Chem2000 Διάσημο μέλος Η Chem2000 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 25 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.287 μηνύματα. 15 Αυγούστου 2023 στις 15:18 Η Chem2000 έγραψε: #61 15-08-23 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πρόσφατα πήγα στον οφθαλμίατρο και έχω 1,5 βαθμό μυωπία (και στα δύο μάτια ) . Δεν έχω ξανά βάλει ποτέ ούτε γυαλιά ούτε φακούς, τι ακριβώς πρέπει να κάνω ? Αγοράζω ξεχωριστά τον σκελετό και το γυαλί ? Click για ανάπτυξη... Πας σε μέρη που πουλάνε γυαλιά. Το ΙΚΑ σε ασφαλίζει και σου δίνει κάποια χρήματα για δωρεάν σκελετούς και φακούς. Προφανώς παίρνεις μαζί το σκελετό με τα γυαλιά. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2023 στις 16:17 Ο Guest 881237: #62 15-08-23 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Πας σε μέρη που πουλάνε γυαλιά. Το ΙΚΑ σε ασφαλίζει και σου δίνει κάποια χρήματα για δωρεάν σκελετούς και φακούς. Προφανώς παίρνεις μαζί το σκελετό με τα γυαλιά. Click για ανάπτυξη... Γράφει συμμετοχή 0% άρα δεν πληρώνω τίποτα ?? Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πρόσφατα πήγα στον οφθαλμίατρο και έχω 1,5 βαθμό μυωπία (και στα δύο μάτια ) . Δεν έχω ξανά βάλει ποτέ ούτε γυαλιά ούτε φακούς, τι ακριβώς πρέπει να κάνω ? Αγοράζω ξεχωριστά τον σκελετό και το γυαλί ? Click για ανάπτυξη... Πας σε μέρη που πουλάνε γυαλιά. Το ΙΚΑ σε ασφαλίζει και σου δίνει κάποια χρήματα για δωρεάν σκελετούς και φακούς. Προφανώς παίρνεις μαζί το σκελετό με τα γυαλιά.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Αυγούστου 2023 στις 16:17 Ο Guest 881237: #62 15-08-23 16:17 Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Πας σε μέρη που πουλάνε γυαλιά. Το ΙΚΑ σε ασφαλίζει και σου δίνει κάποια χρήματα για δωρεάν σκελετούς και φακούς. Προφανώς παίρνεις μαζί το σκελετό με τα γυαλιά. Click για ανάπτυξη... Γράφει συμμετοχή 0% άρα δεν πληρώνω τίποτα ??
Αρχική Δημοσίευση από Chem2000: Πας σε μέρη που πουλάνε γυαλιά. Το ΙΚΑ σε ασφαλίζει και σου δίνει κάποια χρήματα για δωρεάν σκελετούς και φακούς. Προφανώς παίρνεις μαζί το σκελετό με τα γυαλιά. Click για ανάπτυξη... Γράφει συμμετοχή 0% άρα δεν πληρώνω τίποτα ??