Guest 990498
Επισκέπτης

Επαναλαμβάνομαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

Απο την στιγμη που θα δωσω τοσα λευτα για γυαλια, το θεμα ειναι και να εχουν καλους φακους... Αλλιως δινω 5 ευρο και περνω μια χαρα ομορφα γυαλια...
κρονος σου ειπα και πιο πριν.. ολες οι μαρκες που πωλουνται σε καταστηματα οπτικων ειναι οκ.
ολα καλους φακους εχουν...
πς. για θεματα υγειας να τα δωσεις μια φορα και να εχεις καλα γυαλια. τα ματια σου προστατευεις. αν δωσεις 5 ευρω τοτε θα εχεις μια χαρα χαλια γυαλια και χαλια προστασια για τα ματια σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

κρονος σου ειπα και πιο πριν.. ολες οι μαρκες που πωλουνται σε καταστηματα οπτικων ειναι οκ.
ολα καλους φακους εχουν...
πς. για θεματα υγειας να τα δωσεις μια φορα και να εχεις καλα γυαλια. τα ματια σου προστατευεις. αν δωσεις 5 ευρω τοτε θα εχεις μια χαρα χαλια γυαλια και χαλια προστασια για τα ματια σου.![]()
Το θεμα ειναι οτι τα συγκεκριμενα δεν εισαι για καταστιμα οπτικων αλλα σε καταστιμα μηχανων....
Αν και τελικα σε arnnete η oakley με κοβω...
Guest 990498
Επισκέπτης

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Ας πάμε στις αγορές μου.
![]()
Με γεια!

Τα γυαλιά πόσο κάνουν αν επιτρέπεται? Θέλω και εγώ να αλλάξω σκελετό και κωλύομαι γιατί θέλω και ηλίου και στο τέλος θα θέλω 500 ευρώ μόνο για τα γυαλιά μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

105 ο σκελετός και 55 οι φακοί με μία έκπτωση που παραδοσιακά κάνουν στα οπτικά σε αυτούςΜε γεια!
Τα γυαλιά πόσο κάνουν αν επιτρέπεται? Θέλω και εγώ να αλλάξω σκελετό και κωλύομαι γιατί θέλω και ηλίου και στο τέλος θα θέλω 500 ευρώ μόνο για τα γυαλιά μου![]()
Βέβαια,οι φακοί είναι με επίστρωση και οργανικοί (αυτοί που δεν σπάνε αν πέσουν κάτω). Φαντάζομαι ότι χωρίς επίστρωση πάει λιγότερο το μαλλί.
Αν τις βρίσκεις τσιμπημένες τις τιμές πάρε τον σκελετό από σάιτ εγώ μετά από ένα 10ήμερο ανακάλυψα τον ίδιο σκελετό με 80 ευρώ από internet.
Μετά απλώς πας με συνταγή στον οπτικό και σου βάζει φακούς.
Αμάν ζαλίστηκα.

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

105 ο σκελετός και 55 οι φακοί με μία έκπτωση που παραδοσιακά κάνουν στα οπτικά σε αυτούς
Βέβαια,οι φακοί είναι με επίστρωση και οργανικοί (αυτοί που δεν σπάνε αν πέσουν κάτω). Φαντάζομαι ότι χωρίς επίστρωση πάει λιγότερο το μαλλί.
Αν τις βρίσκεις τσιμπημένες τις τιμές πάρε τον σκελετό από σάιτ εγώ μετά από ένα 10ήμερο ανακάλυψα τον ίδιο σκελετό με 80 ευρώ από internet.
Μετά απλώς πας με συνταγή στον οπτικό και σου βάζει φακούς.
Αμάν ζαλίστηκα.![]()
Και εγώ κάπου τόσο τον είχα πάρει τον 1ο μου σκελετό. Απλά επειδή έχω ανώμαλη μυωπία οι φακοί μου είναι πάντα ακριβοί και αφού θέλω και ηλίου πρέπει κάπως να μειωθεί το κόστος.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Έχεις και ποικιλία έτσι.Και εγώ κάπου τόσο τον είχα πάρει τον 1ο μου σκελετό. Απλά επειδή έχω ανώμαλη μυωπία οι φακοί μου είναι πάντα ακριβοί και αφού θέλω και ηλίου πρέπει κάπως να μειωθεί το κόστος.Θα το ψάξω με τους online σκελετούς πάντως γιατί μου φαίνεται καλή ιδέα!
![]()
Αν παίρνεις κοκάλινο σκελετό.

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Έχεις και ποικιλία έτσι.
Αν παίρνεις κοκάλινο σκελετό.![]()
What do you mean?

Κοκάλινο σκοπεύω να πάρω αλλά δεν ξέρω πότε

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Υπάρχουν δύο είδη σκελετών ο σιδερένιος (που θέλει και πιο σπάνιο σφύξιμο οι βραχίωνες) και ο κοκάλινος (τα γυαλιά που είναι παρδαλόχρωμαWhat do you mean?
Κοκάλινο σκοπεύω να πάρω αλλά δεν ξέρω πότε![]()

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Υπάρχουν δύο είδη σκελετών ο σιδερένιος (που θέλει και πιο σπάνιο σφύξιμο οι βραχίωνες) και ο κοκάλινος (τα γυαλιά που είναι παρδαλόχρωματέτοιο είδος σκελετού είναι) που έχει ναι μεν μεγαλύτερη ποικιλία αλλά θέλουν σφύξιμο οι βραχίωνες.
Εχω κοκάλινα γυαλιά στραβομάρας 4,5 χρόνια και ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να τα σφύξω και ούτε παρατήρησα να χρειάζεται κιόλας

Gate4
Επιφανές μέλος

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους πάνε τα γυαλιά όμωςΤο 90% των Ελλήνων έχει μυωπία και ένα μεγάλο ποσοστό επειδή νιώθει ανασφάλειες για την εμφάνισή του, την κρύβει...

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους πάνε τα γυαλιά όμως![]()
Εγώ πιστευω ότι σε όλους θα πηγαίνει κάποιο στυλ σκελετού.

Gate4
Επιφανές μέλος

Εγώ πιστευω ότι σε όλους θα πηγαίνει κάποιο στυλ σκελετού.![]()
Εξαρτάται ρε συ.. Πχ εμένα τα γυαλιά με πάνε μόνο αν έχω τα μαλλιά κάτω αλλιώς δεν.. Γενικά δεν ξέρω σε μένα δεν με αρέσουν τα γυαλιά σε άλλους πάνε όμως!
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Εξαρτάται ρε συ.. Πχ εμένα τα γυαλιά με πάνε μόνο αν έχω τα μαλλιά κάτω αλλιώς δεν.. Γενικά δεν ξέρω σε μένα δεν με αρέσουν τα γυαλιά σε άλλους πάνε όμως!
Δεν ξέρω, πιστεύω ότι τα γυαλιά είναι σαν τα ρούχα και τα καλλυντικά: για όλους υπάρχει κάτι που τους ταιριάζει και κάτι που δεν κάνει δουλειά

Gate4
Επιφανές μέλος

Μπα δε νομίζω. Με προτιμώ χωρίς γυαλιάΔεν ξέρω, πιστεύω ότι τα γυαλιά είναι σαν τα ρούχα και τα καλλυντικά: για όλους υπάρχει κάτι που τους ταιριάζει και κάτι που δεν κάνει δουλειάμπορεί και σενα ένας άλλος σκελετός να σου αρέσει all the time

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.