απο το μπούτι το οποίο δεν ήταν εμφανές , το βρήκε ύστερα από εξέταση με τα ακουστικά.
Φυσικά δεν του έδωσε φάρμακα ούτε έκανε διάγνωση ,αύριο θα πάμε να κάνει εξετάσεις αίματος και θα της πάω στο γιατρό να δούμε.
Μόλις γυρίσαμε σπίτι πήρα τηλέφωνο το γιατρό κρυφά από τον αδερφό μου να τον ρωτήσω αν κατάλαβε και τίποτα περισσότερο και απλά δεν ήθλελε να μιλήσει μπροστά στον αδερφό μου προτού βγουν οι εξετάσεις και σιγουρευτεί.Ο γιατρός μου είπε να μην πανικοβάλλομαι γιατί μπορεί να είναι και λοίμωξη.Τίποτα δεν είναι σίγουρο χωρίς τις εξετάσεις.
Μέχρι αύριο το απόγευμα όμως ο χρόνος μου φένεται ατελείωτος και δε μπορώ να κλείσω μάτι .Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν σας έχει συμβεί ποτέ λοίμωξη και ποιά είναι τα συμπτώματα.Είχατε τέτοια γρομπαλάκια?
Επίσης ο καρκίνος μπορεί να είναι και κληρονομικός?
Ακόμη σε περίπτωση καρκίνου τα γρομπαλάκια εμφανίζονται στα ξαφνικά ή μεγαλώνουν σιγά σιγά?
Γενικά πες τε μου ο,τιδήποτε σχετικό μπορεί να γνωριζετε.
Μπορει να φενονται χαζες οι ερωτησεις μου αλλα ειμαι τοσο αναστατωμενη που δε μπορω να σκεφτω καθολου
Ευχαρθστω πολυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως, δυστυχώς ο καρκίνος είναι κληρονομικός, με την έννοια της προδιάθεσης όμως, όχι οτι ντε και καλα θα αποκτήσει καρκίνο ο άλλος. Η πιθανότητα είναι μικρή.
Πάντως αν και οι γνώσεις μου επι του θέματος είναι ελάχιστες, δεν νομίζω οτι πρέπει να φοβάσαι. Μάλλον για κάτι απλό μου ακούγεται.
Πάντως καλή τύχη στον αδερφό σου και εύχομαι τα αποτελέσματα να επιβεβαιώσουν την άποψη μου ότι δεν είναι τίποτα ανησυχητικό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως να ξέρεις ότι και στη χειρότερη των περιπτώσεων, δεν είναι τόσο δραματικά τα πράγματα. Μια θεία μου είχε σοβαρή μορφή καρκίνου, ακολούθησε τις διαδικασίες, και τώρα είναι εδώ και χρόνια απόλυτα υγιής

Εννοείται βέβαια ότι το καλύτερο θα ήταν να μην έχει κάτι τόσο σοβαρό, απλά να μην σκέφτεσαι ότι αν (χτύπα ξύλο) συμβεί αυτό είναι καταδικασμένος. Η επιστήμη έχει πλέον προχωρήσει αρκετά σε αυτό το θέμα.
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως δεν συμφωνώ ότι απλά παρατείνεις τη ζωή. Εκτός αν την παρατείνεις τόσο που στο τέλος πεθάνεις φυσιολογικά! Αν τον προλάβεις σε πρώιμο στάδιο τότε πιστεύω ότι θεραπεύεσαι ολοκληρωτικά.
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Εκτός αν την παρατείνεις τόσο που στο τέλος πεθάνεις φυσιολογικά!
κρατάω αυτή τη φράση σου που είναι η μόνη που με έκανε να χαμογελάσω σήμερα και θα κοιμηθώ κανένα δίωρο.
Θα ενημερώσω το απόγεμα για νεώτερα.
Και πάλι ευχαριστο!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ναι δεν διαφωνώ αλλά η θεραπείες μπορούν σε κάνουν κάποιο να ζήσει μεχρί να βρεθεί η οριστική θεραπεία.Αρχική Δημοσίευση από plain:Αχ βρε Michelle εχω την εντυπωση οτι οι διαφορες θεραπειες απλα παρατεινουν το αναποφευκτο,ας πουμε με τις θεραπείες αντι να πεθανεις ας πουμε σε νεα χρονο θα πεθανεις πχ σε 6 σε 7 σε 10 ,αναλογως.Ζεις με ενα ψυχικο μαρτυριο, το μαρτυριο της αγωνιας για το ποτε θα χτυπήσει ξανά και αν η επομενη φορα θα ειναι και η τελευτέα .Σε ζαλισα σορι![]()
Αν και προσωπικά πιστεύω αλλά και σου εύχομαι ότι δεν είναι κάτι σοβαρό πιστεύω ότι καλλίτερα να μην πανικοβάλλεσε πριν βγούν οι εξετάσεις ...
Vkey
Επιφανές μέλος

Τέλος ο καρκίνος θεωρείται κληρονομικός αλλά πάντα ως προδιάθεση...Είναι μια αρρώστια που την γεννά το ίδιο σου το σώμα....
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

ε΄λπίζω να μην είναι τίποτα και απλά να είναι κάποια φλεγμονή.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νέα: οι εξετάσεις του IKA βγήκαν και ήταν αρνητικές για λοίμωξη .Την Τετάρτη θα βγουν και οι εξετάσεις του Νοσοκομείου που όπως μου είπε ο γιατρός είναι και οι πιο σημαντικές.Πάντως από χθες μέχρι σήμερα ο γρομπος κάτω από τη μασχάλη μίκρυνε αισθητά !!Αυτό υποθέτω είναι καλό σημάδι δηλαδή αν ήταν όγκος δε θα μίκραινε από μόνος του, έτσι δεν είναι ;
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:έβγαλα κι εγώ ένα γρομπαλάκι πρόσφατα, νταξ καλοήθες ήταν. άλλη μία ουλή στο χιλιοβασανισμένο κορμί μου
. καλή τύχη με το αζέρφι σου.
To αν είναι καλοήθες κατευθείαν το μαθαίνεις ;Και σε σένα εύχομαι να είναι η τελευταία ουλή στο χιλιοβασανισμένο σου κορμί και να βασανίζεται πλέον μόνο με άλλους τρόπους

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από plain:Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας παιδιά.Χαίρομαι που υπάρχουν τόσα άτομα που θεωρούν τον καρκίνο θεραπεύσιμο.
Νέα: οι εξετάσεις του IKA βγήκαν και ήταν αρνητικές για λοίμωξη .Την Τετάρτη θα βγουν και οι εξετάσεις του Νοσοκομείου που όπως μου είπε ο γιατρός είναι και οι πιο σημαντικές.Πάντως από χθες μέχρι σήμερα ο γρομπος κάτω από τη μασχάλη μίκρυνε αισθητά !!Αυτό υποθέτω είναι καλό σημάδι δηλαδή αν ήταν όγκος δε θα μίκραινε από μόνος του, έτσι δεν είναι ;
Καμία φλεγμονη θα είναι και θα υποχωρεί τώρα. Μην τρελένεσαι βρε plain. Αν ήταν όγκος δεν υποχωρεί, κάθε άλλο. Καλό είναι πάντως να κρατάμε την ψυχραιμία μας. Εγώ είδα γρομπαλάκια μέσα στον λαιμό μου και ανχώθηκα αρκετα. Ο γιατρός μου είπε ότι έιναι φαρυγγητιδα.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.